Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola: ‘Gabriel ligt er twee maanden uit, De Bruyne nog onduidelijk’

Laatste update:

Voor Manchester City kwam er zondagmiddag een einde aan een reeks van achttien competitiezeges op rij, maar dat was niet het ergste voor manager Josep Guardiola. Hij zag Gabriel Jesus en Kevin De Bruyne uitvallen, met op het oog ernstige blessures. De Braziliaan verliet op krukken Selhurst Park en zal maximaal twee maanden ontbreken bij the Citizens.

De Bruyne kon na de wedstrijd weer zelfstandig lopen en vertelde tegenover BT Sport dat het ‘oké’ gaat, maar dat de precieze ernst van de blessure nog niet duidelijk is. “Gabriel Jesus is geblesseerd en ligt er maximaal twee maanden uit. Met Kevin waren we altijd gelukkig, maar ik weet niet wat er vandaag gebeurd is. Ik weet niet wat er in de toekomst gaat gebeuren, in de komende dagen moet blijken hoe ernstig het is”, zei de Spanjaard.

“De tweede helft vond ik beter dan de eerste helft. Op het eind hadden we enkele problemen, maar Ederson heeft ons aan een punt geholpen”, vervolgde Guardiola, die niet wilde reageren op het penaltymoment. De bal ging op de stip na een vermeende overtreding van Raheem Sterling op Wilfried Zaha. “Misschien was het een strafschop, ik heb het niet goed gezien. Maar als de scheidsrechter het besluit, is het oké.”

Crystal Palace is een goed team, dat wisten we. We hadden problemen om te blijven gaan, maar we moeten ons blijven focussen. Als we winnen, moeten we ons focussen op de volgende wedstrijd. Maar als we niet winnen, moeten we ons ook focussen op de volgende wedstrijd. Crystal Palace verdient complimenten voor hun speelwijze vandaag”, besluit de manager van Manchester City.

Denk jij dat Manchester City het nog lastig krijgt in de tweede helft van het seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Puncheon zou minimaal 3 wedstrijden moeten krijgen. Ook zou het arbitrale kwartet een standje mogen krijgen. Schandalig dat zij niks zagen. Ik vind het wel prettig dat Guardiola zich zo geweldig gedraagt. Stuk beter dan zijn rode buurman in ieder geval...

31 december 2017 om 16:19

Helemaal eens, ook had ik het idee dat deze scheids man city vrij weinig gunde vandaag. Ieder twijfelmomentje was voor Palace. Natuurlijk zegt guardiola dat de penalty niets uit maakte, omdat hij niet zat. Maar voor een schwalbe staat tegenwoordig een schorsing van 2wedstrijden, benieuwd of zaha deze ook krijgt nu de penalty is gemist.

31 december 2017 om 16:24

De scheids gunde Man City vrij weinig? Ik denk niet dat je de wedstrijd hebt gekeken als dat je conclusie is, of je bent fan van City wellicht. Moss is ten eerste als geen goede scheidsrechter maar was zeker niet tegen City.

Sané had namelijk met rood van het veld gekund vanwege het afstoppen van een counter, aangezien Moss luttele minuten later Cabaye voor een overtreding van hetzelfde formaat dat wel gaf. Bovendien mocht Walker non stop met zijn armen verdedigen en Benteke de reclameborden in duwen wat ook niks was volgens Moss. Bovendien gaat Zaha nooit een schorsing krijgen, aangezien er hier geen sprake is van simulatie. Zaha is op snelheid en wordt licht getoucheerd, tja dan kun je vallen.

31 december 2017 om 16:38

Minimaaal 3 wedstrijden? Dit is een dood normale tackle die je wekelijkst ziet in de epl. Sommige krijgen niet eens geel. Dit zijn weer belachelijke reacties net als dat zouma een keer 10 wedstrijden schorsing kreeg om de gevolg van zijn tackle ook al was het op de bal. Vind deze tackle niet rood waard. Alleen door de blessure van de bruyne leek het zo erg.

31 december 2017 om 17:25

Nee hij komt slechts van achter half hoog op zijn been ingegeleden, niks aan de hand joh....

31 december 2017 om 17:37

In Nederland krijg je hier met gemak minimaal 6 wedstrijden voor (denk aan die doelman van NAC). De bal was al weg en Puncheon komt er van achter invliegen.

31 december 2017 om 17:59

De doelman van NAC maakte toch echt een zwaardere overtreding. Puncheon kwam van deels de zijkant om een counter te stoppen. Wat kunnen jullie goed overdrijven. Je had hier idd rood kunnen/moeten geven, maar 6 wedstrijden? Het is echt geen aanslag hoor.

Ongelofelijk ik heb reacties gelezen dat het niet zo'n zware tackle was op de Bryune hij kreeg slechts geel ze moeten en de speler voor een halfjaar schorsen maar ook de scheidsrechter en nooit meer laten fluiten wat een ongelofelijke zak die vent om geen rood te geven .

31 december 2017 om 16:22

Overdrijven is ook een vak. Uiteindelijk had Puncheon als doel de counter af te stoppen, dat ziet iedereen. In vergelijking met de overtredingen van Kane en Alli valt dit nog mee. Een halfjaar schorsen is daarom ook meer een emotionele kreet dan een realistische. Moss had er inderdaad wel een rode kaart voor moeten trekken, maar ach, Moss is niet zo'n goede scheidsrechter.

31 december 2017 om 16:39

Precies dit. Ook vooral omdat het nu tegen City is, de ploeg waar ineens half het land fan van is terwijl men hetzelfde team een jaar terug nog verguisde.

31 december 2017 om 17:03

Met Moss is niet zo’n goede scheidsrechter breng je het nog mild. Deze man is met afstand de zwakste scheidsrechter in Engeland. Het is schandalig dat hij nog steeds dit beroep mag uitoefenen. Jaar in, jaar uit maakt deze man bijna wekelijks cruciale fouten.

31 december 2017 om 17:34

Ik vond hem niet zo slecht fluiten. Ik denk dat hij een fout maakt bij de penalty, de rest van de wedstrijd vond ik hem mannelijk fluiten. Daar hoort deze gele kaart bij de overtreding op de Bruyne ook bij.

Ik houd normaal gesproken niet zo van complottheorietjes, maar ik ben wel heel nieuwsgierig naar bankrekeningen van voetballers in de onderste regionen die 'per ongeluk' cruciale spelers van de nummer 1 voor maanden uitschakelen.....

31 december 2017 om 17:54

Ach, Puncheon wilde een counter stoppen en deed dit op absurd lompe wijze. Heb je ooit gehoord van toeval? Want dat is bijna zeker weten het geval hier. Puncheon zou ten eerste niet eens weten dat hij zou spelen omdat hij bijna altijd gepasseerd wordt.

Asociale gedrag van de spelers van Palace. Die alleen maar doodschoppen gingen uitdelen. En dan ook nog dat vies lachje van Zaha nadat hij die hele goedkope penalty had versiert. De blessures van Jesus en KdB gaat City sowieso punten kosten. En misschien nog wel meer dan dat.

31 december 2017 om 16:40

Denk dat meeste spelers wel blij zijn wanneer ze zo een penalty winnen. Vind het vreselijk maar dat soort dingen gebeuren nou eenmaal. Dan kan je wel zeggen dat het gerichtigheid was dat die penalty werd gemist.

Guardiola: als de scheidsrechter het zegt is het oke.

Mourinho zou hier echt een drama van maken en theorien eruit halen dat de scheidsrechters altijd zijn team benadelen.

Verschil moet er zijn.

31 december 2017 om 16:51

Nee die zou zeggen dat eer een campagne is tegen manchester united en dat de FA samen werkt met de scheidsrechtersbond om zijn team niet kampioen te laten maken. Dat zei hij tenminste bij chelsea zo ook al was bij chelsea toen wel heel erg kregen nooit voordeel.

Ik vind het vooral schrikbarend op welke manieren er gereageerd wordt op deze overtredingen. Ineens is half het land voor Manchester City, vrij opmerkelijk omdat diezelfde ploeg een jaar terug nog te boeken stond als 'koopclub' die het voetbal kapot maakt. Mensen lijken ineens City in hun armen te hebben gesloten als club.

De overtreding op KDB was natuurlijk zeer hard, maar absoluut niet zeer vies met als intentie een tegenstander te blesseren zoals we bijvoorbeeld wel zagen tijdens City - Tottenham bij de actie van Dele Alli.

De blessure van Gabriel Jesus is niet eens iemand schuldig aan, hij verdraaid in een duel simpelweg zeer pijnlijk en vervelend zijn knie. Daar kan de tegenstander weinig aan doen.

31 december 2017 om 17:31

Zo zie je maar dat je geen prijzen hoeft te winnen om de fans achter je te krijgen. Het leek erger dan het was, en blijkbaar heeft de scheids het goed gezien. Geel was juist, maar rood is in vergelijkbare overtredingen vaak gegeven.

31 december 2017 om 17:32

Denk dat het met fan van zijn Man C wel meevalt, meer fan van de speelstijl van Guardiola denk ik, zo ben ik dat ook, eigenlijk al vanaf het 1e jaar bij Barça, ook toen 90 procent van VZ zijn speelstijl op het laatst vervloekte en als (Let wel als) Man C een paar jaar gaat domineren dan wordt diezelfde 90 procent het weer zat, maar ik blijf het echt geweldig vinden, hoog druk zetten, snelle combinaties, heerlijk. Guardiola is de reden dat ik PL kijk, nou ja PL alleen Man C

Ik heb het even teruggekeken en niet in 'the heat of the moment' en vanuit twee angles, maar ik ben nu dus van het kamp die het wel mee vind meevallen. Niet frontaal, niet vanuit een hoek van meer dan 90 graden en hij glijd in, de bruyne springt net op tijd op en zwiept hem op waardoor het er erg spectaculair uit ziet. Hij glijd met de een been aan de grond in en het is zeker geel, maar rood vind ik niet. Kruisig mij maar weer, maar de overdreven reacties die ik lees geven mij de kriebels. In de kantine adviseer ik die mensen om dan lekker te gaan zaalvoetballen als je een sport wilt zonder gedurfde tackles.

Als de Bruyne ook gebleseerd is kan het nog spannend worden de komende 2 maanden want dan is de in haal race begonnen in de premier League

Als die 2 jongens maar op tijd fit raken voor de CL, want de landstitel zie ik nog wel goed komen. Het zal zonde zijn als ze straks de CL wedstrijden niet halen en we niet huidige vorm van City tegen de grote ploegen in de CL kunnen zien.

Belachelijke overtreding eigenlijk zouden ze op basis van beelden hier ook gewoon een schorsing op zegen ondanks dat de scheids het had waargenomen. Vindt moss altijd al een slechte scheids

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren