Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gözübüyük leidt topper Feyenoord - ADO, Ajax krijgt te maken met Liesveld

Laatste update:
/

Serdar Gözübüyük is door de KNVB aangewezen om de topper tussen Feyenoord en ADO Den Haag in goede banen te leiden. De nummer één en nummer drie van de Eredivisie treffen elkaar aanstaande zondagmiddag in De Kuip.

Nummer twee PSV speelt zaterdagvond een uitwedstrijd tegen NEC en zal daar Dennis Higler als leidsman het veld op zien komen. Nummer vier Ajax, dat het tegen het één plaats lager geklasseerde Vitesse opneemt, krijgt te maken met Richard Liesveld.

Zaterdagavond staan ook nog de duels tussen AZ en Willem II, dat gefloten wordt door Björn Kuipers, PEC Zwolle en FC Utrecht, onder leiding van Siemen Mulder, Excelsior en Heracles Almelo, gefloten door Jeroen Manschot, en sc Heerenveen - FC Twente, onder leiding van Jochem Kamphuis, op het programma. Op zondagmiddag leidt Danny Makkelie verder het treffen tussen FC Groningen en Sparta Rotterdam en heeft Ed Janssen diezelfde verantwoordelijkheid bij Go Ahead Eagles - Roda JC.

Denk jij dat ADO Den Haag gaat verrassen tegen Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat Feyenoord thuis te sterk zal zijn voor Ado. Verder een leuk programma met een aantal toppers die elkaar treffen.

Feyenoord- Ado Den Haag wordt al gezien als een topper. Oke er is strijd tussen deze twee maar kom op, dit is niet mijn idee van een topper en ook niet in de eredivisie( toch wel laag niveau).

6 september 2016 om 12:53

Ik neem aan dat je ook wel begrijpt waarom die titel gekozen is en dat het feitelijk gewoon volkomen juist is omdat het de nummers 1 en 3 van de eredivisie zijn op dit moment

6 september 2016 om 13:16

Dat je op dit moment op Nr1 en Nr3 staat maakt het nog geen topper. Als ADO tegen het einde nog zo hoog staat hadden ze het een topper kunnen noemen. Maar niet naar 4 speelronde. Of moeten we Roda vs Willem 2 ook maar een topper noemen als die in de 2e speelronde vs elkaar moeten en toevallig op Nr1 en Nr2 staan na de 1e speelronde?

6 september 2016 om 13:38

Tja... dat is wel de definitie van een topper...

6 september 2016 om 18:45

Helaas voor jou wordt dit wel zo gezien en wat jij ervan vindt is niet boeiend.

6 september 2016 om 13:02

Je kan ook wel zeggen dat het een provinciale derby is.

Overigens maken wij het Feyenoord altijd lastig. De wedstrijden tussen Feyenoord en Den Haag zijn meestal dan ook boeiend voor de neutrale kijker.

Ik heb er in elk geval zin in. Lekker met 950 man naar de Kuip!

Feyenoord - ADO, ik kijk er naar uit! Mijn favoriete clubs tegen elkaar. Meestal zonder enige belang en nu een heuse topper (ja, ik weet het..).

Feyenoord - Den Haag is altijd wel een leuke pot geweest naar mijn mening.

Vorig jaar pakten we 6(!) punten tegen Feyenoord. 1-0 in Den Haag en 0-2 in de Kuip.

Kleine statistiek die natuurlijk niks zegt: laatste 4 wedstrijden met Gozubuyuk als scheidsrechter hebben wij niet verloren!

6 september 2016 om 20:01

Statistieken: 42 x gespeeld in de Kuip, 27 x winst Feyenoord, 8 x gelijk en 7 x winst Ado, doelcijfers 98-50....

Ik vind topper wel erg overdreven. Na 4 speelrondes kan elke club in de top 3 staan. Ik verwacht dat Feyenoord gewoon wint van ADO Den Haag. Ik snap hoe het bedoeld word, maar je kunt Groningen nu ook niet direct al een degradatiekandidaat noemen...

Mooi zo wat ik nu kan zien heeft Nijhuis geen wedstrijd.. en terecht ook weet iemand welke wedstrijd deze Sajuut moet fluiten of heeft hij echt een weekendje straf?

6 september 2016 om 16:50

Nijhuis fluit in de Jupiler League, VVV - Volendam

6 september 2016 om 23:03

Dan fluit hij eindelijk op niveau waar hij thuis hoort, maar thx voor de info..

Die Gözübüyük heeft Feyenoord vaak tegen. Dat hij in wedstrijden tegen Feyenoord fluit voor kleine dingen. Daarmee haalt hij wel eens Feyenoord uit het spel. Feyenoord moet dit gewoon kunnen winnen. Het zou de 4 overwinning reeksen mooi door trekken.

Ik hoop op Feyenoord, maar als je geld op Den Haag zet is dat zo gek nog niet. Hebben een goede start van het seizoen.

6 september 2016 om 18:43

Gözübüyük heeft Feyenoord 19x gefloten en daarvan heeft Feyenoord er maar 1 van verloren, dus zo gek fluit hij niet.

Dit zijn de twee mooiste volksclubs die ik een warm hart toedraag in de eredivisie. Ik hoop wel dat ADO met de winst terugkeert naar Den Haag. Hoop een mooi spannende pot.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren