Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola: ‘Als hij een probleem heeft, weet hij me te vinden’

Laatste update:

Kevin De Bruyne was volgens verschillende Engelse media allesbehalve blij toen hij vorige week in de bekerwedstrijd tegen Burton Albion bij een 5-0 voorsprong door manager Josep Guardiola van het veld werd gehaald. De Belgisch international zocht na zijn wisselbeurt direct de kleedkamer op en zou kwaad hebben gereageerd. In aanloop naar de competitiewedstrijd van maandagavond tegen Wolverhampton Wanderers, geeft Guardiola aan dat wanneer De Bruyne het ergens niet mee eens is, hij dat aan hem moet laten weten.

De Bruyne kampte dit seizoen al twee keer met een knieblessure en kwam derhalve in de Premier League niet verder dan 194 speelminuten. “Ik heb niet met hem gesproken dus ik kan niet zeggen wat hij denkt, want dat weet ik niet”, wordt Guardiola geciteerd door de BBC. “Als hij een probleem heeft, dan weet hij me te vinden.” Om meer wedstrijdritme op te doen, hoopte de middenvelder vorige week woensdag de negentig minuten vol te maken tegen Burton Albion. De Bruyne had de score geopend tegen de Engelse laagvlieger. Na een klein uur spelen werd hij vervangen door Phil Foden. The Citizens wonnen de wedstrijd met 9-0.

Vorig seizoen kwam De Bruyne nog tot 52 wedstrijden in alle competities voor Manchester City. Daarna speelde hij een grote rol voor de Rode Duivels op het WK, waarmee hij op de derde plaats eindigde na de gewonnen troostfinale tegen Engeland. Eind vorig jaar gaf Guardiola nog aan dat De Bruyne ‘uitgeput’ was na het lange vorige seizoen. De 27-jarige international reageerde daarop ontkennend.

Wat verwacht jij van Manchester City - Wolverhampton Wanderers?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kevin de Bruyne is een topsporter en wil altijd belangrijk zijn en 90 minuten spelen, dat hij dan boos reageert op een wissel is niet zo vreemd. Als Guardiola hem gewoon uitlegt dat hij geen risico wil nemen met hem, omdat ze hem hard nodig gaan hebben in de Premier League en Champions League, dan zal De Bruyne dat vast wel begrijpen.

14 januari 2019 om 11:35

Ja of juist niet, De Bruyne wilt altijd spelen en heeft een winnaarsmentaliteit. Hij reageerde ook al zeer ontdaan op het bericht dat Guardiola aangaf dat de Bruyne rust nodig had en uitgeput was, hier was hij het niet mee eens en wie kent zijn lichaam beter dan de persoon zelf? Ik vind niet dat Guardiola mag praten over hoe De Bruyne zichzelf voelt.

Wel mag een coach een speler in bescherming nemen, maar je mag nooit praten voor iemand anders. Ik had De Bruyne ook graag gewoon de 90 minuten vol zien spelen. De Bruyne ging van bijna elke wedstrijd spelen naar geblesseerd zijn dat is best wel aan aanslag op je lichaam en dan moet je weer wedstrijd ritme opbouwen en dat wilt hij maar al te graag. Naar mijn mening moet je dit hem ook laten doen dan, de Bruyne is op zijn best als hij wedstrijd ritme heeft en veel speelt. (hij blijft maar gaan die jongen) dit moet hij zsm ook weer zien te herpakken.

14 januari 2019 om 12:53

Ik vind dat dus onzin. Spelers horen zich gewoon als 'soldaten' te schikken aan de trainer. De trainer is op zijn manier weer verantwoordelijk voor zijn mannen en hoort hun welzijn voorop te stellen. Al die spelers van tegenwoordig die bezig zijn met hun eigen 'plan' wensen, emoties. Ik heb er helemaal niks mee. Team en club first, mits er een trainer voorstaat die dit ook deelt en niet ook zijn 'eigen' plan heeft.

Als pep vind dat het beter loopt nu zonder Kevin? Jammer dan keihard door trainen en smilen. Ben je goed genoeg(dat is kdb) dan kom je wel weer in het elftal niet. Kom je er niet in (zoals een ozil?) dan kan je netjes in de zomer een transfer maken en laten zien dat je er wel in hoort

Mes snijd aan twee kanten. Guardiola kan hem uitleg geven of Kevin kan het de trainer aangeven, als hij het ergens niet mee eens is. Je kunt als speler zijnde ook relativeren en je kansen de volgende keer pakken in plaats te ageren.

Kevin de Bruyne moet niet zo kinderachtig reageren en zich gewoon als een professional opstellen.
Dat je niet blij bent dat je gewisseld wordt dat kan ik begrijpen. Maar dat het zo ver in je hoofd gaat zitten dat je stampvoetend naar de kleedkamer loopt, is kinderachtig.
Het zou me niet verbazen als hij daarna tegen Guardiola heeft gezegd "let me talk."

14 januari 2019 om 14:20

Ik denk dat hij eerder "let me play" zou zeggen 😉

Op dit moment heb ik liever bernardo silva dan kdb op het middenveld. Kdb moet weer in vorm
Komen maar denk niet dat hij basisspeler wordt dit seizoen

14 januari 2019 om 14:44

Hoezo denk je dat De Bruyne geen basisspeler wordt dit seizoen?

Een topfitte De Bruyne is nog altijd veel beter dan Bernardo Silva op het middenveld. Echter denk ik eerder dat David Silva op de bank komt i.p.v. Bernardo Silva, omdat David Silva al op z'n retour is. Bernardo Silva en/of Foden zal David Silva in de toekomst ook vervangen.

14 januari 2019 om 15:09

Wat boeit of Silva op zijn retour is of niet? Denk je dat dat Guardiola uitmaakt? Hij stelt de beste spelers op en dat is op dit moment Kevin de Bruyne niet, er zullen genoeg wedstrijden zijn waar hij zijn waarde nog zal laten zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren