Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola baalt en moppert op veld: ‘We hebben genoeg gecreëerd’

Laatste update:

Josep Guardiola zag Atlético Madrid in het laatste jaar van zijn tijd bij Barcelona al opklimmen en nadat hij zelf wegging uit Camp Nou, wed de club er alleen maar sterker en sterker op. Woensdagavond leed Pep met Bayern München een nederlaag (1-0) met zijn Duitse werkgever, maar hij blijft strijdbaar.

/

“Natuurlijk kunnen wij nog door naar de finale. In de Allianz Arena, met onze fans? Ja, zeker”, sprak de Catalaanse coach na de wedstrijd in Madrid. “Ik vond 75 procent van ons spel dik in orde. We hebben eigenlijk genoeg gecreëerd tegen Atlético”, aldus de trainer van Bayern, die wel mopperde op de UEFA. “Als zij accepteren dat er op zulke velden wordt gespeeld, dan zal het wel oké zijn...”, sprak Guardiola.

Philipp Lahm liet weten dat Bayern na rust echt goede kansen had om te scoren. Het viel zijn team aan te rekenen dat die stuk voor stuk niet verzilverd werden, vond de aanvoerder. “Het is balen dat we nu geen uitdoelpunt hebben. De kansen waren er voor.” David Alaba, die van afstand de lat trof, vond dat zijn team na rust de betere was in Madrid. “Helaas ging geen van die mogelijkheden erin. Maar alles kan nog! Wij weten dat we thuis geweldig kunnen spelen, we gaan er alles aan doen de finale te bereiken.”

Denk je dat Josep Guardiola met Bayern weer strandt in de halve finale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Moet lukken in munchen. Met ribery en muller in de basis en hopelijk boa zijn ze gewoon een veel betere ploeg.

28 april 2016 om 00:01

Barca is ook een betere ploeg dan atletico, maar kijk eens hoe dat afliep. Atletico weet dat het minder is dan Bayern zoals ze dat ook wisten tegen barca maar hun maken daar hun kracht van door dan als een team keihard te strijden en verdedigen als echte kerels, niemand die vies is van mee verdedigen en voetballen wanneer de mogelijkheid zich aandient. Bayern heeft kans maar atletico zal natuurlijk met een strijdplan komen om het fel aanvallende Bayern te kunnen afstoppen.

28 april 2016 om 10:54

Gaat waarschijnlijk gewoon lukken. Uit bij Atletico bleek het veld ook niet super te zijn, dus wie weet komt er thuis nog wat van. Iedereen kan overigens wel zeggen van: "ja maar langs die verdediging kom je niet", maar kijk even terug naar de wedstrijd tegen Juventus, toen won Bayern toch nog door een mooie kopbal van Muller die aardig mooi was uitgespeeld, dus "you never know"!

28 april 2016 om 17:21

Atletico verdedigt wel ietsjes beter dan Juve want Bayern heeft er voor de verlenging tegen Juve er al 4 in liggen waarvan 2 in Turijn. Bayern zal veel voorzetten moeten geven om die defensie te doorbreken of via standaardsituaties of lange ballen want via het midden lukt zelfs voor MSN bijna niet

Bayern creëerde genoeg, maar daar kun je niks mee als het geen 100 kansen zijn die je mist. De enige echte kans wat Bayern gekregen hebben, waren die van Benatia en Martinez. De rest was het niet echt wat je noemt kansen zoals Bayern ze normaal heeft.

Denk dat Guardiola de fout bij zichzelf moet zoeken. Muller op de bank, Alaba centraal en Martinez naast hem... Als je een speler van positie verandert kan ik het nog een beetje snappen, maar om nou je verdedigend duo te vervangen door een back en middenvelder is gewoon gestoord.

28 april 2016 om 00:39

Door blessures kon Guardiola niet anders, ze hadden Tasci in de winter gehaald vanwege dit probleem. Maar die raakte ook gelijk geblesseerd. Benatia was nog wel een echte verdediger. Maar die heeft ook nog niet echt gebracht van wat er van hem gebracht werd.

28 april 2016 om 06:44

Risico nemen en boa erin zetten en alaba op lb ipv bernat. Bernat bakt er helemaal niks van

28 april 2016 om 09:35

@aze martinez speelt toch bijna altijd cv bij bayern (als ie fit is tenminste)

Jazeker in eigen huis winnen ze. Hopelijk word t 6 of 7 - 0! En word die ergerlijke simeone met zijn vechtclub terug naar huis gestuurd.
De champions league is een toernooi voor voetbalteams, helaas bewijst Atletico dat je ook met anti voetbal kan winnen.

28 april 2016 om 00:43

Vind het nogal overdreven om de term anti voetbal te gebruiken. De eerste helft tot aan de 40ste minuut was het vooral Atletico dat het spel maakte en kansen creëerde. In de 2de helft gingen ze echter op de counter spelen. En zo'n rare actie was dat niet. Want je wilt vooral geen tegengoals krijgen als thuis spelende partij.

Bayern had meer mogelijkheden maar die van atletico waren groter. Bayern had alleen de kopbal van martinez.het schot van alaba was niet echt een kans.
Atletico had griezman die op van dichtbij op neuer stuitte, en de kansen van Torres' en koke.

wat word bayern toch overschat omdat ze in de Bundesliga iedereen kapot spelen. Maar in de champions zijn ze niet zo indrukwekkend hoor. Overigens ben ik er zeker van dat Bayern het niet gaat redden en dat het een champions league finale word tussen Manchester City en Atletico Madrid. Heerlijk om Bayern het o zo overschatte team elk jaar te zien falen in de Champions league!

28 april 2016 om 01:24

Ja ja elk jaar falen in de CL. Geloof dat ze al 5 jaar de halve finales hebben gehaald en een paar finales gespeeld wat wil je nog meer. Dat ze 5 finales spelen en die allemaal winnen presteert niemand.

28 april 2016 om 10:11

een paar finales? laatste zes jaar maar twee keer de finale gehaald en niet een keer onder Guardiola. Toch worden ze elk jaar gezien als een topkandidaat zogenaamd hier op voetbalzone voor de champions league omdat ze in de bundesliga alles en iedereen kapot spelen. Je hebt er niks aan achter elkaar in de halve finale staan als je niet de champions league pakt toch?

28 april 2016 om 11:49

Laatste 6 jaar 3 keer de finales hoor. Tegen Inter, Chelsea en Dortmund. Verder altijd minimaal de halve finale.

28 april 2016 om 05:35

Ze halen elk jaar finale of halve finale wat natuurlijk ook ploegjes als barcelona en realvdoen. Er spelen ook spelers als neuer, lewandowski etc die gewoon allemaal koekenbakkers zijn. (sarcasme)

28 april 2016 om 10:02

halve finale halen en daarna tegen een echte grootmacht komen en uitgeschakeld worden. Wat heb je dan precies aan elk jaar in de halve finale komen?

Ben het niet eens met Guardiola, Bayern heeft nauwelijks iets gecreerd binnen het strafschopgebied. Buiten de kopbal van Martinez uit een hoekschop zijn ze niet gevaarlijk geweest in de 16, misschien Vidal een keer met een kopbal, Lewandowski was met de verdienste van Gimenez en Savic nergens te vinden.
Een paar schoten van Vidal en Alaba waren uiteindelijk de enige echte wapenfeiten van Bayern, ze mogen blij zijn dat Torres op de paal schiet.

Müller in zo'n wedstrijd buiten de basis laten is vragen om problemen. Je geeft daarmee pers en analytici wel een erg gemakkelijk argument om de aanval te openen. Dat aspect had Guardiola zich moeten realiseren denk ik.

28 april 2016 om 09:37

uhm...dat is iets waar Guardiola totaal geen rekening mee moet houden.

Hij moet het elftal neerzetten waarmee hij denkt het meeste kans op succes te hebben.
Blijkbaar durfde hij het niet aan om met 4 aanvallende spelers te spelen en wilde hij toch 2 snelle jongens op de flanken.

Ik had Muller ook liever in t veld gezien, maar dat is een keuze die Guardiola moet maken met zo'n selectie. Hij moet in ieder geval geen rekening houden met de pers

28 april 2016 om 10:13

Gaat me ook niet om de pers op zich, maar je geeft de wedstrijd met deze manoeuvre onnodig een bepaalde lading. Müller is populair en heeft nooit verzaakt in grote wedstrijden. Het totaalplaatje van deze keuze op dit moment vind ik gewoon niet slim, hoe goed ik Guardiola ook acht als trainer. De twee verloren halve finales tegen Real en Barcelona werden ook (mede) geweten aan tactische keuzes.

Zij hebben genoeg gecreeerd zegt Guardiola. Maar de grootste kans die niet werd verzilverd is de bal op de paal van Torres.
Behalve de zondagsschot van Alaba heeft Bayern echt geen grote kansen gecreeerd.

Lol ik hoor sommige roepen dat Bayern wel ff met 6-0 wint dan mag je mij betreft gewoon basketbal gaan volgen.
Ik raad je aan om de Lakers en de Heat te volgen mooie teams zijn dat.
Maar nu ff serieus Atletico heeft het hele seizoen niet eens 6 goals tegen gekregen dus reken er maar niet op.

Zie het niet verkeerd atletico heeft thuis tegen barca op de nul gespeeld nu ook weer tegen bayern ik zie atletico uit weer scoren dus die gaan door

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren