Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mike van Beijnen tekent tweejarig contract, maar is na 25 dagen al weg

Laatste update:

Het verblijf van Mike van Beijnen bij FC Emmen heeft slechts 25 dagen geduurd. Op 3 juli kondigden de Drenten aan dat de rechtsback een tweejarig contract had ondertekend. Op 28 juli schreef de club uit de Keuken Kampioen Divisie dat het contract 'in goed overleg' is ontbonden.

"Het contract van Mike van Beijnen is in goed overleg ontbonden", laat Emmen weten in een kort bericht op sociale media. "We wensen Mike veel succes bij het vervolg van zijn carrière." Van Beijnen kwam eerder deze maand over van Fortuna Sittard, waar hij vorig seizoen tot slechts acht speelminuten kwam. Emmen rook zijn kans en bood de verdediger een tweejarig contract aan met de optie op een extra seizoen, maar aan de weinig gelukkige samenwerking is nu dus al een einde gekomen.

Emmen beleeft een rumoerige maand. Zo maakte voorzitter Ronald Lubbers bekend na dertien jaar te stoppen, daar hij meer tijd wil besteden aan andere dingen. Daarnaast vertrok technisch manager Mike Willems na slechts een half jaar in dienst te zijn geweest. Reden van zijn vertrek was een 'te groot verschil van inzicht' tussen FC Emmen en de bestuurder, liet de club weten. Trainer Fred Grim nam daarop de honneurs van Willems waar en de oefenmeester annex bestuurder heeft direct met harde hand ingegrepen door het contract van Van Beijnen te ontbinden.

De 24-jarige Van Beijnen begon zijn carrière bij RBC Roosendaal, waarna hij in 2011 overstapte naar de jeugdopleiding van Willem II/RKC Waalwijk. In de winter van 2018 maakte hij de gevoelige overstap naar Jong NAC Breda. De zoon van zaakwaarnemer Ali Dursun kwam een half jaar later bij Barcelona B terecht, waar hij een half jaar zou blijven voor zijn transfervrije overstap naar Gençlerbirligi. Weer een half jaar later tekende hij bij Fortuna Sittard, waarvoor hij vijf duels speelde. Tijdens zijn verhuurperiode aan FC Den Bosch, in het seizoen 2021/22, kwam hij 29 keer in actie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk om de naam van rbc nog eens te lezen, doet mij denken aan een maaskant, bakboord en van loenhout. Jammer dat die club niet meer bestaat...

29 juli 2023 om 16:51

RBC komt stapje voor stapje dichterbij het Betaald voetbal.

Ik denk dan aan Henk Vos.

29 juli 2023 om 17:16

Nog flink wat stapjes te gaan hoor. 5 keer promoveren als ik het goed heb, die zien we voorlopig nog niet terug dus.

29 juli 2023 om 17:33

Inderdaad Henk Vos, all time topscorer van RBC in de eredivisie (19)

OT: Vraag me af of de kwaliteiten van gehaalde spelers, zoals Van Beijnen het "verschil van inzicht" was.

29 juli 2023 om 16:51

Good old Henk Vos!

On: vreemd verhaal dit. Ben toch wel benieuwd wat de echte reden is. Lijkt mij dat je niet zomaar opstapt na 25 dagen.

29 juli 2023 om 17:39

Ik vind het nog steeds vreemd dat clubs als RBC en Haarlem failliet zijn gegaan door een schuld van een paar miljoen. Heel matig van beide gemeentes en totaal onnodig.

29 juli 2023 om 19:30

Wat erger is dat de KNVB in 2010 tijdens het WK een slordige 35 miljoen verdiende . In plaats van de hele ranglijst van de eerste divisie te verneuken door clubs met een kleine schuld uit de competitie te gooien , die clubs op zijn minst het seizoen a uit hadden kunnen laten spelen .

29 juli 2023 om 19:34

Wat was exact de bijdrage van de clubs? De tribunes zijn leeg, de maatschappelijke waarde haast 0 en een paar miljoen schuld op een omzet van max 3 miljoen is relatief veel.

29 juli 2023 om 21:29

Ik moet denken aan Sieb Sijkstra, Marcel van Helmond, Martijn van Galen en Melvin Fleur

Logisch wel ventje kan er echt helemaal niets van….

29 juli 2023 om 16:55

Dat kon die 25 dagen geleden dan ook al niet.

29 juli 2023 om 17:14

Klopt maar de TD die daar verantwoordelijk voor is, is er toch ook uitgeschopt.

29 juli 2023 om 17:24

Nee uit eigen beweging vertrokken.

29 juli 2023 om 21:04

@baradona. Nee joh, profvoetballer lan iedereen worden... paasei

Met zo’n vader komt hij toch wel weer aan een nieuwe club. Met alle respect, als je het bij Fortuna en Emmen het niet weet te redden moet je jezelf afvragen of je geschikt bent voor betaald voetbal.

29 juli 2023 om 20:05

90% van de voetballers in de kkd zijn niet goed genoeg voor deze clubs en toch bijna allemaal prof.

Vond een speler met 8 speelminuten bij Fortuna al een vreemde aanwinst voor Emmen.

Waarschijnlijk nog nooit Emmen bezocht voordat hij het contract ondertekende.

Oprecht geen grap. Niet iedereen houdt van Drenthe.

29 juli 2023 om 21:02

Niet iedereen houdt van Drenthe maar bijna niemand houdt van Emmen. Ik denk dat van Beijnen juist op een basis van een positieve herinnering aan een eerder beleefd groep acht kamp tussen de hunnebedden hem juist het idee hebben gegeven dat het goed toeven was in Drenthe, maar dan zit je ineens in Emmen.

29 juli 2023 om 22:17

Emmen is best oké. Als je weet dat je ook weer vertrekt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren