Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Harten van Spurs-fans breken: ‘Jullie hoeven me niet te filmen’

Laatste update:

Het hart van menig Tottenham Hotspur-fan is ongetwijfeld gebroken na het zien van beelden van het mediateam van de club. De spelers van de Londense club werden donderdag weer verwacht op het trainingscomplex na de interlandbreak. De aankomst van Eric Dier heeft de tongen losgemaakt bij fans van the Spurs.

“Jullie hoeven me niet te filmen hoor”, zegt Dier als hij de gang binnenkomt en het mediateam opmerkt. “Jullie gaan de beelden toch niet gebruiken.” Een medewerker van de club antwoordt hem: “Kom op, we zullen je in de compilatie stoppen.”

Manager Ange Postecoglou doet nagenoeg geen beroep op Dier, die al sinds 2014 bij de club uit Noord-Londen onder contract staat. Sterker nog, in de Premier League kwam hij nog geen enkele minuut in actie.

Dat heeft te maken met de uitstekende prestaties van Christian Romero en Micky van de Ven. Tottenham staat met het centrale duo eerste in de Premier League en heeft nog geen wedstrijd verloren.

Toch reageren fans van de club op social media verdrietig op de beelden van Dier. “Dit heeft mijn dag geruïneerd. Iemand die altijd zoveel voor de club heeft gegeven wordt zo gemakkelijk opzij geschoven", zegt iemand op X.

Dier werd negen jaar geleden voor vijf miljoen overgenomen van Sporting Portugal. De inmiddels 29-jarige verdediger annex middenvelder kwam 360 keer in actie voor the Spurs. Hierin wist hij 12 doelpunten te maken en 13 assists af te leveren.

AS Roma
Volgens Daily Mail heeft Dier zijn zinnen gezet op een winters vertrek. Het AS Roma van José Mourinho kan hem uitkomst bieden. Dier werkte eerder al samen met Mourinho, toen de Portugees manager van Tottenham was tussen 2019 en 2021.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, is gewoon veel minder dan Romero en VdVen. Zegt het ook met een lach, dus hij lijkt gewoon een grapje te maken. Verder hoop ik wel dat hij in de winter een nieuwe club weet te vinden. Is een prachtige vent die altijd alles heeft gegeven voor de club, die verdient het niet om op de bank weg te kwijnen. Op naar een mooie club waar hij lekker basis kan spelen.

21 oktober 2023 om 00:27

Als er 2 verdedigers beter zijn, betekent niet dat je 0 minuten moet maken.

21 oktober 2023 om 10:17

Wel als het verschil tussen die 2 en Dier zo groot is. Daarnaast is er geen enkele reden om je cv's te wisselen als het goed staat, omdat die over het algemeen niet enorm vermoeid raken. Davinson Sanchez mocht ook af en toe minuten maken, Dier zal als hij lang genoeg wacht ook wel af en toe wat minuten mogen maken, maar dat gunt geen enkele Spurssupporter deze man.

Hij zegt het met een lach / stukje zelfspot? Ik zie er niet een heel groot drama in eigenlijk.

Serieus, ...wat is dit voor dieptepunt? Wat een sluwe clickbait titel zeg maar ja! Doet zoveel anders vermoeden en dat weten jullie dondersgoed!

Maar goed Dier is gewoon niet goed genoeg. Ange heeft helemaal gelijk. En Vennetje is lekker bezig dus terecht dat Dier op de bank terecht is gekomen.

21 oktober 2023 om 18:31

Triest inderdaad en ik maar elke x zoeken wat er gaan is in dit artikel. Helemaal niks gewoon. Dit is het slechtste stuk ooit wat ik gelezen heb bij VZ

Deze man is een regelrechte stormramp. Alsof Alderweireld VM staat.

Dit is gewoon opgedragen door Levi, VDV of Romero zijn echt niet beter. Maar niet bij tekenen is voor Levi het zelfde als verbannen worden . Het zelfde is met Kane gebeurd . Mocht zelfs geen afscheid meer komen nemen op de club. Mooie club maar een walgelijke voorzitter

21 oktober 2023 om 08:26

VDV of Romero zijn niet beter? Sorry maar dan kijk je echt geen voetbal. Dier was 1 van de redenen dat de verdediging van Spurs altijd zo lek als een mandje was.

21 oktober 2023 om 09:47

@steviezuid
Hierin doe je Dier tekort. Onder de beginperiode van Conte was Dier een rots in de branding, terwijl onder Poch hij als verdediger en verdedigende middenvelder een slot op de deur was. Echter kent hij hoge pieken en diepe dalen en is zijn consistentie niet langer dan 5 wedstrijden.

21 oktober 2023 om 10:18

Het was vooral de combinatie Dier met Davies, Sanchez en vaak nog een Auroer of Emerson dat het verdedigend zo lek als een mandje was. Enige verdediger van niveau sinds Alderweireld/Vertonghen was Romero, en nu dus VdVen.

Zonde hij zijn carriere bij Spurs als een nachtkaars uit gaat. Zijn debuut zal ik nooit vergeten tegen West Ham waarin hij als debutant het winnende doelpunt maken aan het eind van de wedstrijd.
Onder Poch was hij als verdedigende middenvelder een slot op de deur en deed hij dat uitstekend. Helaas nooit een constant niveau. In de beginperiode onder Conte was hij als laatste man een rots in de branding en weer een topper in wording, maar helaas wederom niet te constant.

Dier is een zeer beperkte speler. Soort harry maguire van tottenham.

21 oktober 2023 om 10:56

@reinaldinhoo
Wat een slechte vergelijking en makkelijk scoren. Dier is voor 5 miljoen aangetrokken en heeft zich altijd volledig ingezet voor het team, ook al is hij niet zeker van een basisplaats.

Kan je aangeven waarom Dier een soort Maguire is?

21 oktober 2023 om 15:00

Maguire is beter dan Dier, sneu hoe de captain van Engeland vaak zo weggezet wordt.

Toch mooi dat Tottenham eindelijk een fatsoenlijke centrale duo heeft. Jarenlang lopen aanmodderen met Dier en Davinson Sanchez was niet best. De verdediging was jaren echt heel belabberd. Met Udogie en Van de Ven erbij staat het een stuk beter. Beide zijn nog jong en kunnen nog grotere stappen zetten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren