Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Grosskreutz door te laat ingeleverde papieren veroordeeld tot trainen

Laatste update:

Galatasaray maakte dinsdag trots melding van de komst van Kevin Grosskreutz, Duits international van Borussia Dortmund. Het ondertekende papierwerk werd echter een paar minuten te laat ingeleverd bij de wereldvoetbalbond FIFA, waardoor een transfer in principe niet mogelijk is. Galatasaray neemt Grosskreutz desondanks per direct over van Borussia Dortmund.

/

Normaal gesproken zou Grosskreutz terug moeten keren naar Dortmund, maar Galatasaray heeft de wens uitgesproken om de veelzijdige vleugelspeler alsnog per direct (en tegen de al eerder overeengekomen voorwaarden) over te nemen van de Duitse topclub. Borussia Dortmund is akkoord en Grosskreutz gaat dus aan de slag in Istanbul, maar officiële wedstrijden spelen mag hij dus niet.

Tot hij officieel wordt ingeschreven als speler van Galatasaray, dat kan vanaf 1 januari 2016, mag Grosskreutz alleen trainen en oefenwedstrijden spelen. Galatasaray zal de 27-jarige Duitser wel gewoon salaris betalen: 1,85 miljoen euro per seizoen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Amateurs eerste klas wauw, als dursun ozbek het haalt tot het einde van het seizoen haalt dan weet ik het ook niet meer. Hij maakt alles van mijn club wat door terim en aysal is opgebouwd kapot en komt al zijn beloftes niet na, we mogen blij zijn als we in de top 5 komen dit seizoen man man man

2 september 2015 om 23:21

UltrAslan heeft al actie ondergenomen.. eerst met een verklaring en in de avond zijn ze naar Florya gegaan, ze hebben het hek gesloopt

3 september 2015 om 07:13

Goeie acties inderdaad

Het is op tijd ingeleverd, maar nog erger, er is 'vergeten' om de handtekeningen te noteren!!!

Ik ga het heel kort houden, anders zal ik een levenslange ban krijgen hier op VZ. Dursun en zijn bestuur moeten zo snel mogelijk opstappen!

2 september 2015 om 20:21

Drama broer één en al drama. Voor de rest kan je niks zeggen. We hebben dus op de laatste dag 2 basisspelers weggeven en eigenlijk niemand gekocht.

2 september 2015 om 20:40

Bedankt voor je reactie in het Inter topic. Ik zal hier even op je reageren om het overzichtelijker te houden. Er is gewoon geknoeid. Dit bestuur heeft nu al zijn credits verbruikt bij de fans. Het is te hopen voor jullie dat het team gaat draaien. Anders vrees ik bittere tijden voor jullie.

2 september 2015 om 21:54

Ik hoop juist dat het team niet gaat draaien, als ze goed gaan spelen worden zulke dingen naar het achtergrond verplaatst en gaan we volgend jaar weer zo iets meemaken.

Vorig jaar was het ook zo, pas toen er een nieuwe bestuur kwam ging het beter. Ik hoop dat het deze keer wel sneller is zodat we nog tijdens de CL wedstrijden punten kunnen pakken. Anders vrees ik het ergste.

Want dat de supporters 0% vertrouw heeft in dit bestuur is een feit. En gaat de komende tijd een paar bestuursleden ontslagen worden.

2 september 2015 om 23:24

Dus je hebt van bestuur gewisseld, omdat je ontevreden was over het vorige bestuur, maar bent na een jaar alweer ontevreden? Is dat niet de waan van de dag die regeert? Ik wil niet beweren dat dit GS bestuur lekker bezig is, maar dit is wel typisch Turks. Als die mensen niet capabel zijn, moeten ze überhaupt niet gekozen worden in het begin..

3 september 2015 om 09:42

Efsane het probleem is dat je vooraf verschillende beloftes krijg te horen en daarom voor die desbetreffende persoon kiest.

Achteraf blijkt dat alles wat beloofd is niet gebeurt is. Dan weet je pas dat deze mensen die capabel zijn voor deze functie.

Er werd ons transfers beloofd, een hoofdsponsor en Gs TV zou open zender worden. Van deze 3 beloftes is niet eens 1tje gedaan.

3 september 2015 om 06:00

Even serieus!!! Eerste wat je op school leert is zelf handtekeningen faken......had er 2 fake handtekeningen opgezet in al die tranferdossiers was het waarschijnlijk niet eens opgevallen....! Hoe knullig kan een bestuur zijn??????????

Alweer een transfer die mislukt door te laat ingeleverde formulieren? Wat amateuristisch zeg.

2 september 2015 om 20:17

De formulieren zijn 5 minuten voor de deadline ingeleverd, echter ontbraken de benodigde handtekeningen. Dit is nog erger en nog meer amateuristisch.

VZ corrigeer aub het artikel. Zo kan iedereen zien hoe amateuristisch het bestuur is!

2 september 2015 om 20:21

Pfffffff.

Dit is hetzelfde als dat je een opdracht die je niet af had om 23:55 naar je docent stuurt zonder bijlage, om de volgende dag te zeggen: Ow, ik ben de bijlage vergeten, hierbij alsnog.

Stelletje amateurs ! Aftreden !

Ik daag het bestuur uit om direct af te treden. Beste Voetbalzone, dit is in het belang van het Turkse voetbal en haar grootste club Galatasaray. Laat mij één keer in het Turks praten, met de hoop der wanhoop dat deze imbecielen door mijn reactie aftreden: Istifa edin lan ezikler !!!!

Wat een schandaal. Drie maanden de tijd hebben en dan de laatste twee minuten indienen....zonder handtekening ! Treed per direct af Dursun. Wegwezen. Opzouten.

2 september 2015 om 22:58

Wat erger is; de deal was al rond en er zouden geen problemen aan het licht komen. Op het laatste moment wilde Dursun Ozbek dat Grosskreutz genoegen nam met 250.000 minder, dus gingen ze de laatste dag nog onderhandelen.

Vonden die onderhandelingen niet plaats, hadden we dit zooitje niet meegemaakt.

2 september 2015 om 23:14

Zou mij niks verbazen. CL overwinteren zou al een wonder zijn, nu maar hopen dat EL haalbaar is. Maar met ons weet je het maar nooit hehe. We kunnen ook ineens uit de hoek komen met een 9pt.

Haha dit is toch lachwekkend? Stelletje mongolen daar bij Galatasaray. De voorzitter heeft zich vandaag ook nog is ziekgemeld bij een Tv-programma. Hij vergeet geen papierwerk wanneer het om Melo en Telles gaat.

Deze Dursun heeft al zoveel leugens verteld, dat we moesten wachten op de Ffp, dat GS TV gratis werd, dat hij Ibrahimovic zelfs kon brengen voor de verkiezingen. Niet vergeten dat we nog steeds geen sponsor hebben, neemt Albayrak en Durust niet in het bestuur maar neemt zijn broertje aan. Heeft nog steeds niet verlengt met Sneijder Etc etc..

Jammer, maar mensen maken fouten en het bestuur bestaat uit mensen.

2 september 2015 om 20:35

Het bestuur hoort te bestaan uit professionals. Deze bestuurders bij Gs, is hetzelfde als Sjaak Polak bij Real.

3 september 2015 om 00:31

Sjaak Polak schoot nog weergaloze vrije trappen erin. Kan Dursun dat?

Ik heb medelijden met deze jongen. Die zal nu echt staan te popelen om eens minuten te maken. Enthousiast en blij getekend te hebben bij een topclub met fanatieke supporters. Alleen omdat er fouten worden gemaakt in de administratie die ze nog niet eens maken bij Corendon of Arkefly bij het boeken van de goedkoopste vakantie, is deze jongen (en de fans) de dupe geworden van deze blamage. Erg vreemd dat dit bij Galatasaray kan gebeuren.

2 september 2015 om 23:14

Vreemd? Niets verrast mij eerlijk gezegd. Naast deze amateuristische fout, zijn ze ook aan het liegen op de officiele pagina, iets wat ik voor het eerst mee maak. En net lees ik dit:

@ArslanCumhur: Net söylüyorum; transfer evraklarında imza olmadığını kulüp yöneticileri de sonradan öğrendi!

De bestuurders komen er pas later achter dat er geen handtekeningen zijn! Ik sta op het punt om opgenomen te worden in een gekkenhuis, zelfs FC Knudde gaat geen contract verzenden naar de FIFA zonder handtekeningen. Man, man, man..

Pijnlijk dit. Wat een amateurs, en dit moet het bestuur voorstellen van onze grote Galatasaray. Dursun Ozbek moet nu ontslag door zijn fouten te bekennen en zijn 'eer' bij zich te houden nu het nog kan. Anders zal hij binnen een aantal maanden of anders eind van het seizoen door het achterdeur moeten vertrekken.

2 september 2015 om 20:47

Het ergste is als hij door het achterdeur vertrekt dat die ook nog eens er vandoor gaat met aantal miljoenen.

Ik vraag me werkelijk af waar dit bestuur mee bezig is. Sabri een dikke salarisverhoging geven, melo/bruma/amrabat wegsturen voor helemaal niets bijna vervolgens een cem? En bilal halen maar nog steeds moeilijk doen om sneijders contract.

Ik ben echt benieuwd hoe dit seizoen gaat eindigen..

2 september 2015 om 23:02

Niet verlengen met Sneijder, Ergin Ataman (held, legend!) 300.000 € minder salaris geven. Dzemaili en Ontivero wegsturen en alsnog hun salaris betalen. Melo een nieuw contract aanbieden om 'm vervolgens te verkopen na 2 weken. Zijn broertje Mehmet Ozbek bestuurder maken. Nog steeds geen sponsor.

Als je dit allemaal opsomt, dan kan ik me niet voorstellen dat de beste man voor Galatasaray werkt, maar eerder voor een rivaal. Zelfs Aziz heeft ons nooit zo boos kunnen maken, stel je voor.

3 september 2015 om 00:19

Je kunt zeggen wat je wilt over Aziz Yildirim. Die man houdt Fener nog altijd bovenaan en zelfs in mindere periodes geeft hij niet op en doet hij er alles aan om het goed te maken. Matchfixing beschuldigingen, gevangenis gelegen maar deze beste man staat er nog en waar staat de rest die hem ermee beschuldigen. Fenerbahce is een onafhankelijke club geworden zonder hulp van de staat maar met de hulp van vrienden van Aziz. Alles wat hij doet doet hij in belang van Fenerbahce zonder administratie fouten of wat dan ook. Hij maakt soms belachelijke uitspraken maar we kunnen niet ontkennen dat hij gewoon het beste is wat Fener is overkomen.

3 september 2015 om 14:23

Aynen bro, vooral dat van Dzemalili verhuren en alsnog zijn salaris van 1mil betalen. Ontivero die nooit een kans heeft gehad, maar ook bruma en vooral amrabat. Terwijl umut of een olcan nog steeds spelen en meer minuten maken.

Die mensen daar aan de top zijn gewoon een stel clowns die voor hun eigen belangen gaan. Ik hoop echt dat ze zsm afstappen, ze hebben het onze rivalen wel heel makkelijk gemaakt dit jaar.

2 september 2015 om 20:50

Oraldinho

Denk je dat ? Die gaat nu een paar anderen ontslaan. Zulke mensen vinden het schuld niet bij hun zelf. Dat is slecht voor hun imago.

2 september 2015 om 21:09

Mensen zijn simpel, niemand gaat Ali of Ahmet de schuld geven als er iemand op de top van de piramide staat waar alle ogen op gericht zijn. En zeker iemand als Ozbek die zijn beloftes niet is nagekomen sinds hij aangesteld is. Ozbek kan dit ontwijken zoals jij het aangeeft maar iedereen weet wie hier direct verantwoordelijk voor is en het zal hem alleen maar een moment rust geven. Hoe dan ook zal dit mislukking hem achtervolgen.

2 september 2015 om 23:26

Dursun denkt dat hij een hotel rund.. binnenkort zijn er verkiezingen al t goed is en Abdurahim Albayrak is kandidaat om voorzitter te worden. In Mei komt Cem Uzan pas en dan wordt hij voorzitter hoogstwaarschijnlijk

3 september 2015 om 00:04

Je hebt net in minder dan een jaar tijd twee verkiezingen gehad. Ik denk niet dat er binnenkort weer verkiezingen zullen zijn, tenzij Dursun zelf opstapt.

4 september 2015 om 10:09

Klopt, maar als een man een club niet kan runnen moet hij niet blijven. Ultraslan heeft dat niks voor niks aangekondigd. We bemoeien met niks maar vanaf nu gaan wij er mee bezig zijden ze..

Die zal nu wel international af zijn.

Volle steun aan Hamza, een normale trainer kiest zijn spelers en zij benutten de situatie. Mensen hebben kritiek omdat wij met anderhalve spits spelen. Hamza kan dit niet verwezenlijken omdat hij geterroriseerd wordt door 2 self made kings die iedere potentiële basisspeler boycotten en onrust bezorgen in het team en daarnaast hebben we een voorzitter die niet eens een factuur op tijd kon betalen in 2013

Er is geen doctrine, organisatie of gezagvoering. Het toekennen van juiste rangen aan Ali Durust en Albayrak worden geweigerd door Özbek, in de plaats neemt hij z'n broertje mee in't bestuur.

Dit zijn de sleutels tot wanorde

Stelletje amateurs, boeren, echt ze hebben al niemand gekocht en dan kopen ze iemand zijn ze te laat gierige ratten ik moet m echt niet tegenkomen die voorzitter ik ben woest en met mij vele gs supporters

Dursun Ozbek, dursun betekent wacht/stop in het Turks. Hij maakt zijn naam dubbel en dwars waar! Wat een incompetentie. Gebrek aan verstand. Geen teken van professionalisme. Dom, halfgaar en amateuristisch.

2 september 2015 om 23:03

"We hebben nog genoeg tijd voor het sluiten van de transfermarkt!"

Al 2 maanden hoor ik dit, vervolgens komen ze tijd te kort! Over ironie gesproken..

Nee VZ, het was een niet ondertekende formulier. Stom stom stom! Dit bestuur kon zogenaamd alle werkzaamheden zelf uitvoeren, de professionals waren namelijk eruit gestuurd. Nou, we zien het. Wat een stelletje klungels.

Wordt steeds gekker en gekker.

Ik sta elke dag weer verstelt van wat er gebeurt. Elke dag weer, keer op keer bewijst dit bestuur dat ze hier niet zijn om Galatasaray groot te maken.

Nu betalen we 900.000 voor een speler om mee te trainen, betalen we 1,3 miljoen zodat Dzemaili bij Genoa kan voetballen. Dit is al 2,1 miljoen die wordt verspilt. Hoezo verkoop je Telles dan ? Om deze kosten te dichten?

Ik hoop dat Ultraslan zo snel mogelijk opstaat en elke dag protesteerd tot deze grappenmakers weg zijn.

Want ookal vallen de resultaten niet tegen, dit doet meer pijn bij mij dan een verlies.

3 september 2015 om 00:33

ultrAslan heeft al via een officieel statement duidelijk gemaakt dat Dursun Ozbek per direct ontslag moet nemen. Als hij geen ontslag neemt voor de volgende wedstrijd in de Arena, kan jij en ik al raden hoe het er aan toe zal gaan in de Arena. Geen één speler of bestuurslid bij Galatasaray zou ultrAslan tegenover hem willen...

Karma. Diverse top GS leden hebben na ons kampioenschap van 2010-2011 getracht om FB kapot te maken. Nu krijgt de club een koekje van eigen deeg alhoewel het niks vergeleken is met hun eerdere streken die misselijkmakend zijn.

Dat de goede supporters de dupe nu zijn van deze karma is helaas jammer. Maar wie de bal kaatst kan hem terug verwachten.

Ik ben benieuwd hoe GS zich zal handhaven in Turkije met een sterk BJK en een sterk FB. In Europa acht ik ze sowieso kansloos. Het team van vorig jaar kreeg wekelijks 4 om de oren laat staan deze selectie die veel minder is dan de selectie van vorig jaar.

Daarnaast is Sneijder uiterst gedemotiveerd en dat is toch hun key speler. Hij had júist verwacht dat GS ambitie zou tonen in Europa door zich te zullen versterken en nu gebeurd precies het tegen overgestelde. Ik zie hem wel vertrekken aan het einde van het seizoen.

2 september 2015 om 22:17

Ik denk eerder dat Sneijder in de winterstop vertrekt. Waar kan ik daarvoor mijn geld inzetten?

2 september 2015 om 23:06

Koekje van eigen deeg? Zo is het altijd geweest in de Galatasaray cultuur. Niemand anders dan de personen in de club richten schade aan onze mooie club. Het zijn op de ene of andere manier telkens de liseliler! Maar ja, ik heb liever dat hij nu vertrekt nu het seizoen nog jong is dan over een halfjaar.

2 september 2015 om 23:26

Het is een mooie traditionele regel maar volgens mij trekt het daardoor constant hetzelfde soort lui aan wat eerder denkt aan zakkenvullen dan aan GS. Men zit daar voor eigen persoonlijk gewin. Ik heb een hekel aan AY en ik vind het een echte dictator. Maar ik weet zeker dat wij ontzettend veel foute voorzitters hadden gehad als hij niet was gebleven al die jaren. Want 1 ding kan je wel zeggen over hem. En dat is dat hij nooit een cent zou pakken uit de clubkas maar eerder zou bijvullen. Toch ben ik erg blij dat Ali Koc hem eindelijk gaat opvolgen!

In ieder geval hoop ik voor jou op Europees succes aangezien Turkije elke punt nodig heeft!

2 september 2015 om 23:29

Geloof me, er zijn genoeg voorzitters die Aziz zouden doen vergeten. Die man trekt jullie alleen maar naar beneden, daar verandert een Van Persie of Nani niets aan.

3 september 2015 om 00:23

Naar beneden? Vergelijk Fener voor Aziz met prestaties, spelers, stadions van voetbal basketball en financieel met onze huidige status

3 september 2015 om 00:36

Aziz tijdens Fener kan ik wel even vergelijken. Negen kampioenschappen van Galatasaray ghehe

Kan grosskreutz zijn contract niet afkopen en dan dat geld als tekengeld krijgen van Gala?

2 september 2015 om 23:04

Dat maakt niks uit. Doordat de papieren te laat binnen waren is hij niet binnen de transfer periode uitgeschreven bij Dortmund. Dat kan pas weer in de eerstvolgende transferperiode gebeuren.

3 september 2015 om 21:50

Dit geval is hij transfervrij, en die transfers kunnen ook buiten de transferwindow gebeuren.

Man, man, man, man... Vorig jaar kregen we zowat van iedereen 4-0, nou is het team helemaal afgezwakt.. Ontslag is onvermijdelijk


Weten ze daar wel dat ze CL gaan spelen ?
Wat zijn dit allemaal voor skir transfers.
Fenerbahce kan net zo goed in ons plaats deelnemen aan de CL.

Allahim ben sana geliyorum..

Ff serieus: dit menen ze toch niet? Je kunt dit toch niet flikken tegenover de spelers, de club en de hele achterban?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren