Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola op zijn hoede voor FC Porto: 'Ik wil hem alvast feliciteren'

Laatste update:
/

Bayern München is ondanks de absentie van spelers als Arjen Robben, Franck Ribéry, David Alaba en Bastian Schweinsteiger favoriet voor het duel met FC Porto. De Duitse grootmacht beschikt over een enorme selectie vol topspelers en Josep Guardiola zal ook zonder zijn sterren een uitstekend elftal op de been brengen. Toch is hij op zijn hoede voor de Portugezen, die dit seizoen nog geen wedstrijd in de Champions League verloren.

Der Rekordmeister speelt woensdagavond eerst uit in Porto en staat daar een lastig karwei te wachten. "Maar het hangt niet alleen van deze wedstrijd af, we moeten het over twee wedstrijden laten zien", zei Guardiola dinsdag bij zijn voorbeschouwende persconferentie. Voor de Spanjaard betreft het daarnaast een speciale gebeurtenis: trainer Julen Lopetegui kent hij nog goed uit hun gezamenlijke periode als speler in Barcelona.

"We zijn allebei blij dat we hier mogen staan", aldus Guardiola. "Dat had ik me destijds niet kunnen indenken. Het is een eer voor mij om het tegen hem op te nemen. Ik wil hem alvast feliciteren met zijn uitstekende prestaties bij FC Porto. Ze hebben dit jaar geen wedstrijd in Europa verloren, ik kijk ernaar uit." Naast het duel in Porto ontmoeten beide clubs elkaar volgende week dinsdag nogmaals, dan in de Allianz Arena van München.

Wie bekert verder?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat het een gelijkspel wordt.bayern mist veel belangrijke spelers,alaba,schweini,robben en ribery.

14 april 2015 om 17:26

Bayern München moet dit karwij gewoon klaren. Anders ben je gewoon geen Europese topclub

14 april 2015 om 18:17

dus als bayern niet wint zijn ze geen europese topclub? Yea right

14 april 2015 om 19:02

Pc porto is ook gewoon een europese topploeg. Het is geen real madrid maar ze zitten elk jaar wel in de knock out fase. En kijk eens wat voor spelers daar vandaan zijn gekomen... hulk, moutinho, otamendi, falcao etc.

14 april 2015 om 19:25

Beter lezen! 'Dit karwei' refereert aan de twee wedstrijden chef.

14 april 2015 om 20:19

Niet vergeten james ahahahha

14 april 2015 om 17:26

Robben en Ribery zijn belangrijk, want zij brengen creativiteit in het team. Iets dat het team mist. Alaba en Schweinsteiger kunnen ze mijns inziens prima missen.

14 april 2015 om 17:49

Benatia is ook geblesseerd maar die is onbelangrijk zeker.

14 april 2015 om 18:04

Dit is het verschil tussen real madrid en bayern.

Real kreeg blessure golf en de prestaties gingen strak naar beneden.
Bayern blijft gewoon stabiel staande omdat de selectie gewoon daarvoor aanwezig is.

14 april 2015 om 18:24

En er is nog een verschil.. het aantal CL overwinningen!

14 april 2015 om 18:29

Het verlies tegen gladbach ff vergeten? Prestaties zijn duidelijk minder zonder robben en ribery.

14 april 2015 om 19:06

Dit komt ook omdat bayern een bredere selectie heeft met een andere speelwijze. Bij madrid waren ze sleutelspelers als modric, ramos etc. Kwijt en deze schakels konden niet opgevangen worden door khedira of silva, terwijl alaba kan worden vervangen door een bernat, een benatia door een badstuber en een ribery door een thiago. (Speelde erg goed). tegen frankfurt had frankfurt 69% balbezit. Een ploeg met meer creativeit had dit zo afgestraft.

14 april 2015 om 19:18

Bayern Munchen - Frankfurt
62% - 38%

14 april 2015 om 19:27

Echt waar? Ik zat namelijk rond de 60ste minuut bij eurosport 2 gaven ze dat aan. Vond bayern ook erg matig.

14 april 2015 om 19:41

Ja, tijdens een wedstrijd geven ze weleens het percentage balbezit van de laatste bijvoorbeeld 5 minuten. Ik denk dat jij dat zag staan.

15 april 2015 om 07:12

In een half uur kan er een hoop veranderen

Ik hoop van harte dat oporto wint ze hebben een goeie trainer en trouwens de top spelers van bayern spelen niet dus ........

14 april 2015 om 19:07

Robben, ribery, alaba, benatia, neuer allemaal geblesseerd. Als ik u was zou ik ool thiago letten. Speelde afgelopen weekend heerlijk.

Pep Guardiola heeft op zich wel gelijk dat FC Porto niet onderschat moet worden, want FC Porto heeft een aantal zeer goede spelers rondlopen.

De bekendste zijn natuurlijk Jackson Martinez en Danilo (die na dit seizoen naar Real Madrid vertrekt). Jackson is volgens mij nog geblesseerd, maar ook zijn vervanger Vincent Aboubakar is een speler om rekening mee te houden, aangezien hij ook gevaarlijk is in het zestien meter gebied.

Ook Ricardo Quaresma is een speler om rekening mee te houden. Soms is hij zo gek als een deur, maar voetballen kan hij natuurlijk uitstekend en als hij er zin in heeft, dan kan hij voor veel dreiging zorgen.

Naast Jackson, Danilo, Aboubakar en Quaresma hebben ze nog prima spelers als Casemiro, Yacine Brahimi, Cristian Tello, Héctor Herrera, Alex Sandro en Óliver Torres rondlopen.

Maar ondanks dat FC Porto op zich een aardig goede selectie heeft en Bayern München Arjen Robben, Franck Ribéry, David Alaba en Bastian Schweinsteiger door blessures mist, moet Bayern München dit in mijn ogen wel winnen.

Want ook al missen ze hun sterspelers, dan nog heeft Bayern met Xabi Alonso, Thiago Alcântara, Robert Lewandowski, Mario Götze, Thomas Müller, Manuel Neuer en Philipp Lahm spelers die kwalitatief beter zijn.

14 april 2015 om 19:09

Neuer is ook geblesseerd, weet niet of lahm al terug is. Xabi en thiago speelden erg goed tegen frankfurt. Maar als bayern niet oppast kunnen ze zo een kleine nederlaag oplopen.

14 april 2015 om 19:19

Lahm is al een tijdje hersteld. Hij speelde tegen Frankfurt in de basis.

14 april 2015 om 19:29

Hij is mij niet opgevallen. Merkte alleen dat alonso goed verdedigde. Dank je voor je aanvullinh.

14 april 2015 om 20:32

Neuer is niet geblesseerd, hij zat zaterdag gewoon op de bank voor rust en niet omdat hij geblesseerd zou zijn ofzo.

1 op 5 denkt dat Porto doorgaat? Interessant.

14 april 2015 om 17:55

Porto heeft echt een geweldig team hoor, zoals hierboven al wordt uitgelicht. Wanneer porto een goede wedstrijd speelt is het best mogelijk dat ze van dit gehavend Bayern winnen

14 april 2015 om 19:10

Klopt. Zoals ik al eerder zei, ze hadden heel veel moeite met frankfurt. En die martinez is iets beter dan haedo valdez. Wat een beest is dat.

waarom niet het zou toch mooi zijn dat oporto door zou gaan het moet niet altijd de zelfde zijn weer iets anders

Porto gaat dit winnen. Bayern is goed, maar Porto is ook in competitie ijzersterk bezig. Ik denk 2-0.

Porto is scherp bezig laatste tijd. Hebben ook een aantal aardige spelers, waarmee ze het Bayern erg lastig kunnen maken.

Ik hoop zelf dat porto wint, puur omdat al jaren puike prestaties neerzetten terwijl ze toch een stuk minder bekend zijn dan bayern. alle respect voor porto's scoutings en transfersbeleid. Bedenk eens wie daar gespeelt hebben.

14 april 2015 om 19:37

Met de transferbedragen kan ik me dat bijna niet voorstellen. Zitten de transfergelden er ook in?

Hoop dat het 2-0 word we hebben een sterke team dus moet lukken

Julen Lopotegui is de buurman van mijn tante die in Madrid woont, erg vriendelijke man. Wens hem dan ook de zege toe.

Porto is toch elk seizoen een ploeg waar je in de CL rekening mee moet houden, er zitten een paar echte kwaliteitsspelers in dat team. Over 2 wedstrijden denk ik dat Bayern met een klein verschil wint van Porto.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren