Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Helmond Sport trekt international aan: 'Ik wil straks een vervolgstap maken'

Laatste update:

Charlton Vicento wordt de nieuwe spits van Helmond Sport. De aanvaller heeft een teleurstellend seizoen achter de rug bij Willem II, maar hoopt zijn loopbaan in de Jupiler League een nieuwe impuls te kunnen geven. Vicento heeft een tweejarig contract getekend bij Helmond Sport.

De 24-jarige international van Curacao stond in het afgelopen seizoen maar een keer in de basis bij Willem II. "Ik heb zeer goede gesprekken gehad met de technische staf van de club, waardoor andere opties voor mij kwamen te vervallen", zegt Vicento op de website van zijn nieuwe club. "Ik heb de ambitie om Helmond Sport weer te laten meedraaien in de top van de Jupiler League, om daarna een vervolgstap te maken naar de Eredivisie."

Vicento kwam eerder uit voor ADO Den Haag en het Griekse PAS Giannina. "Met Charlton hebben we een kwaliteitspeler gehaald in de voorhoede”, aldus Mario Captein, directeur van Helmond Sport. “De aanvaller heeft scoringsvermogen en beschikt daarnaast over kracht, power en snelheid. We zijn zeer blij dat Charlton voor Helmond Sport heeft gekozen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Knap van Helmond Sport! Afgelopen seizoen een laagvlieger, maar normaal altijd minimaal in de subtop. Met zo'n speler bewijs je dat je weer terug wil naar die subtop. Vincento vond ik bij ADO een dreigende en goede speler.

2 juni 2015 om 17:37

Vincento de man van de geweldige schwalbe tegen Ajax

2 juni 2015 om 18:14

Willem ii laagvlieger.......

2 juni 2015 om 18:36

Helmond...

2 juni 2015 om 19:30

Zo moet Helmond er nog drie kopen.
Dan doen ze mee volgend jaar.
Moet de club wel stoppen met Jan van Dijk want die kan er echt niets van.

2 juni 2015 om 20:11

Scoringsvermogen, kracht en snelheid? Nog nooit bij hem gezien.

Het enige moment dat ik bij de speler Vicento voor de geest kan halen, is zijn schwalbe in de wedstrijd tegen Ajax.

2 juni 2015 om 17:40

Hahahaha inderdaad, daar denk ik alleen maar aan als ik zijn naam hoor

Goeie gast. Leuke versterking voor Helmond. Vooralsnog te licht voor de eredivisie.

Haha leuke woorden Vicento. Denk dat hij voor de JL wel een aardige spits is. Alleen te langzaam voor de eredivisie. Wij zullen hem niet snel missen. Denk alleen niet dat hij Helmond Sport in zijn eentje omhoog zal trekken. Die schwalbe tegen ajax was geniaal hahahaha. Slechtste ooit in mijn ogen. Voor de liefhebbers: https://www.youtube.com/watch?v=kopljgr7jgo

Veel succes bij je nieuwe club!

Niet meteen uitspreken dat je hierna een vervolgstap wil maken, Vincento. Als je maar een keer in een heel seizoen basis speelt bij, met alle respect, Willem II, moet je je eerst maar eens bewijzen in de Jupiler League.

Paar jaar geleden leuke speler.
Nu naar 1 van de laagvliegers van de Jupilerleauge waar bij thuiswedstrijden amper 1000 man komen kijken.
Toch ver weggezakt.
Hoop voor hem dat hij vanaf daar weer verder kan.
Helmond Sport staat bekent als een counterploeg dus dat spel zal hem wel liggen met zijn snelheid.
Succes

Maar bij Helmond Sport is hij ook niet zeker van zijn plaats.
De jongen moet misschien iets kritischer op zichzelf zijn.

Wat is er gebeurt dat deze man zo ver is weggezakt? Bij ADO vond ik hem altijd wel een leuke speler. Had flair en dreiging. Geen topspeler, maar wel toch een van de smaakmakers!

Dit was toch geen verkeerde speler?
Hopelijk zet hij weer een stap omhoog hierna

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren