Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heitinga in middelpunt van aandacht: ‘Het hangt allemaal van hem af’

Laatste update:

Everton deed het deze maand vooralsnog rustig aan. The Toffees verwelkomden Lacina Traoré, die de rest van het seizoen gehuurd wordt van AS Monaco. Verder activiteit op de transfermarkt hangt volledig af van wat er nog gebeurt met John Heitinga, zegt trainer Roberto Martínez. De Nederlandse verdediger is nog niet vertrokken van Goodison Park en heeft nog zo’n 36 uur de tijd.

/

Heitinga kreeg deze week toestemming van Everton om het gesprek aan te gaan met twee clubs. Galatasaray zat daar ook bij, maar de Turken maakten donderdagochtend de komst van Koray Günter naar Istanbul bekend. Heitinga zal dus niet meer naar die club vertrekken. Met welke andere club hij in gesprek mocht gaan van Everton maakt trainer Martínez nu niet bekend.

“Alles wat er nog gebeurt tussen nu en het sluiten van de markt hangt af van hoe Johnny’s situatie zich ontwikkelt. We zullen voor vrijdagavond weten wat de uitkomst is. Het is heel erg belangrijk dat we tijdens deze transferwindow de goede oplossing voor hem vinden. Mocht die oplossing zijn dat hij bij Everton blijft, dan is Heitinga sowieso iemand die we het liefst niet kwijt wilden”, aldus de trainer.

Komt John Heitinga nog weg bij Everton, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

heitinga moet zich beseffen dat hij niet zo een gewilde speler is en genoegen nemen met een mindere club

30 januari 2014 om 12:33

Ben ik helemaal met je eens.. Heitinga heeft sowieso verkeerde keuzes gemaakt in zijn carrière waardoor hij waarschijnlijk ook in deze positie zit

30 januari 2014 om 12:37

Wat heeft hij verkeerd gedaan dan? Heeft tot aan dit seizoen gewoon veel gespeeld

30 januari 2014 om 12:40

Hoezo verkeerde keuzes dan? Voor de tijd weet je nooit waar je aan toe bent.
Van Ajax naar Atletico Madrid is een prima keus. Een buitenlands avontuur.

Vervolgens naar Everton, subtop in de premier leaque. Ik denk niet dat hij verkeerde keuzes gemaakt heeft. Hij is gewoon net niet goed genoeg meer.

30 januari 2014 om 12:42

Wat een onzin! Hij heeft behoorlijk veel wedstrijden gespeeld voor Everton, wat toch een zeer respectabele PL club is die af en toe zelfs meedoet voor Europees voetbal.

30 januari 2014 om 13:35

Waarschijnlijk ziet de nieuwe trainer Heitinga niet meer zitten, vind het wel raar dat ze hem willen verkopen. Ze hebben 3 of 4 verdedigers achterin incl. Heitinga. Allemaal zo rond 34 jaar. Dan kan je wel blessures verwachten.

In Nederland hebben we problemen met scouten of opleiden van Verdedigers.na Stam en Boers heb ik geen andere verdediger in Eredivisie of Nederlander hun niveau zien halen. Of talenten van nu dat niveau gaan behalen betwijfel ik....

30 januari 2014 om 13:06

Inderdaad, ik blijf me sowieso verbazen waarom hij al meerdere clubs heeft afgewezen. Had lekker naar West Ham gegaan. Dan speel je in ieder geval elke week. Het is maar de vraag of hte alemaal nog rond gaat krijgen. Ik zou haast zeggen dat ik begin te hopen dat hij bij Everton op de tribune blijft zitten nog een half jaar. Had hij maar niet zo arrogant clubs moeten afwijzen in de trend: ik kan beter!

30 januari 2014 om 14:14

Hij wil weer in aanmerking komen voor Oranje, dat ga je met het voetbal van West Ham echt niet doen. Daarnaast is het ook minder als je volgend jaar Championship speelt helemaal als er betere clubs ook voor je in de rij staan. Hij heeft het helemaal niet op voorhand afgewezen trouwens, hij is in gesprek gegaan met de club en het verhaaltje paste niet bij hem dan moet hij toch lekker zelf weten of hij daar gaat voetballen, het is waarschijnlijk zijn laatste club waar die nu voor gaat tekenen. Vind het echt te debiel voor woorden dat je dat arrogant durft te noemen.

30 januari 2014 om 14:40

Op de tribune zitten bij Everton, dan speel je jezelf helemaal neit in de kijker. Als Paul Verhaegh zich in de kijker speelt, dan is dat bij Westham niet zo'n probleem. je speelt tenslotte elke week tegen topspitsen!

30 januari 2014 om 19:29

Verhaegh, allemaal leuk en aardig maar die staat toch echt achter de pikorde bij van der Wiel, Janmaat en van Rhijn. Verhaegh komt dus ook duidelijk niet in aanmerking voor het WK behalve als voorgaande geblesseerd zijn. Als van Dijk al niet opvalt bij Celtic moet Heitinga ook niet naar West Ham gaan.

31 januari 2014 om 09:16

Zie jij niet het verschil in tegenstanders die je bij Celtic krijgt, of tegenstanders in de Premier League?!

Hmm, dan vraag ik me af: Welke club zou hem nu willen halen en zou hij er zelf ook naartoe willen? WHU is een trein die het station gepasseerd is, Galatasaray word thet ook niet, wat blijft er over?

30 januari 2014 om 12:46

Een duitse middenmoter maybe? Iets in die richting zou een mooie stap zijn denk ik.

30 januari 2014 om 13:55

Misschien HSV met van Marwijk wel? Ik zeg ook maar wat.

30 januari 2014 om 16:50

Lijkt me slim, de achterhoede van HSV is immers het zwakst.

30 januari 2014 om 12:48

Centraal achterin staat het al prima bij Ajax. Voor rechtsback mist hij de snelheid en behendigheid.

30 januari 2014 om 12:56

Jij zei "bijna niemand".

30 januari 2014 om 13:09

Slechter dan van Rhijn betekent dat Heitinga hem moet vervangen. Heitinga is geen back.

30 januari 2014 om 13:09

Ja ik lees wel wat je schrijft, en dat is dus onzin. Zoals ik al zeg, voor rechtsback mist hij een hoop snelheid en behendigheid. Heitinga zou het echt niet beter doen op rechtsback dan Rvr.

30 januari 2014 om 13:41

Hahahahahahahaha. En dan doel je op veltman? Is hij de man die de leiding neemt achterin bij ajax? Heitinga is 3 klasses beter als denswil en veltman bij elkaar man. Hij maakt de statische spitsen zoals pelle helemaal af in de eredivisie.

30 januari 2014 om 17:35

Juist. Tegen Barcelona gaf hij bijvoorbeeld ook een afgemeten voorzet waar de 1-0 uit viel.

30 januari 2014 om 16:10

Over Ajax en Everton gesproken. Er gaan geruchten dat Everton op,moisander heeft geboden. Ze zouden maar liefst 3.5 miljoen bieden. .............ik neem aan dat dat enkel voor zijn kleine teen is

was vorige jaar gekozen tot beste everton speler door de supporters

30 januari 2014 om 12:56

Ik geloof speler van het jaar dus niet zozeer de beste speler.

30 januari 2014 om 16:05

Spierdijknoord
Was dat niet alweer twee seizoenen geleden dat hij die verkiezing won?
Hoop dat Sjonnie zijn carierre weer op de rails kan krijgen.

Werd hij vorig jaar/ jaar er voor niet uitgeroepen tot speler van het seizoen bij Everton? Dus ik denk dat het met de verkeerde keuzes in zijn carrière wel mee valt.

30 januari 2014 om 13:11

Ja klopt. De fans kozen hem tot speler van het jaar!

Hij heeft geen verkeerde keuzes gemaakt heeft in de afgelopen 4 seizoen toch een gemiddelde gehaald van 28 wedstrijden in het shirt van everton

30 januari 2014 om 13:01

Hoeveel minuten in totaal? Hij is was geen onbetwiste basisspeler...

Heitinga heeft wel foute keuzes gemaakt, na het EK had hij al op zoek moeten gaan naar een nieuwe club. De afgelopen 3 jaar stelde hij niks meer voor.

Ik roep maar wat: Niks voor Feyenoord? Zal wel gevoelig liggen, maar ik denk dat hij daar prima zal passen.

30 januari 2014 om 13:24

Haha dat zou een goede grap zijn en dan is johnny ook meteen niet meer serieus te nemen. Deze man is 150 ajacied die zie ik in nl nooit voor een andere club spelen. Wellicht dat hij ff lekker kan cashen in russia ofzo?

30 januari 2014 om 17:04

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

1. John is een ajaxcied.
2. Wij hebben met Bmi, De vrij, Mathijsen, van Beek en Kongolo al genoeg Cv.

Als ik PSV was zou ik proberen Heitinga voor een half jaarte te huren. Hij heeft veel ervaring, staat altijd zijn mannetje en kan zodoende heel goed helpen om het niveau van Bruma en Rekik op te krikken. PSV zal er echt niet slechter van worden.

stond er altijd in man alleen dit seizoen niet dus niet zo raar lullen

Waarom haalt Bertje hem er niet bij in Hamburg, al is het een half jaar met optie tot koop. Bertje haalde hem ook altijd bij Oranje en waarschijnlijk hoeft Heitinga niet veel te kosten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren