Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Griezmann aangepakt: ‘Als een coach kan ik dit niet accepteren’

Laatste update:

Radomir Antic is niet onder de indruk van Antoine Griezmann. De spits van Atlético Madrid opperde onlangs dat hij, net als veel van zijn teamgenoten van de nationale ploeg van Frankrijk, een goede kans maakt op de Ballon d'Or. Antic, voormalig trainer van onder meer Atlético, Barcelona en Real Madrid, vindt dat Griezmann niet zo hoog van de toren moet blazen.

De Servische oefenmeester is van mening dat de 27-jarige aanvaller meer moet brengen. “Als een coach kan ik niet accepteren dat een speler met zijn eigenschappen de bal slechts drie keer raakt in 45 minuten”, aldus Antic in gesprek met Goal. “Hij scoorde bijvoorbeeld tegen Léganes vanuit een dood spelmoment (vrije trap, red.), maar hoe vaak was hij bij het spel betrokken?”

Antic vindt niet alleen dat Griezmann, maar heel de club beter voor de dag moet komen. “Atlético heeft dit jaar records verbroken aangaande transfers. Ze hebben het grootste budget in de historie van de club. Dit moet ervoor zorgen dat ze iets meer te bieden hebben dan wat we nu zien en beter zijn dan de vorige editie van Atlético.”

“Routine vermoordt inspiratie en bij dit Atlético zit geen inspiratie”, besluit Antic zijn betoog over de stand van zaken bij Atlético. Los Colchoneros draaien nog volop mee in de top van LaLiga en staan slechts vier punten achter op koploper Barcelona. In Groep A van de Champions League deelt de Spaanse topclub de koppositie met Borussia Dortmund.

Ben jij het eens met Radomir Antic?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Griezzie staat wat mij betreft al een tijd stil in zijn ontwikkeling. Je ziet aan die 2de goal tegen bvb gewoon dat deze jongen qua fysiek, talent etc alles heeft. Toch lijkt het net als bij vele andere Franse toppers(net als bij pogba) het stukje intelligentie, karakter(lees:mentaal) te ontbreken om tot de absolute top te behoren. Jammer dat deze jongens dat niet inzien. Heel Frankrijk zit op een high maar het voetbal wat ze met zoveel talent neerzetten is eigenlijk erg droevig en enkel leuk voor samenvattingen.

8 november 2018 om 14:17

Lol. Als Griezmann niet bij de absolute top behoort, wie dan wel?

8 november 2018 om 14:21

Ik snap jullie beide. Ik denk dat we de laatste tijd een beetje teveel verwend zijn met Cristiano Ronaldo en Messi.. we vergelijken voetballers vaak met hun, maar de staan/stonden eigenlijk op eenzame hoogte, daarna komt de rest zoals Griezmann, Hazard, Mbappe, Neymar etc. etc. In mijn optiek is dit dus idd wel degelijk wereldtop.

8 november 2018 om 14:40

Griezmann is natuurlijk wel de top, als je tot de top 25 spelers ter wereld behoort dan ben je gewoon buitencategorie. Maar hij heeft het zichzelf ook weer makkelijk gemaakt door te verlengen bij Atletico, natuurlijk is het voor de competitie goed dat hij daar gebleven is, maar hij had als speler kunnen groeien als hij naar Barca was gegaan. Maar hij is in mijn ogen geen top 5 speler, over top 10 kun je discussiëren.

de bedoeling van een spits is toch dat hij bepalend is met goals? in dat kader is Griezmann wel degelijk een geweldige speler imo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren