Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hans Hateboer in beeld voor overstap naar Italiaanse top’

Laatste update:

Hans Hateboer heeft zich in de kijker gespeeld bij Napoli, zo weet Il Mattino te melden. De Nederlander zou in beeld zijn om Elseid Hysaj, wiens toekomst onduidelijk is, te vervangen. Hateboer is al anderhalf jaar actief in de Serie A, waar hij onder contract staat bij Atalanta.

De rechtsback, die ook op het middenveld uit de voeten kan, maakte in januari 2017 de overstap van FC Groningen naar Atalanta. Met zijn sterke spel in Bergamo zou hij nu de interesse hebben gewekt van Napoli, de nummer twee van de hoogste competitie van Italië. Hysaj, de huidige rechtsback van de Napolitanen, zou in de belangstelling staan van verschillende Europese topclubs.

De 25-jarige Hateboer heeft zich bij Atalanta ontwikkeld tot een basisspeler en wordt dit seizoen ook steeds vaker op het middenveld opgesteld. Sinds zijn overstap naar de Serie A is hij eveneens in beeld gekomen bij het Nederlands elftal. Hij maakte in maart 2018 zijn debuut in de oefeninterland tegen Engeland en kwam tot dusverre tot drie wedstrijden voor zijn land.

Zou jij Hans Hateboer een goede aanwinst vinden voor Napoli?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker bij Atalanta blijven. Elke week basis, geliefd bij de fans. Bij Napoli moet je nog maar zien wat het word.

19 februari 2019 om 13:24

Exact hetzelfde had je twee jaar geleden kunnen zeggen toen hij van Groningen naar Atalanta kon. Dit is voor hem het moment om stappen te maken en te kijken waar zijn plafond ligt. Zoals hij zich nu heeft ontwikkeld in de Serie A begrijp ik het heel goed dat hij deze kans aan zal grijpen.

19 februari 2019 om 13:29

Het is meer persoonlijke voorkeur dat ik hoop dat hij bij Atalanta blijft

Kan het niveau van Napoli niet aan. Degelijke voetballer en niet meer dan dat. Ik vind dat hij met Atalanta al een buitengewoon goede club heeft gevonden gezien zijn kwaliteiten. Napoli zal een stap te hoog zijn.

19 februari 2019 om 14:42

Dat weet je natuurlijk nooit. Zat geweest waarvan we dachten hoger redt hij niet en dan toch. Ook andersom natuurlijk. Maar je weet tf pas echt als hij er zit. Buiten dat is t gewoon een mooie kans om bij een ploeg te spelen/zitten waar je om prijzen speelt. Tuurlijk kan dat met Atalanta in principe ook. Maar als er daadwerkelijk een kans is had ik m gegrepen. Lukt t niet zijn er altijd wel opties. 25 jaar.. dan moet je die kans gewoon grijpen!

19 februari 2019 om 14:46

Dit is een van die jongens die zichzelf echt omhoog kan knokken op mentaliteit en waarvan je telkens denkt: die kan niet beter en dat hij vervolgens toch het tegendeel laat zien. Weghorst is er ook een mooi voorbeeld van. Ik zou het gewoon proberen als ik hem was.

19 februari 2019 om 14:51

Hoezo niet dan? Juve is de enige echte topper, de rest daaronder valt het ook allemaal wel mee. Bij Kuyt dacht men ook dat het telkens een stap te hoog was. Zijn positie is geen bepalende op het veld in mijn ogen. Jong, fysiek sterk en lijkt mij een relatief nuchtere jongen.

Wanneer hij wordt aangetrokken omdat de andere vertrekt, is de kans op speelminuten en ontwikkelen ook aanwezig.

19 februari 2019 om 22:17

Vrij bekrompen reactie zonder enige beargumentatie waarom je Hateboer kwalitatief niet goed genoeg zou vinden voor Napoli. Je hoeft niet altijd als speler de nodige 'flair' te hebben waar veel spelers worden beoordeeld. 4/5 jaar jaar geleden keek niemand om naar Van Dijk als het ging om het nationale elftal en kijk nu eens aan.

Die jongen maakt ook wel een ontwikkrling door. Voor zijn transfer naar Bergamo was ik huiverig over het feit of hij het wel aan kon maar niets blijkt minder waar! Gewoon even het Ned. elftal gehaald en na de belangstelling van Ac Milan komt nu ook Napoli om de hoek kijken. Zal mij enieuwen waar zijn plafond ligt!

Wie had dat gedacht. Veel Groningenfans lachten zich de ballen uit de broek toen hij weg ging. Hij zou lijden aan grootheidswaanzin, is niks meer dan een blinde draver en zou hooguit tot wat Championshipclubs komen. Moet je nu eens kijken. Dit is een perfect voorbeeld van hoe een loopbaan kan lopen op een manier die niet de onze is. En zo zie je maar dat je op sommige plekken gewaardeerd word voor het ene terwijl je hier pas Dani Alves moet zijn om gewaardeerd te worden.

19 februari 2019 om 13:20

Ik ben nooit negatief geweest over Hateboer, en vond het altijd wel een leuke speler, verdedigend was het niet altijd even geweldig maar de drang naar voren maakte altijd wel veel goed.
Hij heeft zich in Italie prima doorontwikkeld, en of hij het niveau van Napoli aan kan, ik weet het niet, maar als ik hem was zou ik de sprong gewoon wagen, je kan altijd weer een stapje terug doen als de stap te groot is.

19 februari 2019 om 14:27

Prachtig he! Haha Hans Hateboer, wie had dat gedacht. Waar ik trouwens nog meer van te kijken sta is dat hij bij een erg sterke Atalanta vaker op het middenveld staat.

19 februari 2019 om 14:44

Spreek voor jezelf. Ik had zo hoog als Napoli inderdaad nooit verwacht, maar voor hoeveel is dat nou weggelegd? Ik dacht dat hij te vroeg wegging, maar ik had zeker verwacht dat hij Nederlandse top zou kunnen halen, maar Atalanta was toendertijd wel een opvallende stap.

19 februari 2019 om 15:39

Ik moet zeggen, bij Groningen zei ik al dat die het tot het Nederlands elftal gaat schoppen en eerlijk gezegd vind ik dat nog wat tegenvallen. Volgens mij heeft hij gewoon de goede stappen gemaakt die goed bij hem passen. Als hij nu dan naar Napoli kan zou geweldig zijn. Toch een van de weinige spelers in het buitenland die het wel gewoon goed doet. Tuurlijk niet zo goed als van Dijk, maar in het buitenland is het bijzonder arme troef. Mooi om te zien dat het nog wel kan en hopen dat meer Nederlandse spelers zo een soort route bewandelen.

19 februari 2019 om 16:05

Storing. Ik denk dat dit eerder de niet Groningers waren. Ik vond Hans altijd een speler die vaak zijn voldoende eel haalde dankzij zijn inzet. Als ik zo lees ben ik niet de enige Groninger die dit ziet. Dit werd door veel mensen buiten Groningen als onzin gezien. Hoop hem het beste.

Vrij logisch dat andere italiaanse hem willen hebben maar ik denk niet dat het iets gaat worden aangezien hij bij atalanta in een 5mans verdediging speelt waar dus de aanvallende prioriteiten voorgaan en napoli speelt met 4 verdedigers waar hij dus meer zal moeten gaan verdedigen. Maar ik gun deze jongen deze stap wel en hoop dat die zal slagen maak ons groningers trots.

Lekker bij Atalanta blijven. Deze club heeft de laatste jaren flinke stappen gemaakt en is inmiddels meer dan een middenmoter. Het stadion zit voor Italiaanse begrippen ook vrij vol. Napoli is natuurlijk een fantastische club, maar ik denk dat dit voor Hateboer nog te vroeg komt. Volgend jaar lekker weer de EL in met Atalanta en hopen op wat interlands.

Mooi cash voor fc grunn hoop ik. Weet iemand iets over een doorverkoop percentage? Sws een opleidingsvergoeding.

19 februari 2019 om 14:23

Ik weet niet hoe het in de Serie A is, maar vaak gelden deze doorverkoop opties niet op binnenlandse transfers. Een opleidingsvergoeding zal waarschijnlijk wel aan de orde zijn.

Soms kunnen spelers ook via een andere route dan Ajax, PSV of Feyenoord de top halen. Van Vossen, Hasselbaink, Makaay. Misschien is Hateboer ook wel zo’n type.

Heel moeilijk om in te schatten of dit voor hem de juiste stap zal zijn. Ik zie niet heel veel wedstrijden van Atalanta, maar daar doet hij het over het algemeen wel goed. Echter zag ik hem een paar keer in Oranje en was absoluut (nog) niet klaar voor een dergelijk niveau en tempo. Ik hou me nog even op de vlakte betreft Hateboer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren