Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heerenveen in wachtkamer bij opties afwegende ex-international

Laatste update:
/

Ruben Schaken laat sc Heerenveen nog even in onzekerheid. De vleugelaanvaller heeft een aanbieding op zak van de Friezen, maar kan ook een lucratieve overstap maken naar de Verenigde Arabische Emiraten. De bij Feyenoord overbodige Schaken tilt zijn beslissing waarschijnlijk over het weekend heen: hij wil zijn opties rustig afwegen.

Heerenveen is al langer geïnteresseerd in de 32-jarige Schaken, wiens contract bij Feyenoord komende zomer afloopt. Zodoende is hij in januari tegen een relatief laag bedrag over te nemen. De kans dat de ex-international in Rotterdam blijft lijkt in ieder geval zeer klein: coach Fred Rutten doet slechts sporadisch een beroep op de routinier en lijkt niet van plan dat te veranderen.

Ondertussen maakt Heerenveen alvast werk van een langer verblijf van Marten de Roon. De club heeft een optie om het contract tussentijds met twee jaar te verlengen, maar zal dan wel een fors hoger loon moeten gaan uitkeren. De Friezen willen de middenvelder echter graag behouden, maar willen de financiële voorwaarden aanpassen. "De gesprekken lopen prima", zegt technisch manager Hans Vonk in de Leeuwarder Courant.

Ruben Schaken maakt Heerenveen sterker

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slechter dan die Slagveer is Schaken absoluut niet, maar als ik hem was zou ik lekker in Dubai blijven, daar een clubje zoeken en nog wat cashen.

2 januari 2015 om 13:02

Heerenveen moet niet investeren in Schaken ... Het verschil, in leeftijd, tussen de meeste spelers van Heerenveen en Schaken is 12 jaar! Daarnaast wordt Schaken alleen maar minder, zijn snelheid zal afnemen, zijn rendement zal dalen. Hebben we helemaal niets aan.

Waarom moet Vonk mee naar Portugal? Hij kan toch ook in Heerenveen met De Roon onderhandelen? Ik snap daar werkelijk niets van, laat hem doorgaan met het vinden van nieuwe spelers, bij voorkeur onze vriend Bijker van de buurman en Janssen van Almere FC

2 januari 2015 om 13:08

Een aantal ervaren spelers is wel cruciaal wil je goed presteren. Bij Groningen zie je dat de wat oudere spelers de kar trekken: Botteghin, Chery, van der Velden. Heerenveen heeft alleen Van de Berg als wat oudere speler, wat extra routine zou geen kwaad kunnen.

En Vonk heeft gewoon zin in een weekje wat mooier weer. Hij heeft niet voor niks een paar jaar in Zuid-Afrika gevoetbald

2 januari 2015 om 13:11

@foppe precies, ik ben het 100 met je eens, schaken is een verspilling van scoutwerk, onderhandelings tijd en energie, salaris en speeltijd voor talenten.

beter dat ze gewoon spelers halen die helpen bij de opbouw van Heerenveen als opleidings club en rek hebben, groei mogelijkheden etc.

spelers als Fossum, Höibraten, Kjartansson, Milosevic, Ghayas Zahid.

sorry ken de nederlandse talenten markt niet echt

@texeira,

ja ben ik het ook mee eens, maar haal dan een speler die wat betekend heeft voor de club ofzo, een speler als Väyrynen bijvoorbeeld. of spelers die nog ballen hebben, Hooiveld?

Ik snap eerlijk gezegd niet wat Heerenveen met Schaken wilt. Hij verdient een aardig salaris bij Feyenoord, hij zal dus moeten inleveren maar denk dat hij één van de betere verdieners van Heerenveen wilt worden. Ik zou dan eerder voor Moses Daddy gaan. Geweldig talent.

2 januari 2015 om 12:53

Helemaal mee eens, of lekker jonge gasten halen die afvallen of nog net niet kunnen aanhaken bij de top, zoals misschien Becker, Menig, Akhahbar of zo, Vloet, Ritzmaier.. Ik heb wel het gevoel Heerenveen en Groningen zich met leuke spelers aan het versterken zijn.

2 januari 2015 om 13:22

Becker en Menig voegen kwalitatief niks toe aan Heerenveen, hardlopers met oogkleppen op. 0,0 overzicht. Achabar schijnt altijd een groot talent te zijn (geweest) maar is in principe een (schaduw)spits, waar Heerenveen al prima vertegenwoordigd is. Vloet is een speler met potentie maar of hij direct iets toevoegt vraag ik me af, zo'n jonge speler moet je eigenlijk alleen maar halen als je hem voor langere tijd kan houden. Ritzmaier is de enige van het rijtje die echt een directe versterking zou zijn, maar ten eerste zit het middenveld van H'veen best oke in mekaar en ten tweede wil PSV Ritzmaier niet laten gaan als ik het goed heb.

En of Schaken de oplossing is.... Denk het, zeker op lange termijn, ook niet. Zal in de salarissfeer niet de goedkoopste zijn en is al 32, voor een buitenspeler die het van zijn snelheid moet hebben is dat gewoon vrij oud. Anyway, zolang ze maar niet in Nijmegen aankloppen voor Jahanbaksh vind ik het prima

Hoeveel verdient Schaken dan bij Feyenoord.

2 januari 2015 om 12:57

Mathijsen, Schaken en de Vrij verdienden in 2012 nog samen 3.4 mil euro. maar Mathijsen verdiende de helft van zijn salaris nog bij Malaga. dus zullen we 2.4 maken ongeveer, voor de 3 samen. dan ga ik ervan uit dat hij zeker rond de 500.000 zit en wellicht misschien zelfs naar de 750.000 gaat met Stefan de Vrij wellicht hetzelfde? en Mathijsen toch wel rond de 1 mil.

en ik neem aan dat Heerenveen niet hoger gaat dan 350.000 euro dat was wat ze Ziyech wilden bieden en dat was echt het plafond.

2 januari 2015 om 14:23

850.000 als ik Het goed heb... in 2012 tekende hij een nieuw contract en ging fors vooruit.

Heerenveen kan zeker nog een vleugelspeler gebruiken. Schaken vond ik het prima doet bij Feyenoord en Oranje dus zie ik hem zeker als versterking.

2 januari 2015 om 12:58

Het hangt er zwaar vanaf wat Heerenveen hem kan bieden op financieel en sportief opzicht. Als hij weer een seizoen op de bank zit kan hij beter de zon opzoeken,

2 januari 2015 om 13:35

Denk niet dat Slagveer hem veel uit de basis kan houden. Dat is een hele grillige speler die dus soms erg goed speelt en soms dramatisch slecht.

Denk dat hij lekker voor het geld gaat. En als hij na het weekend pas beslist waar hij gaat spelen mist hij ons trainingskamp. Dan lig je wat mij betreft al achterop, in het team, maar ook in het beeld bij de coach. Dan zal hij zich eerst in basis moeten vechten. En ik vind Slagveer niet zo slecht. Heeft best wat goede acties en voorzetten maar hij moet niet zo wisselvallig presteren. In ieder geval vind ik het niet kunnen dat iedereen hem als zo zondebok pakt, want bij dat doelpunt tegen Ajax vond iedereen hem ineens geweldig (voor even). En bovendien komt hij ook gewoon uit onze eigen jeugd, waar hij met de beloften nog kampioen is geworden.

2 januari 2015 om 13:21

Zo gaat dat in het voetbal, speel je goed dan heb je veel vrienden, gaat het eens wat minder dan keert iedereen zich tegen je. Het kan allemaal zo snel veranderen in het voetbal.

Ik vind Slagveer ook niet eens zo slecht. Hij heeft het talent en is nog jong en het kan nog alle kanten uit. Als die jongen het vertrouwen blijft krijgen dan zie ik het best goed komen.

2 januari 2015 om 13:24

Nee, Slagveer vind ik ook een prima speler. Gaat nog wel genoeg fout maar er gaat veel dreiging van uit. Als Lodeweges daar goed mee aan de slag gaat krijg je gewoon een goede rechtsbuiten voor Heerenveen niveau. Zat potentie. Rendement moet vanzelfsprekend wel omhoog.

Hij heeft wel een verleden bij Cambuur.... Levert dat geen problemen op in Heerenveen?

2 januari 2015 om 13:43

In Heerenveen wordt daar niet zo moeilijk over gedaan. Zo'n stap ligt ook al een stuk minder gevoelig wanneer er clubs tussenzitten. Overigens is er bij dat deel van de cambuuraanhang dat zich liet gaan met Lodeweges ook sprake van selectieve verontwaardiging. Cambuur heeft nu ook een hele rits spelers/staf met Heerenveenverleden rondlopen: de trainers Henk de Jong en clubicoon van der Heide, de keeperstrainer, reservekeeper Wouda, Barto, cultheld Schokker, Schootstra en dan mis ik er vast nog wel een of twee.

2 januari 2015 om 13:43

In Heerenveen wordt daar niet zo moeilijk over gedaan. Zo'n stap ligt ook al een stuk minder gevoelig wanneer er clubs tussenzitten. Overigens is er bij dat deel van de cambuuraanhang dat zich liet gaan met Lodeweges ook sprake van selectieve verontwaardiging. Cambuur heeft nu ook een hele rits spelers/staf met Heerenveenverleden rondlopen: de trainers Henk de Jong en clubicoon van der Heide, de keeperstrainer, reservekeeper Wouda, Barto, cultheld Schokker, Schootstra en dan mis ik er vast nog wel een of twee.

Heerenveen moet hier niet aan beginnen, toch een jongen die niet meer beter wordt. Wel goed voor de kleedkamer maar dat is zo cliché.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren