Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Grim stond te glimmen langs de lijn alsof het uit zijn eigen koker kwam’

Laatste update:

Fred Grim nam het stokje over van de ontslagen Danny Blind als bondscoach van Oranje. Tegen Italië was de ex-trainer van Almere City eindverantwoordelijke voor het Nederlands elftal. Oud-voetballer Rob Jacobs zet zijn vraagtekens bij de beslissing van Grim om het aanbod van de KNVB te accepteren om Blind tijdelijk te vervangen.

Onder leiding van Grim ging Oranje met 1-2 onderuit tegen Italië. "Grim werd aangesteld als bondscoach, maar had uit respect voor Danny Blind ook kunnen zeggen: liever niet. Dat heb ik niet uit zijn mond gehoord”, zegt Jacobs in gesprek met Nieuwe Revu. “In plaats daarvan stond hij te glimmen langs de lijn alsof het allemaal uit zijn eigen koker kwam. Doe dat lekker in stilte!"

Sportjournalist Frits Barend heeft Grim hoog zitten vanwege de manier waarop hij met Vincent Janssen bij Almere City en Tonny Vilhena bij Jong Oranje om ging. "Dezelfde Fred liet Memphis Depay vorige week op de bank zitten, terwijl hij in vorm was en stelde Sneijder niet op hoewel hij goed getraind had. Hij was er ook bij toen Danny Blind Matthijs de Ligt liet debuteren tegen Bulgarije”, aldus Barend. “Een jongen van zeventien zet je toch niet op de belangrijkste positie! Voor de wedstrijd tegen Italië kun je Fred nergens op afrekenen. Iemand die alleen Almere City en Jong Oranje heeft getraind, is geen bondscoach.”

Fred Grim is in potentie een toptrainer

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een overdreven gedoe omtrent een enkele wedstrijd onder leiding van Grim.

“in plaats daarvan stond hij te glimmen langs de lijn alsof het allemaal uit zijn eigen koker kwam. Doe dat lekker in stilte!"

Spijkers op laag water zoeken ten top dit.

5 april 2017 om 13:20

Eens. Het was de makkelijkste oplossing voor een wedstrijd die nergens om ging.

5 april 2017 om 14:41

Inderdaad. Zoals Jacobs hier eigenlijk loopt te janken dat Grim principieel had moeten zijn. Waarom zou hij? Dit kan voor Fred Grim toch ook waardevol zijn voor zijn carrière. Gaat nergens om dit.

Volgens de berichten van Grim gaf Blind aan dat hij het hem heel erg gunde en hij het zou moeten doen. Er stond een man langs de lijn die trots is om zijn land te coachen.

Sommigen moeten altijd wat te zeuren hebben! Hier kun je Grim toch niet op afrekenen. Net als Blind deed, doet ook Grim wat hij denkt dat het beste is. Dat we het er niet mee eens zijn of het pakt verkeerd uit is een andere discussie.
Daarnaast speculeren ze nu iets, brengen het naar buiten alsof het een feit is, terwijl we niet weten wat er intern is gezegd.

Frits hier doe je Almere city wel heel veel te kort.

Dit is hetzelfde als dat je een hekel hebt aan iemand, geen idee hebt waarom en aan jezelf belooft dat de volgende keer dat je hem ziet je alles zult opsommen. Ja het is niet iemand die je als bondscoach wilt, maar het was voor een oefenwedstrijd en totdat ze de juiste vinden.

5 april 2017 om 12:48

Die 400.000 salaris was tot December dit jaar, want Blind kreeg 750.000 op jaarbasis.

Volgens mij komt het vaak in de voetballerij voor dat een assistent-trainer als interim-eindverantwoordelijke fungeert wanneer de hoofdcoach wordt ontslagen. Bij Grim zag je de trots om ons land te vertegenwoordigen als bondscoach. Wat is daar mis mee? Jammer dat hij weinig ervaring heeft als hoofdcoach, maar dat wil niet zeggen dat hij het - gezien de korte voorbereidingstijd die hij kreeg - slecht deed. Grim is niet gek. Hij weet dat hij geen vaste benoeming krijgt. Laat hem daarom genieten van het moment, zeg. Er zijn belangrijkere zaken om ons druk om te maken dan de houding van iemand langs de lijnen, zoals: wie is een geschikte bondscoach?

Hoezo stond hij "te glimmen langs de lijn". Die man deed gewoon zijn werk met de beste bedoelingen. Hij stond daar gewoon als Fred Grim. Ik kon totaal geen zelfvoldaanheid of wat dan ook aan hem aflezen. Iedereen snapt dat hij niet als nieuwe bondscoach moet worden gezien. Je kunt er over discussiã«ren of hij in the first place de beste man voor de functie als assistent-bondscoach maar onder deze omstandigheden was het volkomen logisch om hem de oefenwedstrijd tegen Italiã« te laten doen.

Wat mij betreft mag je glimmen als je bondscoach mag zijn van een land. Ook al was het slechts 1 duel.
En ik vond bijvoorbeeld zijn keuze om depay in de spits te zetten op voorhand al een wijs besluit, die ook in het spelverloop liet zien dat het een juiste was. Het elftal stond behoorlijk goed en agressief te spelen, wat ik knap vind na 1 duel...als we dat op Fred's conto mogen schrijven.

Critici in deze negeren.

Mijn hemel, die man is interim bondscoach voor 1 wedstrijd, daar mag hij toch wel een klein beetje van genieten? Wat een ongelovelijke zure reactie

Net of Rob Jacobs wel het profiel heeft voor een bondscoach, dat was ook gewoon een aardige trainer op eredivisieniveau maar niets meer. Gewoon pure jaloezie dat hij dit nooit op z'n cv heeft kunnen bijschrijven. Grim was duidelijk enkel als tijdelijke oplossing en dat hij er trots op was, dat is alleen maar mooi.

Ik word soms echt zo moe van al die mensen in de voetballerij (maar ook daarbuiten) die roepen wat iemand had moeten doen. Alsof jouw mening de enige waarheid is, en iedereen zich daaraan zou moeten conformeren. Please zeg..

Frits Barend, nog een inhoudsloze man, het is allemaal zo makkelijk om alles op Blind te schuiven, maar ik heb nog steeds te weinig gehoord over alternatieven. Daar durven ze hun vingers dan weer niet aan te branden en logisch ook, want St. Just en de Ligt waren een van de weinige rechtsbenige CVs voorhanden en St. Juste is net als de Ligt te onervaren voor een basisplaats. En als je met twee linkspoten speelt, stap je van je geloof af, tenminste dat is mijn mening, zeker als een voetballend land zoals het NL elftal.

Kortom, wie of wat anders? Het is gewoon een feit dat er weinig goede opties zijn en daarmee was zijn keuze zo gek nog niet.

Wat een hoop gezever. Als die Jacobs (wie?) wel dezr kans had laten schieten. Bla bla bla. Waarom is hier überhaupt een artikel over? Gun het Grim gewoon. Niemand heeft hem voor langere tijd aangesteld en het bedroeg een oefenwedstrijd. Jacobs moet echt een zuur leven hebben zeg.

Wat een gezeur om niets. Wie hadden we die wedstrijd dan moeten laten doen? Er zaten twee a drie dagen tussen het ontslag van Blind en de volgende partij. Dit was een prima oplossing maar moet snel hersteld worden dmv een echte bondscoach

Ik heb op de poll op nee geklikt, maar ik hoop toch dat hij een super goede trainer blijkt te zijn.
Je zag bij NL wel een beetje pit tegen Italië alleen dat kan ook komen door al het gedoe. We zien wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren