Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hellas Verona bevestigt: Sofyan Amrabat maakt toptransfer binnen Serie A

Laatste update:

Sofyan Amrabat verkast in juli van Hellas Verona naar Fiorentina, zo maken beide Serie A-clubs maandagavond wereldkundig. De middenvelder maakt het seizoen af bij Hellas en meldt zich aankomende zomer bij La Viola, dat naar verluidt twintig miljoen euro neertelt voor zijn diensten. Amrabat tekent een contract voor vijf jaar bij Fiorentina en gaat vijf miljoen euro per jaar opstrijken.

Hellas Verona huurt Amrabat nu nog van Club Brugge, maar de Italianen zullen hem komende zomer uitzwaaien richting Fiorentina. Internazionale, AC Milan en Napoli werden eerder ook als gegadigden genoemd, waarbij vooral laatstgenoemde club concreet leek. Omdat Amrabat dit seizoen al voor Club Brugge en Hellas Verona heeft gespeeld, maakt hij deze zomer pas de overstap.

Hellas Verona lichtte bij Club Brugge de optie tot koop voor 3,5 miljoen euro, waarna men de speler komende zomer alweer van de hand zal doen. "Het is rond", bevestigt zaakwaarnemer Khalid Sinouh van Stellar Group desgevraagd aan De Telegraaf. "Dit is een fantastische deal voor Sofyan. Iedereen weet waar hij vandaan komt. Dit is een bekroning voor zijn keiharde werken."

Amrabat verkaste in de zomer van 2017 van FC Utrecht naar Feyenoord. Bij de Rotterdammers kon hij echter niet voor langere tijd een goede indruk achterlaten. Feyenoord verkocht Amrabat medio 2018 aan Club Brugge, maar ook in Belgie wist Amrabat het niet waar te maken. Op huurbasis bij Hellas Verona doet Amrabat het echter uitstekend, waardoor hij nu een toptransfer heeft verdiend.

Is Fiorentina een goede club voor Sofyan Amrabat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verdient Feyenoord nog iets aan deze transfer?

31 januari 2020 om 19:42

Ik zou er niet op rekenen. Brugge krijgt misschien nog wel iets, ik weet niet of ze een doorverkooppercentage hebben, en dat is het dan. Feyenoord krijgt niets, en Utrecht krijgt geen opleidingsvergoeding omdat het een binnenlandse transfer is.

31 januari 2020 om 19:51

Op rtv Utrecht zij frans van seumeren zelf dat utrecht tussen 5a7ton zou krijgen als opleidingvergoeding

Bizar toch eigenlijk. Heeft geen potten weten te breken bij zowel Feyenoord als Club Brugge, verkast vervolgens naar Hellas Verona en na slechts een half jaar tijd verdient hij een schitterende transfer voor 20 miljoen euro en gaat hij 5 miljoen euro per jaar verdienen. Het kan verkeren.

31 januari 2020 om 20:08

inderdaad en Zivkovic nu naar de Premier League. het voetbal valt nooit te voorspellen

31 januari 2020 om 20:32

Sommige jongens hebben nu eenmaal een paar mislukkingen nodig voordat ze hun draai beginnen te vinden. Het is hem gegund. Hij zal bij Fiorentina wel leren om te moeten gaan met concurrentie. Bij Feyenoord had hij daar het geduld nog niet voor, terwijl hij met El Ahmadi en Vilhena het beste koppel van Nederland voor zich had. Hij was toen echter nog een stuk jonger, ik vermoed dat hij in Rotterdam, Brugge en Italië nu wel door schade en schande wijs is geworden. Een mooi voorbeeld van hoe persoonlijke ontwikkeling niet altijd exponentieel verloopt!

Zeer mooie transfer voor hem en dik verdiend. Moeilijk gehad bij Feyenoord en te licht bevonden. Maar keihard naar de weg omhoog geknokt en nu het tegendeel aan het bewijzen. Klasse!

Heeft zijn ontwikkelde strijdlust en mentaliteit meegekregen van broer Nordine,
Het is onze Mocro/Nederlander gegund

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren