Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Heerenveen-back wekenlang uitgeschakeld na eten van een wortel

Laatste update:

Rami Kaib kan voorlopig niet in actie komen voor sc Heerenveen. De Zweedse linksback heeft een gebroken kaak opgelopen bij het eten van een wortel, zo vertelde Omrop Fryslân-verslaggever Roelof de Vries zondagmiddag bij RTV Noord voorafgaand aan de Derby van het Noorden tussen FC Groningen en Heerenveen.

Kaib startte in de eerste twee competitiewedstrijden nog vanuit de basis bij de Friezen. Zondag tegen Groningen werd hij vervangen door Lucas Woudenberg en volgens De Vries heeft zijn afwezigheid te maken met een gebroken kaak, die hij eind augustus heeft opgelopen.

"Kaib heeft een tijdje geleden tijdens een wedstrijd een flinke tik gekregen op zijn kaak. Hij ging gewoon door met trainen, en natuurlijk eten. Nou, hij at een wortel en die wortel was nogal hard. En toen, knak: gebroken kaak. Door een wortel", zo klinkt het.

De 24-jarige Zweedse vleugelverdediger, die aan het begin van dit jaar voor 500.000 euro door Heerenveen werd overgenomen van IF Elfsborg, staat door zijn blessure nog weken aan de kant. In de wedstrijd tegen AZ (1-3) ontbrak hij ook al door zijn blessure.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die zal wel een wortelkanaalbehandeling nodig hebben.

12 september 2021 om 16:08

Hahahahaha. Goed bedacht!




Dat zijn kaak gebroken was is al eind augustus bekend.
Dat is twee weken geleden dus hij zou er in principe over 3 weken weer bij zijn lijkt mij.



Wat een ongeluk. Dit verzin je alleen in een stripverhaal

Ik had nog zo tegen hem gezegd, dat de wortel van Henk Veerman niet eetbaar was….

Nouja, dus niet door een wortel maar door een flinke tik. Allrmachtig zeg, maak er een verhaal van

Een wortel is altijd hard toch?

On topic: klote voor hem, veel beterschap!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren