Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hart keert niet terug bij City: ‘Guardiola heeft bedenkingen bij me’

Laatste update:

Joe Hart verwacht niet terug te keren bij Manchester City. De doelman wordt dit seizoen verhuurd aan Torino en beschikt over een contract tot medio 2019 in het Etihad Stadium. Onder Josep Guardiola lijkt er echter geen toekomst weggelegd voor de Engelsman, die Torino hoopt te gebruiken als springplank richting een andere club.

/

Hart is niet in Turijn om zichzelf te bewijzen, benadrukt hij. "Ik ben hier omdat ik verder moet kijken. Er was geen mogelijkheid om een permanente overstap te regelen", verklaart de 29-jarige international in een interview met Sky Sports. "Ik wil zo goed mogelijk presteren bij Torino en als een club zich voor me meldt, denk ik niet dat City in de weg zal liggen."

Guardiola haalde Claudio Bravo afgelopen zomer naar Engeland. Het werd al gauw duidelijk dat de Spanjaard het niet zag zitten in Hart en dat liet Guardiola hem ook weten in een persoonlijk gesprek. "Vanwege het EK sloot ik later dan veel andere spelers aan. In ons eerste gesprek vertelde Guardiola dat hij bedenkingen bij me had", blikt Hart terug.

/

"Ik schudde zijn hand en zei dat hij professioneel en eerlijk was, maar dat het niet was wat ik wilde horen. Ik zei dat ik onder hem wilde werken om te zien wat er zou gebeuren, maar dat liep nergens op uit", vervolgt Hart. "Ik kreeg het gevoel dat ik niet zou gaan spelen. 'Je wilt dat ik wegga, niet?', vroeg ik aan de algemeen directeur (Ferran Soriano, red.). Hij viel me niet in de rede." De eerste Engelse doelman ooit in de Serie A heeft in Italië wel een basisplek. Hij keepte twaalf van de veertien wedstrijden en staat op de zesde plek met Torino. De laatste drie duels werden gewonnen.

Verwacht je dat Joe Hart na dit seizoen hogerop gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap ergens de keuze van Guardiola om hem te laten gaan of niet als eerste keus te houden maar wat ik niet snap is ofdat Bravo zoveel beter is dan deze hart. Ze zeggen dat Bravo voetballend beter is en Guardiola een voetballende keeper wil hebben, echter zie ik weining van het voetballend vermogen bij Bravo. Ik vind het apart, denk niet dat Bravo zoveel beter is als hart.

1 december 2016 om 11:45

Compleet met je eens. Bedenkingen bij hart zijn te begrijpen, maar vind bravo geen haar beter

1 december 2016 om 12:04

Bravo is wel echt een geweldige keeper. maar hij is wisselvallig dit seizoen. zal dat te maken hebben met het eerste jaar in de PL? keepers hebben dan vaak moeite om zich aan te passen. tweede jaar zou dan beter kunnen gaan omdat ze dan gewend zijn aan eht fysieke spel rond het keepersgebied.

1 december 2016 om 12:05

Vergelijk Bravo bij Chili met Hart bij Engeland, dan lijkt het toch al vrij duidelijk? Bovendien spreken de prestaties van Bravo bij Barcelona in de afgelopen seizoenen toch voor zich, terwijl Hart zich regelmatig in de kijkers speelt met een uitschuiver, wat terecht heeft geleid tot de bedenkingen van Guardiola.
Bravo is in mijn ogen ongetwijfeld een betere optie dan Hart. Het enige waarover gediscussieerd kan worden, is of hij wel van het allerhoogste niveau is. In mijn ogen komt hij daar dicht bij in de buurt, al speelt zijn leeftijd in zijn nadeel en heeft hij niet meer zo'n grote groeimarge. Hij was in elk geval de best mogelijke keuze afgelopen zomer, want een betere keeper of een groot talent was niet direct beschikbaar op de transfermarkt. Maar met Bravo kan City nu rustig 2-3 jaar rondzoeken naar een goede opvolger en hem rustig aan klaarstomen voor het grote werk, zodat deze op termijn de eerste doelman van City kan worden, want dat zal Hart niet meer worden vrees ik.

Hoe doet hij het bij Torino? Vind Torino een prachtige club, een van de mooiste van Italie (vanwege de historie) en hoop dat hij daar langer zou blijven. Maar hij kan in principe ook wel een niveautje hoger aan lijkt me. Hart had een icoon kunnen worden voor City, als hij dat niet al was. En je kan hem toch ook wel aanleren om enigszins mee te voetballen? Ik bedoel, hoe lastig is het nou om een beetje te trainen op aanname en pass? Ik denk dat je van elke keeper een meevoetballende keeper moet kunnen maken tot zekere hoogte.

Middelmatige keeper die al veel eerder bij city had moeten worden vervangen, maar dat gebeurde jarenlang niet omdat het een Engelsman was. Ik snap alleen niet de keuze voor Claudio Bravo aangezien die niet kan meevoetballen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren