Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hakassist Ibrahimovic wekt bewondering: ‘Hij had het allemaal al gezien’

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic maakte zaterdag in de uitwedstrijd tegen Bastia (0-3) zijn honderdste officiële doelpunt voor Paris Saint-Germain. Er wordt echter vooral nagepraat over de assist die de Zweed na twintig minuten gaf op Ezequiel Lavezzi. Met een hakbal van een Karate Kid stelde Ibracadabra zijn ploeggenoot in staat om op Corsica te scoren.

/

Trainer Laurent Blanc likte in de coachzone zijn vingers af bij het zien van de assist van zijn aanvalsleider: “De pass van Zlatan? Zlatan had het allemaal al gezien, hij moest het alleen nog even uitvoeren”, citeert Le 10 Sport de trainer. “Maar Ibra is het gewend om zulke dingen te doen, Zlatan is fenomenaal. Hij verbaast mij niet, hij kan dingen doen die anderen niet kunnen.”

De ex-speler van onder meer Ajax en Barcelona maakte alweer zijn 38e treffer van het seizoen en is met PSG hard op weg naar de tweede landstitel op rij, want de voorsprong op AS Monaco bedraagt acht punten. Ibrahimovic heeft overigens niet alleen bewonderaars; Lorient-trainer Christian Gourcuff zegt tegen le JDD dat de spits ‘niet mijn kopje thee is’: “Marco Verratti is belangrijker, hij heeft de kwaliteit om constant druk te zetten.”

Bekijk de assist van Zlatan Ibrahimovic

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op naar de gouden bal voor Zlatan! Wat gun ik hem dat zeg !

9 maart 2014 om 11:23

De gouden bal mag alleen door die magische goals en assists van Zlatan al naar hem gaan. Geen andere speler doet hem dat na. Hij is echt een unieke speler. Zo'n atletische technische speler als Zlatan heb ik nog nooit eerder gezien. Hopelijk wint ie dit of volgend jaar ook nog een keer de CL. Die ontbreekt nog op zijn CV. Ik zie PSG zeker als kanshebber.

9 maart 2014 om 12:10

Wow, die hoge notificatie moet je wel heel veel waard zijn, om comment #6 over te nemen en hier te plakken :

En dan weer even lekker ontopic: Mijn God zeg, dit is weer iets dat alleen Zlatan Ibrahmiovic uit kan voeren. Als je toch eens gaat kijken naar al de schier onmogelijke goals die die kerel al gemaakt heeft zeg...

9 maart 2014 om 11:30

Jij ook al? Geniale voetballer, en tenminste niet zo'n huilerd als die twee die jaar in jaar uit de Gouden Bal krijgen. Zlatan is een absolute held en verdient die prijs gewoon. Hoop ook dat ze de CL pakken. Je kunt zeggen wat je wil over Zlatan maar hij maakt het keer op keer op keer waar. Die goal tegen Engeland, deze assist en alles er tussenin, dat zie ik niemand anders doen.

9 maart 2014 om 12:06

Ja ik gun het hem echt, ondanks de manier waarop hij mijn lub verlaten heeft destijds gun ik hem alles. No nonsens kerel, hij is zoals hij is, geniaal en een beetje gek. Zlatan is Zlatan en hij is te nemen of te laten, aan hem weet je tenminste wat je hebt. Altijd eerlijk, soms hard, maar altijd eerlijk. En zijn voetbalkwaliteiten, tja.... die staan buiten kijf.

9 maart 2014 om 13:33

Messi heeft nooit om de gouden bal gehuild. Hij feliciteerde Ronaldo gewoon met zijn Gouden bal. Als er 1 iemand heeft gehuild is het Ronaldo; niemand anders.

9 maart 2014 om 12:09

Niet overdrijven, ronaldo en messi zijn van een hogere niveau.

9 maart 2014 om 14:45

Beste spits te wereld op naar de goudebal zou ik zeggen

Zlatan! Een geweldig product van de jeugdopleiding van Ajax! Als Ajacied ben ik er trots op dat hij de basis van zijn carrière bij Ajax gelegd heeft.

9 maart 2014 om 10:59

Ajax heeft hem voor miljoenen overgenomen van Malmo dus ik weet niet waarom je er trots op bent?bovendien komt hij helemaal niet uit de jeugdopleiding van Ajax. Dat hij bij Ajax heeft gespeeld kan ik me inkomen...

9 maart 2014 om 10:59

Wat zeg je nou? Zlatan is absoluut geen jeugdproduct van Ajax. Ken je feiten gappie.

9 maart 2014 om 11:15

Gappie? Ik ben je vriend niet

9 maart 2014 om 12:47

Dit is de reden waarom iedereen ons amsterdammers of ajacieden zulke arrogante en domme supporters vinden en is tevens ook de reden waarom ik geen ajax in mijn naam heb staan. Zlatan is geen jeugdproduct van Ajax en wat dan nog als hij dat wel was.

9 maart 2014 om 16:39

Je bent toch een mede Ajacied? Dus gewoon gappie.

9 maart 2014 om 11:00

Ik ben ajacied maar dit slaat echt nergens op

9 maart 2014 om 11:01

Je bedoelt Malmö.

9 maart 2014 om 14:04

Net alsof je een jeugdopleiding kan crediteren voor een speler als Zlatan. Dat is gewoon aangeboren talent. Zulke spelers hoef je niet op te leiden, die moet je gewoon voldoende tijd en ruimte geven om zich te ontwikkelen. De rest gaat vanzelf.

9 maart 2014 om 11:02

Ik wil niet vervelend over komen maar Zlatan komt uit de jeugd van Malmö ff. Ajax heeft hem wel gevormd min of meer.

9 maart 2014 om 11:11

Ik denk dat Juventus hem meer heeft gevormd dan Ajax heeft gedaan, uren en uren afwerken tot hij een 'klinische afwerker' is geworden met dank aan Capello (?) Ajax was meer een doorgroeifase in mijn ogen.

9 maart 2014 om 11:43

Klopt bij Juve heeft Capello heel veel tijd in hem gestoken en er echt een echte afmaker van gemaakt. Hoewel hij natuurlijk zoveel meer is ook nog. Maar dat is gewoon wat je van boven mee hebt gekregen

9 maart 2014 om 11:48

Haha, inderdaad. In zijn boek beschreef hij het mooi, vroeger speelde hij voor de oooooh's en aaaaah's, dat zie je nu nog on zijn spel, dat maakt hem ook geloofwaardig als speler. En zoals bekent neemt hij geen blad voor zijn mond, haha wat een held is het ook

Grootste entertainer op de Europese velden. Wat een speler.

Ik blijf het je zeggen: Zlatan is een smeerkees. Dat je dit bedenkt, dat je dit durft en het ook nog eens perfect kunt uitvoeren. Geen verwijt naar Ronaldo of Messi, maar Zlatan is de enige met Suarez die de 3 elementen bezitten. Het bedenken, durven en perfect uitvoeren.

Het verbaasd mij ook niet. Fenomeen.

9 maart 2014 om 16:40

Dus jij wil zeggen dag Ronaldo en Messi niet denken, durven en perfevt uitvoeren? Ze schieten ieder jaar 60 doelpunten erin. Dit is voor het eerst dat Zlatan in de buurt komt van deze 2. En Suarez is natuurlijk ook geen Messi/ Ronaldo he..

9 maart 2014 om 17:14

Dit soort dingen?? Absoluut!!! Die zie ik Ronaldo en Messi niet doen. Misschien zien ze het niet, durven ze het niet i dont know.

Hun kwaliteiten staan buiten kijf, maar zoiets als dit doen zij niet. Net als de omhaal tegen Engeland. Daar hebben Ronaldo en Messi de ballen niet voor.

9 maart 2014 om 17:50

Wat jij zegt gaat nergens over.
Het gaat niet om durven, het gaat om de kwaliteiten die je per persoon bezit en daarmee de situatie waarin je beland naar jou hand zetten.
Die omhaal die Zlatan deed moet je fysiek en technisch perfect kunnen uitvoeren om de bal zo op het doel te krijgen.
Messi snelt 5 man voorbij met zijn dribbel dat kan Zlatan bijvoorbeeld weer niet.
Elke voetballer heeft zijn specifieke kwaliteiten en Zlatan blinkt uit in het maken van abnormale goals.
Betekent niet dat hij automatisch in het algemeen beter of slechter is.

9 maart 2014 om 18:22

@ Bigguwop.
Denk dt je mij bedoelt met je reactie.

Omhaal is misschien niet het beste voorbeeld wat ik heb gegeven, maar je begrijpt best wat ik bedoel. Ik zeg ook niet dat de een beter is dan de ander, echter Messi en Ronaldo zouden dit technisch gezien makkelijk kunnen. Ze doen het alleen niet, de reden ervan durf ik niet te zeggen. Zoals ik al zei: Zien het niet of durven het niet ik weet het echt niet. Wat ik wel weet is dat zij niet zulke geniale acties hebben als Zlatan en zelfs Suarez wel bezitten.

Wederom een geweldige ingeving van deze magicus. Blijft eeuwig zonde dat we hem moeten missen op het WK.

9 maart 2014 om 11:07

Misschien wil die wel met Nederland meedoen

De gouden bal mag alleen door die magische goals en assists van Zlatan al naar hem gaan. Geen andere speler doet hem dat na. Hij is echt een unieke speler. Zo'n atletische technische speler als Zlatan heb ik nog nooit eerder gezien. Hopelijk wint ie dit of volgend jaar ook nog een keer de CL. Die ontbreekt nog op zijn CV. Ik zie PSG zeker als kanshebber.

Je kan hem bewonderen om zijn wonderschone doelpunten maar in zijn assist kan je het ook zien!

9 maart 2014 om 11:09

Dat slaat dus nergens op, Messi is zo'n speler, Ronaldo ook maar in mindere maten. Maar Zlatan heeft het met elk team goed gedaan, ook met een in mindere vorm verkerend team als Inter toen der tijd. Zlatan is zo'n speler die in zijn eentje een verschil kan maken.

9 maart 2014 om 11:12

Dit slaat natuurlijk helemaal nergens op, Zlatan is juist een speler die zijn eigen kansen creeert. Tegen Portugal had hij er toch 2 gescoord zonder goed ploeggenoten?

9 maart 2014 om 11:26

Fitbal

Vgm scoorde hij gewoon een aantal keer hoor, dus niks waard slaat HELEMAAL nergens op.

Als hij dit jaar de gouden bal niet wint dan snap ik er niks meer van. Wat een geweldenaar!

9 maart 2014 om 11:38

Het jaar is nog lang, maar als hij op deze manier doorgaat en prijzen wint - Kampioenschap, Beker eventueel C.L. - zou de goude bal bij deze geweldenaar niet misstaan, een typische speler die je maar één keer in je leven ziet.

Dit is een typische assist zoals we die in de jeugd ook allemaal wel eens proberen.

Deze man beschikt over zoveel zelfvertrouwen, dat het hem ook gewoon allemaal lukt op dat niveau. Veel van zijn goals komen gewoon van het plein.

Overigens is het de moeite waard om zijn boek te lezen!

Zlatan lijkt wel elke wedstrijd te groeien, bij Ajax had hij zijn momenten, niet eens wekelijks basis. In Turijn hebben ze hem kansen leren pakken en afmaken.

In Zweden fietsen stelen en spelen voor de, zoals Zlatan het zegt, Oooooh's en aaaaaaah's.

Wat een held, nu nog een C.L. voor een wondercarriere, heel veel respect voor deze man.

nu is iedereen weer zlatan aan het bewonderen. Hij is wel degelijk heel goed en voor mij de beste spits ter wereld en deze assist is natuurlijk heel mooi maar bv. Aaron Hunt van werder bremen gaf ook zon 'hakassist' tijd Werder Bremen - Hamburg en daar wordt dan niet zo over gepraat? Beetje hypocriet niet?

9 maart 2014 om 11:14

Klopt wel, is ook hypocriet maar zie je Hunt dat een 2e keer doen? Voor Hunt een eenmalige actie, binnen nu en 1 Maand heeft Zlatan weer een wonder moment, dat is het verschil. Desalniettemin blijft het hypocriet dat niemand het over Hunt heeft

10 maart 2014 om 12:24

En dan? Zlatan is toch iemand die dit zovaak doet. Hij valt op omdat hij zegt dat hij goed is, zoniet de beste. "doe mij maar na" en dat hij nu voor de zoveelste keer dit weer doet, dat maakt dat iedereen erover praat. Niet zo moeilijk te bedenken toch??? Dus hypocriet heeft hier niks mee te maken.

Niet normaal deze man. Het is ook zeker niet de eerste keer dat hij zoiets geniaals doet.

Heftige shit die zlatan

Briljante actie weer. Het getuigt al van veel inzicht om te zien dat dit kan en dan moet je ook nog de kwaliteiten hebben om het uit te voeren. Genieten.

9 maart 2014 om 11:50

Dit is zo'n speler die je ook gaat missen als hij stopt, hier zie je er nooit met een van, de Messi's en Ronaldo's van deze wereld zullen blijven bestaan, Zlatan is te speciaal daarvoor.

9 maart 2014 om 12:17

De Messi's en Ronaldo's blijven bestaan? Zou toch wat zijn dat er nog veel voetballers komen die vrijwel elke statistiek verbreken en versterken op clubniveau.

Ibra doet prachtige dingen maar is nog altijd niet van het niveau van de andere twee en zal dat niet worden.

9 maart 2014 om 13:29

Noem een speler die op Zlatan lijkt/leek. Messi kan je beetje met Maradonna vergelijken, zo bedoel ik dat.

Zijn 100e goal? In z'n tweede seizoen al?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren