Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola zag toptalent vertrekken: ‘Ineens zei hij: ‘Ik ga niet meer tekenen’’

Laatste update:

Jadon Sancho verruilde Manchester City deze zomer voor Borussia Dortmund. De zeventienjarige vleugelaanvaller weigerde zijn contract bij the Citizens te verlengen, waardoor de club hem uiteindelijk wel moest laten gaan. Om te voorkomen dat hij naar een concurrent zou gaan, verkocht City hem voor een schijntje aan die Borussen.

Volgens manager Josep Guardiola waren de club en Sancho het daarvoor al eens over een nieuw contract. “We boden hem een megacontract aan en schudden elkaar de hand. Maar voordat we op tournee gingen naar de Verenigde Staten, zei hij: Ik ga niet meer tekenen”, wordt Guardiola geciteerd door de BBC. “In de laatste weken verscheen hij ook niet meer op de training, waar hij wel verwacht werd.”

“We hebben heel veel geprobeerd, zo hebben we bijvoorbeeld met zijn vader en zaakwaarnemer gesproken. Maar je kan niet zoveel doen als de speler ‘nee’ blijft zeggen”, vervolgt de Spaanse manager van Manchester City. Sancho tekende in Dortmund een driejarig contract. De aanvaller wilde naar verluidt vertrekken omdat hij bij City geen garantie kreeg op speeltijd. “Ik kan mijn beste spelers, zoals Sergio Agüero niet eens speeltijd garanderen.”

Snap jij dat Jadon Sancho naar Borussia Dortmund is vertrokken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kwam hij niet in de plannen van JG voor dan? Ben benieuwd of dat bij bvb dan wel gaat gebeuren. Iemand die hem vaak heeft zien spelen in de jeugd?

9 september 2017 om 11:25

City zal hem niet echt missen. Of hij een topspeler wordt, betwijfel ik. Volgens mij mist hij speelinzicht. Hij lijkt veel op Lingard met zijn spelstijl. Ik heb hem ongeveer 5wedstrijden zien spelen en paar beelden op youtube gezien.

Een verstandige keus van deze jongen. Bij Borussia krijgt de jeugd meer aandacht. Denk dat het voor zijn ontwikkeling ook veel beet zal uitpakken aangezien hij waarschijnlijk door Man. City elk jaar elders verhuurd zal worden.

9 september 2017 om 16:51

borussia is gewoon een doorverkoopclub die nooit wat serieus gaat winnen , ze kopen om te verkopen dat is hun business dat is hun aantrekkingskracht voor jonge talenten , spelen en als je wat laat zien verkopen we je voor veelvoud terug

Ik snap het zeker. Je kans op speeltijd is gewoon enorm groter. Kans op slagen ook. Bij Dortmund krijg je kans op basis omdat Bosz graag met jonge talenten werkt. Bij MC ben je 1 van de vele talenten en krijg je misschien een kansje als er wat spelers vertrekken. Anders is het in veel van de gevallen jaren op huurbasis vertrekken. Goed gedaan en verstandig Sancho. Ik hoop dat je doorbreekt dit Seizoen al

Kritiek op Dembélé maar vervolgens wel op dezelfde manier een jeugdspeler van city wegpikken. Al zal dit minder media aandacht krijgen.

9 september 2017 om 09:56

Vertel, wat is er dan nog aan extra info dat hier niet staat die Dortmund zo hypocriet laat zijn dan?

9 september 2017 om 11:03

Ik werk enkel met de info uit het artikel en hieruit maak ik op dat de speler zich niet meer meldde op training. Een gedrag dat Dortmund afkeurt (dat dacht ik toch) omdat ze Dembélé geschorst hadden voor exact die reden. Nu nemen ze een speler die dit doet bij een andere club.

9 september 2017 om 12:42

Dat speelde zich allemaal af in de weken nog voordat Dortmund zich meldde, hij wilde namelijk eerst naar Tottenham. Toen City hem niet liet gaan meldde Dortmund zich en de deal was binnen een paar uur rond.

9 september 2017 om 10:21

Hoezo? Een speler die wekelijks basisspeler is tegenover een speler die weg wil omdat hij denkt dat zijn kansen enorm klein zijn om in het eerste te spelen, ik zie niet echt een overeenkomst?

9 september 2017 om 11:01

Het gaat om de handelswijze van Dortmund. Of de speler nu basisspeler is of niet is niet echt relevant. Ik begrijp dat hij weg wil omdat hij anders niet zou spelen net zoals Dembélé begreep dat hij naar 1 van de beste clubs ter wereld gaat.

Maar de speler meldde zich niet meer aan op training net zoals Dembélé deed en ze hem ervoor hebben geschorst en veroordeeld. Nu nemen ze een speler die dit doet bij een andere club.

9 september 2017 om 10:31

Verschil is dat BVB hem niet eerst een aanbieding heeft gedaan. Hij wilde weg, stopte met trainen en daarna gingen de clubs zich melden. Dus het is niet echt hetzelfde.

9 september 2017 om 11:42

Perfect scenario volgens jou. Ik denk dat een speler niet zomaar gaat stoppen met trainen en een kans om om zich te bewijzen tijdens een tournee laat liggen. Dus ik denk dat jou volgorde niet klopt, mits je een bron hebt. Licht het toe met feiten aub.

9 september 2017 om 16:53

De feiten staan al in de tekst, Man city verkocht te speler aan Dordtmund om te voorkomen dat hij naar een concurrent zou gaan.

Gewaagde stap. Ben benieuwd hoe zijn carrière verder zal ontwikkelen.
Dit is een stap voor speeltijd en dat kan ik wel waarderen. Althans denk dat je bij city meer kan verdienen dan in Dortmund.

9 september 2017 om 09:51

Geld moet op jonge leeftijd niet de drijfveer vormen vind ik. Beter nu ontwikkelen ergens waar je zeker weet dat je speeltijd krijgt en op hoog niveau en later als je het hebt gemaakt kan je altijd nog flink cashen. Of je moet van het niveau Asensio of Neymar zijn en er meteen staan. Hoe dan ook het is een verstandige jongen die genoeg praktijkervaringen om zich heen heeft gezien

9 september 2017 om 10:22

Hij heeft naar verluidt een contract voor 35.000 pond per week afgewezen bij City. Dat zou genoeg moeten zeggen denk ik.

Wie is nou de laatste speler die is doorgebroken bij city? Verstandige keuze dat hij weg gaat, anders zou hij toch 5 keer uitgeleend worden zonder minuten in het 1e.

9 september 2017 om 14:01

Kelechi Iheanacho twee jaar terug? Momenteel pikt Phil Foden zijn minuutjes mee.

Ik heb hem afgelopen jaar wel eens zien spelen en snap zijn keuze wel. Hij moet spelen en voetballend zie ik hem goed bij Dortmund passen, daar krijg je kansen en daar is de doorloop naar de absolute topclubs over de laatste jaren erg goed gebleken.

Het is alleen wachten tot Dortmund ook 'nee' kan zeggen tegen de Dembele bedragen.

Goede keus wel, sowieso qua speeltijd plus BVB is natuurlijk een veel mooiere ploeg

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren