Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Heerenveen weigert miljoenenbod en frustreert tijdens onderhandelingen’

Laatste update:

SC Heerenveen heeft een bod van vijf miljoen euro van Anderlecht op Michel Vlap geweigerd, zo melden de Leeuwarder Courant en Het Laatste Nieuws woensdagochtend. De Belgische club aast al een tijdje op de aanvallende middenvelder, maar de Friese club houdt de poot stijf. Naar verluidt verlangt Heerenveen een hoger bedrag, namelijk circa acht miljoen.

De Leeuwarder Courant schrijft dat het bod van Anderlecht 'weinig gehoor op de burelen van het Abe Lenstra Stadion' vindt. “Beide partijen hebben de afgelopen weken meerdere keren met elkaar gesproken. Wat de Belgen tijdens de onderhandelingen frustreert is dat Heerenveen nog geen vraagprijs heeft genoemd voor Vlap.”

Heerenveen heeft geen haast met de verkoop, onder meer omdat de club al miljoenen incasseerde voor Arber Zeneli en Kik Pierie. De Belgen zijn overtuigd van de kwaliteiten van de 21-jarige Vlap en willen snel toeslaan. “Anderlecht denkt de investering voor Vlap dan ook ruimschoots terug te kunnen verdienen. Wat heet: men verwacht dat Vlap in de toekomst een bedrag van twintig miljoen moet opbrengen.”

Vlap, die nog tot medio 2022 vastligt, bezocht onlangs een wedstrijd van Anderlecht en staat open voor de transfer. Volgens Het Laatste Nieuws is de kloof tussen de gewenste en aangeboden transfersom groot. Heerenveen wil 'de hoofdprijs', namelijk acht miljoen, aldus de Belgische krant. Naast Anderlecht worden ook KRC Genk, TSG Hoffenheim en Atalanta gelinkt aan Vlap.

Verwacht jij dat Michel Vlap deze zomer een transfer gaat maken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat mij betreft een prima aanpak van Heerenveen. 5 miljoen is veel te weinig voor een jonge speler met deze mooie statistieken.

Atalanta lijkt me een betere en meer logische stap. En die zullen het ook wel kunnen betalen, kijkende naar de toekomstige inkomsten ( die ze vast niet op de balans hadden staan )

Dat Anderlecht moet niet zo janken. 5 miljoen is veels te weinig voor Vlap. En waarom zou Heerenveen een vraagprijs noemen? Vlap heeft nog een langdurig contract en bovendien hebben ze al aardig wat miljoenen voor Pierie en Zeneli gekregen. Ik snap sowieso niet waarom Vlap naar Anderlecht zou gaan, hij kan een veel mooiere stap maken naar Atalanta.

29 mei 2019 om 09:27

Dan moet Heerenveen zeggen, we verkopen niet. Maar wat moeten ze dan bieden, 6 mln? Je gaat niet gelijk 10 mln bieden voor een speler als Vlap, die zich alleen nog maar in de Nederlandse competitie heeft laten zien, geen internationale ervaring heeft. Denk dat Vlap op dit moment bij Atalanta gewoon op de bank terecht gaat komen, en dat hij bij Anderlecht meer kans heeft op speeltijd. Alleen draait Anderlecht al jaren niet. Dus of dat een logische vervolgstap is, is een tweede.

29 mei 2019 om 11:14

Heerenveen moet natuurlijk helemaal niets, ze hebben hem toch niet te koop aangeboden of wel?

29 mei 2019 om 11:24

Nee, maar wat verwacht je dan als Heerenveen zijnde? Dat Anderlecht iedere keer met een paar ton omhoog gaan met een bod, tot ze afhaken?

29 mei 2019 om 12:34

Heerenveen klaagt toch ook niet? Anderlecht klaagt hier. Als zij een echt serieus bod doen, krijgen ze heus wel een reactie. Blijkbaar vindt Heerenveen 5 miljoen voor Vlap geen serieus bod. Daarmee geef je juist een duidelijk signaal af.

Idd...anderlecht is een zinkend schip en speelt niet eens Europa League,terwijl Atalanta Champions League haalde.
Bovendien heeft hij daar dan meer Nederlandse collega's die hem op sleeptouw kunnen nemen.

29 mei 2019 om 10:33

Atalanta haalde nu 1x CL, terwijl anderlecht de laatste tien jaren meer dan de helft CL speelde denk ik en het eerste jaar zonder EL is. Al snap ik perfect dat je nu meer incentives hebt om voor Atalanta te kiezen daar niet van, toch kan het met anderlecht alleen maar beter gaan vanaf volgend jaar.

Goede speler voor PSV: Pereiro verkopen, Vlap halen.

29 mei 2019 om 10:10

Onnodig middenveld is vol

29 mei 2019 om 11:07

Guti kreeg het vertrouwen niet, Pereiro heeft het heel soms en Rosario en Hendrix en met name Hendrix vind ik niet goed genoeg.
In de Eredivise zou een middenveld met Guti, Vlap en dan Rosario of Hendrix makkelijk kunnen.
En Sadilek heb ik te weinig van gezien.

29 mei 2019 om 11:36

Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik Vlap niet wekelijks heb zien spelen, toch heb ik het gevoel dat hij best prima bij PSV kan passen. Ik kan alleen geen enkele inschatting maken hoe veel rek er nog in zit, wellicht kan een Heerenveen supporter dit beter inschatten. Hij is gelukkig nog jong.

De prijs lijkt me ook prima, een goede nummer 10 in het systeem van van Bommel is nodig, zeker nu Pereiro haast zeker vertrekt.

29 mei 2019 om 18:24

Middenveld staat idd vol met spelers die garant staan voor doelpunten en assists.

Als Groninger ben ik echt jaloers op de wijze waarop Heerenveen doorgaans zijn spelers verkoopt. Waar Nijland met een bonusje overstag gaat, houdt Heerenveen vaak de poot stijf en ontvangt met regelmaat de hoofdprijs. Petje af!

29 mei 2019 om 09:56

Gevalletje groen gras bij de buren. Andersom zijn er ook wel punten.

Heerenveen wil meer vlappen hebben (padoem pats)

Heerenveen doen alsof ze niet hoeven te verkopen. Heel slim maar tuurlijk moeten ze wel verkopen gezien de financiële situatie daar. 8 miljoen is natuurlijk veel te veel!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren