Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hakim Ziyech was toen op een grappige en ludieke manier baldadig’

Laatste update:

Ajax heeft met Hakim Ziyech, Daley Sinkgraven en Dennis Johnsen drie spelers onder contract staan die eerder speelden bij sc Heerenveen, de komende tegenstander van de Amsterdammers. Robin Veldman was tussen 2006 en 2017 jeugdtrainer bij Heerenveen en werkte samen met het trio. Hij gaat het duel zondag in de Johan Cruijff ArenA dan ook met bovengemiddelde interesse volgen.

Veldman, tegenwoordig trainer van de Ajax Onder-16, stelt dat het talent pas in de bovenbouw extra goed zichtbaar werd. ''Toen zag ik dat spelers als Ziyech en Sinkgraven boven de rest uitstaken. Ziyech had een geweldige trap en Sinkgraven een fantastisch balgevoel. Hij was heel klein en lichtvoetig”, zo vertelt de jeugdtrainer op de site van Ajax.

De oefenmeester vond Ziyech bij Heerenveen al een geweldige voetballer. “Zijn passes en schoten waren bijzonder. We betrapten hem toen altijd op het feit dat hij veel risico in zijn spel legde. Wij genoten er altijd erg van, omdat hij het goed beheerste. Doordat hij het risico nam en het ook goed kan uitvoeren, was het een genot om naar te kijken.''

Veldman vertelt dat er altijd iets gebeurde met Ziyech in de buurt. “Hij was op een grappige en ludieke manier baldadig. Ik kan me herinneren dat de jongens een keer de deur op een kier hadden gezet met een bak water erboven. Op het moment dat de deur openging, kreeg diegene een emmer water over zich heen. Hakim was in de jeugd wel in voor wat goede kleedkamerhumor.''

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

geweldige speler! Ziyech is samen met De Ligt met afstand de beste voetballer op de Nederlandse velden imo

15 januari 2019 om 21:53

Ziyech is absoluut een fantastische speler op de Nederlandse velden, maar ik schat De Ligt en De Jong toch echt hoger in. Ik zie Ziyech niet in de absolute top terecht komen, maar die andere jongens wel. Ziyech wisselt briljante wedstrijden af met matige waarin hij een 6 scoort. De Ligt scoort vrijwel altijd een 7 en vaak hoger.

15 januari 2019 om 22:09

Dat kan je vinden, maar op basis van wat?
De Ligt en De Jong komen misschien dan bij de absolute top, maar dat heeft ook met leeftijd en potentie om nog beter te worden te maken.
Matthijs de Ligt, Onana en Ziyech zijn vrijwel altijd de beste man op het veld.
Wanneer speelde Ziyech dan voor het laatst een matige wedstrijd dan? Frenkie de Jong speelt laatste tijd eigenlijk wat matig en maakte wat kinderfouten zelfs.
Ik ben zelf een groot fan van De Jong, maar ik denk dat hij net te overhyped wordt.
Bij De Jong heb ik vaak het gevoel dat als hij niet speelt, dat het vaak niet eens opvalt.
Noem jij eens een wedstrijd in de CL wanneer De Jong uitblonk? Ik ken er geen één. Daartegenover, Ziyech blonk uit beide wedstrijden tegen Bayern, beide wedstrijden tegen Benfica.


Als je kunt kiezen in een belangrijke wedstrijd zoals tegen Madrid binnenkort, een rampscenario vlak voor de wedstrijd, Ziyech valt uit tijdens de warming-up met een kleine blessure, of De Jong.
Je moet kiezen, welke kies jij dan?
Ik zou het ongeloofwaardig vinden als je voor Frenkie zou kiezen.

15 januari 2019 om 22:24

@johanvandermol...

ik vind Frenkie De Jong eerlijk gezegd een stuk wisselvalliger als Ziyech, die ik veel vaker zie uitblinken. al helemaal in Europees verband.

De Jong is natuurlijk wel een paar jaar jonger dus die heeft nog even de tijd maar op dit moment schat ik Ziyech nog steeds een stuk hoger in als Frenkie De Jong. De Ligt is idd nu al geweldig en ook zeer constant. die gaat waarschijnlijk de Europese top wel halen.

Frenkie De Jong heeft daar wel de potentie voor ook, maar ik ben er nog niet van overtuigd dat hij dat niveau zeker gaat halen omdat hij vaak ook onzichtbaar is in bepaalde wedstrijden. hij zal een stuk constanter moeten worden voordat hij zo een stap maakt imo

16 januari 2019 om 02:04

de ligt en de jong zijn zeer grote talenten maar kijkend naar huidig niveau schat ik ziyech en lozano hoger in.ook een fitte van persie is nog steeds beter naar mijn mening maar dat gaat niet lang meer duren want die is niet altijd meer fit en langzaam aan het aftakelen maar zijn techniek en balbehandeling is nog steeds het beste uit de hele eredivisie.

15 januari 2019 om 21:55

Hier mag je wat mij betreft Tadic bijzetten. Is ongelofelijk belangrijk voor Ajax met al zn doelpunten en assists. Kijk bijvoorbeeld ook die assist op Dolberg tegen Sao Paulo. Ik vind Tadic ook ontzettend belangrijk en helpt Ajax vaak over t dode punt heen zoals tegen Benfica.

15 januari 2019 om 22:26

@kolbeinn_sigi

Tadic is idd ook heel goed maar Ziyech vind ik echt onmisbaar voor Ajax. elke aanval begint bij hem en hij is zo abnormaal vaak beslissend met zijn geniale passes uit het niks. zo een speler zie je maar zelden op de Nederlandse velden

16 januari 2019 om 03:23

Japie.
Ben je niet stiekem je voorkeur van club aan het vetanderen. Je hebt het eindelijk door dat er maar een club is in Nederland als je een liefhebber bent van voetbal?

Zo dat is een ouderwetse grap. Ook een keer gedaan bij mijn pa maar die kreeg de onderkant van die emmer hard op zn voorhoofd, flinke snee.
OT; Hopelijk kunnen we binnenkort weer eens gaan genieten van Sinkgraven, erg benieuwd wat zijn niveau nu is

15 januari 2019 om 21:56

Ik denk dat Sinkgraven nog eens kan verrassen, indien hij fit blijf. Dat is een grote maar. In de invalbeurten voor de winterstop vond ik het hem erg goed doen en hij heeft echt een heerlijke dribbel in huis. Kan zomaar de opvolger van Frenkie worden.

15 januari 2019 om 22:34

Sinkgraven heeft te weinig laten zien in zijn Ajax periode. Alleen als linksback heeft hij het een korte periode aardig gedaan. Verder kan je hem echt niet vergelijken met Frenkie de Jong deze jongen is echt niet zo balvast en neemt sowieso te veel risico in zijn passing voor die positie. Buiten dat draait de Jong heen waar hij wil terwijl hij naar mijn idee toch wel meer aangewezen is op zijn linker been. Verder is de Jong fysiek een stuk beter en lijkt hij me verdedigend ook sterker. Verder vind ik dat je overdrijft want 59 minuten in 3 wedstrijden vind ik nou niet echt een goede maatstaaf.

Ziyech heeft vliegangst las ik. Een reden dat hij niet zo happig is op het buitenland?

15 januari 2019 om 22:18

Daarom gaat ie ook met de auto naar Marokko voor zn interlands

15 januari 2019 om 22:43

Haha nee hij vliegt gewoon maar ze moeten hem wel vastriemen.

16 januari 2019 om 04:40

Hij heeft geen vliegangst. Hij word alleen wat angstig en nerveus met turbulentie. Vliegangst is wat anders. Dan durf je de vlucht niet eens op.

Dit is niet normaal meer, ik kan die commercials niet uit zetten, maar nu kan het geluid zelfs niet meer uit

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren