Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Groningen stuurt Paulos Abraham met vakantie na ernstige bedreigingen

Laatste update:

Paulos Abraham komt dit kalenderjaar niet meer in actie, meldt FC Groningen via de officiële kanalen. De noorderlingen voelden zich genoodzaakt in te grijpen, nadat de Zweedse spits en zijn vriendin enkele ernstige bedreigingen ontvingen. Groningen is al op zoek naar andere huisvesting voor Abraham.

Groningen schrijft zaterdag dat de dreigementen aan het adres van de spits al enige tijd gaande zijn. De club vindt de persoonlijke situatie rond Abraham nu echter 'dusdanig onveilig, dat de club besloten heeft hem vervroegd met vakantie te sturen'. De berichtgeving volgt slechts een dag nadat Groningen schreef RTV Noord te boycotten. Het regionale nieuwsmedium meldde even daarvoor namelijk dat de hond van Abraham de chihuahua van zijn buren zou hebben doodgebeten.

Donderdag viel op de website van RTV Noord te lezen dat de American Stafford een aantal buurtbewoners 'doodsbenauwd' maakt. Op zondag 9 oktober beet de hond een chihuahua van een zestienjarige jongen dood. "Toen hij de lift uitkwam stuitte hij op Paulos Abraham met zijn hond", vertelde Colin Zhu, de broer van de zestienjarige. "De hond van Abraham hapte naar onze hond, en het was direct klaar", aldus Zhu. "In zijn hoofd gebeten", voegde zijn moeder er aan toe.


Abraham vindt het 'verschrikkelijk wat er is gebeurd', zo liet de twintigjarige Zweed in reactie weten. "Ik vind het echt heel vervelend. Als het om huisdieren gaat, komt er natuurlijk veel emotie bij kijken. Niet alleen bij het getroffen gezin, ook bij mijzelf. Ik heb maatregelen getroffen om herhaling te voorkomen. Daarnaast ben ik met het gezin in gesprek om tot een oplossing te komen voor de ontstane situatie en daarom vind ik het jammer dat mensen het nodig vinden de media op te zoeken."

De hond van Abraham is na het incident overigens opgenomen in het register voor gevaarlijke honden, zo zei een woordvoerder van de gemeente Groningen. "Er zijn met de eigenaar duidelijke afspraken gemaakt. Daarnaast is er een muilkorf- en aanlijnplicht opgelegd." De buurt klaagt massaal over de hond, die veel angst inboezemt. Voorlopig kan de gemeente de hond niet weghalen. "We hebben harder bewijs nodig. Daarom hebben we mensen gevraagd om foto's te maken als ze iets zien."


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Iets meer context zou fijn zijn? Maar zal het misschien weer iets met oerdomme, cokesnuivende eencellige supporters te maken hebben.

5 november 2022 om 22:18

Wat een reactie, topper van de dag. Als je het nieuws had gevolgd dan wist je dat zijn hond een andere had doodgebeten

5 november 2022 om 22:22

Shahubsie: Dus, dan mag je iemand anders bedreigen met de dood? Over reacties gesproken.... Topper vd dag.Oh, en dat ik niet weet dat zijn hond een ander had doodgebeten, houdt volgens jou in dat ik 'het nieuws niet volg'? 😂🤣

5 november 2022 om 22:23

Beetje rare opmerking inderdaad, moet wel zeggen dat het verhaal over z’n hond mij volledig is ontgaan ook

5 november 2022 om 22:24

Nee jij reageert lekker , niet iedereen volgt het nieuws uit de provincie Groningen

Hoe dan ook bedreigingen zijn nooit goed

5 november 2022 om 22:27

Forums, leg me geen woorden in de mond, want je mag niemand met de dood bedreigen en zo iets keur ik ook niet goed. Maar jouw reactie is ook volledig buitenproportioneel.

5 november 2022 om 22:32

Eindtovenaar: Mensen die anderen met de dood bedreigen om wat voor reden dan ook (ok, echt extreme uitersten daargelaten), zijn toch gewoon eencelligen? En oerdom? Maar ok, had die cokesnuivende supporters idd niet zo hoeven te benoemen. Het kunnen ook cokesnuivende andere idioten zijn. Sorry, maar al die bedreigingen, vechtpartijen en überhaupt alle idiotie binnen de supporterswereld is echt bizar tegenwoordig.

5 november 2022 om 22:40

Shahubsie, waar val je over? Dat ik het voetbalsupporters noem? Noem het dan idioten. Maar dit is toch gewoon hartstikke idioot. En dan omdat zijn hond een andere heeft doodgebeten?

5 november 2022 om 23:02

"Het nieuws" als in RTL, NOS, SBS, of toch de lokale nieuwsberichten uit Groningen?

6 november 2022 om 00:04

Het staat letterlijk in dit artikel.. Geef gewoon toe dat je een onhandige reactie plaatste omdat hebben artikel niet (goed) gelezen hebt en ga door (allemaal). On: Die bedreigingen lijken me vanuit z’n flat te komen. Hij hield zich blijkbaar niet aan de regels en/of zijn hond heeft een hond van een flatbewoner doodgebeten. Zou kunnen dat daar doorgesnoven Grun’n hooligans wonen. Hoe dan ook triest, het hele verhaal. Van het (totaal te voorkomen) doodbijten van het hondje tot de reactie van FC Groningen met hun boycot en alles er tussenin en wat er na komt.

6 november 2022 om 00:54

Nee DRL, toen Formus dit postte stond er 'Meer info volgt' of iets van soortgelijke trend. Ik wist ik het bijvoorbeeld ook niet omdat het in Regio Deventer dus niet gedeeld wordt, ondanks ik "het nieuws volg"

5 november 2022 om 22:39

Niet alleen 'oerdomme, cokesnuivende eencellige supporters' kunnen bedreigingen uiten, wie weet gebeurde het wel online aan zijn adres van buurtbewoners of bijv mensen die lekker anoniem bedreigingen uiten. Maar knap van je dat je gelijk aan supporters moet denken..

5 november 2022 om 22:45

Zitten op een voetbalsite, er was nog geen context en er gebeurt de laatste tijd nogal wat op supportersgebied. Oh, en het gemiddelde niveau van de voetbalsupporter lijkt de laatste tijd weer steeds verder te dalen. Leuk als we straks geen uitsupporters meer mogen ontvangen. En ik ga al jaren niet meer met mijn kids naar voetbal. Terwijl ik met mijn opa gewoon nog overal veilig naar binnen kon vroeger. Zelfs als supporter van de tegenstander kon ik overal veilig komen in thuisvakken. Die tijd is volledig verdwenen. En dat komt niet door hun meelevend- en vredelievendheid

5 november 2022 om 22:51

Van het doodbijten van een hond naar het veilig bezoeken van een stadion...
Het bericht wat aanleiding is voor de bedreigingen stond gister hier nog op VZ.

5 november 2022 om 23:23

Gewoon uitleg omdat ik hier aannam dat het over voetbalsupporters ging, dat dat in mijn ogen dus niet zo heel vreemd is. En zonder context (stond werkelijk waar niets qua aanleiding in het bericht van VZ, behalve de 'snel meer' is dat niet heel raar op een voetbalsite, waar mensen ook nog wel eens de randzaken overslaan of überhaupt wel eens een dagje niet checken omdat ze gelukkig ook andere en zelfs betere dingen te doen hebben.....

5 november 2022 om 23:38

Gelukkig maar dan dat die mensen soms betere dingen te doen hebben dan dat ze te snel oordelen...

5 november 2022 om 23:51

Je hebt gelijk. De meeste voetballers worden inderdaad met de dood bedreigd door de kapster op de hoek.....

5 november 2022 om 23:59

klopt, want bijv vrienden en familieleden van de baas van het doodgebeten hondje weten niet wie de voetballer is...

6 november 2022 om 00:07

Het is inderdaad niet meer vanzelfsprekend om je kinderen mee te nemen naar het stadion Formus. Dat is erg zonde en jammer. Is een super mooie ervaring voor vader & zoon/dochter. Probleem dat niet op te lossen is ben ik bang. Althans, niet tegen een acceptabele prijs.

6 november 2022 om 15:25

Welke context mis je dan als je het hele artikel leest? Gewoon een vraag.

Heb ik iets gemist of komt dit zo pats boem in het nieuws?

5 november 2022 om 22:15

Zijn hond heeft een chichauwa opgegeten en ze boden die meid geld aan om niet de politie te bellen, zorgt vaker voor overlast in groningen

6 november 2022 om 09:48

Hahahahaha opgegeten is ook wel weer het andere uiterste

6 november 2022 om 13:46

Verhaal met een staartje...

Normaal gesproken geven ze zulke beesten toch n spuitje, na dit soort (bijt)incidenten?

5 november 2022 om 22:25

Dan zouden ze een spuitje aan de eigenaar moeten geven. Een hond is niet vals van zichzelf.

5 november 2022 om 22:46

Een hond hoeft ook helemaal niet vals te zijn wanneer hij een andere hond bijt. Laten we om te beginnen allemaal onze hond eens aan de lijn houden, dat scheelt al een hoop gezeik.

5 november 2022 om 23:34

Ben ik opzich met je eens maar ligt er ook aan waar die van mij loopt in t bos vrij rond, maar die doet dan ook geen vlieg kwaad.

5 november 2022 om 22:25

Dat is hond vs mens, zo'n mini hondje is helaas in 1 goede hap weg. Rot beesten die American Staffords.

5 november 2022 om 22:28

Die mini hondjes, totaal niet opgevoed als hond maar die worden behandeld alsof ze kind zijn zijn minimaal net zo schuldig. Die maken een grote hond helemaal gek met hun agressieve gedrag, maar o wee als de grote hond er op in gaat. Dan heb je inene een gevaarlijke hond. Ze zouden al die wandelende cavia’s moeten verbieden. En de eigenaren ook.

5 november 2022 om 22:42

Als een volwassene een kind slaat, omdat deze irritant is, dan is het kind ook mede-schuldig?
Schuld ligt hier 100% bij de tokkiebaas die zijn tokkiehond niet getraind heeft en ook niet onder controle heeft.

5 november 2022 om 22:48

Er bestaan alleen rot mensen.

5 november 2022 om 22:52

Dat het een grote tegen een kleine hond betreft betekent niet dat de vergelijking volwassene met kind opgaat. Als een volwassene van 1.60m irritant blijft doen en op een gegeven moment een volwassene van 2.10m hem daardoor een klap verkoopt kan ik daar best inkomen. Netjes is het niet, maar die andere lokt het zelf uit. Dat gezegd hebbende, wij hebben geen idee wat daar precies is gebeurt, het enige dat we weten is dat dat hondje nooit dood had mogen worden gebeten.

5 november 2022 om 22:57

De kracht van zo'n Stafford ten opzichte van een Chihuahua is meer een vergelijking tussen een volwassene en een twaalfjarige.

5 november 2022 om 23:04

En wat nou als die chiwawa ouder was?

5 november 2022 om 23:38

Een grote hond vergelijken met een volwassene en een kleine hond met een kind, zo slecht heb ik ze zelden gezien.

6 november 2022 om 12:40

De kracht van een Stafford tov een Chihuahua is te vergelijken met de kracht van een Rico Verhoeven en een Roel van Velzen. Als een Roel van Velzen dan de hele tijd Rico Verhoeven loopt te irriteren snap ik best dat Rico hem op een gegeven moment een rechtse verkoopt. De meerderheid vindt dan niet dat Rico fout zit, maar dat Roel niet zo irritant had moeten doen. Door het te vergelijken met ouder vs kind breng je gelijk een heel ander gevoel maar boven, wat niet terecht is. Dat iemand groter is betekent niet dat hij 'volwassener' is. Je bent volwassen als je 18 bent, niet als je de 1.80m aantikt.

5 november 2022 om 22:30

Nee, het komt wel vaker voor dat honden elkaar bijten. Het moet natuurlijk geen gewoonte worden, maar het kan voorkomen omdat honden elkaar vaak uitdagen. Pas als een hond gevaarlijk wordt voor mensen en deze bijt dan kan er afstand van worden gedaan (dan gaat de hond naar een speciale opvoeder) of wordt er over gegaan tot een spuitje. Een hond die een andere hond bijt komt helaas gewoon voor. Nog het vaakst als de ene hond los is en de andere aan de lijn zit. Daarom is een aanlijnplicht in deze misschien niet de oplossing van het probleem, maar dat kan ik niet beoordelen zonder de hond te kennen.

Blaffende honden bijten niet.

5 november 2022 om 22:17

Dat zeggen alle hondenbaasjes maar toch al 3x aangevallen door een blaffende hond😂😂

5 november 2022 om 22:33

Ik ben nog nooit door een hond aangevallen. Er loopt hier in de buurt een hond rond waar veel mensen bang van zijn. Het beestje is de liefste hond die er is als ie mij ziet. Geen idee waarom, maar het zal met mijn houding te maken hebben, dat doet veel met honden.

Toch bizar hoeveel IQ loze mensen er rond lopen. Zodra ze het ergens niet mee eens zijn, gelijk maar weer bedreigingen erop los gooien...

5 november 2022 om 22:21

Tsja.. Je hond zou maar worden doodgebeten, dan snap ik dat je boos wordt op de eigenaar. Zeker wanneer het niet de eerste keer is.

5 november 2022 om 22:30

En dan plaatsen deze IQ loze mensen ook nog een reactie op VZ. Mocht mijn hond worden doodgebeten door een hond die onder toezicht staat ben ik ook niet meer zo vriendelijk. Mr Uchebo

Wat moet je toch een zielige kneus zijn met een deeltijd IQ van een pinda. Ik hoop dat ze die gasten uit het afvalputje weten te halen.

5 november 2022 om 22:25

Wil je de pinda niet beledigen aub ?

5 november 2022 om 22:53

Sorry, ik kreeg net een hele boze Duyvis aan de telefoon.

5 november 2022 om 22:33

Janta met dierenbeulen zoals jij heb ik ook niks, hopelijk laten ze jou in het afvalputje zitten

5 november 2022 om 22:55

Ga jij lekker terug naar je afvalputje?

Groningen heeft dit ook zelf veroorzaakt door zo raar te reageren op dit incident. Benieuwd hoe de lokale omroep hierover gaat rapporteren.

5 november 2022 om 22:41

Eens. Groningen doet dit uit eigen belang en portemonnee natuurlijk. Ethisch verwacht je een andere reactie. Maar lekker hoor nog met vakantie van de baas ook nog. Loont het toch mooi dit gedrag. Oi oi oi wat slecht van Groningen

De hond van Abraham, een Stafford heeft in zijn flat een chihuahua van een medebewoner in 1 beet gedood.

Een jongen van rond de 17 kwam spontaan in contact en kon niet ingrijpen, waarnaar de Stafford met 1 beet de schedel in beet.

Hierop heeft zijn vriendin geroepen om maar geen politie erbij te halen en dat ze geld wilden geven om maar geen politie te krijgen.

De jonge jongen is direct naar huis gerend en zijn moeder heeft vervolgens de politie gebeld

De dreigementen zijn al enige tijd aan de gang? Maar die hondenbeet was toch pas laatst? Staat dit dan los van elkaar, dat lijkt me toch niet.

5 november 2022 om 22:44

Hondje is zondag doodgebeten, en dat kwam donderdag naar buiten toen RTV Noord het tactisch vond het incident met naam naar buiten te brengen. Dreigingen liepen waarschijnlijk vanaf die zondag al door buurtbewoners en kennissen van de eigenaar van het dode hondje (vermoed ik). Na het nieuws werden de bedreigingen echter serieus. En mensen zich maar afvragen waarom mensen het niet slim vonden dit nieuws zo naar buiten te brengen. Als het geen voetballer van Groningen betrof hadden we waarschijnlijk niet eens van het incident gehoord, en anders alleen dat een hond een andere heeft doodgebeten, wat zo vaak gebeurt. Mag toch hopen dat de boycot van Groningen niet voor verbazing heeft gezorgd op de redactie van RYV Noord, wat een sukkels zeg.

5 november 2022 om 22:50

Een hond die een andere hond doodbijt is gewoon nieuws hoor. Wel of geen bekende Nederlander. Zou wat zijn dat zoiets in de doofpot komt.... Gelukkig houdt de lokale omroep stand. Groningen bepaalt niet welk nieuws wel en niet naar buiten komt.

5 november 2022 om 23:43

Zelden z on domme reactie gelezen. Als speler van Groningen sta je nu eenmaal in de schijnwerper. Wat moet een gastje van 70 kilo ook met een stafford, die blijkbaar agressief is. Groot gelijk dat dit door de media gemeld wordt.

6 november 2022 om 12:45

Ze mogen het nieuws best naar buiten brengen, maar ze hadden ook best kunnen voorzien dat daar dan wat reacties vanuit het tokkiekamp zouden komen, en er doodsbedreigingen kunnen sturen. Als een simpele ziel als ik dat kan bedenken hadden ze dat bij RTV Noord ook wel kunnen bedenken. Nieuws naar buiten brengen kan best, en moet ook zeker, ondanks dat het vaak genoeg niet gebeurt, maar als je het met naam doet stuur je een paar debielen meteen al de goede richting op, en dat zou je als nieuwsmedium niet moeten willen. Die zouden het per slot van rekening ook niet tof vinden als zij doodsbedreigingen krijgen obv de artikelen die zij schrijven. Ik zie dit los van het doorbijten van dat hondje. Ja, dat hondje had nooit doodgebeten moeten worden. Nee, dat geeft je als RTV Noord niet het recht die gast met naam zo in het nieuws te brengen als je weet wat dat voor reacties teweeg gaat brengen.

6 november 2022 om 12:46

Als speler van Groningen zou je in de schijnwerpers moeten staan obv je spel. Ik snap best dat er een artikel komt als hij een eigen doelpunt scoort of rood pakt oid. Je hoeft mensen die doodsbedreigingen sturen niet meteen de goede richting op te sturen, dan kan je net zo goed zelf die bedreigingen sturen.

5 november 2022 om 22:50

Volgens de verhalen zorgt hij voor veel overlast o.a. met zijn hond die mensen intimideert en harde muziek.

Hond moet gewoon een spuit krijgen, gevaarlijke honden die pitbull soort. Horen niet rond te lopen.

6 november 2022 om 08:35

Kortzichtigheid van heb ik jouw daar.
Deze honden kunnen prima buiten maar alles valt en staat met de opvoeding.
Bij een goede en liefdevolle opvoeding is een pitbull zelfs èèn van de liefste honden die er is.

Helaas word de pitbull vaak juist niet goed opgevoed en dan krijg je dit.

Maar stellen dat ze niet rond horen te lopen slaan gewoon nergens op.

Het wordt hoog tijd dat dit soort tokkie / Sjonnie honden direct verboden worden. Zijn doorgefokt om ze agressief te maken, voornamelijk voor illegale honden gevechten.

En daarom was het oliedom van RTV Noord om dit nieuws zo naar buiten te brengen. Hier kon je op wachten, en nee, dit heeft niks te maken met het feit dat je dit maar moet slikken omdat je nou eenmaal bekend bent. Dit zag je al van mijlenver aankomen, en die boycot is compleet begrijpelijk. Tuurlijk is het zuur wat dat hondje is overkomen, echter kan je daar niks meer aan doen, en kan je wel voorkomen dat de beste man doodsbedreigingen ontvangt. Als hij geen speler van Groningen was geweest had je niemand erover gehoord.

5 november 2022 om 22:43

Ik denk dat je een inschattingsfout maakt. Als bekend werd wie dit was zou deze vanuit de dierenactivistenhoek, linkse hoek en waarschijnlijk familie nog steeds zwaar onder druk komen te staan. Het gaat omnhet feit en de reactie van in dit geval vriendin. Walgelijke lui. Dat hij toevallig voor Groningen voetbalt is een bijzaak.

5 november 2022 om 22:47

Jij denkt dat ze dot nieuws met naam en al naar buiten hadden gebracht als het Piet-Jan Janssen uit Appingedam betrof? Ik denk van niet, zo vaak wordt er namelijk niet bericht over incidenten met honden, en het gebeurt best vaak. Punt is niet dat wat die hond heeft gedaan niet slecht is, punt is dat RTV Noord deze doodsbedreigingen uitlokt door de mensen die dat soort dingen willen sturen precies de goede kant op te sturen.

6 november 2022 om 08:08

Google eens op "hond bijt hond dood". Is gewoon nieuwswaardig hoor. En terecht... Agressieve honden moeten gewoon ene baasje hebben die weten wat ze doen. Die doodsbedreigingen komen uit de buurt, want die hond had al vaker agressief gedrag vertoont. Dus doe eerst even onderzoek voordat je hier over uitlokking komt praten....

6 november 2022 om 12:52

Helemaal met je eens, de doodsbedreigingen werden pas erger toen hij met naam in het nieuws kwam, dat moeten natuurlijk de mensen die dat al een week wisten zijn geweest! Jezus mina wat een domme reactie. Ik zeg dat het in het nieuws komt, maar ook vaak niet, en al helemaal niet met naam. De opmerking over uitlokken staat compleet los van het feit of hij z'n hond beter onder bedwang moet hebben of niet, want dat is natuurlijk zo, zoals ik ook al zeg in mijn comment die jij zo te merken slechts voor de helft hebt gelezen. Die doodsbedreigingen kwamen uit de buurt, en zijn toegenomen toen hij in het nieuws kwam. Op basis waarvan denk jij dat ook die verergerde doodsbedreigingen nog steeds uit d ebuurt komen? Ik denk namelijk dat die uit de ehoek van dierenactivisten komen. Daarnaast geeft het feit dat die hond vaker agressief gedrag vertoont je nog steeds niet het recht iemand te bedreigen met de dood, maar dat snap jij zo te zien niet. Anders lees je mijn comment nog een keer helemaal door, en zorg je ervoor dat je het ook snapt, en dan kom je nog eens terug. Ik zeg namelijk nergens dat wat jij zegt niet zo is, alleen door die jongen met naam en al in het nieuws te brengen lok je weldegelijk die bedreigingen uit, of jij het nou terecht vindt of niet.

Goede reden dus dat FC Groningen RTV Noord even boycot. Een bekende speler trekt meer aandacht, landelijke aandacht dan zelfs, en dus meer idioten die denken iemand te mogen bedreigen.FC Groningen zelf heeft door de boycot ook voor nog meer aandacht gezorgd. Niet handig lijkt me, al geeft natuurlijk, in de eerst plaats, helemaal niets iemand het recht om anderen te mogen bedreigen. Gewoon krankzinnig dat mensen dit doen.

Tsja als je dan de artikelen van RTV Noord leest.. Zijn hond heeft een ander hondje doodgebeten, en vervolgens blijkt hij zijn hond nog steeds onaangelijnd en zonder muilkorf uit te laten (terwijl hem dat wel is opgelegd door de gemeente). Ik kan dan best begrijpen dat mede-flatbewoners daarvan iets vinden, als de beste man ondertussen een paar ton opstrijkt bij de plaatselijke FC (die zichzelf ook wel erg voor schut zet om RTV Noord te boycotten omdat zij het nieuws brachten). Bedreigingen zijn overigens nooit de oplossing, maar kan me de boosheid van die mensen prima voorstellen.

6 november 2022 om 08:46

Ik vind inderdaad vrijwel iedereen idioot in deze situatie. Allereerst heb ik een absolute grafhekel aan dit soort honden en snap ik niet dat er mensen plezier uit halen om met zo’n beest rond te waggelen. Wat mij betreft laat je hem meteen inslapen. Aan de andere kant is het debiel dat die familie dit meteen op televisie gaat verkondigen. Als je je zo gedupeerd voelt, kom je hier toch gewoon samen met Abraham uit. Voor zover ik lees was hij ook best bereid om een en ander goed te maken. Dat mensen vervolgens weer gaan bedreigen is natuurlijk krankzinnig maar dat schijnt er een beetje bij te horen tegenwoordig. Tot slot snap ik FC Groningen totaal niet in deze. Lijkt me een privezaak van die jongen waar je je als club buiten houdt. Dat boycotten van RTV is tamelijk kinderachtig.

Schijnt nu op vakantie te zijn naar Honduras..
Fledderus wil hem graag verhuren of verkopen, maar er is geen hond die hem nog wil hebben

6 november 2022 om 08:30

Mooie reactie! Ik verbaas me over de pr afdeling van fc groningen. Spelers hebben een voorbeeldfunctie. Vechthonden horen daar niet bij.

6 november 2022 om 12:54

De PR afdeling van Groningen heeft alleen niks te maken met de privé situatie van die jongen. Als hij graag die hond wil mag hij dat in principe doen. Het enige wat ze bij Groningen kunnen doen is hem vertellen dat het een gigantisch domme keuze is, wat het ook is.

Niet om het incident met de honden goed te praten hoor, maar die kleine hondjes mogen ook wel beter opgevoed worden. Die mogen ook altijd keffen, trekken en zelfs happen wat ze willen. Daar wordt nooit wat over gezegd. Al mag een grote hond dat natuurlijk ook niet, maar tegenover die mini hondjes dan heb je ook wel heel snel een probleem. Ik snap ook niet dat je met een hond uberhaupt in een flat gaat wonen trouwens

5 november 2022 om 23:31

Niet iedereen woont in een boerderij of huis met tuin he.
90% van de huizen in mijn postcode 1092 hebben volgens mij geen tuin

Maakt toch niet veel uit, als hij speelde bakte hij er toch niks van. 2 miljoen, weggegooid geld

Nou 2 miljoen verdampt. Ook heel raar. Een 20 jarig kereltje van z on 70 kilo met z on vechthond. Abraham die het incident onder de pet wilde ouden, fc groningen die als eerste, zwaar in paniek is en media boycot, en vervolgens van die geboren verliezers die op internet lopen te bedreigen en waarschijnlijk zelf ook de grootste kneuzen zijn. Triest.

Ze kunnen beter de hond een ander, beter, huisje geven.
Een huisje waar ze dat beestje weer hond laten zijn en niet vals maken, wat deze Abraham overduidelijk heeft gedaan.

We moeten eens ophouden te doen alsof de mens goed is en een dier het kwaad…

Vandaag is het een chiwawa, morgen is het een kindje…

Sneu voor als betrokkenen.
Maar ben ik de enige die zich verbaasd km een 16 jarige met een chihuahua????

de buurt wordt bedreigd door zijn vechthond en hij is het slachtoffer? Het moet niet gekker worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren