Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hakim Ziyech kijkt toe hoe Chelsea derde overwinning op rij boekt

Laatste update:

De ongeslagen reeks van Chelsea onder Thomas Tuchel duurt voort. De Londenaren waren zondagavond te sterk voor hekkensluiter Sheffield United en hebben nu tien punten aan de laatste vier duels overgehouden: 1-2. Hakim Ziyech bleef negentig minuten op de bank, net als in de derby tegen Tottenham Hotspur (0-1 winst) van afgelopen donderdag. De Marokkaans international kreeg eerder al rust tegen Burnley (2-0 winst).

De eerste helft was er een met bijzonder weinig kansen, al was het wellicht heel anders gelopen als Sheffield United na 31 seconden al had gescoord. De inzet van Oliver Burke eindigde in het zijnet. De enige poging op doel in de eerste 45 minuten was ook het doelpunt dat voor het klassenverschil zorgde. Na een goede aanval via linkerkant werd Mason Mount volledig door de verdedigers van Sheffield over het hoofd gezien en hij schoot het leer op aangeven van Timo Werner in de rechterhoek achter Aaron Ramsdale: 0-1.

Een domper voor Sheffield, dat in de dertiende minuut al naast een strafschop had gegrepen. De overtreding van Ben Chilwell op Chris Basham was duidelijk, maar de VAR constateerde dat de verdediger buitenspel stond toen hij de bal kreeg. Nog geen tien minuten na rust kreeg het team van Chris Wilder de 1-1 cadeau. Het eerste balcontact van Jayden Bogle in het strafschopgebied was niet goed, maar Antonio Rüdiger werkte de bal richting én in eigen doel juist op het moment dat Edouard Mendy uitkwam.

De vreugde van de hekkensluiter was van korte duur. Ramsdale beging een overtreding op Werner en na het bekijken van de beelden wees arbiter Kevin Friend naar de stip. Jorginho maakte geen fout vanaf elf meter: 1-2. Dat was uiteindelijk ook de eindstand op Bramall Lane, waar Sheffield niet in staat was om een gelijkmaker te forceren. Tuchel koos in de tweede helft voor de entree van Callum Hudson-Odoi, Mikel Alonso en Ngolo Kanté en liet Ziyech zodoende voor de tweede keer op rij op de bank.

Chelsea stijgt door de zege van de achtste naar de vijfde plek in de Premier League. Het team van Tuchel heeft slechts zes punten minder dan nummer twee Manchester United. Maandag over een week wacht een thuisduel met Newcastle United, maar donderdag spelen the Blues in de FA Cup nog bij Barnsley.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
7 februari 2021 om 22:15

Misschien vindt die hem gewoon niet zo goed als sommige mensen hem hier vinden? Als ik sommige hier moest geloven was zyiech het volgende wereldwonder dat Chelsea naar grote hoogte zou brengen. Hij was zelfs volgens sommige the missing link toen die geblesseerd was? Toen die toch niet zo goed speelde was het omdat die terugkwam van een kleine blessure en toen die na een paar matige wedstrijden wissel stond, was het omdat die rust kreeg? Zyiech is zeker een goeie voetballer, maar ook bij Ajax had die best nog wel eens een mindere periode. In de eredivisie kan je daar mee wegkomen, maar in de top van de PL moet je dat wekelijks kunnen opbrengen. Denk dat het uiteindelijk een speler gaat zijn die tussen de bank en de basis in gaat zitten. Dan weet een periode veel spelen, om dat weer af te wisselen met een periode op de bank. Zal zijn wedstrijdjes krijgen, maar ben bang dat het niet de grote affiches gaan zijn, daar is die als voetballer toch te onstabiel voor. Maar dat is ook zijn kracht, want kent ook hele hoge pieken.

7 februari 2021 om 22:17

Op dit moment speelt Chelsea met wingbacks en kan Ziyech eigenlijk alleen op 10 spelen. Probleem is alleen dat Mount daar staat en die speel je nu niet uit de basis. Hij is de beste man van Chelsea op het moment.

7 februari 2021 om 22:35

Mourinho tegen Bergwijn? Normaal gesproken speelt Bergwijn alle grote wedstrijden en nu 1 x niet.. De Ligt zou ook gewoon basis staan dus je zegt echt rare dingen. Donny is niet goed genoeg voor basis Man United net als Ziyech voor Chelsea.

8 februari 2021 om 09:23

De Ligt afhankelijk van Chiellini, serieus? Het is dat De Ligt en Chiellini zoveel geblesseerd waren, anders kon Bonucci gewoon banken.

En Mourinho tegen Bergwijn? Je kan beter stellen.. wat heeft Mourinho tegen Moura? Die kan betere statistieken overleggen in minder speeltijd.

7 februari 2021 om 22:33

Ik zag ziyech graag in Spanje spelen bij atletiqo madrid ofzo. Jammer genoeg is die naar chelsea gegaan. Maar hij kan nog succes behalen daar. Is daar pas een halfjaar

7 februari 2021 om 22:43

Ziyech bij atletico, serieus? Respect voor hun prestaties maar ik vind ziyech daar nou niet echt passen

7 februari 2021 om 23:14

Ackaka. Ziyech die jij ziet bij ajax is niet de ziyech bij marokko. Hele andere positie en taak heeft die bij ons. Geloof me hij past perfect bij atletico.

7 februari 2021 om 23:34

Ik zag ziyech graag nog bij Ajax

8 februari 2021 om 05:25

Alleen is dat niet realistisch. Ziyech heeft niks te zoeken in de eredivisie. Partijtje Tegen emmen voor paar honderd man.

8 februari 2021 om 12:33

Die Tuchel stelt alleen maar verdedigers op daarom, bij psg was dat ook al het geval. Ik vind het maar helemaal niks die tuchel, 532 al lopen de beste aanvallers er ter wereld.

Waarom speelt ziyech niet, gelukkig speelde nu chilwell inplaats van alonso en die rudiger gaat er sws uit na dit seizoen echt niet van het chelsea niveau.

7 februari 2021 om 22:53

Ik hoop dat Rudiger eruit gaat. Maar betwijfel 't. Schijnt dat Tuchel altijd al gecharmeerd van 'm is geweest. Ziyech moet eerst maar eens echt helemaal fit worden en dan langzaam ritme opbouwen. Had 'm echter zeker een invalbeurt gegund.

8 februari 2021 om 02:38

Chelsea kennende heeft Tuchel daar weinig over te zeggen. Gecharmeerd of niet, als Roman en Maria hem weg willen hebben, dan gaat Rudiger gewoon, wat Tuchel ook zegt. Maar dat is hij gewend na PSG, waar Leonardo en de sjeik de transfers bepalen en niet de trainer.

8 februari 2021 om 11:06

Dan moet Rudiger ook weg willen.

We kruipen langzaam maar zeker meer ri de top 4.. de weg omhoog is gevonden onder Tuchel.

Fijn dat de punten er weer zijn. Maar balen dat we weer naar Jorginho, Rudiger en Alonso zitten te kijken die het net aan over de streep trekken. Geen Ziyech, Havertz, Pulisic, Chilwell gewisseld.. Als Lampard al klop had met Marina omdat hij enkel Kepa passeerde ben ik benieuwd hoe lang Tuchel hiermee wegkomt.

7 februari 2021 om 22:27

Jorginho speelde toch een redelijke pot

7 februari 2021 om 22:48

Tegen Sheffield komt hij nog wel mee, maar tegen een Atletico zetten ze hem gewoon klem en dan heeft hij niet de handelingssnelheid om zich daar onderuit te spelen. Echt meeverdedigen doet hij ook niet, en zijn penalties vliegen er ook steeds vaker naast. Nuttig om erbij te hebben maar ik zie liever geen team om hem heen gebouwd worden op de lange termijn.

7 februari 2021 om 23:31

Wat bedoel je met 'meeverdedigen doet hij ook niet'? Blijft hij gewoon voorin hangen?

7 februari 2021 om 23:54

Niet eens Rhyno, hij staat erbij en kijkt ernaar. Af en toe sjokt hij een beetje mee met de tegenstander’s CAM’s maar echt ingrijpen of hun het leven zuur maken zit er niet in. Voornamelijk door zijn slechte loopvermogen, denk dat hij Van Beukering misschien net te pakken krijgt.

7 februari 2021 om 23:56

Tegen Spurs speelde hij verder toch ook goed?

8 februari 2021 om 00:00

Dat klopt, maar daar trek ik persoonlijk niet te hoog aan omdat Spurs echt een draak van een wedstrijd neerzette. Sheffield bood vanavond nog meer tegenstand.

Benieuwd hoe lang Chelsea deze lijn vast kan houden, zeker met Rudiger in de basis. Weliswaar een redelijk zakelijke overwinning maar wat heb ik me van tijd tot tijd zitten ergeren aan het niveau en aan de opstelling van Tuchel.

7 februari 2021 om 22:55

Christensen speelde inderdaad goed. Vind 'm alleen fysiek te kort komen voor de PL. Denk dat hij veel beter tot zijn recht komt in Spanje bijvoorbeeld.

Ik snap niet waarom je met 5 man zou spelen tegen sheffield. Ik ben er van overtuigd dat ziyech het verschil tegen een stugge ploeg als sheffield kan maken. Mount was weer fantastisch. Rudiger was drama (ook zonder zijn fout). Alles wat hij doet ziet er onrustig uit. 3 punten binnen en dat is op dit moment het belangrijkst. Beetje bij beetje weer richting de top 4 kunnen kijken, maar met 1 misstap moet je direct weer 5 plaatsen naar onder kijken. Komende weken zullen bepalend zijn.

In dit systeem heeft Chelsea voor 3 plekken een stuk of 10 spelers die in de basis kunnen voorin. Werner en Mount lijken daarbij zeker van hun plek. Zal echt knokken worden voor Ziyech om een plek te veroveren in dit elftal zo.

Chelsea speelt onder Tuchel dus met 3 verdedigers. Mount speelt sws al dus ja pech voor Ziyech helaas. Want Ziyech gaat geen wingback spelen. Het systeem is niet ideaal voor Ziyech.

7 februari 2021 om 22:34

Mount is onze beste speler dit seizoen. Geloof me, die gaat er écht niet uit

7 februari 2021 om 22:51

Ik blijf 't knap vinden hoe Mount ook Tuchel met een invalbeurt van 10 minuten gelijk een basisplaats heeft afgedwongen (en natuurlijk zijn trainingen).

Wat vonden de mensen die hebben gekeken van de charge op Kovacic? Was deze tackle geen VAR waard?

7 februari 2021 om 22:46

Die tackle was zeker een VAR review waard ja.

7 februari 2021 om 23:00

VAR heeft (aldus 't Engelse commentaar) gekeken. Maar ondanks dat hij echt goed geraakt word, was het wel 100% op de bal.

7 februari 2021 om 23:17

Ik vond de penalty op Werner eigenlijk best bijzonder. Werner had geen enkele mogelijkheid tot scoren meer, want hij speelt die bal 5 meter langs de keeper heen. Die keeper kan niet in het niets verdwijnen. Ja hij raakt Werner en volgens de regels is het een penalty. Maar had Werner überhaupt nog kunnen scoren? Ik vind dat toch bijzondere situaties.. Heeft Vardy ook heel erg een handje van.. De 16 indribbelen, bal wegspelen en dan z'n eigen been haken achter de verdediger. Hoppa, penalty.

8 februari 2021 om 00:16

Die spelregel moet echt herzien worden. Bij lichamelijk contact gaan liggen en men krijgt een penalty. Er zou goed gekeken moeten worden of de speler dusdanig uit balans gebracht wordt dat het aannemelijk is dat hij zich niet meer staande kan houden. In de replay is te zien dat Werner al begint te vallen voordat Ramsdale hem überhaupt geraakt heeft.

8 februari 2021 om 00:21

Ja precies. Of het net wegtrokken van de bal voor de keeper/verdediger, maar dat de aanvaller dan letterlijk 0 kans heeft om überhaupt te scoren.. Maar dan wel penalty krijgt. Echt te vreemd voor woorden.. Tik de bal lekker op zij en loop daarna tegen de keeper/verdediger op: gratis penalty. Best bijzonder.

8 februari 2021 om 08:43

Ja precies Hangover96. Dat zou al iets beter zijn. Want het is nu gewoon als verdediger/keeper haast onmogelijk geworden. Je moet je handen op de rug doen en je mag geen teen meer uitsteken. Aanvallers zoeken gewoon non stop contact op. Dat van op snelheid snap ik ook idd. Toch vind ik dat daar soms wel misbruik van wordt gemaakt. Sterling, Vardy en nog wel meer, die maken ook 0 effort om op de been te blijven.

Mount is een simpele voetballer. Beheerst de basis gewoon goed. Verder niet heel bijzonder. Ziyech heeft zijn eigen glazen een beetje in gegooid.. Hij had nooit naar Chelsea moeten gaan. Spaanse competitie bij een Athletico Madrid was ideaal geweest. Even goed met z'n zaakwaarnemer overleggen en in de zomer zo snel mogelijk pleite bij deze club. Tuchel lijkt me gewoon zo een ventje die graag wilt dat je in zn billen kruipt. Ziyech is niet de persoon om dat te doen. Maar met dit belabberd voetbal, enkel en alleen spelend op resultaat net zoals een Conte en Sarri, gaat Chelsea het niet lang volhouden.

Wat heeft Ziyech zich verkeken met Chelsea! Enigszins begrijpelijk wie wil er nou niet met of onder Lampard spelen!Die mafketel Tuchel heeft nu even het geluk aan zijn zijde.Lampard daarentegen is als sneeuw voor de zon verdwenen.Jarenlang zijn hebben en houden voor de club gegeven.Zo een ban zou geweldig zijn voor die klote rus!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren