Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hakan Calhanoglu schittert voor AC Milan bij absentie van Zlatan Ibrahimovic

Laatste update:

AC Milan is door naar de play-offs van het toernooi om de Europa League. Het team van trainer Stefano Pioli won donderdagavond met 3-2 van FK Bodö/Glimt en speelt in de volgende ronde een uitwedstrijd tegen het Portugese Rio Ave. De door het coronavirus gevelde Zlatan Ibrahimovic werd in de punt van de aanval vervangen door Lorenzo Colombo. De jongeling tekende voor de 2-1, maar de hoofdrol was weggelegd voor Hakan Calhanoglu. De spelmaker scoorde tweemaal en stond ook aan de basis van het doelpunt van Colombo.

Milan keek na vijftien minuten al tegen een achterstand aan. Toptalent Jens Petter Hauge ging op links wel heel makkelijk aan Franck Kessie voorbij en uit zijn voorzet werkte Kasper Junker van dichtbij de bal achter Gianluigi Donnarumma. Milan stelde echter nog voor rust orde op zaken. Na een kwartier spelen ontving Calhanoglu de bal van Ismaël Bennacer, draaide hij goed weg en schoot hij het leer vanaf de rand van het strafschopgebied hoog en hard in de bovenhoek achter de kansloze Nikita Haikin: 1-1.

Calhanoglu stond ook, al dan niet onbedoeld, aan de basis van de 2-1. Na een heerlijke aanval van i Rossoneri leek de Turk met een bal achter het standbeen een doelpoging te ondernemen, maar de inzet groeide uit tot een ideale pass voor Colombo. De achttienjarige luisterde zijn basisdebuut op met een doelpunt. Calhanoglu tekende vijf minuten na de onderbreking ook voor de 3-1. Na een hoekschop van Samu Castillejo vanaf rechts nam de smaakmaker de bal in een keer op zijn slof en mikte hij de bal geplaatst in de rechterhoek.

Bodö/Glimt verkleinde echter al snel de nadelige marge. Het was Hauge die met een hard en licht van richting veranderd schot de bal in de 55e minuut achter Donnarumma joeg. Tot meer waren de Noren, die in de vorige rondes met 6-1 en 3-1 te sterk waren geweest voor respectievelijk Kauno Zalgiris en FK Zalgiris, echter niet in staat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met hakken over de sloot hoor, maar Milan had het ook al veel eerder kunnen afmaken. Mooi zondagsschot leidt de 3-2 in en daardoor werd het nog wel even moeilijk met al die jeugdspelers erin. Maldini mag nog wel even aan de bak om een extra CV te halen en het liefst nog een goeie vleugelaanvaller, Castillejo presteert vaak toch ondermaats.

24 september 2020 om 22:39

Kunnen ze niet gewoon beter Brahim diaz een serie kansen op rechtsbuiten geven ipv een nieuwe vleugelaanvaller kopen?

24 september 2020 om 22:47

Dat lijkt me een goede optie, denk dat Pioli eerst nog even op "safe" speelt door de vertrouwde 11 te laten spelen, maar ongetwijfeld gaat een Castillejo straks banken als ie zo doorgaat, dat is het fijne nu er een war bredere selectie staat. Zou heel graag Chiesa zien op rechts, maar van wat ik lees is zijn prijskaartje veel te hoog voor clubs in Italie.

24 september 2020 om 22:53

Nu eerst oud vertrouwd. Wanneer alle topspelers terug zijn kun je kansen geven aan Brahim. Romagnoli die de verdediging op slot zet en Rebic en natuurlijk Zlatan in de aanval. Dan krijgt brahim genoeg vrijheid om te schitteren

Soms snap ik VZ echt niet. Als spelers normaliter verdienen uitgelicht te worden doen ze het niet. En nu doen ze het wel, terwijl "milan met pijn en moeite door" realistischer zou zijn. Want dat was het ook. In de laatste minuut faalde een Bodo/glimt spits door 5 meter voor het doel over te schieten. Bodo/glimt speelde snel en verzorgd voetbal( naar kunnen) Maar gaven ook veel ruimte weg. Milan heeft er 3 gescoord maar had er eigenlijk 6 moeten zijn. dus Milan heeft meer aan zichzelf te danken dat het met pijn en moeite ging. Meest tevreden over Calabria, speelde weer heerlijk. Bedoel, wat Canhanoglu laat zien, laat hij inmiddels al 20 wedstrijden zien. Calabria dat prestatie hoog houd, vind ik indrukwekkend en net zo belangrijk. bij Calabria is het momenteel nog verbazendwekkend namelijk. mooi ook dat Colombo scoort bij zn europese debuut in de basis, zeer groot talent. groter talent dan Daniel Maldini, uit de zelfde lichting. Mooi feitje; Milan is voor het eerst sinds 2008, toen nog met de grote Ancelotti aan het roer, al 18 wedstrijden ongeslagen.toch indrukwekkend.

25 september 2020 om 00:05

Wees blij dat Hakan een scorende factor is. Je kan leuke voetballers hebben, maar als je niet scoort heb je niks!

25 september 2020 om 00:07

Huh?

25 september 2020 om 00:52

We zijn ook super blij met Hakan. Ik zeg ook, hij laat dit niveau al n langere tijd zien. Het begint te wennen maar tegen een club uit Noorwegen kan je niet mensen de hemel in gaan prijzen. Behalve Calabria dan, maar die kon na zn debuut jaar en tot 2 weken geleden er geen drol van,namelijk

De basis 11 bestond voor een groot deel uit spelers die nu al 3 wedstrijden binnen een week tijd hebben gespeeld. Ik kan mij dan wel voorstellen dat de motivatie(vooral zonder Ibra) iets minder is, met alle respect voor Bodo/glimt. Al met al weer een winst voor Milan

Wauw. Gewoon weer goal assist jens petter hauge. En dat tegen milan ook nog. Ik hoop dat heerenveen al een deal heeft met bodo dat hij in de winter komt, anders ben ik bang dat hij niet meer te halen is. Lijkt een grote te kunnen worden dit.

25 september 2020 om 07:18

Die viel me echt positief op! Was continu dreigend en echt de beste man aan de kant van Glimt. Had nog een mooie assist op zn naam moeten krijgen, ware het niet dat zijn teamgenoot van paar meter de bal over knalt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren