Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hasselbaink slaat aanbieding af: ‘Dit is niet nu niet de juiste optie’

Laatste update:

Jimmy Floyd Hasselbaink heeft een aanbieding van een club uit de Championship afgeslagen, zo heeft voorzitter Ben Robinson van Burton Albion in de Burton Mail bevestigd. Hij verklapt niet om welke club het ging, maar volgens de krant was Rotherham geïnteresseerd in de Nederlander.

/

“We bedanken hen voor de interesse in onze manager. Ik heb het voorstel met Jimmy besproken en zijn reactie was dat hij gevleid en dankbaar was voor de geboden mogelijkheid, maar dat hij niet het gevoel heeft dat het op dit moment de juiste optie voor hem was. We bedanken de club nogmaals voor de interesse en professionele benadering”, aldus Robinson.

Rotherham is op zoek naar een opvolger van Steve Evans, maar de 43-jarige oud-aanvaller Hasselbaink blijft dus bij de huidige koploper van de League One. Neil Redfearn, Stuart Gray en Nigel Clough zouden ook nog in beeld zijn bij Rotherham.

Zie jij in Jerrel Hasselbaink een toekomstige toptrainer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was hij vorig jaar niet gepromoveerd naar de league 1? En nu weer eerste. Vorig jaar kreeg hij ook al een aanbieding en zei hij ook dat het nog te vroeg was, ik denk dat hij een goede manager kan worden, de potentie is er. En kan het niet brentford zijn? Die hadden toch dijkhuizen ontslagen

3 oktober 2015 om 13:38

waarom denk je dan dat hij toptrainer kan worden wat voor kwaliteiten bezit meneer hasselbaink dan?

3 oktober 2015 om 13:46

Het lijkt mij dat als hij promoveert na L1 en nu weer bovenaan staat dat hij toch wel over de nodige kwaliteiten beschikt! Dus je kinderachtige reactie op luukiesuper is nergens voor nodig

3 oktober 2015 om 14:42

Heb je gevolgd wat hij presteert en hoe de mensen van Burton tegen hem aankijken? Verdiep je daar eerst in en dan krijg je de antwoorden vanzelf.

3 oktober 2015 om 18:52

ik vraag gewoon iets je interpreteert het als een baby

6 oktober 2015 om 10:31

Je bedoelt dat je de vraag stelt als een baby.

En nogmaals als je je dan verdiept in Hasselbaink, dan krijg je vanzelf je antwoorden.

Knap hoe dat Burton zonder noemenswaardige geschiedenis aan het ontwikkelen is. League 1 zitten ze wel even goed, Championship kunnen ze niet aan. Maar dat is alsnog fantastisch hoor. Jerrel levert volgens mij uitstekend werk daar.

De Hasseltank is lekker bezig, gestaag zichzelf opwerken tot bekwame coach. Hoe ver hij komt zien we wel maar hij is in ieder geval verstandig bezig. Voelt zichzelf iig niet te groot om klein te beginnen, misschien kan ene Kluivert hem eens bellen hoe dat werkt.

3 oktober 2015 om 14:33

Hoezo? Kluivert begon als trainer van een belofteploeg (twente), werd daarna assistent bij oranje en is daarna 'bondscoach' geweest van een heel klein land als curacao. Dat is toch ook gewoon klein beginnen? Ja hij had verwacht dat er daarna interesse zou zijn van een eredivisieploeg, maar heeft niet gezegd van welke statuur, een eredivisieploeg in de onderste regionen had dus ook gekund. Als die, volgens zijn gevoel, om bepaalde redenen niet kom dan besluit hij maar om in het buitenland te gaan werken. Maar wederom heeft hij daarbij niet uitgesproken dat het een club van bepaalde statuur in het buitenland dient te zijn.

3 oktober 2015 om 14:51

Hoofdtrainer heb ik het over. Kluivert kwam laatst in het nieuws, nogal gefrustreerd, dat men bij de clubs in de Eredivisie niet op hem zit te wachten. Hij kan als hoofdtrainer gewoon ergens anders beginnen.

3 oktober 2015 om 15:01

Abe. Ga ik in mijn tweede gedeelte op in. In dat 'gefrustreerde' stuk gaf hij ook aan dat hij nu in het buitenland zou gaan beginnen i.p.v. Nederland. Sterker nog, hij gaf daarin aan dat hij heel geleidelijk de weg omhoog wilde gaan zoeken, dus ik zie nog steeds niet in waarom Kluivert niet klein zou willen beginnen.

3 oktober 2015 om 15:28

Dus kan hij Hasselbaink toch even bellen? Die doet het goed en begint ook klein.

3 oktober 2015 om 15:44

Haha je impliceerde met je reactie iets anders en dat weet je, maar bellen kan natuurlijk altijd

3 oktober 2015 om 15:53

Ach, ik vond het verhaal van Kluivert wel een beetje een huilverhaal eerlijk gezegd. En ik vraag me af of hij in Nederland wel "klein" zou willen beginnen als hoofdtrainer, bij een NEC ofzo.

Maar we gaan het zien. Hasselbank is in ieder geval aardig bezig.

3 oktober 2015 om 14:46

Volgens mij heeft Kluivert ook z'n loopbaan rustig opgebouwd met kleinere ploegen. Dus een onzinnige opmerking.

3 oktober 2015 om 14:51

Als hoofdtrainer heb ik het over.

Kan me nog ergens een artikel herinneren waarin Hasselbaink min of meer klaagde dat gekleurde coaches weinig kansen krijgen om zich te bewijzen als hoofdtrainer waaronder hij zelf. En dan krijg je eindelijk een kans maar die neem je weer niet aan. Natuurlijk zijn goed recht om een eigen keuze te maken, maar insinuaties maken dat er sprake van racisme in het trainersvak zal zijn en dan vervolgens zelf werk weigeren is natuurlijk niet op elkaar te rijmen

3 oktober 2015 om 14:19

Hij is nu toch hoofdtrainer of niet. Hij voelt zich op het moment blijkbaar prettig bij deze club en alze doen het goed zijn koploper, hij ziet het blijkbaar niet zitten om ergens in te stappen terwijl de comp al bezig is en waarvan hij de sellectie nirt kent. Zie niet in wat werkweigeren hier mee heeft te maken.

3 oktober 2015 om 14:39

Ben je niet in de war met winston bogarde? Die zeurt namelijk in elk intervieuw dat er in de voetballerij geen plaats is voor donkere trainers.

3 oktober 2015 om 15:09

Het welbekende appels met peren vergelijken, er zijn gewoon heeel weinig donkere coaches, waar dat aan ligt daargelaten. Hij staat nu bovenin in de league 1 en wil de klus afmaken dan kan hij naar een club waar degradatie naar dezelfde league 1 niet uitgesloten is dus een vrij logische keus lijkt me.

3 oktober 2015 om 17:04

hoeveel onzin kan je tikken, niet normaal. Het is weldegelijk zo dat donkere trainers niet dezelfde kansen krijgen als blanke trainers, dat ligt niet altijd aan racisme maar het is wel een feit. Waarom? verschillende redenen, het lijkt bij veel blanke spelers zo dat ze geprept worden voor een baan na hun voetbalcarriere, terwijl de donkere voetballers vooral als fysieke werkpaarden worden gezien. Is dat heel erg? niet perse.
Het is ook te zien in de behandeling van daden van spelers, vander Meijden misdraagt zich, maar de details horen we pas nadat er een boek kwam. Hadden spelers als Cabral maar zulk geluk en een real life soap na het voetbalpensioen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren