Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gudelj zwijgt: ‘Spoedig zal ik met mijn verhaal naar buiten komen’

Laatste update:

Het liep de laatste weken niet lekker bij NAC Breda en maandag leidde dat tot het afscheid van Nebojsa Gudelj; de clubleiding heeft er geen vertrouwen in dat de prestaties onder zijn leiding zouden verbeteren en stuurde de trainer de laan uit. Eric Hellemons en Rob Penders vervangen hem.

/

NAC gaat ondertussen op zoek naar een nieuwe coach en lijkt het daarbij te hebben voorzien op Jean-Paul van Gastel, de huidige assistent-trainer van Feyenoord. Komende zaterdag nemen Hellemons en Penders naar alle waarschijnlijkheid de honneurs waar, als de nummer vijftien van de Eredivisie in Breda bezoek krijgt van ADO Den Haag, dat nog een plek lager staat op de ranglijst en twee punten minder heeft.

Gudelj is op dit moment niet van plan om veel woorden vuil te maken aan zijn vertrek. “Het nieuws is al bekend bij iedereen. Ik voel niet de behoefte om te reageren”, laat de 46-jarige oefenmeester weten aan BN DeStem. In een later stadium wil hij dat wel doen. “Spoedig zal ik met mijn verhaal naar buiten komen”, belooft Gudelj, die zijn laatste drie competitieduels verloor van Willem II, Ajax en Heracles Almelo.

Ben je benieuwd naar het verhaal van Nebojsa Gudelj?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij is niet verantwoordelijk voor de gehaalde spelers. Dit is de bejaarde Frans Bouwmeester zijn spelersrapporten bestaan uit "0" en "X". Wordt tijd dat hij vervangen wordt. Maar dan niet de man die hij voor ogen heeft. Dat hij eeg moet is 1 maar dan nog niet effies zijn vervanger bepalen.

14 oktober 2014 om 11:45

Frans Bouwmeester is niet meer in dienst bij NAC dus...

14 oktober 2014 om 12:56

Gudelj is dit seizoen wel degelijk verantwoordelijk voor de aabkopen samen met zijn vriendje van een zaakwaarnemer.

14 oktober 2014 om 13:14

Bouwmeester was verantwoordelijk voor de aankopen de Kamps en falkenburg, dat zijn de beste aankopen van dit seizoen.

Kiezen van de makkelijkste weg...

Ben benieuwd wie er over het transferbeleid is gegaan afgelopen zomer. Als Gudelj de spelers zelf uit heeft gekozen is het misschien terecht, maar ik neem aan dat daarboven toezicht is?

Ssewankambo, Amieux, Damcevski en Boateng kunnen er namelijk helemaal niets van. (wat ik tot nu toe gezien heb)

En wat kan Gudelj er aan doen dat die Perica ineens een kronkel in zijn hoofd heeft (tegen Heracles) en ten Rouwelaar tegen Ajax en Heracles bij 5 van de 11 goals ter discussie staat?

14 oktober 2014 om 12:59

Gudelj is voor een groot deel verantwoordelijk voor de aankopen. Via een bevriende zaakwaarnemer zijn er een aantal spelers gehaald. Dit neemt niet weg dat de directie daar ook achter stond en deels verantwoordelijk is. Maar Gudelj laat al bijna 2 seizoenen zien dat hij NAC niet aan het voetballen krijgt. En denk dat de meeste spelers ook wel een beetje klaar met hem zijn. Het ligt namelijk nooit aan Gudelj zelf maar altijd aan de spelers.

14 oktober 2014 om 15:39

Okey...
k
Mja zonder deze genoemde spelers heeft Nac ook niet bepaald hoogvliegers in de selectie. Elke trainer die Nac bij de eerste 12 krijgt stijgt boven zichzelf uit... Het is gewoon een heel matig 'vreemdelingenlegioen'.

Van Gastel moet nog even geduld hebben dan is hij hoofdtrainer van Feyenoord.
Met alle respect....nac heeft de boekhouding al jaren niet op orde, moet vaker verkopen dan kopen....beter gezegd, kan alleen huren of transfervrij halen...

Als je als trainer je carrière in het slop is geraakt dan snap ik dat je NAC aangrijpt, maar anders moet je er niet instappen.

NAC draait natuurlijk dramatisch slecht. In hoeverre dat de coach te verwijten is, is natuurlijk altijd de vraag....maar er moest iets gebeuren. Ik denk niet dat Van Gastel nu bij NAC instapt. Afbraakrisico voor dit als eerste club is te groot. Dan kan hij beter op een andere kans wachten, of gewoon bij Feyenoord blijven.

Trainer van Eindhoven vind ik ook wel redelijk voor NAC. Dat is Jean-Paul de Jong volgens mij. Speelt aanvallend voetbal met combinaties terwijl NAC vaak te verdedigend speelde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren