Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Hazard en Courtois waren bijna van Tottenham, maar het duurde te lang'

Laatste update:

Eden Hazard en Thibaut Courtois maken momenteel furore in het shirt van Chelsea, maar hadden dat ook iets noordelijker in Londen kunnen doen. Harry Redknapp, tussen 2008 en 2012 actief als manager bij Tottenham Hotspur, onthult vrijdag in gesprek met talkSPORT dat zijn club destijds dicht bij het contracteren van de twee talentvolle Belgen was.

/

Naar eigen zeggen duurde het echter te lang voordat the Spurs toehapten. "Ik heb vier uur met Hazard gesproken in Parijs. Hij wilde graag komen, maar het duurde en duurde en ging toen niet door. De doelman, Courtois, hadden we bijna voor niks kunnen hebben toen hij zeventien was", aldus Redknapp. "Maar ook dat duurde te lang en uiteindelijk wisten we de deal niet te besluiten. Hij had nu bij Tottenham moeten spelen."

De club uit Noord-Londen deed in die jaren aardig mee bovenin de Premier League, maar miste de kwaliteit om zich serieus te mengen in de strijd om het kampioenschap. Volgens Harry Houdini was dat echter wel mogelijk geweest. "Als we één of twee spelers hadden gehaald die we kónden halen, hadden we een ploeg gehad die in staat was geweest om de competitie te winnen", besluit hij.

Met Eden Hazard en Thibaut Courtois had Tottenham Hotspur ook nu meegedaan om de titel

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik word zo moe van dit soort verhalen... Who gives a shit?

20 februari 2015 om 13:11

Er is op en gegeven moment geen nieuws meer, dus komt men met dit soort topics.

Doet me wel en beetje aan Wenger denken dat hij vroeger ook bijna de hele wereld binnen kon halen maar net niet.

20 februari 2015 om 13:40

Niet helemaal waar, er zijn gisteren nogal wat wedstrijden gespeeld dus lijkt me dat je daar ook wel iets over kunt berichten. Het is geen komkommertijd ofzo.

Dit soort zaken zouden niet eens waardig genoeg gevonden moeten worden, want het heeft echt geen toegevoegde waarde.

20 februari 2015 om 13:40

Jawel, extra clicks en dus inkomsten voor de site.

20 februari 2015 om 17:27

Giroud is gewoon een prima spits wordt zwaar onderschat

21 februari 2015 om 02:36

Het doet mij meer denken aan piet de visser, die zowel messi, pato als robinho zou hebben ontdekt en dan vergeet ik er nog een paar honderd.

20 februari 2015 om 13:40

Wist je dat Zlatan, Ronaldo en Di Maria ook bijna bij Arsenal hebben gespeeld?

20 februari 2015 om 13:41

Echt waar? Wow, dat was echt mooi geweest! Jammer dat het niet doorgegaan is, maar bedankt dat je het vertelt want dat vind ik echt de moeite waard om te weten!

20 februari 2015 om 13:42

Ja man, scheelde zo weinig of we waren gewoon het beste team op aarde. Nu loop je te klooien met Giroud. Balen hè.

20 februari 2015 om 14:08

Altijd beter dan Welbeck

20 februari 2015 om 14:24

Arsenaladdict
Weet je wie Arsenal bijna heeft gecontracteerd? Niet alleen Zlatan, Ronaldo en Di Maria maar ook Cech (toen hij nog bij Sparta Praag zat), Kompany (nog bij Anderlecht), Messi, Touré, Drogba (van bij Le Mans), Piqué (geen groot gemis) en naar het schijnt Xabi Alonso, al weet ik niet of dat daadwerkelijk klopt.
En ook nog Mata en Hazard, maar Chelsea bood meer.

20 februari 2015 om 14:35

Ik vroeg me al af waar de Arsenalfans bleven met beweringen dat half europa bijna Arsenal speler was.

20 februari 2015 om 14:41

Kopitered
Google het even zelf, als je het niet gelooft... Niet dat het mij enorm interesseert, we moeten het doen met de huidige kern.

20 februari 2015 om 14:52

Nee, totaal niet. Leave Danny Henry alone!

20 februari 2015 om 15:51

En toch zitten ze nu met 80% middelmaat opgescheept. Maar is de onderhandelaar van de hand doen zou ik zeggen?

20 februari 2015 om 17:26

Messi pogba en toure ook nog

20 februari 2015 om 14:41

Ik vind het wel leuk om te lezen en jij vond het blijkbaar ook interessant genoeg om te openen.

Zou wat zijn geweest als Hazard en Courtois nu bij de Spurs hadden gespeeld, echter als beide het niveau hadden gehaald wat ze nu doen, waren ze onderhand allang weer doorverkocht.

20 februari 2015 om 14:51

Mwa, dat weet je nooit. Met Modric, Hazard, Bale en Courtois doe je mee om de titel en dan raak je ze misschien niet kwijt.

20 februari 2015 om 15:05

Mwah ik denk dat als je voor de Spurs speelt en er staat een club als Real madrid, Barcelona, Bayern Munchen, Manchester United of Chelsea voor je op de stoep dat de keuze dan wel makkelijk is. Laat staan het salaris wat deze clubs je kunnen bieden in vergelijking met Tottenham.

20 februari 2015 om 16:04

Ja maar met die 4 doen ze mee voor de titel, dan moeten ze niet naar Utd of Chelsea gaan daarvoor. Bayern doet geen zo'n transfers van 80 miljoen euro.

Als Barca/real op de stoep staan kunnen ze wel altijd vertrekken, da's waar.

20 februari 2015 om 16:58

Je weet natuurlijk ook niet of ze zouden zijn doorgebroken. Hazard stond altijd wel gekend als een heel groot talent dus bij hem is de kans wel groot. Maar Courtois heeft ook maar door blessures zo vroeg zijn kans gekregen bij Genk, het is moeilijk te voorspellen hoe die zich zou ontwikkeld hebben mocht hij nog een aantal jaren langer bij een U21 hebben moeten spelen.

Die Belgen hebben echt aardige talenten rond lopen.

20 februari 2015 om 13:15

Hebben al tien jaar het meest ''getalenteerde team''. Totdat ze rendement halen is het gewoon een aardige ploeg (halve finales van een groot toernooi ofzo).

20 februari 2015 om 13:33

De verdedigend ingestelde spelers komt nog wel wat te kort vind ik, maar dan heb ik momenteel ook geen hoge pet op van Vertonghen en Kompany

20 februari 2015 om 13:42

Vertonghen is wereldtop, zo ondergewaardeerd ook. Vooral door Ajacieden.

20 februari 2015 om 13:48

Met courtois, Vertonghen, alderweireld, kompany, Lombaerts heb je in principe een prima defensie.

Kompany is fit en in vorm de beste verdediger ter wereld. Feit is alleen dat hij al 2 seizoenen niet fit is en dus ook nooit zijn topvorm kan halen.

De rest is Europese subtop, courtois is wereld top. Dus in theorie een prima defensie.

20 februari 2015 om 13:56

Ja hoor, Kompany is fit en in vorm de beste van de wereld, maar helaas is hij dat nog nooit geweest. Sorry, maar dat is echt de grootste bull die ik in lange tijd gelezen heb hier op VZ en er komt nogal wat voorbij.

Hetzelfde kan ik over Koscielny zeggen, dan komt het net zo realistisch over. Hij is fit en in vorm de beste van iedereen, alleen is hij nog nooit fit en in vorm geweest. Ja koekoek.

20 februari 2015 om 14:30

Kompany is wereldtop, Vertonghen niet. Maar de verdediging is echt niet mis: Alderweireld, Kompany, Vermaelen, Vertonghen, Lombaerts, Pocognoli. Met Courtois erachter en stand-in Mignolet.

Het middenveld vind ik het best bij België.

20 februari 2015 om 14:56

Kompany mag de veters nog niet strikken van Jantje.

20 februari 2015 om 15:20

@lazylen

Kompany heeft 1 wereldseizoen gehad (2 seizoenen geleden volgens mij) en sindsdien is het gewoon minder geworden. In vorm vind ik onzin en fitheid ook Dus " feit is alleen" mag je van mij laten zitten.

Je kan het of je kan het niet en als je elke week kan spelen, zit het met de fitheid ook wel goed.

Zolang Vertonghen op de back gespeeld word bij België, zie je zijn kwaliteiten nooit en zolang hij van die slechte partners heeft bij Tottenham ook niet.... Nu gaat het eventjes beter, maar ik ben benieuwd op de lange termijn. Zolang Jantje zo word gebruikt kan ik er haast geen hoge pet van krijgen.

Alderweireld op rechts precies hetzelfde.

Dus eigenlijk stel je gewoon even 4 centrale verdedigers op omdat je vertonghen en Alderweireld niet op de bank wil zetten. Speel dan met 3 verdedigers zou ik zeggen en benut je wereldklasse op het middenveld

20 februari 2015 om 16:48

Kompany was van 2010 tot 2012 absolute wereldtop, als je iets meer dan 2 jaar aan een stuk dat niveau kunt halen dan ben je dat dus wel degelijk.

Maar toegegeven, voor City is het ondertussen al te lang geleden om hem nog bij de top 5 van verdedigers te scharen(voor België is hij wel nog steeds altijd top, al mist hij ook redelijk wat matchen). Als hij er echter weer in zou slagen om een langere periode fit te blijven dan denk ik wel dat hij zijn oude niveau op zijn minst weer kan evenaren, je ziet dat hij nog steeds die kwaliteiten heeft maar dat hij nu door gebrek aan ritme ook te vaak nog zwakkere momenten heeft.

Ja eden hazard was bijna van Fenerbahce maar hij was geschorkken van hoe lelijk Galatasaray spelers aanhang en bestuur eruitzagen dus deed ie het niet meer.

Dit is trouwens echt waar bron: turksvoetbal.net
Kijk maar eens hoe dom die supporters van galatasaray reageren daar en probeer je maar in te beelden hoe die mensen er uit zouden moeten zien

20 februari 2015 om 13:38

Ja het is echt waar, want het staat ergens op een site... Alles wat op Daily Mail staat is ook waar.

20 februari 2015 om 13:43

Nee daar heb ik het niet over.
Die bron is om te checken hoe lelijk en dom die mensen nou eruitzien.
Dat hazard was geschrokken van hun stond paar jaar geleden ergens in voetbalzone en diverse turkse sites

20 februari 2015 om 14:07

Als je je mening over een supportersgroep baseert op het uiterlijk van een aantal.... En ik denk dat Hazard eerder schrok van het niveau dan van het uiterlijk. Daarnaast kon hij natuurlijk veel hoger dan Gala.

20 februari 2015 om 14:14

aub reageer voortaan alleen op posts die je begrijpt dan knul
ik zal het nog een keer proberen omdat ik toch niks beters te doen heb.

hazard naar fener
hazard komt aan in istanbul
hazard ziet hoe eng de mensen bij galatasaray (niet fener) eruit zien.
hazard moet een aantal jaar samen met zulke mensen in een stad wonen.
hazard schrikt zich de pleuris
hazard pakt vliegtuig terug naar frankrijk

nu moet je het toch wel snappen man.

20 februari 2015 om 14:18

Enige dat ik snap is dat jij niet in wilt zien dat dit nooit de reden kan zijn dat hij Fener afgewezen heeft. Jij bent supporter van Fener en hebt dus automatisch(?) een hekel aan alles wat met Gala te maken heeft. Dat is me volledig duidelijk, maar ik kan me niet voorstellen dat jij zo dom bent om daadwerkelijk te geloven dat Hazard niet wilde komen omdat de fans en bestuur van een andere club lelijk zijn.

Zie je dan niet hoe zeer je jezelf te kakken zet hiermee? Of je bent aan het trollen, dat kan natuurlijk ook en dan heb je het goed gedaan.

20 februari 2015 om 14:34

Ik zal het nog een keer proberen voor jou sinds jij echt uit een ei blijkt te komen.

Feit: Hazard akkoord met fener maar ketst laatste moment af.
Gerucht: Hazard schrok van hoe lelijk die mensen bij gala eruitzagen.

Ik kan het wel geloven. Maar ik weet niet zeker of het waar is.
Als mijn posts jou niet bevallen dan heb je pech want dit is hoe het is makker

20 februari 2015 om 14:39

Blijkbaar ben je dus echt zo dom om zulke geruchten te geloven. Succes verder knul.

20 februari 2015 om 14:58

jij ook succes he knulletje. op je pikkie getrapt toen ik het over lelijk had zeker? sterkte man

20 februari 2015 om 15:05

Nee, vooral verbaasd dat iemand zo kan denken.

20 februari 2015 om 15:10

Jij bent echt dom

20 februari 2015 om 15:26

Ik durf te wedden dat ik vele malen slimmer ben dan jou.
Ik ben gewoon aan het trollen zielepieten vooral die draytonpark lekker reageren op iemand die onzin zit te verkopen dat getuigt juist van achterlijkheid.
ik geef het zelfs gewoon toe ik was aan het irriteren maar lelijk zijn de meeste supporters van Gala (hier in NL) zeker weten dat is geen mening maar een feit
Ga nu maar verder spelen jochies

20 februari 2015 om 15:57

Dan jij. Achterlijkheid. Jep, jij hebt vast het dynamiet uitgevonden.

En dan nog terugkrabbelen ook. Prachtig.

20 februari 2015 om 16:09

Thanks man gozer.

21 februari 2015 om 01:10

Hij steekt de draak met je vriend, deze man heeft een Fenerbache bril op.. Zielige knul

20 februari 2015 om 13:45

Dus als je domme reacties plaatst, moet je er ook wel lelijk uitzien? En als je lelijk bent ben je dus dom? Of begrijp ik je echt helemaal verkeerd?
Vind het nogal een vreemde reactie..

20 februari 2015 om 13:55

Je begrijpt het niet Je ziet daar bijvoorbeeld een foto van de voorzitter van Gala. (ongelooflijk lelijk) en dan zie je wat hij heeft gebrabbeld (ongelooflijk dom)
En je zult daar een paar engerds zien met een avatar van hun grafkoppen en hele domme reacties.die daarbij horen dan heb je al heel gauw een beeld wat voor soort types dat zijn.
Begrijp je mij nu of moet ik het nog duidelijker uitleggen

20 februari 2015 om 14:09

Fener heeft lelijkste supporters man jammer

20 februari 2015 om 14:15

Ja ik denk toch Galatasaray kijk maar naar de voorzitter van Galatasaray Leluuuk

21 februari 2015 om 05:28

Dus omdat er een paar lelijk zijn is meteen iedereen lelijk.. Blijf vooral zo denken, dan kom je er wel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren