Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Hans Kraay pakt de camera en richt zich tot ‘nationale pispaal’: ‘Heel knap’

Laatste update:

Hans Kraay junior steekt zondag in Goedemorgen Eredivisie de loftrompet over Jasper Cillessen. De analist annex verslaggever vindt het knap hoe de doelman van NEC zich heeft teruggeknokt na een mindere periode, zeker ook gezien de ladingen kritiek die hij over zich heen kreeg.

"Van nationale pispaal tot bekerheld van NEC", opent Kraay het item over Cillessen in de rubriek 'Hans draait door'. "Anderhalf jaar geleden is suikeroom Marcel Boekhoorn met zijn privévliegtuig geland in de tuin van Cillessen in Valencia, en hem meegenomen naar NEC."

"Daar keepte hij geweldig. Maar na een paar maanden en een paar ketsers heeft die arme Cillessen het zó voor zijn kiezen gehad", brengt Kraay in herinnering. "Spelers die met hem gespeeld hebben in het Nederlands elftal zeiden dat het een hele vervelende jongen is."

"En na dat penaltygedoe, waar ik ook aan heb meegedaan. Hij ligt eerder bij de cornervlag dan dat er een aanloop genomen wordt. Dus sorry daarvoor. Dit is een 'mea culpa', maar die heb ik weleens eerder gemaakt."

Cillessen had een fraaie redding in huis in de bekerkraker tegen Cambuur.

"Dit was de tweede grote aanval op hem. Hij heeft getwijfeld, hij heeft gehuild. hij heeft in een heel diep dal gezeten. Maar hij heeft zich teruggeknokt", aldus Kraay, die direct met een voorbeeld op de proppen komt.

"Met als gevolg dat hij in de 98ste minuut van de halve finale in de beker tegen Cambuur een prachtige redding heeft op de geweldige kopbal van Milan Smit op 1-1. Als deze erin gaat, is NEC uitgeschakeld. Een cruciale redding."

Emoties na afloop


Cillessen was na afloop van de bekerzege op Cambuur (1-2) emotioneel in het interview met Kraay. "Hier ben ik voor teruggekomen. Dit wil je doen", zei de ervaren doelman van NEC bij ESPN.

"Hij was geraakt", zegt Kraay als hij het bewuste interview vijf dagen later terugziet. "Alle criticasters mogen criticasters blijven. Ik hoorde daar ook bij. Maar heel knap, Jasper, heel knap", geeft hij tot slot mee aan Cillessen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is een beetje klef, maar ik vind dit wel een goeie actie van Hans. Hij keepte prima tegen Cambuur en heeft ze met die redding vlak voor tijd echt een ronde verder geholpen. Als het dan een keer goed gaat mag het ook wel benoemd worden.

Het is wel bijzonder hoeveel shit er op Cillessen door de jaren heen is gegooid. Op basis van zijn clubs op zijn CV en een aantal waardeloze analisten. Hij lijkt de grootste pispaal die ooit in oranje heeft gespeeld. Gewoon een prima keeper die na de winter het een stuk beter doet dan er voor.

3 maart 2024 om 13:17

Sloeg helemaal nergens op inderdaad. En alleen maar omdat het een normale jongen is in plaats van zo'n misselijke Popie Jopie als Sneijder of Van der Vaart.

Hij is toch voornamelijk door die 2 van Ajax gepest wat resulteerde in dat andere daarin mee gingen. Goed van Hans om zich dit te beseffen en te uitten. Heel eerlijknaar Cilissen toe. Die ketsers hebben we allemaal gezien

3 maart 2024 om 12:44

Buiten dat ik het helemaal met je eens ben was met name de opmerking van Van der Vaart (‘naar mannetje’) in eerste instantie totaal niet onderbouwd maar werd op de een of andere manier toch door mensen als een voldongen wetenschappelijk feit aangenomen. Voor mij totaal onbegrijpelijk dat er mensen zijn die kennelijk totaal niet in staat zijn zelf oordelen te vormen. Opvallende eraan was dat Cillessen en Van der Vaart volgens mij echt maar 2 of 3 wedstrijden samen in Oranje hebben gespeeld. Bij NEC liepen spelers als Schone, Tannane en Dost (wat totaal geen spelers zijn die mensen naar de mond praten) echt weg met Cillessen. Waarheid zal vast ergens in het midden liggen, iedereen die op serieus niveau in een competitief team (d.w.z. een niet-vriendenteam) heeft gespeeld weet dat je in een groep altijd karakters hebt die elkaar niet liggen. Dat maakt de een of de ander nog geen klootzak ofzo en het hoeft presteren al helemaal niet in de weg te staan.

Kan wel zijn Hans maar om nou te gaan janken en te roepen: Hier ben ik voor teruggekomen… Cillessen heeft dat hele gedoe over zichzelf afgeroepen. Kan geen gewoon interview geven. Alsof je terugkomt naar NEC voor een bekerfinale. Die kans is natuurlijk vooraf superklein en niet iets “waar je voor terug komt”.

3 maart 2024 om 13:19

Mag aannemen dat die terugkwam voor succes met NEC in de bredere zin… bekerfinale specifiek lijkt me inderdaad niet iets wat makkelijk na te streven is voor NEC.

Om nou te roepen dat Cillessen dat hele gedoe over zichzelf heeft afgeroepen vind ik wel beetje dommig. Zijn genoeg voetballers die veel minder shit over zich heen krijgen met erger gedrag… en dat voor een 60+ voudig international…

4 maart 2024 om 11:45

Niets dommigs aan. Cillessen roept het over zich af zoals hij zich altijd gedraagt voor de camera. Daar hakt "nederland" wel op in. Het is jantje lacht, jantje huilt en meestal het laatste. Men weet als ze hem voor de camera trekken als er iets gebeurd is in zijn omgeving dat hij simpelweg niet volwassen kan antwoorden, zit altijd hoog in emotie. Dat is niet dommig, dat is een constatering.

Cillesen gewoon lekker met rust laten zodat hij kan blijven presteren bij zijn cluppie. Graag nooit meer over oranje beginnen want dan begint het gezeik weer helemaal opnieuw.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren