Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola hanteert strikte regels: ‘In december heb ik een examen Engels’

Laatste update:

Manchester City wist dinsdagavond wederom een wedstrijd winnend af te sluiten door Napoli met 2-1 te verslaan. The Citizens hebben in alle competities nu tien keer achter elkaar gewonnen en volgens Nicolás Otamendi is dat geen toeval. De 29-jarige verdediger zegt dat Josep Guardiola medeverantwoordelijk is voor het succes door duidelijke regels te hanteren.

"Na de wedstrijd is het verplicht dat we gezamenlijk eten", vertelt Otamendi na afloop van het Champions League-duel met Napoli in gesprek met AS. "Goede voeding is belangrijk, omdat we heel veel spelen. Pep is best wel veeleisend met betrekking tot het eten, maar ook aangaande ons Engels. Alle besprekingen zijn in het Engels. In december heb ik een examen."

"Pep laat geen middel onbeproefd, dus wanneer we op een wedstrijddag aankomen, is alles perfect", vervolgt de Argentijn. "Dat zorgt ervoor dat de ploeg optimaal en soepel functioneert. Hij zit er altijd bovenop, niet alleen als het om voetbal gaat. Hij vraagt bijvoorbeeld naar je familie en naar andere dingen." Volgens The Sun houdt Guardiola er nog een opvallende regel op na: de Spanjaard staat erop dat voor iedere wedstrijd de klanken van Oasis door de kleedkamer galmen.

Hoeveel prijzen pakt Manchester City dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet meer dan normaal. Je hoeft geen vlekkeloos Engels te kunnen, maar je moet moeite doen om jezelf verstaanbaar te maken. Tevez speelde 5 jaar in Premier League en zijn Engels was echt een ramp. Die Italiaanse coach bij Watford had altijd een tolk nodig voor een interview. Toch wel onbegrijpelijk.

Ik heb zo’n gevoel dat Pep het dit jaar gaat flikken om minimaal 3 prijzen te winnen. Het lijkt er op dat hij zijn team op de rails heeft. Ik gun het hem van harte.
Die jongen spelers zullen alleen maar beter en beter worden. Ze gaan allemaal door het vuur voor hem.

18 oktober 2017 om 17:28

Pep iets gunnen en City spelers die door het vuur gaan vind ik maar rare uitspraken

Nu is het allemaal magisch en buitenaards, maar ook City gaat nog zeker averij oplopen dit seizoen. Dan zien we wel weer hoe deze spelers reageren en komt hun ware aard naar boven.

18 oktober 2017 om 17:31

Zullen ze ongeacht hebben. Maar dit Manchester City vindt ik erg stabiel ogen. Als ik naar hun tweede helft kijk tegen Napoli weet Guardiola ook hoe hij moet verdedigen. Ik denk dat hij onwijs heeft geleerd van zijn jaren in Duitsland en eerste jaar in Engeland.

18 oktober 2017 om 17:33

Ik vind het maar raar dat er mensen zijn die Pep niets gunnen. Als je ziet hoe zijn elftal eindelijk begint te draaien. Je ziet duidelijk de hand van Pep.

Tuurlijk loopt deze jonge ploeg nog wel tegen een nederlaag aan. Vreemd dat je niet ziet dat dit team groeiende is. Ontzettend veel talent loopt er rond. Plus een trainer die je tot het gaatje gaat.

De ware aard? Leg eens uit ? Erg algemeen begrip en makkelijk te benoemen termen.

20 oktober 2017 om 20:07

Ik zeg nergens dat ze niet goed zijn en niet zullen groeien, maar elk team komt een slechtere periode tegen gedurende een seizoen. Getriggerd door blessures, speelschema of gewoon de tegenstander en dan komt hun ware aard naar boven als in: wie kunnen dan de kar trekken, wie zijn er fysiek sterk genoeg, mentaal sterk genoeg en ga zo maar door.

Wow pep meent het wel echt. Tja tegenwoordig moet je wel denk ik, anders ga je vedetten krijgen en uiteindelijk moet de manager laten zien wie de "baas" is. Een extra taal erbij kan zeker niet kwaad, bij het voetbal is communicatie geen luxe meer maar meer een must hoor.

Een control freak en eigenwijs. Pep guardiola, je zou bijna zeggen wat een beautiful mind als t gaat om voetbal. Laat niets aan toeval over. Hate it or love it. Ik heb niks met city, maar pep gun ik wel wat. Hoop dat city prijzen gaat pakken.

Dat is ook de reden waarom sommige spelers gek van hem werden, zelfs verhalen over privé detectives om te kijken of z'n spelers niet stiekem gingen stappen. Hopelijk heeft hij nu een betere balans te pakken, want ik vind het in principe wel goed dat er erg op gezonde voeding, maar ook teamgeest en dergelijke wordt gehamerd. Je bent immers topvoetballer, dan moet alles kloppen om optimaal te kunnen presteren en daar hoort toch ook zeker het spreken van de taal bij. Absurd dat sommige voetballers dat gewoon niet leren

18 oktober 2017 om 18:26

Tja. Toch met afstand, al jaren, de beste trainer ter wereld.

18 oktober 2017 om 21:14

Met zoveel geld is dat niet moeilijk. Back to back CL pakken vind ik knapper. Iets wat de bewierookte Pep zelfs niet lukte met het ‘beste team ooit’.

18 oktober 2017 om 22:04

Ja vind je? Vorig jaar was Real heel sterk hoor als we de onterechte rode kaarten van Bayern en twee buitenspelgoals van Ronaldo als "geluk van de kampioen" maar rekenen.
Maar jaar daarvoor had Real 8ste finale tegen Roma, kwartfinale tegen Wolfsburg en halve finale een abominabel City die dat jaar vierde in de competitie werd. Om vervolgens de finale in een draak van een wedstrijd na penalties van Atletico te winnen. Nou poehoe Champions league hoor.

Dat spelers de taal leren van het land waar ze spelen vind ik wel gewoon een goede een Diego Costa, Tevez, Aguero, Coutinho en nog zat meer spelers spelen/speelden een lange tijd in Engeland en zijn de Engelse taal nog steeds niet machtig wat eigenlijk gewoon niet hoort hoe goed je ook speelt.

18 oktober 2017 om 17:30

Coutinho en Aguero spreken beiden gewoon goedverstaanbaar Engels.

18 oktober 2017 om 17:42

IK vind Conte toch het ergst. Als coach moet je toch sowieso Engels kunnen. Ik snap niet dat dat geen vereiste is.

18 oktober 2017 om 18:01

Waarom noem je Conte? Conte spreekt gewoon Engels, met een flink Italiaans accent maar dat kan je hem niet kwalijk nemen

18 oktober 2017 om 18:05

Kan jij verstaan wat die gast zegt? Het zal wel aan mij liggen maar echt goed Engels vind ik hem niet spreken.

18 oktober 2017 om 18:09

Conte heeft juist zeer snel Engels geleerd. Dat er een Italiaans accent aan zit is logisch, en daar kan hij niets aan doen.

19 oktober 2017 om 02:37

Aguero spreekt gewoon prima engels hoor haha

Pep is een apart geval. Hele hoge standaards, bij vlagen gewoon een vreemde vogel, maar wanneer alles gaat zoals hij wilt laat hij bizarre dingen op het veld zien met zijn team. Het huidige City is in mijn ogen bij uitstek favoriet voor de CL. Of hij de huidige lijn weet door te trekken durf ik echt niet te zeggen, maar mijn god wat zijn zij goed, met De Bruyne voorop. Het beste team in Engeland wat ik in jaren heb gezien na Arsenal in 2004 en United in 2006 (?), tot nu toe uiteraard en het seizoen is nog jong.

18 oktober 2017 om 17:28

Klopt dat was een ijzersterke Chelsea. De sterkste Chelsea ever. Dat soort tijden ga je tegenwoordig niet snel meer mee maken. Daarvoor zijn de onderlinge verschillen veel kleiner geworden. Dit zou zomaar de beste PL team aller tijden kunnen zijn. Ze zijn in ieder geval goed opweg omdat te worden.

18 oktober 2017 om 19:29

Ik ga je niet gek noemen, maar de sterkste ooit? Je kan natuurlijk geen vergelijkingen maken tussen teams van andere jaren , maar je kan het wel in een tijdsgeest proberen te stoppen en dan denk ik dat bijvoorbeeld een Liverpool en United ooit zowel de Engelse als de Europese competitie hebben gedomineerd. Helaas is dat voor Liverpool al heeel lang geleden.

18 oktober 2017 om 17:24

Heeft hij dat ooit gezegd? Ik dacht dat hij juist niet terug wilde keren bij Barcelona. Maar die man is inderdaad een klasse apart. Ik vind het verademd om naar Guardiola zijn teams te kijken en hoe hij zijn spelers beter maakt en zijn filosofie. Jammer dat hij coach is in Manchester en niet in West London Blue .

18 oktober 2017 om 17:54

Daarom zei ie ook, hopelijk breekt hij zijn belofte en komt hij alsnog terug naar barcelona.

18 oktober 2017 om 18:18

Ah dat was mij even ontgaan. Ik had het ander gelezen. Voor Barca zou dat mooi zijn. Voor hem hoop ik dat hij dat niet doet. Hij kan zijn legacy alleen maar stukmaken.

18 oktober 2017 om 17:43

Ik heb het gevoel dat de spelers gewoon te groot werden. Of beter gezegd te machtig.

Man ik geniet toch wel stiekem van deze man. Hij kan heel erg veeleisend zijn en als een controlfreak overkomen, maar dit is toch hoe je een trainer wilt hebben. Want hij is niet alleen perfect in bijzaken, maar ook erg perfectionistisch in zijn voetbalvisie en het lijkt erop dat het begint te draaien daar bij City. Zijn spel is heerlijk om te zien en het komt ook overeen met hoe ik graag zie dat het spel gespeeld moet worden. Er is nu ook veel meer teamplay bij City, voorheen was er nog veel individuele speelwijze bij sommige. Nu zie je spelers samen spelen en de juiste keuzes maken zodat het teamspel blijft voortgaan en dan op de juiste moment toeslaan. Dat zorgt er voor dat elk speler het gevoel heeft van dat als hij hem meteen doorspeelt, dat hij de bal ook meteen terugkrijgt en dan krijg je een positieve cyclus in je spel, waarbij een ieder ervan houdt om de bal lekker te laten gaan. Vervolgens weer te positioneren, zodat de ander weer de bal kwijt kan and so on.

Dat zag je in Spanje enorm goed en ook veel Spaanse teams spelen dit soort spelwijze, maar wanneer je wereldklasse spelers hebt, dan kan je dit spel naar een abnormale niveau brengen waarbij je elk tegenstander wegspeelt.

Daarom zei ik na zijn aanstelling destijds, als hij de tijd krijgt en juiste spelers kan halen dat hij de PL zal domineren. En dat begint er aardig op te lijken.

Hartstikke goede zaak. Maakt de communicatie in de club een stuk makkelijker en zo heb je ook minder isolement tussen de spelers die bijvoorbeeld niet meekunnen in de taal. Ik vind het sowieso een rare gewaarwording dat je in een land gaat leven en werken en jaren later nog de taal niet spreekt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren