Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Götze ‘Peter Bosz heeft al veel indruk op mij gemaakt’

Laatste update:

De eerste dagen onder Peter Bosz zijn Mario Götze uitstekend bevallen. De middenvelder annex aanvaller van Borussia Dortmund is positief over de van Ajax overgekomen trainer en diens voetbalfilosofie.

Denk jij dat Peter Bosz in zijn eerste seizoen bij Borussia Dortmund een prijs wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die Götze moet duidelijk nog een paar pondjes verliezen . Hopelijk wordt het zijn jaar een Götze in oude vorm is genot om naar te kijken.

17 juli 2017 om 00:02

@blackjesus en @matjeq

Jullie hebben duidelijk het Duitse voetbal niet gevolgd. Götze traint zich al jaren suf om zijn oude vorm te hervatten, hij bleef maar groeien ondanks dat hij trainde als een beest. In februari is bij hem een stofwisselingsziekte ontdekt, iets wat zijn pondjes extra van toen ook verklaard. Hij is hier voor behandeld en ze hopen dat hij ooit zijn oude niveau weer kan halen, iets wat dus totaal niets met zijn trainingsarbeid te maken heeft! Wees dus eerst goed geïnformeerd alvorens je je conclusies trekt of mensen uitlacht.

17 juli 2017 om 00:03

Of een stofwisselingsziekte alles kan he.

17 juli 2017 om 00:28

Dan zou ik z'n social media maar checken als je er zo over denkt

Tja, het beter doen dan Tuchel zal niet eenvoudig worden. Eindigde in CL-poule gewoon boven Real.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren