Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gudelj midden in heksenketel: ‘Een van de stenen ging dwars door het raam’

Laatste update:

Het EK-kwalificatieduel tussen Albanië en Servië is uiterst beladen en dat heeft alles te maken met de politieke kwestie rond Kosovo. In oktober 2014 ontspoorde het duel in Belgrado al, met een drone met een vlag van Albanië die naar beneden werd gehaald. Donderdag speelt Servië in de Albanese hoofdstad Tirana en de sfeer is uiterst gespannen, vertelt Ajax-middenvelder Nemanja Gudelj.

/

Gudelj laat aan De Telegraaf weten dat Servië op weg naar het hotel begeleid werd door vijftig tot zestig politieauto’s. “Schreeuwende mensen in een Albanië-shirt met hun middelvinger omhoog. Een van de stenen die naar de bus werden gegooid, raakte het raam goed en ging er dwars doorheen. Dus je kunt inderdaad wel zeggen dat het een warm welkom was”, vertelt Gudelj.

Bang was Gudelj niet. Hij weet wat er op het spel staat voor Albanië: Servië is al uitgeschakeld voor deelname aan het EK, maar Albanië kan zich nog plaatsen. Volgens Gudelj is het hotel zwaar bewaakt en staan er zelfs agenten voor de hotelkamerdeuren. Dat er tijdens de wedstrijd bijna tweeduizend agenten op de been zijn, is volgens Gudelj ‘een geruststellende gedachte’.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je zou maar geraakt worden.. Ben benieuwd naar vanavond.. zal sowieso gestaakt worden als Servie op voorsprong komt.. Servie moet zich zelf gewoon over geven 3-0 verlies klaar. Veiligheid boven alles

8 oktober 2015 om 16:30

Dus de supporters maar laten winnen? Denk dat Albanie genoeg veiligheid heeft 2000 agenten zijn ingezet als 1x de bom barst , zal de scheids het staken en 0-3 voor Servie geven dan

8 oktober 2015 om 16:32

wat is dat nou weer voor belachelijke redenering?!

Kan je inzetten op wedstrijd gestaakt? hahahahaha

8 oktober 2015 om 16:32

Ja dat kan, 9 euro staat daarop bii unibet!

8 oktober 2015 om 16:35

hahah! geen idee? je kan op de gekste dingen inzetten zou me niet verbazen..

8 oktober 2015 om 17:17

Unibet geeft je (slechts) 5,5 keer je inzet als de wedstrijd gestaakt wordt. Even ter vergelijking: alle quoteringen voor het voorspellen van de juiste uitslag zijn hoger, die beginnen bij 6,1 keer je inzet voor een 0-0.

Gezien de tekst is het paupervolk weer bovengemiddeld vertegenwoordigd, dus als ik jou was zou ik een gokje wagen!

Ik ben er van overtuigd dat als Servië voor komt het mis gaat , het kan ook sowizow mis gaan.

Ik ben echt bang dat het uit de hand loopt en dat er Servische spelers gewond raken of zelfs erger.

Ben benieuwd of Gudelj voor zijn land nog iets kan betekenen. Bij Ajax is het miskoop gebleken en ik zie niet veel voorruitgang in zijn spel. Echt zonde van het geld. Hadden we maar iets meer betaald voor een speler die er direct staat. Zeer jammer dit.

8 oktober 2015 om 19:10

Achteraf zijn we allemaal uitstekende scouts. Op het moment van aankopen speelde Gudelj wekelijks erg goed en dacht iedereen dat ie naar het buitenland zou gaan.

9 oktober 2015 om 09:21

hoezo is het nu meteen een miskoop? omdat we pas net onderweg zijn in de competitie en iedereen nog aan elkaar moet wennen is het meteen een miskoop?

lekker makkelijker afwijzen op deze manier, geef hem eerst de tijd om te wennen en kijk na de winterstop hoe het er voor staat.

Echt mooi, de passie in die landen. Sowieso liefde voor de balkan, ik zou het wel mee willen maken daar te wonen voor een jaartje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren