Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Heitinga maakt na beëindigen loopbaan snel promotie binnen Ajax’

Laatste update:

John Heitinga keerde vorig jaar terug bij Ajax, maar speelde slechts drie officiële wedstrijden en besloot rond Kerst om een punt achter zijn actieve loopbaan te zetten. De voormalig verdediger werkt nu als analist voor de televisie, maar is ook bezig in de jeugdopleiding van Ajax.

/

Volgens De Telegraaf maakt Heitinga snel promotie binnen Ajax en wordt hij als assistent van Marcel Keizer aan de technische staf van Jong Ajax toegevoegd. Het was de bedoeling dat Heitinga dit seizoen Ajax Onder-11 zou gaan trainen, maar volgens bronnen rondom de verrassende koploper van de Jupiler League schuift de voormalig international al snel door.

Het is de bedoeling dat de 32-jarige Heitinga zich over de jonge spelers van Keizer gaat ontfermen, terwijl zijn assistentschap als stage voor de trainerscursus van de KNVB, TC1, telt. Heitinga was niet bereikbaar voor commentaar.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat ik nu niet helemaal snap is dat R. de Boer en Perez toch om dezelfde redenen weg moesten bij Ajax of in ieder geval moesten kiezen. Mag Heitinga wel blijven omdat ie nog nooit op een kritische noot is betrapt?

24 augustus 2016 om 08:18

1. Perez en Ronald de Boer moesten niet weg, ze wilden alleen ook analist blijven en dat wilde Ajax niet.
2. Heitinga is geen analist op FOX (toch?) maar bij Oranje en bij Veronica dus wel een verschil

24 augustus 2016 om 10:05

Daarom zeg ik ook moesten kiezen. En als Ajax de CL haalt zal Heitinga daar eventueel ook aanschuiven neem ik aan.

Heitinga lijkt mij ook een betere assistent dan hoofdtrainer. Gewoon lekker iemand tussen de jongens in plaats van erboven. Iemand die zich in elke rol en situatie kan verplaatsen en hierdoor een uitstekend luisterend oor is. Mooi man om erbij te hebben als assistent. Zeker omdat dit nog een lichting is die weet hoe Heitinga op zijn top presteerde, want jongens van 15 jaar of jonger zullen zich dat al een stuk minder of niet herinneren. Hopelijk ontwikkelt Heitinga zich goed als assistent en kan hij later doorschuiven naar het eerste elftal.

24 augustus 2016 om 11:31

Hij kan zich het beste richten op de reserve spelers. Hier heeft hij de laatste jaren veel ervaring in opgedaan.

24 augustus 2016 om 15:22

Flesje azijn op vanmorgen? Ik denk dat veel spelers jaloers zijn op de carriere van Heitinga.

HIj besloot toch juist op 31 januari om te stoppen?

wat is dat toch met deze overschatte voetballer , faalde bij elke club in buitenland , kon op 32j al niet meer mee op NL nivo en wordt toch als grote leider gezien? schiet mij maar lek maar ik vind hem een geforceerde leidersfiguur

24 augustus 2016 om 11:01

Nou, overschat wil ik hem niet noemen, maar hij was wel heel snel "over the top". Ben het wel met je eens dat hij niet echt als grote leider gezien kan worden, heeft altijd een onzekere blik in zijn ogen.

24 augustus 2016 om 15:24

Wat praat jij allemaal voor een onzin? Het gaat toch niet over zijn voetbalcarriere... Misschien is het wel een prima assistent trainer om erbij te hebben?

Van Gaal en Mourinho waren niet eens voetballers (lees: geen voetballer of bij lange na niet op topniveau) en kijk naar hun carrieres als trainer.

Geweldig om zoveel oud spelers te zien in de Jeugd van Ajax.

Nou, daar gaat Jong Ajax echt een kwaliteitsinjectie krijgen zeg. Wat een duo staat daar aan het roer. Een hoofdtrainer die eerst geen toevoeging ziet in beloftenploegen in Jupiler League. En nu een man die totaal, maar dan ook totaal geen enkele kennis uitstraalt zodra hij op tv is. Raaskalt maar wat, zegt de meest gekke dingen('scoort vaak gevaarlijke goals' huh???). Man, wat een vreemde keuze voor een opleidingsploeg!

24 augustus 2016 om 13:19

Ik ben dus blijkbaar niet de enige die de intelligentie van Heitinga echt zwaar te wensen over laat. Hoe die man zich voor lul zet bij de praatprogramma's waar die aanschuift, idd met allerlei rare opmerkingen. Overigens ook die foto met die zwart leren broek tijdens zn afscheid, geen gezicht....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren