Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Heerenveen moet aanvoerder Van Beek maanden missen na zware diagnose

Laatste update:

Sc Heerenveen kan de komende maanden geen beroep doen op aanvoerder Sven van Beek. In de uitwedstrijd met RKC Waalwijk (0-0) van afgelopen zaterdag liep hij een zware achillespeesblessure op. Naar alle waarschijnlijkheid staat de centrale verdediger enkele maanden aan de kant. Van Beek miste tot afgelopen zaterdag nog geen minuut voor Heerenveen in de Eredivisie.

Het is een hard gelag voor Van Beek, trainer Kees van Wonderen en Heerenveen. De mandekker moest zaterdagavond in Waalwijk in de slotfase naar de kant nadat hij zich had verstapt. Geholpen door twee verzorgers strompelde de 29-jarige Gouwenaar naar de kant. Eerder had Van Wonderen nog de hoop uitgesproken dat de blessure een kwestie van weken zou zijn.

Na onderzoek in het ziekenhuis blijkt echter dat Van Beek de komende maanden niet kan spelen. En dat is een aderlating voor de Friezen. De verdediger maakte namelijk in veertien van de zestien wedstrijden van Heerenveen de volledige negentig minuten vol en is zodoende een vaste keus voor Van Wonderen. Tegen RKC moest hij in de 88ste minuut het veld verlaten.

Van Beek maakte in de zomer van 2021 de overstap van Feyenoord naar Heerenveen. Tot nu toe speelde hij vijftig duels voor de Friezen, waarin hij één keer tot scoren kwam. Ook speelde hij op huurbasis voor Willem II. In Tilburg kwam hij tot veertien optredens. Heerenveen bezet momenteel de achtste plek in de Eredivisie en vergaarde 24 punten uit vijftien wedstrijden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Balen voor hem! Hopelijk komt hij snel en sterk terug. Scheelt Heerenveen dan toch weer 1 a 2 eigen doelpunten.

Echt zwaar balen! Beste verdediger en altijd voorop in de strijd. Dat wordt kiezen tussen van Aken, van Ottele, Zaal en Fernandez dus terug komt. Ook al zal die laatste het contract wel worden ontbonden.

Wordt een moeilijke keuze wie de beste opvolger is voor van Beek.

10 januari 2023 om 06:58

Doodzonde inderdaad. Met Boch en Van Beek hebben we echt een hele sterke centrale achterhoede. Zaal zie ik het nog niet in. Van Ottele heeft wel potentie, maar is wel erg onbesuisd. Ik zou gewoon Van Aken doen. Speelde aan het begin (nog 5 verdedigers toen) alleraardigst

Van Beek Airlines.. maakt altijd wel weer een zware crash! Wat een pechvogel zeg!

Toch jammer van zijn blessures, komen vaak wanneer hij eindelijk weer echt goed draait.

Supertriest voor die jongen!
Op en top prof, niet altijd even gelukkig maar gaat voorop in de strijd, bovendien sympathieke gozer!
Sterkte!

Zeer jammer echt een meerwaarde voor Heerenveen!

Sneu voor hem zeg.. Maar een poging doen om de Vrij op te pikken, die is ook op zijn retour

Manman, scoren al moeilijk dus de 0 houden was niet onbelangrijk… doodzonde hoor

Klote voor van Beek, die jongen heeft al genoeg ellende meegemaakt qua blessures, gelukkig heeft ie bewezen karakter te hebben dus komt er sterker uit!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren