Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hans Nijland bevestigt plannen FC Groningen: ‘Er is budget’

Laatste update:

FC Groningen zit dit seizoen in de hoek waar de klappen vallen. De ploeg van trainer Danny Buijs is in negen wedstrijden niet verder gekomen dan vier punten. Groningen is na de afgelopen speelronde de nieuwe hekkensluiter van de Eredivisie. Op bezoek bij Heracles Almelo werd met 4-1 verloren, terwijl NAC Breda afscheid nam van de laatste plaats na het gelijkspel tegen Willem II. Algemeen directeur Hans Nijland houdt vertrouwen in de staf en spelersgroep.

Mede door twee fouten van doelman Sergio Padt ging Groningen hard onderuit in Almelo. Waar Groningen op voorhand mee hoopte te doen in het linkerrijtje, lijkt het een seizoen te spelen waarin het moet strijden tegen degradatie. "Met zijn allen zijn we ervan overtuigd dat we beter kunnen met deze groep, maar feit is wel dat we hier staan", aldus Nijland bij Studio Voetbal. “Logisch dat we zorgen hebben.”

FC Groningen gaat zich in januari roeren op de transfermarkt. Versterkingen zijn immers meer dan welkom. "Positief is dat er budget is om in de winterstop wat te doen", vertelt Nijland. "Maar dan moeten het wel echte versterkingen zijn. We hebben nog steeds goede spelers en jonge talenten. Het zit niet mee.”

Danny Buijs was vorig seizoen nog trainer van Kozakken Boys en is met Groningen bezig aan zijn eerste klus als hoofdtrainer op het hoogste niveau. Hij hoeft niet te vrezen voor ontslag, benadrukt Nijland. “Daar is geen discussie over en zal geen moer helpen. Ik heb Danny net nog aan de lijn gehad. Ik heb veel respect en waardering voor zijn inzet.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Stuk of zes nieuwe namen maar dan? Zal er ook ergens een nieuwe directeur te scoren zijn? Een nieuwe TD?

Zonder grappen, laten we beginnen met een degelijke nummer 6.

22 oktober 2018 om 10:35

Inderdaad twee fatsoenlijke middenvelders...

22 oktober 2018 om 11:28

Een ervaren 6 is denk ik de sleutel met wellicht een buitenspeler erbij

22 oktober 2018 om 12:49

Helemaal mee eens, een soort van Rienstra, Schaars iemand met evaring op het middenveld + een vervangen voor Antuna. Keeper (op gister na), verdediging en aanvalers vind ik qua namen voldoende voor nu.

22 oktober 2018 om 13:30

Als Padt gewoon zij niveau haalt is hij niet voor niets 3e/4e keeper van Nederland. Achterin moet normaal gesproken gewoon redelijk verdedigd kunnen worden. Voorin met Mahi, Doan en Cassiera zou genoeg gevaar gecreëerd moeten worden. Alleen dat middenveld is een groot pijnpunt. Ideaal zou ik vinden als Doan, Reis en een nieuwe op het middenveld komen met een extra nieuwe winger erbij.

22 oktober 2018 om 18:33

Met Antuna is niets mis. Maar ook hij heeft ervaring nodig.

Een nieuwe TD dat heb je nodig, voordat je spelers gaat halen. Maar Nijland en Jans voelen zich verheven boven jan en alleman die gaan zeker wat troep spelers in categorie hustic

22 oktober 2018 om 11:04

Groningen moet gewoon aankloppen bij PSV of Ajax voor het huren van wat talenten. Rigo, Ramselsaar, Duarte, Lundqvist of de Wit, Matusiwa, Bijleveld, Pasquali etc. Zouden leuke talenten zijn om toch iets meer breedte op je middenveld te hebben. Nu speelt Groningen vaak met Warmerdam of Hrustic als centrale middenvelders wat niet echt hun positie is. Ook is het huren veel verstandiger zeker als het nou toch mis gaat want dan zit je toch weer met misschien te dure spelers.

22 oktober 2018 om 11:16

Ik denk dat Groningen iemand nodig heeft die er direct staat. Die spelers die jij opnoemt breken niet eens potten in Jong.

22 oktober 2018 om 11:23

Ik denk dat een Ramselaar wel potten kan breken in Groningen. De rest ken ik niet.

22 oktober 2018 om 11:58

Spelers die er direct staan zijn voor Groningen onhaalbaar in de winterstop. Van Ramselaar weten we dat hij er direct kan staan. Rigo en Lundqvist zitten bij de selectie van PSV en doen het gewoon goed in jong of in Rigo’s geval zelfs in het eerste. Duarte doet het ook al een lange tijd goed in jong PSV. Daarnaast hebben de Wit, Matusiwa en Bijleveld zeker potten gebroken in jong, ze zijn kampioen geworden en Matusiwa en zeker de Wit hebben ook gewoon voor het eerste mogen spelen. Ze zijn in ieder geval zeker niet minder dan van de Looi, Reis, Warmerdam of Hrustic. Naar mijn mening zijn ze zelfs beter!

Ze moeten eerst een nieuwe trainer aanstellen voordat ze aan spelers gaan denken.

Nijland heeft het over "scouting"
Ik ben benieuwd welke spelers hij uit de hoge hoed tovert. Ron Jans is leraar duits geweest. Is er geen mogelijkheid om contact op te nemen met Werder Bremen voor het huren van een paar spelers. Tis maar een suggestie

Papa Robben is er nu toch scout? Hopelijk weet hij nog een paar goeie betaalbare spelers

Het enige lichtpuntje aan dit verhaal is dat Groningen onmogelijk kan degraderen met dit wanbeleid om het feit dat FC Emmen, Fortuna Sittard en NAC in de competitie zitten. Echter maken ze het wel enorm spannend voor zichzelf. Als ik Groningen zie voetballen merk ik teveel brood voetballers op en weinig over mijn lijk mentaliteit. Geen jongens van de club die door het vuur gaan.
Ze verliezen te vaak duels om de bal en kunnen eigenlijk alleen vanuit de reactie voetballen en zelfs dat gaat alles behalve soepel. Er zijn ook weinig spelers met echte snelheid om iets te forceren dus alles gaat teveel in hetzelfde tempo waardoor tegenstanders gemakkelijk achteruit kunnen lopen en de organisatie op orde kunnen krijgen bij zo'n omschakel moment.

Je hebt alleen weinig aan budget als je scouting en of Ron Jans weer met waardeloze spelers aan komen zetten. Zou zeggen investeer je geld daar in. Of je bewaart dat budget om de oprotpremies van D. Buijs en of R. Jans van te kunnen betalen. Gelukkig heeft Pohl weer speelminuten gemaakt. Ook zoiets triests. Dat je die ruilt voor van Weert. Omdat van Weert eventjes baalt dat ie er naast staat. En dan meteen zo rigoreus?? Elke speler baalt dan. En die Pohl kan er echt geen reet van? Misschien idee voor een Pol? Po(h)l is beter dan van Weert; # sarcasme... En een trainer die Memisevic op t middenveld zet op kunstgras snapt er ook niet veel van!

22 oktober 2018 om 13:55

Precies dit. Alleen voor het ruilen van Van Weert voor die Pohl verdien je eigenlijk al om te degraderen. Word er iedere keer ongelofelijk gefrustreerd van als ik aan deze ruil herinnert word. Onvoorstelbaar dat hij is aangetrokken. Ik ben blij dat er in de winter ruimte is om spelers aan te trekken, maar tegelijkertijd vrees ik er ook voor. Zullen wel weer niets toevoegen.

Zet eerst Reis maar gewoon in de basis en haal Hrustic is uit het centrum weg!
Vervolgens Memisevic laten doen waar die goed in is,achterin! Laatste wat je moet gaan doen is met zekerheidjes gaan schuiven en die op andere plekken gaan neerzetten!
Misschien Jans toch maar heel rap als trainer neerzetten! Spijkerman een pensioen gunnen.

Die niets-aan-de-hand-show van Nijland wordt met de week lachwekkender zeg...

Ik heb niet eens meer een idee wat de beste 11 bij Groningen zijn. Zoiets als bijgevoegde opstelling?
Centrale middenveld lijkt mij het grootste probleem. Je kunt niet met een centrale middenvelder die niet goed genoeg is voor de middenmoot als middenvelder en een jonkie spelen. Dat hele middenveld bestaat ook uit mooi weer voetballers toch? Als er een versterking moet komen, lijkt het mij dat er een soort Kieftenbeld moet komen.

Padt
Te Wierik
Memisevic
Chabot
Handwerker
Doan
Reis/vd Looi
Warmerdam
Hrustic
Cassiera
Mahi

Ach heeft toch geen enkele zin. Zal wel weer een verdediger worden.

We hebben een controlerende middenvelder nodig die het gat van de verdediging naar de aanval kan organiseren en natuurlijk nieuwe vleugelspelers want die er nu staan kunnen gewoon niet voetballen.

Een beetje meer balans qua leeftijd zou oo zijn plaats zijn. Het elftal is te jong en heeft een ervaren speler nodug die de klapoen van de zweep kent. Nu moeten de jonkies het elftal dragen terwijl zij zouden moeten leren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren