Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hans Kraay jr. wijst Daley Blind op clausule: ‘Zou zomaar kunnen’

Laatste update:

Daley Blind maakte ruim een jaar geleden de overstap van Manchester United naar Ajax en ligt nog tot medio 2022 vast in de Johan Cruijff ArenA. De aankoop van 16 miljoen euro, een bedrag dat via bonussen kan oplopen naar maximaal 20,5 miljoen euro, zag de afgelopen maanden een groot aantal ploeggenoten nieuwe contracten tekenen. Directeur spelerszaken Marc Overmars deed Blind vooralsnog geen nieuwe aanbieding, al staat de Oranje-international daar wel voor open.

Na een bijzonder succesvol seizoen slaagde Overmars een uitloop te voorkomen door spelers als André Onana, Hakim Ziyech, Dusan Tadic, Nicolás Tagliafico en David Neres langer te binden met verbeterde contracten. “Waar wacht hij eigenlijk op, die Overmars?”, zegt Blind met een knipoog in gesprek met FOX Sports. “Ik wacht gewoon af. Ik zit prima en heb het goed naar mijn zin.”

Erik ten Hag: 'Je bent voor of tegen Ajax, er is geen middenweg'

“Ik sta altijd open voor Ajax”, vervolgt Blind in gesprek met Hans Kraay junior, die vraagt of de linkspoot als compensatie voor zijn diensten van vorig seizoen een vertrekclausule heeft gekregen, waardoor hij na dit seizoen voor een beperkt bedrag weg mag uit Amsterdam. “Over die zaken laat ik me niet uit, maar het zou zomaar kunnen.”

Blind benadrukt dat hij niet bezig is met een vertrek bij zijn huidige werkgever. “Ik ga zeker niet zomaar weg bij Ajax. Ik voel me heerlijk op mijn plek. We hebben een heerlijk team en spelen Champions League. Deze stad en club ruil ik niet zomaar in”, aldus de 29-jarige Blind, om met een lach af te sluiten: “Er kan altijd wat bij, maar dat is aan Overmars."

Daley Blind verdient een nieuw contract bij Ajax

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij heeft nog een 4 jarig contract, Ajax heeft veel geïnvesteerd in hem door de volle pond te betalen. Waarom zou Ajax nu al zijn contract willen verlengen. Upgraden is totaal niet nodig aangezien hij slechts één jaar geleden een contract heeft getekend.

20 september 2019 om 16:42

Hij heeft (inclusief het lopende seizoen) nog een contract voor 3 seizoenen. Dit staat zelfs in de tekst. Als Blind aanbiedingen krijgt (wat me niet onlogisch lijkt) van clubs waarbij hij meer kan verdienen. Dan heeft hij iets om mee te onderhandelen en kan het best zijn dat Overmars zwicht om zijn salaris te verbeteren. Maar denk niet dat je hierop moet anticiperen omdat hij nog een langlopend contract heeft.

20 september 2019 om 16:52

Tenzij dat verhaal van die clausule klopt en Ajax graag wil verlengen om die uit het contract te slopen

20 september 2019 om 17:05

Blind heeft net als Tadic met Ajax afgesproken dat hij minimaal 2 jaar bij Ajax zou blijven en dat de club daarna mee zou werken als er iets moois op zijn pad zou komen. Het gevaar van een tussentijds vertrek heeft men bij Tadic weggenomen door zijn contract te verlengen terwijl dat nog 2 jaar doorliep en aangezien Blind net zo belangrijk is als Tadic en waarschijnlijk nog belangrijker, ligt het voor de hand dat men dat bij hem ook gaat doen. Hij geeft zelf al aan daar open voor te staan en dat is prettig om te horen. Hij gaat net als zijn vader alleen maar beter worden en Ajax mag de handen dichtknijpen als men een speler als hij tot in de lengte der jaren kan behouden. Dus geef hem maar snel een verbeterd contract als dat financieel verantwoord is. Hoe langer hoe beter.

20 september 2019 om 17:44

Scepticus echt grappig om te lezen hoe jij hier denkt een of anderen Technisch Directeur te zijn. Blind is 29 jaar, als Barcelona aan het eind van t seizoen komt met een mooi verhaal en Blind wilt weg dan gaat hij weg, of hij nou een 1 jarig of 5 jarig contract heeft. Maar Barcelona gaat niet komen voor Blind en Blind is terug gekomen omdat hij een Ajacied is. Dat weet ik maar dat weet Overmars ook. Als Blind aan het eind van het seizoen weer zo goed speelt als het vorige dan komt overmars vanzelf met een salarisverhoging. Dat deed hij ook bij Ziyech.

20 september 2019 om 16:51

Iets met structureel willen verlengen voor de toekomst. Zeker met misschien een toekomstige Brexit.

20 september 2019 om 16:51

In de tekst staat dat hij een clausule in zijn contract heft waardoor hij na dit seizoen voor een gering bedrag kan vertrekken….dat zou misschien een reden kunnen zijn ?

20 september 2019 om 17:03

Dat staat niet in de tekst bossie, dat wordt gesuggereerd door de interviewer waarna Blind zegt dat dat hij zich niet uitlaat over die zaken.

20 september 2019 om 17:12

Ja sorry je hebt gelijk. Maar waar rook is is vuur , het zou me niet verbazen als dat er wel in stond. Het is een belangrijke speler voor Ajax, dus waarom niet het zelfde aanbieden als Tadic ?

20 september 2019 om 17:15

Omdat Blind een echte ajacied is, zich hier thuis voelt. En misschien gunt Ajax hem na Ajax nog wel een buitenlands avontuur om te cashen als hij dat wilt. En er is geen rook, dit jaar zijn er contracten getekend waarbij spelers van Ajax voor een acceptabel bedrag weg mogen. Misschien heeft Daley die clausule helemaal niet in zijn contract.

Hij gaat echt niet weg hoor en anders levert hij nog wat op. We hebben nu voldoende alternatieven al hoop ik dat hij nog even blijft. Botman is verhuurd niet verkocht, leen die volgend jaar uit aan een betere club dan Groningen (bijvoorbeeld Pec, Heracles oid ) en hij maakt weer een stap, wellicht kan hij dan de plek over twee jaar overnemen.

20 september 2019 om 16:42

Ja want Zwolle en Heracles zijn natuurlijk veel beter dan Groningen. En Botman speelt bij Heerenveen.

20 september 2019 om 16:52

Volgens mij staat er in de tekst dat hij na dit seizoen voor een gering bedrag kan vertrekken ...

20 september 2019 om 17:12

Is niet zo. Overmars heeft vlak na het contracteren van Blind gecommuniceerd dat die in ieder geval 2 jaar bij Ajax zou blijven en er daarna wordt geevalueerd. Net als bij Tadic. Uit die uitspraak mag je opmaken dat Ajax na die 2 jaar mee wil werken aan een vertrek als er iets mooi voorbij komt. Of dat contractueel is vastgelegd of gewoon een afspraak is, daarover heeft Overmars zich niet uitgelaten.

20 september 2019 om 17:40

Als het mondeling is toegezegd dan is het ook rechtsgeldig. Het is een nuttige en belangrijke speler voor Ajax.

Dit reactie van Blind laat mij denken dat Ajax hem een lage clausule heeft gegeven zodat een mooi avontuur in het buitenland nog mogelijk is. Persoonlijk denk ik dat hij gewoon zijn laatste top jaren bij Ajax moet afdoen en dan nog even lekker geld cashen in Amerika, China of andere sjeik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren