Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gudelj: ‘Daarom speel je bij een topclub, daar moet je mee omgaan’

Laatste update:

Nemanja Gudelj beleefde na zijn eerste jaren in de Eredivisie bij NAC Breda twee sterke seizoenen bij AZ: deze zomer pikte Ajax hem voor de nodige miljoenen op in Alkmaar. De droom bij binnenkomst was de Champions League-groepsfase te bereiken en de landstitel te veroveren, maar door die eerste missie ging al een streep. De komende maanden moet blijken of en hoe lang Ajax mee zal strijden om het kampioenschap.

/

In gesprek met Ajax TV bespreekt de 23-jarige Gudelj zijn ambities voor dit seizoen. “Je komt naar Ajax omdat je daar kans maakt in de Champions League te spelen, maar het mocht niet zo zijn”, geeft de Servisch international toe. Hij is niet bij de pakken neer gaan zitten na de eliminatie door het Oostenrijkse Rapid Wien. “Ik ben iemand die dan verder kijkt, vooruitkijkt en niet terug. Ik probeer er dus het beste van te maken.”

Gudelj weet dat hij zal moeten strijden om onomstreden te worden op het middenveld van Ajax. Frank de Boer heeft de keuze uit veel namen en Gudelj heeft, ondanks zijn prijskaartje, geen garanties gekregen van de trainer. “We hebben goede spelers, misschien ook spelers die op de bank zitten en moeten spelen. Maar concurrentie is goed en een club als Ajax moet dat gewoon hebben”, aldus Gudelj.

“Ze kunnen een seizoen niet ingaan met drie middenvelders voor drie posities. Die moeten vier, vijf echt goede middenvelders hebben. Daarom speel je bij een topclub en daar moet je mee om leren gaan en het is ook goed voor je, je wordt er alleen maar beter van. Ik houd van knokken om mijn plek”, zegt de middenvelder tegen het clubkanaal. Hij denkt ook dat het hem alleen maar vooruit zal helpen om zo te blijven denken. “Ik denk dat iedere voetballer dat stiekem wel heeft. Wie wil er nou niet beter worden? Ik denk dat dat ook de instelling moet zijn.”

Denk jij dat Nemanja Gudelj de concurrentiestrijd op het middenveld wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voegt echt wat toe aan dit elftal. Zorgt voor fysiek en strijdlust op het middenveld en heeft een dodelijk afstandschot.

10 augustus 2015 om 18:02

En een goede lange pas, goede corner (gewoon een goede trap). Ook zijn instelling is echt een aanvulling voor Ajax, volle concentratie, erg professionele houding. Vorig jaar had ajax teveel spelers die dat misten.

Kan nog wel aan zijn handelingsnelheid werken, dat ligt bij Ajax in de korte combinatie vaak wat hoger.

10 augustus 2015 om 18:32

Hij is beast

10 augustus 2015 om 18:32

Hij is beast

10 augustus 2015 om 18:32

Hij is beast

10 augustus 2015 om 23:37

Wat zei je?

Komt wel goed met m,is wel een vechtersbaasje.

Gudelj moet altijd in basis staan, net als Bazoer. Dit zijn met Klaassen de echte parels van Ajax.

10 augustus 2015 om 17:17

helemaal mee eens. echter ben ik ook groot fan van daley sinkgraven. dit kan wel eens nadelig uitpakken voor fischer. terwijl hij het dit jaar toch echt (weer) eens waar moet gaan maken. kortom, lastig jaar voor onze deense vrienden (incl. schone, andersen).

10 augustus 2015 om 17:19

Fischer kan ook nog in de spits maar dat is dan weer nadelig voor Milik

10 augustus 2015 om 18:01

Wees blij dat we dit luxe probleem hebben. Ik gok dat die nog groter wordt als Nouri en vmet name van de Beek zich goed ontwikkelen, ook Andersen zie ik nog stappen maken als extra creatieve speler. Komen nog wel blessures, dus hebben ze allemaal nog nodig. Ik zou Serero ook voor de breedte houden, heeft ook kwaliteiten maar is niet basiswaardig.

10 augustus 2015 om 18:03

Vind Mikil toch een veel betere spits als Fischer.

Gudelj was eigenlijk een onnodige aankoop geweest. We hebben middenvelders zat die wel een goaltje kunnen maken. En dat die een keer tegen zijn oude club scoort heel leuk maar ik had liever gehad dat die zijn man niet voorbij liet gaan tegen Rapid Wien dan hadden we met 2-2 in de verlenging een overwinning eruit kunnen slepen. Ik had liever voor dat geld een verdediger en een spits gezien want achterin en voorin is het maar matig. Ik denk dat Gudelj nog genoeg gaat bankzitten want Ajax heeft genoeg talenten die een kans moeten krijgen. Cillisen gaat ook nog weg dan is het team echt veel te veel verzwakt ten opzichte van vorig jaar. Het seizoen is eigenlijk al verloren zo voelt dat tenminste door geen CL te spelen.

10 augustus 2015 om 17:14

@Zienderdal ik heb de duels met Rapid niet gezien, dus daar kan ik niks over zeggen. Maar voor de rest vind ik dat je de dingen alleen maar negatief uitlegt. Had Ajax zonder Gudelj een goed middenveld gehad? Ja. Maar Gudelj heeft (naast kwaliteit) echt pit, en dat hebben de anderen niet allemaal. Hij voegt dus iets toe, en daar wordt Ajax beter van. Je kan ook een blessure opvangen zo.

Daarnaast is dit seizoen natuurlijk niet verloren. Ajax wint zijn prijzen niet in de CL. Natuurlijk was het veel beter geweest als ze geplaatst waren maar a) ze hadden dan eerst even van Shaktar moeten winnen en b) Ajax wint zijn prijzen niet in de CL. In Nederland gaan we onze handen meer dan vol hebben aan PSV en misschien een andere concurrent, en in de UEFA cup kun je ook proberen ver te komen.

10 augustus 2015 om 17:51

Ajax kon volgens mij niet tegen Shaktar loten, indien ze van Rapid hadden gewonnen.

10 augustus 2015 om 20:29

oh dat zou kunnen. Kans is groot dat ze dan een andere zeer lastige tegenstander hadden geloot. Verdert verder niks aan mijn punt.

10 augustus 2015 om 17:56

Zienderdal, Gudelj legt juist uit waarom ze meerdere middenvelders nodig hebben. Ik schat Gudelj zijn mening toch wat hoger in. Team van Ajax is fiks versterkt ten opzichte van vorig jaar en op 6 plekken gewijzigd, de hele verdediging op Veltman na. Bazoer en Sinkgraven en ook Gudelj waren er vorig jaar nog niet bij (start van het seizoen is vorig jaar). En ook Fischer was nog afwezig.

Dat zijn zeker 3 kwaliteitsinjecties op het middenveld, een voorin, waarbij ik Sanogo en Younes gewoon een kans geef om zich te bewijzen ook een versterking te zijn.

Achterin zijn Tete, Riedewald en Dijks nieuw, voorlopig allemaal versterkingen.

10 augustus 2015 om 18:36

Je had zonder Gudelj niet eens op 2-2 gestaan.

Ik zie ajax geen kans hebben om kampioen te worden.
Psv is veel te sterk en stijgt ver boven de andere eredivisie clubs uit.
Psv word met grootst gemak kampioen minimaal 10 punten verschil met de nummer 2
De andere clubs ajax feyenoord fc twente vitesse en az mogen samen strijden op plek 2 en 3.

10 augustus 2015 om 17:14

Haha vorig seizoen won ajax nog van psv dat met wijnaldum depay speelde en die zijn nu weg dat terwijl juist bij ajax veel spelers zijn gebleven acht ik ajax als top favoriet

10 augustus 2015 om 17:18

Logisch dat je Twente gelijk vind aan Ajax en het verschil tussen Ajax en PSV minimaal tien punten.

Ajax doet gewoon mee om het kampioenschap, sorry!

10 augustus 2015 om 17:19

En waar haal je uit dat pav zoveel beter is?

De aankopen?

Ik denk dat ze gelijk zijn als je de selecties langs elkaar legt is t volgensmij gwn 50/50 of misschien zelfs in t voordeel van ajax maja de transferperiode is nog niet voorbij

10 augustus 2015 om 17:22

Als Ajax kampioen word ligt het altijd!!!! aan de concurrentie. Nu is psv kampioen geworden, dan is het weer omdat het oppermachtig was. Psv is kampioen geworden omdat Ajax in de maand Februarie en Maart crucieale punten liet liggen. Imho kun je dus concluderen dat psv kampioen is geworden door het falen van Ajax. Maar ach, dat is natuurlijk niet iets wat je hier zomaar mag zeggen. Want Ajax = Lucky en Knvb = Ajax enzo.

10 augustus 2015 om 17:55

Ajax wordt gewoon eenvoudig kampioen, dat is inmiddels wel duidelijk.

10 augustus 2015 om 18:13

Rustig maar, PSV moet dinsdag nog de kampioenswedstrijd spelen, pas dan is het beslist.

10 augustus 2015 om 18:18

Ok. Maar dit artikel gaat over Gudelj. Wou je daar nog wat zinnigs over kwijt?

10 augustus 2015 om 20:38

Ik denk eerlijk gezegd dat het gat tussen enerzijds PSV en Ajax en anderzijds "de rest" groter zal zijn dan het gat tussen Ajax en Psv. Ik verwacht ook dat PSV zal winnen, maar zeker niet makkelijk. Ajax is juist met type Gudelj sterker geworden. Bij PSV is dat nog maar afwachten, die zijn twee toppers kwijt, Ajax niet.

11 augustus 2015 om 07:32

@ Vicenti...

Lekker on topic ook....

PSV claimt al 5 jaar de betere selectie... Op basis waarvan zou dan een ander nu geen kans maken?

Ik zou Gudelj gewoon in de basis laten en Fischer moet dan maar even genoegen nemen met een plek op de bank.

Geweldige aankoop van Marc Overmars en Co. Exact wat ajax nodig heeft, power, body, duelkracht en daarnaast een professionele instelling en een goede lange pas met goed afstandschot. Zeer goed gescout en ook snel en kordaat gehandeld, 6 miljoen is echt een koopje voor Gudelj. Moet het nog op lange termijn laten zien maar ik ben enthousiast over zijn begin.

Dit is er eentje die altijd volle 100 gaat iets waar sommige teamgenoten in het verleden nog eens problemen mee hadden. Hopelijk krijgen deze spelers nu ook de motivatie te knallen. Veel concurrentie is alleen maar goed.

Ik hoop alleen dat hij verdedigend nog iets sterker wordt. Hij zal op het middenveld ook zijn duels moeten winnen. Zie Rapid Wien. Aanvallend doet hij het goed.

" De komende maanden zullen aanwijzen of en hoe lang Ajax meedoet voor de titel"

Wat een kul. Bij wijze van spreken bv een pec.. Die geloof een maand of drie op de eerste plek hebben gestaan twee seizoenen terug ofzo.. Waren ze toen, met diep respect, een vd titelkandidaten? Gaat erom wie het minste punten morst over een heel seizoen. En t helpt al je ook het meeste scoort ja in t geval van een gelijk punten aantal aan het einde vd rit..

Laat zichtbaar steeds meer gelden , Gudelj. Het middenveld is erg talentvol en kan de komende , iig twee jaar steeds hechter worden. Hij oogt gretig, is fysiek best sterk en heeft een mooie trap in huis. Zou zeggen ; keep up the good work!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren