Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gullit oordeelt hard over oudgediende Chelsea: ‘Hij is te sloom’

Laatste update:

Maurizio Sarri maakt dit seizoen indruk met Chelsea. De Londenaren doen mee in de top van de Premier League en volgens Ruud Gullit is dit mede te danken door de komst van de Italiaanse trainer. De oud-voetballer denkt dat Nemanja Matic, tegenwoordig actief bij Manchester United, niet had gepast in het systeem van Sarri.

Matic won met Chelsea twee keer de Premier League en ruilde in de zomer van 2017 the Blues in voor de ploeg van José Mourinho. Gullit denkt dat de 45-voudig Servisch international vandaag de dag het zwaar zou hebben bij Chelsea. “Nemanja Matic heeft één aanraking, twee, drie nodig. Soms verliest hij ook de bal en hij is te sloom”, analyseert Gullit bij de BBC.

“Chelsea heeft veel kleine, wendbare spelers zoals Eden Hazard, Pedro, Willian en N'Golo Kanté. Zij kunnen heel snel beslissen om rap van richting te veranderen. Dat is wat de moderne speler momenteel moet hebben. Achterin moet je dan nog wat grote spelers hebben, voor het geval dat er voorzetten moeten worden weg gekopt.”

Chelsea is nog ongeslagen in de Premier League en is met acht overwinningen en drie remises met 27 punten terug te vinden op de tweede plek op de ranglijst, vlak achter koploper Manchester City. In de Europa League heeft Chelsea nog alles gewonnen en gaat het aan kop in Groep L. Donderdag wacht in Wit-Rusland de wedstrijd tegen BATE Borisov.

Ben jij het eens met de analyse van Ruud Gullit?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Matic is nou ook nooit een bewegelijke snelle speler geweest. Als je naast hem een snelle bewegelijke speler zet zou hij prima renderen zoals hij ook vaak heeft gedaan. Inmiddels is hij ook al dertig, dan zijn dit echt goedkope makkelijke uitspraken. Tuurlijk speelt Sarri meer offensief, dat is meer een reden waarom Matic niet in het systeem zou passen, maar niet perse omdat hij te sloom is.

6 november 2018 om 14:51

hoezo zijn dit makkelijke uitspraken? omdat hij 30 is mag je niet zeggen dat hij sloom is?

6 november 2018 om 14:55

Ik denk dat je het anders interpreteert dan hoe ik het bedoel. Je mag iemand sloom noemen ongeacht zijn leeftijd. Bij een speler van inmiddels dertig is dit echter een makkelijke uitspraak omdat bij veel spelers op die leeftijd dit een kwestie is, helemaal als ze in hun prime al nooit extreem snel zijn geweest.

6 november 2018 om 16:00

dat is zo maar hij constateert gewoon dat hij Matic te traag is voor het huidige voetbal. dan hebben randzaken als leeftijd er weinig mee te maken. Matic word gewoon beoordeeld als een basisspeler van een topclub net zoals een jong talent dat ook zal worden zodra die in de basis staat

6 november 2018 om 16:02

zo offensief vind ik ze nou ook weer niet spelen hoor. het is ietsje minder qua afbraakvoetbal maar nog steeds aardig behoudend voetbal dat ze spelen zonder echte intentie om het spel te maken

dan hoor je van die kritiek dat de spelers niet goed genoeg zijn maar kijk hoe een club als Dortmund speelt bv. die hebben ook niet alleen maar wereldtoppers in hun selectie maar die coach laat ze wel geweldig voetbal spelen

Ik als United fan, ben erg blij om te lezen dat het dus niet alleen aan mij ligt.
Matic is zeker weten een goede speler, zonder twijfel. Echter moet ik bekennen dat het vooral zichtbaar wordt wanneer je tegen de topploegen speelt dat de tempo soms te hoog lijkt voor Matic of dat hij het spel hoe dan ook vertraagd.

Ik wil niet het huidige vorm van United alleen schuiven op Mourinho's tactiek, echter ziet hij zelf niet in dat je niet wekelijks met bepaalde spelers kunt spelen. Zo krijgen spelers als Lukaku en Matic bijna nooit rust, ze spelen alles tot ze geblesseerd zijn en dan verwacht je ineens wonderen van jongens die amper speelminuten krijgen.

Ik vind het erg zonde dat een speler als Herrera bijvoorbeeld nauwelijks speelminuten krijgt.

Wacht huh een cvm die traag... kan zo top cvm noemen maar zal er eentje noemen; bursquets. Super traag maar geweldig. Cvm heb je helemaal geen snelheid nodig, maar een goddelijke intuïtie van anticiperen hebben en niet 2 maar 5 stappen vooruit denken. Dat is pas nodig daar en geen snelheid

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren