Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gudelj: 'Dat is uiteindelijk een van de redenen van mijn transfer naar Ajax'

Laatste update:
/

Nemanja Gudelj kreeg in het Champions League-duel met Rapid Wien zijn eerste basisplaats toebedeeld en hoopt dinsdag, in het weerzien met de Oostenrijkers, weer belangrijk te zijn. Voor het bereiken van de play-offs moet alles wijken, zo oordeelt de van AZ overgekomen middenvelder. Het is de week van de waarheid.

De overstap van AZ naar Ajax is Gudelj 'heel erg goed' bevallen. "Ajax is in alle opzichten een topclub. Dat is overigens geen diskwalificatie van AZ, want daar was ook alles goed geregeld en heb ik het fantastisch naar mijn zin gehad", zo vertelt de Servisch international in De Telegraaf.

Gudelj had in de voorbereiding niet meteen een basisplaats en dat zorgde voor verbazing bij de supporters. Daar wil hij zich echter niet mee bezig houden. "Het is aan mij om mijn vorm van AZ door te trekken en mezelf verder te ontwikkelen." Gudej wil daarnaast zo veel mogelijk wedstrijden spelen en prijzen winnen. "Want uiteindelijk is dat een van de redenen waarom ik naar Ajax ben gekomen. Vanzelfsprekend is het aan de trainer of hij me in de basis zet."

Nemanja Gudelj hoort in de basis van Ajax thuis

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb een gevoel dat het een gevalletje eriksen wordt

3 augustus 2015 om 08:36

Daarmee bedoel je dat het goed gaat komen met Gudelj?

3 augustus 2015 om 08:41

Ja natuurlijk

3 augustus 2015 om 09:53

Hij lijkt op geen enkele manier op Eriksen. Bizarre vergelijking.

3 augustus 2015 om 10:32

Beide middenvelder toch?

3 augustus 2015 om 13:24

Nee ik hoop dat hij een gevalletje eriksen wordt

3 augustus 2015 om 08:42

Ik hoop ook dat hij morgen in de basis staat, zonder hem wordt dat middenveld overlopen...

3 augustus 2015 om 09:54

Bij aanwezigheid van Fisher of die nieuwe linksbuiten had hij vilgens mij geen basis gestaan. Daardoor is Sinkgraven opgeschoven naar die plek en kon hij spelen, ik was niet erg onder de indruk van Gudelj dus het is afwachten of de Boer hem echt als basis kracht ziet. Of juist alleen als er ieta geforceerd moet worden.

3 augustus 2015 om 10:23

@ Digennaro

Het gaat er niet om of hij een nummer van een basis speler heeft. Kampioen worden doe je niet met de basis elf. Dat doe je met 23 man. Gudelj zorgt er juist voor dat we op het einde van het seizoen een lange adem hebben omdat iedereen voldoende rust krijgt gedurende de competitie. Afwisseldn zullen Sinkgraven, Klaassen en Bazoer allemaal op de bank plaats nemen.

3 augustus 2015 om 19:19

Lekker makkelijk digenaro. Hij speelde een onopvallende pot. Maar heeft ook een aantal aanvallen opgezet en was veruit het meest aanspeelbaar.

Een speler die gif en brutaliteit in het spel kan brengen heeft Ajax echt nodig. Gudelj is zo een speler en kan de ploeg op sleeptouw nemen.

Frank moet toch wel toegeven dat je zonder de aankopen niet komt waar je wil zijn, kijk naar Sinkgraven die koste wel wat maar voorlopig laat hij zien een van de betere bij Ajax te zijn;

En voor Nemanja geld dat ook en nou maar hopen dat onze vriend Veldman zich gaat verbeteren het kan toch niet zo zijn dat Frank hem maar de hand boven zijn hoofd blijft houden.

Anders onze terug gekeerde Johnny maar is in de basis zetten.

3 augustus 2015 om 09:30

@ Bakertje

Je vergeet voor het gemak dat El Ghazi, Bazoer, Klaassen, Tete, Riedewald allemaal spelers zijn die hun kans hebben gekregen vanuit de jeugd? Die zijn voorlopig ook elke week de beteren...

3 augustus 2015 om 10:07

En dat is het punt wat hij wil maken. Met alleen jeugd kom je er niet. Dat is een utopie.

3 augustus 2015 om 10:21

@ M_ssc

En dat is ook nooit de insteek geweest van het beleid. Waardoor zijn hele post nutteloos is. De gedachtegang bij het beleid van Ajax is dat er eerst gekeken word of er een jeugdspeler is die de positie in kan vullen. Wanneer dat niet het geval is zal er een speler van buitenaf aangetrokken worden. Dat is vanaf begin af aan het beleid geweest en ook duidelijk uitgesproken.

Ajax gaat niet voor alleen maar jeugd, Ajax geeft jeugd voorrang als mogelijk. En wanneer jeugd niet goed genoeg is, dan volgt een aankoop.

3 augustus 2015 om 10:22

@bakertje, wat een onzin. Toen Sinkgraven gehaald werd, vond iedereen het maar een rare aankoop. Hij kostte 7 miljoen, maar als hij 1 miljoen had gekost was hij niet goed genoeg geweest. Mensen kijken tegenwoordig alleen maar naar het prijskaartje. Als een speler duur is, dan is het een meerwaarde.

Gaat nergens meer over. Een speler die bij club A niet uit de verf komt, kan bij club B zomaar uitgroeien tot een topper. Hangt allemaal af van het systeem, vertrouwen van de trainer en medespelers. Daarom heeft het ook geen zin om statistieken te bekijken.

Hou daarnaast eens op over Veltman. Het is zijn schuld dat de 2-2 valt, maar het is niet zijn schuld dat het voor rust niet 0-4 of 0-5 stond. In de eerste helft heeft ook Veltman bijna niets weggegeven. Winnen of verliezen doe je met zn allen.

3 augustus 2015 om 11:10

Veltman heeft niks weggegeven nee, ook geen fatsoenlijke pass naar voren.

Krijgt het voor elkaar om een jagende speler uit te spelen en dan terug te draaien om de bal terug te spelen op de keeper.. Een totaal gebrek aan inzicht!

Dan had hij die bal vorige week er in moeten schuiven.

Gudelj is op Klaassen na gewoon de beste middenvelder van Ajax. Zijn basisplaats krijgt hij toch wel.

3 augustus 2015 om 08:53

Bazoer vind ik na klaassen toch echt de beste!

3 augustus 2015 om 11:35

Als dat nog zou zijn dan in ieder geval niet lang meer. Bazoer en Sinkgraven hebben beiden heel veel potentie en laten nu al regelmatig een hoog niveau zien. Als zij deze lijn vast houden dan bestaat het vaste middenveld straks buiten Klaassen uit Bazoer en Sinkrgaven. Met Gudelj hebben ze dan een hele sterke 4e middenvelder waar ze mee kunnen rouleren.

Ajax kan dit seizoen spreken van een waar luxe probleem. Met Schöne Serero Gudelj Klaassen Sinkgraven en Bazoer heeft het 6 middenvelders die basiswaardig zijn. Ik zou zeggen roulatie en competitie. Iedereen weet nu dat als je 1 of 2 mindere wedstrijden speelt je er zo naast staat.

4 augustus 2015 om 08:21

Serrero vind ik nou niet bepaald basiswaardig. Lijkt wel alsof die met het seizoen slechter wordt. Er zal toch wel gerouleerd worden, want lijkt me niet dat je miljoenen uitgeeft aan spelers die je op de bank zet (sinkgraven, Gudelj) Ik zou in eerste instantie kiezen voor een middenveld met Bazoer, Gudelj en dan Klaassen de meest aanvallende middenvelder.

Die 'vorm' van AZ zou ik niet doortrekken want die was niet best. Gecamoufleerd door zijn goals en vrije trappen maar aan de bal was het allemaal bijzonder matig in 70 procent van de wedstrijden. Gudelj was vooral belangrijk vanwege zijn uitstraling en rust maar dat 'leiderschap' viel me nogal tegen. Ik ben benieuwd of hij het gaat redden.

3 augustus 2015 om 09:21

Nou dat is wel heel kritisch hoor David Loggie. Als je bedoelt dat Gudelj niet met mooie acties 2 man voorbij kwam en gevaarlijk werd ben ik het met je eens. In die zin was hij wat minder creatief dan bijv. Berghuis. Maar wel heel sterk aan de bal. Hij deed zelden iets raars, heel balvast, ook onder druk en passt keurig naar de juiste kleur. Dat is veel waard. Prachtige trap waarmee hij zo de bal panklaar aan de andere kant van het veld legde. En je noemt zelf al uitstraling en rust. Die 2 zaken waren niet alleen op zijn looks gebaseerd. Hij straalde rust en kracht uit omdat je wist dat je hem niet van de bal kreeg. Dat is een grote kwaliteit.

3 augustus 2015 om 11:26

Ik vond juist dat hij heel veel balverlies leidde voor iemand die alleen maar balletjes breed en terug gaf. Maar zelden iets raars? Ik vind die opzettelijk rode kaart tegen Twente en die belachelijke tattoo gek genoeg. Het is verder een prima vent hoor maar Joris van Overeem is veel beter.

3 augustus 2015 om 09:52

Hehe, eindelijk iemand die ziet hoezeer deze speler geoverwaardeerd wordt. Klaassen, Bazoer en Sinkgraven zijn nu al stukken beter.

3 augustus 2015 om 12:55

Die Bazoer vind ik echt geweldig. Heb het niet zo op Ajax spelers, maar Bazoer is echt goed. Benieuwd wanneer hij zijn eerste interland heeft gespeeld.

Waar zegt hij dan dat hij de leiderschap wil door trekken? En AZ op het einde van vorig seizoenwad gewoon prima! Goede resultaten en uitstekend voetbal mede door Gudelj.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren