Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Goedkope' Armenteros ondervindt gevolgen van nieuwe filosofie bij Ajax

Laatste update:
/

Samuel Armenteros hoopt nog deze zomer de overstap te maken naar Ajax. Het is maar de vraag of de aanvaller in 2012/13 het tenue van de landskampioen om de schouders draagt. De Telegraaf schrijft maandag dat Ajax vasthoudt aan zijn eerste bod op de 22-jarige Zweed. Als Heracles Almelo daar niet mee akkoord gaat, dan gaat de transfer van de aanvaller naar de Amsterdam ArenA niet door.

"Ik heb hier drie mooie jaren gehad en heb alles aan Heracles te danken", vertelt Armenteros. "Ik ben nu 22 jaar oud en heb twee volle seizoenen als basisspeler achter de rug. Ik wil me graag verder ontwikkelen. Ajax is een stap omhoog. Ze zijn kampioen geworden en spelen Champions League. We worden allemaal geboren als mensen en net als ieder ander wil ik de top bereiken."

/

Armenteros hoopt, maar houdt, vanwege het grote verschil tussen vraagprijs en bod, een slag om de arm. "Heracles weet vast wel wat ze voor me kunnen vragen. Maar als ze me nu verkopen, houden ze er nog wat aan over. Volgend seizoen loop ik gratis de deur uit."

Ajax weigert heden ten dage om niet-marktconforme bedragen voor spelers uit te geven. "Het bedrag dat wij vragen is boven de één miljoen euro, maar het zijn eigenlijk geen bedragen voor een speler met zulke kwaliteiten", zei Hendrie Krüzen, assistent-trainer van Heracles afgelopen weekeinde. "Dus ik vind dat ze niet moeilijk moeten doen. Hij heeft weliswaar nog een contract voor één seizoen, maar Ajax zou ook zo denken als het andersom wordt beredeneerd. Dus wij mogen ook wel een keer krijgen wat we verdienen."

Samuel Armenteros kan het niveau van Ajax aan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ajax en Heracles hebben beide gelijk. Zoals het in onderhandelingen altijd gaat moet er 1 water bij de wijn doen gebeurd dat niet krijg je nooit een deal. Althans in de meeste gevallen niet...

6 augustus 2012 om 08:16

ik krijg toch de indruk dat armenteros niet bovenaan het huidige ijstje van ajax staat. waarschijnlijjk gaan ze toch voor assaidi en schakelen ze over als dat niet lukt. sneu voor armenteros als het niet doorgaat maar waar gehakt wordt vallen spaanders.

6 augustus 2012 om 08:40

Het lijkt me toch realistischer als er 2 water bij de wijn doen, en dat ze me kaar ergens in het midden treffen, ten minste als ajax Amenteros echt als een versterking voor de basis 11 ziet.

Ik zie Amenteros dan ook meer als een breedte versterking voor Ajax. Ik denk dat Boerighter en Sulejmani toch als basisspeler kunt zien, en dan snap ik de ajax filosofie wel weer dat ze geen hoofdprijs willen betalen voor een breedte versterking. Het zal mij benieuwen wat er gebeurd, want nog 2 van dit soort wedstrijden en ik denk dat er heel gouw weer naar de portomonee gegrepen word.

6 augustus 2012 om 09:39

Zou het niet zo zijn, dat Ajax Armenteros aan wil trekken als alternatief voor Sulejmani, die niet wilt bijtekenen. Kan dus volgend jaar ook nog en wel gratis.

Leuke speler. Hij is inderdaad nog maar 22 jaar jong en moet een stap omhoog maken om zich verder te ontwikkelen.

Ben alleen bang dat hij bij ajax niet zo veel aan spelen toe gaat komen. Beetje het verhaal Plet van FC Twente.

Dit zou een ideale spits zijn voor Feyenoord. Feyenoord zoekt nog een spits en kan deze jongen misschien ophalen voor 1 miljoen.

6 augustus 2012 om 11:14

Waarom zou Feyenoord hem wel kunnen ophalen voor 1 miljoen?

Ik snap best dat je voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten,maar hier gaan clubs niet intrappen.
Ajax heeft nu narsingh laten lopen en waarschijnlijk moisander.
Dat zijn 2 spelers die ajax beter kunnen maken en waar ajax zeker aan had kunnenn verdienen met doorverkoop.
Met het beleid ga je geen toppers meer halen en ik geloof ook niet dat je echt zelf alles kan opleiden.

Ik begrijp heel goed dat je niet veel wil uitgeven maar ja zeker een moisander zou heel belangrijk voor ajax kunnen zijn.kijk maar naar gister weet zeker dat het dan geen 4-2 was geweest.

Een nieuw beleid prima maar heb nu idee dat het een stap achteruit is????

Of zit ik mis?

6 augustus 2012 om 08:10

Ajax wil zelf 1,8 miljoen voor Theo als de verhalen kloppen. Mocht het zo zijn dat Heracles een bedrag vraagt voor Armenteros wat daar in de buurt van komt dan begrijp ik van Ajax wel dat ze daar niet op ingaan als je beide spelers tegen elkaar afzet en daarbij is het bij Theo ook nog zo dat ze een optie hebben voor nog een jaar dus hij heeft een langere contract dan Armenteros ook nog.

6 augustus 2012 om 08:13

Maar theo zijn beste jaren zijn zo goed als voorbij en armeteros kan nog wel wat worden.

6 augustus 2012 om 08:21

Wat ik een beetje begreep is dat armenteros een gelimiteerde transfersom heeft van rond de miljoen.laat staan 1.8 binnen halen als je bij ajax speel ga je minimaal voor het dubbele weg...

6 augustus 2012 om 10:21

Theo is (bijna) op z'n retour. En Armenteros is 22 en heeft dus nog voldoende groei....
Dit kun je dus niet 1-op-1 met elkaar vergelijken..
Maar ja, Ajax is weet lekker bezig spelers gek te maken... Onderhandel nou eerst maar eens met de club en als je er dan uit komt kun je de speler halen... Nu wordt de club druk opgelegd doordat een Armenteros graag naar Ajax wil...

6 augustus 2012 om 14:12

Dat is een beetje hypocriet Psvchamps aangezien PSV vorig jaar ook interesse toonde en hem uiteindelijk ook niet haalden.

6 augustus 2012 om 09:33

Kijk alles leuk en aardig met onze nieuwe filosofie qua aankopen; maar als je kwaliteit wilt binnenhalen moet je investeren. En dat op een verantwoorde manier. D.w.z. dat je een speler als Narsingh blind moet binnenharken. Ik zeg je, als Frank niet de versterkingen krijgt die hij wenst, en dat gaat nog twee jaar zo door, is ie weg. Halstarrig en arrogant vasthouden aan je eigen bod zonder verder te onderhandelen gaat Ajax in de vingers snijden.

6 augustus 2012 om 11:50

Daar ben ik het volkomen mee eens. Je zult een soort van sfeer creeeren bij andere clubs die niet positief voor Ajax is. Als Ajax dan aanklopt met een bod, dan zal zo'n de speler gewoon aanbieden bij andere clubs aangezien Ajax toch niet hoger gaat. Ook zullen ze dan eerder de speler verkopen aan een andere club dan Ajax voor het door Ajax geboden bedrag. Aangezien Ajax wel voor hun spelers het maximale wil vangen al hebben ze een 1-jarig contract.

6 augustus 2012 om 11:55

Zelfs moeilijk doen over een aankoop als Armenteros, voor iets meer dan een miljoen... Nee Ajax loopt zo in de val van hun eigen beleid en filosofie. En dat kan ze nog zuur opbreken. De eigen jeugd de voorkeur geven en daarnaast en aanvullend goeie aankopen doen. Dat doet psv nu ook, die geven ook de jeugd de kansen maar kopen alleen goed in.

Wat mij betreft is het geen toveren, maar bij Ajax doen ze altijd vreemde dingen.

Overigens; als Ajax onder Jol of een andere trainer zo slecht had gespeeld als gisteren zou Cruijff geen spaan hebben heel gelaten van Ajax in De Telegraaf. Maar El Salvador laat niets van zich horen. De hypocriete slak.

Vooropgesteld; ik ben een Ajacied in hart en nieren!

6 augustus 2012 om 09:52

@bliek: Je hebt natuurlijk nooit garanties dat wanneer Moisander gespeeld had dat het geen 4-2 was geworden. Misschien had Moisander wel rood gepakt en was het nog erger geworden moeilijk te voorspellen.

Daarnaast is het ook niet zeker dat Narsingh een aanwinst was geweest alleen als je ziet wat er staat wanneer Boerrigter en Sulejmani niet fit zijn kom je gewoon tot de conclusie dat de jongelingen of het niveau niet aankunnen of nog niet goed genoeg zijn en dus wel versterking gebruiken kan en dan was een Narsingh inderdaad een goede optie. AL denk ik dat Ajax met Assaidi meer profijt zal hebben maar dat terzijde.

Zelf zie ik graag Assaidi en nog een linker centrale verdediger komen en liefst niet Moisander want zo ervaren vindt ik hem nu ook weer niet en zo geweldig goed ook niet.

Maar dat er nog wat bij moeten komen om niet weer met een compleet jeugdelftal te spelen zoals Zondag is nu wel duidelijk om op 3 fronten mee te blijven doen.

6 augustus 2012 om 10:15

Ja ik snap niet dat jullie nog niet klaar zijn met Suljemani!?
Hij heeft er 16 gekost en heeft nog niet de wedstrijden voor 5 miljoen gespeeld.
Hij is veel geblesseerd en heeft nooit het niveau van Heereveen gehaald.ik denk dat het risico Narsingh veel kleiner is ook zijn bouw.
Als Suljemani een week niets doet is hij 5 kilo te zwaar en daar kan hij niets aan doen maar ja die pech heeft hij.
Ik denk echt dat Narsingh een aanwinst voor ajax had geweest.moisander word door velen geloofd ook door een de Boer nu v an der Brom dus ja ik geef hem het voordeel wel.

Als ik mocht kiezen zou ik ook eerder voor een viergever of een nuytink gaan of misschien zelfs wel van dijk van groningen.
maar ja ik heb de keuze niet...

6 augustus 2012 om 11:01

Inhoudelijk grotendeels mee eens.
Wat Moisander betreft, ik vraag me af of hier nog op verdiend gaat worden. AZ zal een flinke transfersom eisen, zijn salaris zal t.o.v. AZ ook omhoog moeten lijkt me, dus over 4 jaar genomen schrijf je ongeveer 10 miljoen af..

6 augustus 2012 om 12:53

Een Feyenoorder zit Ajax af te kraken en krijgt direct een compliment van onze Twente fan. Kom op Voetbalzone, ik dacht dat het beleid ten aanzien van groene randjes wat kritischer was geworden?

En wat betreft de reactie van Bliek, Ajax heeft alleen Vertonghen verkocht, net zoals Feyenoord Vlaar heeft verkocht. Moet Ajax nu in blinde paniek zijn omdat PSV voor het tweede jaar op rij de 'gemeente' beurs heeft getrokken? Waarom geef je geen reactie dat het helemaal mis is bij je eigen Feyenoord die het vertrek van Vlaar intern opvangen?

Ajax is nauwelijks veranderd t.o.v. verleden jaar, het is alleen even wachten totdat de rest van de belangrijke spelers aansluiten en dan staat er weer gewoon een kampioenskandidaat (die overiges afgelopen drie jaar al de JC verloor, maar wel twee keer kampioen werd).

6 augustus 2012 om 13:28

Speedy dit onderwerp gaat over ajax.
Ajax en feyenoord sitiuatie kan je weinig met elkaar vergelijken aangezien ajax financieel gezond is en feyenoord niet.
Daarbij kraak ik ajax helemaal niet eens af ik geef alleen aan mijn bedenkingen te hebben bij het beleid.ten opzicht van vorig jaar is het bneleid zeker veranderd en dat met bieden op spelers....

Narsing laten ze dus lopen terwijl hij in de toekomst volgens mij alleen meer kan opleveren.
Daarbij juich ik het jeugbeleid toe alleen helaas kan je niet alles met eigen jeugd opvangen.

Vind het een hele slappe reactie van je puur omdat je kijk dat feyenoord mijn voorkeur geef en jij niet een kritische noot over ajax wil horen.
Helaas als je niet tegen kritiek kan moet je niet op een forum komen...

6 augustus 2012 om 13:59

Tuurlijk joh, en welke grote spelers heeft Ajax dan verleden jaar aangetrokken? Welke grote transfers van echte toppers ken je dan? Wat is er dan zo anders dan verleden jaar? Er is bijna niets veranderd bij Ajax.

En ik heb zeker kritiek op mensen die even met goedkope, niet onderbouwde kritiek Ajax naar beneden willen halen, zeker als een Twente supporter dan ook nogeens een groen randje geeft voor die onzin.

En mocht je het vergeten zijn, Narsingh komt oorspronkelijkk van de Toekomst, die hebben ze dus in het verleden laten lopen ten faveure van de door jouw gewenste aankopen.

Ajax had toevallig gisteren de hele voerhoede nog niet fit en PSV was wel compleet. Draai het om en je ziet een compleet andre wedstrijd. Maar dat was je met je Feyenoord bril zeker ontgaan?

6 augustus 2012 om 14:16

Er is me nets ontgaan en zeker ook niet met mijn feyenoord bril.welke spelers komen erbij dan volgend je zekerheden?
Boerigter die meer geblesseerd is dan fit?
Suljemani met het zelfde verhaal.nu praat je over spelers die niet fit zijn Denk je dan dat je het hele seizoen met een fitte selectie zal spelen.nee dus is je reactie ook zinloos.
je lees maar weer half zoals ik al eerder zei juich het jeugdbeleid toe.
Qau spelers is er idd ook niet veel veranderd en ook dat zeg ik niet.

Het beleid wat ze willen voeren is anders en dat is dus niet erg.alleen op sommige plekken heb je enmaal spelers van buiten af nodig en dat is nu het geval met een cv.

Dat ze narsingh hebben laten lopen kan je dom noemen maar ja dit gebeurd zovaak dat ze op jonge leeftijd niet tot hun spel komen dat kan.wil niet zeggen dat je hem nu voor een dubbeltje terug kunnen halen.

Al hadden ze hem nu gekocht hadden ze hem over 2 a 3 jaar voor het 3 dubbele kunnen verkopen.en ja idd daar snap ik het beleid van ajax niet in.

Dus helaas heb ik ajax nog geen 1 keer omlaag gehaald in mijn berichten zowel mag je het netjes aangeven,want ik zie het nergens terug in je uitleg.

Nu wil je omdat een twente supporter en een feyenoord supporter iets zeggen en een randje geven graag kritiek terug geven en waarom omdat twente en feyenoord je niet liggen.

Als je naar andere reacties kijk zijn andere ajaxcieden het wel eens en die zien gen kritiek.dus toch misschien een met een neutrale bril kijken en gooi je bril even aan de kant.

6 augustus 2012 om 14:48

De spelmaker en wellicht de belangrijkste man bij Ajax heet Eriksen, de man die voor de creativiteit zorgt, waar het gister aan ontbrak. Die heeft extra rust gehad omdat hij na een zwaar seizoen en een EK eventjes op was. Die werd gisteren zeker gemist.

Suljemani heeft verleden jaar in de eerste seizoenshelft 11 keer gescoord, zeer belangrijk geweest voor de titel. Net zoals Boerrighter met zijn assists en zijn goals van waarde is geweest.

Wanneer van der Wiel weer fit is, heb je meer opties achterin, kan van Rhijn eventueel centraal spelen. Net zoals Boilesen, zodra hij weer fit is, ook centraal achterin kan. Met Denswill erbij heb je dus drie extra opties voor de plek van Blind. Een behoorlijk verschil.

Toen Frank de Boer eind jaren negentig vertrok, werd hij opgevolgd door een 19 jarige, totaal onbekende speler (chivu). Toen Chivu vertrok, werd die opgevolg door een onbekende jonge Belg (vermealen), toen Vermealen vertrok werd deze opgevolgd door een andere jonge Belg (vertonghen). Is elke keer goed gegaan. Je kan jeugd gewoon inpassen.

Toen onze rechter centrale verdediger vertrok, moest dat ineens opgevangen worden door dure aankopen. Eerst moest Oleguer het vertrek van Heitinga opvangen. Toen dat niet ging, werd Wielaart gehaald. Uiteindelijk moest er door blessures tijdens de EL een jeugdspeler ingezet worden. Sindsdien is de jeugdspeler (alderweirld) de vaste rechter centrale verdediger geworden en zijn de aankopen met stille trom vertrokken.

Moraal: de dure aankopen hebben bij Ajax zelden veel succes gebracht. Jonge, talentvolle spelers door laten stromen, dat is de basis van alle successen geweest.

Oh en wat betreft waar je Ajax omlaag haalt. je zin ''Ik snap best dat je voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten'', lijkt me duidelijk toch?

6 augustus 2012 om 14:56

we zitten ook prima op 1 lijn ondanks onze brillen.
Ik ben het volledig met je eens dat eigen jeugd toe moet passen ik ben er een zeer grote voorstander van.

Ik zelf geloof alleen niet dat suljemani zijn geld heeft opgebracht??

Boerrighter zelfde verhaal tuurlijk is hij belangrijk speelt alleen te weinig wedstrijden.

Het kan een keer voorkomen dat je op het moment geen goede opvolger heb voor een positie dan moet je dus gaan halen.
Van der wiel kan redelijk mee omdat het seizoen niet erg hoog is in de eredivisie maar is al een seizoen uit vorm..

En dan krijg je dus idd je blessures je hebt eenmaal een paar posities die je minimaal dubbel goed bezet moet hebben ajax had vorig seizoen ook redelijk veel met blessures te maken gehad toen koste het bijna het kampioenschap.
Alleen door een uitstekende 2 de hgelft van de comp en het minder presteren van concurentie wer ajax kampioen.

Dus naar mijn mening heeft ajax nog 1 of 2 spelers nodig.maar ja dat is mijn mening.misschien zeg jij wel dat je tevreden ben met hetgeen wat er nu is..

Dan nog even goede vrienden,,,,,,,,

Ach, nog twee of drie wedstrijdjes als gisteren en de principes gaan overboord.
En wordt armenteros niet verkocht dan heeft heracles nog steeds geen financiele zorgen, maar wel een sterkere selectie.

Ik hoop dat Heracles inziet dat Ajax een starre onderhandelingspartner is geworden, ze willen hem ook kwijt omdat zijn kontrakt afloopt, dus ik denk dat er nog wel water bij de wijn komt.

Andere clubs moeten ook niet gaan denken dat nunajax 1 wedstrijd terecht verloren heeft, ze alle principes overboord zetten en overal te veel gaan betalen voor spelers. Het is belangrijk dat Ajax dit volhoudt, dat maakt het op lange termijn makkelijker, nu moet iedereen nog effe wennen aan het nieuwe Ajax, volgend seizoen weten de zaakwaarnemers en andere clubs het en zal er aangepast beleid zijn.. Feit blijft dat de prijs 3 keer over de kop gaat als Ajax aanklopt en dat moet afgelopen zijn..

Ik hoop dat Ajax bij bepaalde namen deze houding niet doorzet.
Als je bijv. Assaidi voor hetzelfde bedrag als Narsingh op kan halen moet je dat zeker doen.
Ook voor een LCV moeten we een wat losser zijn in de onderhandelingen.
Armenteros twijfel ik wel aan.
Zijn cijfers zijn niet echt dat hij een aanwinst kan worden.
Maar wordt ook gehaald voor de bank en zit genoeg potentie in hem om nog naar boven te halen.

6 augustus 2012 om 10:31

Alleen zou een Assaidi niet veel goedkoper gaan worden naarmate de deadline wordt bereikt...
Gezien de wensen van Ajax zullen ze wel dra enige actie moeten ondernemen....

Pima beleid, tijd dat de verkoper de macht heeft is ocer wat Ajax betreft, prijzen eerden voorheen alleen door het aanbod bepaald en bu eibdelijk rationeel ook door de vraag. In een winkel bepaald de kopet ook of hij iets koopt coor een bepaalde prijs of dat hij een paar winkels verderop zijn geld aan iets andets besteed. Wel sneue personen die vinden dat Ajax maar moet gaan betalen wat gevraagd wordt? Mag Ajax toch lekker zelf bepalen? br

6 augustus 2012 om 12:26

Dat is toch precies wat ze doen? Je weet alleen pas wat de club vraagt als je informeert.

Als die club dan zegt, doe eerst maar een bod dan doen wij een tegenbod dan kan je als Ajax niets anders doen dan eerst te bieden, als ze dan bieden zullen ze altijd onder het openingsbod zitten van de ander nl.

Zijn zaakwaarnemer zei juist dat het verschil niet zo groot was

6 augustus 2012 om 09:07

en waar zei hij dat ?

6 augustus 2012 om 10:39

Gewoon ff zoeken op google

Heracles moet niks, dus als het bod van Ajax niet toereikend genoeg is, komt Armenteros niet. Ik snap Ajax best wel, want iedere keer als ze voor een speler komen gaan clubs vaak ver boven de vraagprijs zitten, je moet je alleen wel afvragen of het verstandig is om zulk soort spelers te laten lopen. Met Narsingh was toch balen dat die uiteindelijk naar PSV ging, hopelijk laten ze dit niet gebeuren met Assaidi, want dat vind ik de best mogelijk versterking voor Ajax.

Omdat we niet precies weten wat het bod van Ajax is, is het heel moeilijk om aan te geven of Ajax of Heracles water bij de wijn moet doen. Wel vind ik dat een speler met de capaciteiten van Armenteros minimaal 1,5 miljoen op mag gaan brengen voor Heracles. Dat is volgens mij ook geen mega hoog bedrag voor Ajax. En als je dat al niet uit wilt geven voor een speler als Armenteros had Ajax hem in eerste instantie al nooit moeten benaderen.

Ik snap echt niet waar Ajax mee bezig is. Met alles voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten. Allemaal B spelers halen en dan wel verwachten dat we even kampioen worden. Nee, dit gaat een heel zwaar seizoen worden als er geen fatsoenlijke spelers worden gehaald. Armenteros is een redelijke speler maar CL waardig is hij sowieso niet.

Heracles gewoon vasthouden aan de vraagprijs. Armenteros is een belangrijke speler voor jullie dus hij gaat onder jullie voorwaarden of hij gaat niet. De dictaten die het “nieuwe beleid” van Ajax aan spelers , clubs en zaakwaarnemers wil opleggen staan na 1 verloren wedstrijd al onder druk. De kritiek op Dagobert Overmars begint al in alle hevigheid los te barsten. En anders gaan ze maar weer op zoek naar een volgend 23 jarig “talent” die zich jarenlang verborgen heeft gehouden voor alle scouts.

6 augustus 2012 om 10:42

Staat dat beleid onder druk dan? Heb ik iets gemist?
Dagobert Overmars... man waar heb je het over.

-''hij heeft weliswaar nog een contract voor één seizoen, maar Ajax zou ook zo denken als het andersom wordt beredeneerd. Dus wij mogen ook wel een keer krijgen wat we verdienen.''

Lijkt me duidelijk dat het hier gaat om een bedrag gaat dat boven de transferwaarde ligt. Heracles rekent zich alweer rijk. Op die manier werkt het niet en daar moet Ajax ook niet aan meewerken.
En dat je nou cynisch moet uithalen naar Sana voordat hij een wedstrijd gespeeld heeft, vind ik ronduit zwak. Ajax moet gewoon de ingeslagen weg volgen, komt de vorm vanzelf.


6 augustus 2012 om 11:04

Ajax moet zeker vasthouden aan het “nieuwe beleid”. Want het levert dolkomische transfersoaps op waarbij de verliezer steeds Ajax heet. En misschien moeten we de naam Dagobert inderdaad maar niet gebruiken. Laten we er Scrooge van maken. Maar laat Ajax vooral doorgaan met spelers, clubs en makelaars dictaten voor te schotelen. Lijkt me als Ajax fan heerlijk om het seizoen in te moeten met een verdediging bestaande uit de onzekere Vermeer, de onervaren Dijks en van Rhijn en Alderweireld die niet de persoonlijkheid heeft om leiding te geven aan deze spelers. Maar laten we vooral dan Blind niet vergeten. Echt een topper is spe.

Wat ik wel aardig vind is dat ik geen twijfels mag hebben bij Sana en hem eerst maar eens aan het werk moet zien. Maar hoe verklaar je dan al die Ajacieden die hem al weer tot de nieuwe Messi hebben gebombardeerd zonder hem ooit gezien te hebben. Maar laat ik nu de afgelopen 2 jaar ook Jozefszoon, Koppers, Lukoki, Ozbiliz en Ebicilio hebben zien komen. Ze werden allemaal de hemel ingeprezen als wonderen op voetbalschoenen. Ze zouden de voetbalwereld versteld doen laten staan. Messi en Ronaldo keken hun ogen uit bij deze nieuwe wereldorde. De nieuwste wonderkinderen schijnen Dijks en Denswil te heten. Maar eens kijken of zij niet te vroeg te groot zijn geschreven.

6 augustus 2012 om 11:18

de waarheid zal doorgaans wel in het midden liggen he?
Misschien moet je de grootspraak enerzijds links laten liggen, iets minder opgaan in praatjes over wonderkinderen, en iets minder je gram halen na een potje waarin de Boer nota bene heeft aangegeven dat PSV favoriet is.

Hoe dan ook is er gekozen voor een bepaald beleid, en is een verloren Jc-schaal geen reden om dat beleid overboord te gooien. Volgens mij heten die transfersoaps van jou nog steeds gewone interesse met een enkele onderhandeling. Om dat a la Telegraaf tot een soap te benoemen, is aan jou.
Er komen nota bene nog 1 tot 3 spelers bij met nog 3 weken transfermarkt, dus om nu al over winnaars en verliezers te spreken.. Mertens deed het ook, zal ik maar zeggen.

6 augustus 2012 om 11:56

@ Korenaar,

Het is zeker heerlijk om te zien dat er bij Ajax spelers als v Rhijn, Dijks,denswil, Koppers, Fischer spelen die dicht tegen het eerste aan zitten. En wat jij nu roept over Aldeweireld hebben ze ook allemaal geroepen over Vermealen en zelfs Verthongen, zouden allemaal niet goed genoeg zijn voor de europese top en nooit een leider worden. Blind daarintegen is wel een lachertje en ik kan me niet voorstellen dat de Boer hier gelukkig van wordt.

Maar dat je nu de roept dat wij onze jeugdspelers in de categorie van Messie en Ronaldo scharen slaat natuurlijk nergens op en ik zou graag willen zien waar deze situatie geschetst wordt door de Ajacieden aangezien jij dat weer populistich aan het roepen bent.

Sana is geen nieuwe Messi en zelfs geen Nani maar dat wil niet zeggen dat deze jongen uit kan groeien tot een goede vaste waarde op de vleugels en dat voor 3 ton. Zou toch goed beleid zijn he?

Was ook wel mooi om te zien dat het nieuwste wonder kind Dijks het nieuwe wonderkind Narsingh in zijn broekzak had zitten.

Laten we Ajax vooral de verliezer noemen na afgelopen 2 jaar met veel jeugd en weinig aankopen de landstitel winnen tov PSV die wel daadkrachtig was op de transfermarkt en de titel wel moest winnen.

6 augustus 2012 om 12:32

Moet eerlijk zeggen dat ik het wel mee vond vallen met dijks.hij was niet slecht maar narsingh in zijn zak vind ik beetje overdreven.
Hij pakt niet voor niets geel!!!!

Het beleid kan ik wel begrijpen van ajax dat is wat feyenoord ook doe.alleen moet je wel zorgen dat bepaalde posities woren ingevuld met ervaring.met deze selectie die er nu staat word ajax een kampioen.

Vertonghen is niet te vervangen door een blind of een huidge jeugdspeler dat is te vroeg.

Je kan op het moment niet voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.
ik denk dat ajax met narsing een fout heeft gemaakt maar dat is mijn idee.
En ja sana moet je eerst zien maar als 23 ben en er is voor de rest niemsnd in je geintresserd ja kan je het ook afvragen.maar de gok voor 3 ton kan je nemen idd.

Armenteros heeft een gelimiteerde afkoopsom en die ligt niet boven de 2 milj. dat risico vind ik kleiner

6 augustus 2012 om 17:43

Wat mij opvalt in de discussie over het wel of niet halen van spelers, is dat velen ervan uit gaan dat je een aankoop na een aantal jaar voor een flink hoger bedrag weer van de hand kunt doen. Bij mijn weten is het zo dat een speler die weigert bij te tekenen na het eind van zijn contract gewoon voor niets de deur uit gaat. Een actie die door veel zaakwaarnemers overigens wordt aanbevolen aangezien je als contractvrije speler een heel leuk tekengeld kunt bedingen bij een club die je voor niets binnenhaalt.
Heracles zit met Armenteros in hetzelfde schuitje. Als de belangstellende clubs in de rij zouden staan, of als Armenteros aangeeft met genoegen voor nog een flink aantal jaren bij te tekenen, dan prijs ik de koopmanschap van Heracles. In het andere geval kunnen ze beter hun knopen tellen en proberen met Ajax tot een redelijke transfersom te komen.
Er mag dan van buitenaf kritiek zijn op het beleid van Ajax, er is mij nog niets gebleken van interne verdeeldheid. Waar de 'druk' die jij noemt vandaan komt is mij dan ook niet helemaal duidelijk. Of denk je soms dat ze in Amsterdam wakker liggen van de kritieke stukjes op VZ van een zekere Korenaar?

Jongen wat is nou het verschil tussen castillion of een andere jeugdspeler als stand in tegenover armenteros.....
Wat heb je aan armenteros als je hem als stand in voor Sighorson gebruikt...
Talent? ja, maar als hij niet gebruikt dan is het een verloren speler
laat hem naar een club gaan waar hij een basisplaats krijgt

Prima, als Heracles geen genoegen neemt met dit bod houdt het op. Volgend jaar gratis oppikken of voor een paar ton in de winterstop.

6 augustus 2012 om 10:18

En wat heeft dat laatste te maken met het feit dat Ajax niet hoger wil bieden voor Armenteros?

edit: netjes dat je je reactie hebt aangepast. Erg kinderachtig ook dat je geen antwoord op mijn vraag wilde geven waarom je zo expliciet moet vermelden dat PSV gister zonder eigen jeugd speelde

Kraay junior had gister dus gelijk met zijn "kruideniersmentaliteit" Ajax let tegenwoordig op de kleintjes

Het voordeel van Armenteros is wel dat ie veelzijdig is. Hij kan op elke positie in de voorhoede spelen, en dat is wel handig, aangezien we de meest blessuregevoelige voorhoede hebben van de eredivisie.
Maar als Assaidi Armenteros en Moisander/mathijsen Komen, dan zie ik Ajax gewoon de landstitel pakken voor komend seizoen, vooral als iedereen fit blijft.

Cillessen 1
Van Rhijn 2
Alderweireld
Moisa/Mathij
Boilesen
De Jong (C)
Anita
Eriksen
Assaidi
Sightorsson
Boeriggter

Hoeveel moet Armenteros kosten? €1,5 - 2,5 miljoen?
Dat is toch niks voor een veelzijdige speler?

6 augustus 2012 om 10:15

met zijn statistieken en een jaar contract ?? doe even normaal! 1 miljoen is meer dan zat!

hoeveel heeft ajax gekost bij vertonghen? zijn vraagprijs was 15 miljoen en hij gaat de deur uit voor 9 miljoen

daar hoor je helemaal niemand over! het is tegenwoordig nergens meer zo dat de hoofdprijs wordt betaalt.

Met alle respect voor Ajax, maar Johan Cruijff is die club van binnen echt kapot aan het maken. Door de nieuwe Cruijff-filosofie die daar heerst, kan Ajax geen 'grote' spelers meer halen. Narsingh grijpt men langs omdat het niet hoger wil bieden, Moisander grijpt men langs omdat het niet hoger wil bieden en nu lijkt men ook langs Armenteros te grijpen. Johan denkt terug te kunnen vallen op de eigen jeugd, maar ik denk dat gister is gebleken dat spelers als Ozbiliz en Blind op dit niveau nog echt niet kunnen en Fisher nog niet klaar is voor dit soort wedstrijden. Er moet echt iets veranderen bij Ajax, want anders krijgen we volgend seizoen te maken met spelers die Ajax-onwaardig zijn...

6 augustus 2012 om 10:57

Als je als support reageert zal je beslist gelijk hebben en er zullen er genoeg zijn ook bij Ajax die je mening delen.
Echter het is niet meer van deze tijd onverantwoorde uitgaven te doen, Feyenoord heeft dat nu aan den lijve ondervonden en ook Psv gaat op termijn merken dat ze in hun eigen valkuil gaan stappen. Dan zijn de rapen pas echt gaar. Helaas is men soms erg kortzichtig en denkt men dat het allemaal niet op kan, ik moet er niet aandenken dat Ajax aan dit soort dommigheid ten onder gaat en bijvoorbeeld de weg van Glasgow Ranger gaat volgen.
Dan heb ik meer op met Joop Munsterman die geeft alleen uit wat er werkelijk is en niet risicovolle investeringen als Psv die doet vorig jaar.
Je kan wel gokken op een waarde vermeerdering van bijvoorbeeld Strootman of Mertens, maar zekerheid heb je nooit, wat als die aangekochte spelers gezellig zeggen we dienen ons contract uit? Lopen ze gratis de deur uit en dat is hun goed recht , of ooit wel eens gedacht over zulke ernstige blessures waar zo'n speler nooit meer de oude van wordt?
Verstandig beleid is nog altijd geen supporters beleid en daar ben ik heel blij om.
De Cruijff filosofie die jij meent te moeten bekritiseren is niet gericht op de korte termijn, van korte termijn politiek wordt uiteindelijk niemand wijzer. Maar op de lange termijn de jeugdopleiding moet veel beter dan dat die was en daar trek je op de langere termijn profijt van, dan maar 1 of 2 jaren wat minder , maar als dat voor de lange toekomst een positief resultaat gaat opleveren ben ik tevreden.

6 augustus 2012 om 11:19

Ik snap je punt en je hebt inderdaad gelijk dat de Cruijff-filosofie beter rendeert op de lange termijn. Echter, een club als Ajax moet ook aan de korte termijn denken. Een club als Ajax moet ieder jaar spelen om kampioen te worden en kan zich eigenlijk geen mindere jaren veroorloven. Door niet hoger te bieden op spelers, wek je automatisch de indruk dat je niet kosten wat het kost die speler wil hebben, terwijl ze er bij Ajax ongetwijfeld anders over zullen denken (tenminste, ik neem aan dat iedereen bij Ajax Narsingh er graag bij had gewild).

Ajax speelt op het moment Champions League en wil daar ook geen slecht gezicht maken, dus dan zijn er gewoon versterkingen nodig. Dijks en vooral Fisher zijn grote talenten en vooral Dijks liet gisteren een paar keer zien waarom hij dat is (en nee, ik zeg niet dat hij goed speelde), maar beide spelers zijn op het moment absoluut niet goed genoeg om de Champions League mee in te gaan. Over spelers als Janssen en Blind ga ik het niet eens hebben; daarmee sta je gewoon voor schut. Als Ajax ooit terug wil naar de Europese top, is het ook voor belang dat ze goed presteren in Europa. Meer punten voor Nederland betekent kans op meer Europese plaatsen, etcetera etcetera en dus een kans dat ze ooit terugkomen op dat niveau. Ajax is dit jaar hét uithangbord van Nederland in Europa (ze spelen Champions League en hebben dus de kans om veel punten te halen), dus wat dat betreft is het ook van vitaal belang dat er op de korte termijn versterkingen komen

6 augustus 2012 om 11:48

Wij weten niet hoe de financiele huishouding bij welke club dan ook in elkaar steekt, wel is bekend dat er het komende jaar fors veel belasting en andere kosten gaan bijkomen, iedere club met risicovol beleid kan daar aan onderdoor gaan , je kan mazzel hebben maar reken daar maar niet op.
Ik ben in het geval Narsingh het onmiddelijk eens met de meesten als je praat over een bedrag van rond de 4 miljoen mag dat niet op 2-3 ton afketsen, tenzij je een even goede vervanger elders goedkoper op kan pikken.
Of Sana een versterking voor Ajax is? Ik heb geen idee ken hem net zo goed als de meeste anderen niet dus ik laat me verrassen , een miskoop kan je wel hebben aan een speler van 4 miljoen aan een speler van een paar ton nauwelijks.
Vertonghen vervangen doe je niet zo maar, we vergeten wel eens dat hij er ook een jaar of 5-6 voor nodig heeft gehad met ook nog eens een tussentijds verhuurperiode. Dus wie je op die plek ook haalt een echte versterking tov Jan zal het nooit zijn. Dat zal moeten groeien met welke speler dan ook. Tenzij je een echte al wat oudere topper die in het Ajax-voetbal past zou kunnen strikken, in dat kader heb je er niet veel en die komen niet meer voor Nederlandse salarissen.
Dus denk ik dat we beter de ouderwetse kruidenier kunnen spelen dan ons met een rotgang het ravijn in laten storten.
Helaas en jammer van de korte termijn, maar de club gaat er vele malen sterker uit terug komen.

Dit is natuurlijk alles behalve een versterking voor Ajax. Vind hem nog veel te wisselvallig ogen.. Overigens het nieuwe beleid van Ajax betekent: we laten alle spelers op drie ton lopen? Lijkt me toch sterk, hoor. Zo zal je nooit échte toppers binnen halen. Wens ze veel succes daarmee..

Zeer leuke speler maar bij Ajax komt hij niet aan spelen toe denk ik en nu moet dat wel gebeuren wil hij hogerop komen... Bij een club als Feyenoord, AZ zou hij ideaal passen. Misschien een terugkeer naar Heerenveen is ook een prima optie. Maar ik zie hem graag naar Ajax gaan als 2de spits!

Ajax weigert hoger dan de markt prijs te betalen, maar vraagt zelf wel doodleuk 15 miljoen voor Verthongen, had ook een aflopend contact, jaja

6 augustus 2012 om 11:29

Geef ze eens ongelijk, je wilt zo veel mogelijk ontvangen en zo min mogelijk uitgeven, dat is/zou het beleid van alle clubs (moeten zijn). Ik snap je punt dus ook niet

6 augustus 2012 om 11:36

Dat het lachwekkend is om doodleuk 15 miljoen te vragen voor een speler met een eenjarig contract en zelf te zitten klagen dat andere clubs voor een speler met een eenjarig contract veel te veel vragen?

6 augustus 2012 om 11:59

Voor hoeveel is Verthongen uiteindelijk weggegaan? Juist niet voor 15 miljoen. Dus wat wil je nu precies zeggen? Jij hoort van niemand binnen Ajax dat clubs niet mogen vragen wat ze willen, gaat er om wat er uiteindelijk op tafel wordt gelegd.

6 augustus 2012 om 11:41

Het probleem van Ajax is, is dat zij last hebben van concurrenten met grootheidswaan. Wanneer Ajax aanklopt, wordt gelijk het 6 voudige gevraagd. Ik begrijp best dat Ajax daar klaar mee is.

Het verschil met Vertonghen en de beoogde spelers van Ajax, die ze te duur vinden, is dat Vertonghen zijn geld wel waard is. Voor de rest is er geen speler in de eredivisie, die aan die waarde kan voldoen.

Ja Heracles mag vragen wat wil en Ajax gaat daar blijkbaar niet in mee, jij noemt dat blijkbaar klagen, verder is vertonghen voor 9 miljoen verkocht en is de vergelijking tussen een topverdediger en een spits die zich moet bewijzen merkwaardig.

6 augustus 2012 om 13:51

Heracles vraagt niet wat ze wil, er is een overeenkomst tussen de speler en de club dat hij voor een bepaald bedrag weg mag. Daar zijn alle partijen meer akkoord gegaan, dus wat jij hier schrijft klopt niet! Ajax heeft deze speler de kop gek gemaakt in de wetenschap dat ze het bedrag, wat vooraf bij hen bekend was, uiteindelijk niet te willen betalen. Ajax had ook de mond kunnen houden omdat ze de prijs te hoog vindt.

Je gaat natuurlijk nadelen ondervinden aan het nieuwe beleid maar dat moet dan maar zo. Ik vind dat Ajax zeer goed met het financiële plaatje omgaat. Het nadeel is dat als clubs zien dat Ajax komt de vraagprijs sowieso omhoog gaat. In dit geval dan niet omdat Armenteros een gelimiteerde transfersom heeft maar je zag het bijvoorbeeld bij Narsingh en ook Moisander.

Zullen we een inzamelingsactie gaan houden?

Ik vind Ajax op deze manier wel erg vrekkig bezig. Narsingh was voor een redelijk bedrag te koop, Assaidi is nog zo'n buitenkansje.....

Ach, het komt wel tot een transfer. Sammy wil graag naar Ajax en Heracles wil nog wat verdienen aan een speler die volgend jaar voor niets de deur uit loopt. bod van miljoen strak neerleggen en hij loopt in het wit rood.

Logisch dat deze transfer ook niet doorgaat Ajax betaald de hoofdprijs niet ook al is het voor deze speler boven een miljoen. Ik vraag me wel af of spelers nog wel willen komen als je ziet wat huidige niveau van de selectie is. Als ze niks willen betalen moeten ze gaan kijken naar transfervrije spelers en er lopen niet echt veel toppers rond die je gratis kan ophalen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren