Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Glansrol voor Babel bij belangrijke overwinning in Trabzon

Laatste update:

Ryan Babel heeft Besiktas aan de drie punten geholpen. De aanvaller nam maandagavond alle doelpunten voor zijn rekening tegen Trabzonspor (0-2) en de club uit Istanbul staat nu met 47 punten op de derde plaats in de Süper Lig. De achterstand op Medipol Basaksehir en koploper Galatasaray bedraagt drie punten.

Babel begon net als Jeremain Lens in de basis en maakte zijn doelpunten na rust. In de eerste helft was Besiktas al de bovenliggende partij en er werden enkele kansen gecreëerd. Zo schoot Vágner Love na een pass van Anderson Talisca over en redde doelman Onur Kivrak met zijn voet op een inzet van de 31-jarige Babel.

NICE! 👏 Ryan Babel maakt er TWEE tegen Trabzonspor!

Geplaatst door voetbalzone op maandag 5 maart 2018

In het tweede bedrijf brak Babel twintig minuten voor tijd de ban: de linksbuiten prikte binnen na afleggen van Álvaro Negredo en na 78 minuten maakte hij, wederom na voorbereidend werk van Negredo, zijn tweede van de avond. Babel maakte de negentig minuten vol, terwijl Lens na 86 minuten werd vervangen door Mustafa Pektemek.

Denk jij dat Ryan Babel woensdag wordt opgeroepen voor Oranje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eerste helft ging gelijk op, reuzekans voor ndoye en talisca. Tweede helft was besiktas beter kwa kansen, ik herinner me niet snel een grote kans voor trabzon. Besiktas heeft zakelijk en georganiseerd gespeelt en kwam amper in problemem. Wat ben ik blij dat ik een deftige derby heb kunnen zien zonder rode kaarten of onterechte beslissingen.

5 maart 2018 om 20:01

Helemaal eens met jou maar Trabzon is geen Derby .

5 maart 2018 om 20:31

Nouja klopt maar met derby bedoelde ik "grote" wedstrijd naar turkse standaarden toe.

Als ik die twee goals zie, kan ik niks anders zeggen dan dat Trabzon totaal niet kan verdedigen. Neemt niet weg dat de overwinning voor Besiktas dik verdiend is!

Negredo negredo0.. deze man is een held. Senol mag hem niet, maar Love is een kip zonder kop. Ik was in Vodafone arena tegen fener, daar zag je btr dat hij ni kan voetballen.

6 maart 2018 om 07:06

Top love beoordelen op enkele wedstrijden, doe je hzel goed. Kijk eens naar het verleden van love dan weet je of hii wel of niet kan voetballen.

6 maart 2018 om 12:01

Kijk naar de verleden van Negredo, dan weet jij ook genoeg. Love heeft gespeeld bij Cska en paar Braziliaanse clubs en jij doet alsof hij Ronaldo is. Love past totaal niet bij Besiktas, hij rent als een kip zonder kop en heeft geen overzicht. Love zou in dezelfde situatie gewoon schieten ipv een assist geven als negredo bij de goals.

7 maart 2018 om 08:14

Och vriend ga spelen ofzo, wie vergelijkt love met Ronaldo ? Volgens mij doe jij dat nu ? En lees je ergens dat ik heb gezegd dat Negredo minder goed is ? Ook dat voeg jij toe, lees op je gemak even wat ik heb gezegd en geef dan een reactie. Trouwens Love heeft zich al bewezen in turkije en negredo nog niet helemaal. Daarbij kwam Negredo enkel uit het verf in Spanje, in Engeland deed hij het stukken minder. En al laatste, Love heeft ook voor Moncaco gespeelt en dat is toch wel een grote club vind ik.

Het verschil tussen Bilic en Senol Gunes is dat we onder Bilic geen toppers konden winnen en onder Gunes spelen we het liefs tegen alle topclubs.

Verdiend en zakelijk gewonnen. Negredo net als tegen Fener erg belangrijk als aanspeelpunt en zijn assists.

Negredo op 10? Prima goals niks op aan te merken. Drie punten zijn binnen. We mogen geen steken laten vallen!

6 maart 2018 om 08:23

Dat dacht ik gistren ook, maar hij zal lang niet zo goed kunnen renderen als een Talisca, ik ben zelf bang dat als we talisca gaan verliezen (kans is groot) dat we geen transfer gaan doen maar negredo om 10 gaan zetten, ik hoop dat dit niet gaat gebeuren.

Ging makkelijker dan ik had verwacht. Negredo laat zich weet zien in een grote wedstrijd. Tegen Fener komt die er in bij een 1-1 stand, 2 assists. Vandaag komt die er in, 2 assists. Een spits hoeft niet per se met doelpunten punten te pakken voor zijn ploeg, Negredo laat dat zien. Jammer dat die derde er niet in gaat. De race is weer volledig open, over 2 weken heb je Fener-Gala en Basak-Besiktas.

5 maart 2018 om 20:54

Eerlijk gezegd maak ik me geen zorgen over de grote wedstrijden. Ik maak me meer zorgen om de "kleintjes". Als we daar de nonchalante manier van spelen achter laten. Dan heb ik er alle vertrouwen in.

5 maart 2018 om 20:57

Zou wat zijn als Fener van Gs wint en wij van Basaksehir. Dan gaan wij als koploper de interlandperiode in. Maar eerst die wedstrijd tegen Gencler thuis winnen en daarna met een halve b-elftal tegen Bayern spelen om vervolgens te knallen tegen Basaksehir.

5 maart 2018 om 21:02

Mijn theorie na de eerste weken van het seizoen was dat de kampioensstrijd uiteindelijk tussen Galatasaray en Besiktas zal gaan. İk denk dat Fenerbahce als eerst zal afvallen in de race, gevolgd door Basaksehir. Basaksehir wint de afgelopen meer wedstrijden op basis van hulp van de scheidsrechters dan op basis van hun spel.

5 maart 2018 om 22:06

Fenerbahce is al afgevallen in de race, dat gat maken ze niet meer goed, helemaal niet met dat spelersmateriaal en met een coach die zeikt over de scheidsrechters.

6 maart 2018 om 12:04

Nou kijk wat voor materiaal Senol heeft en wat Bilic had. Bilic moest het doen met Toraman, Ersan, koybasi, veli en pektemek. Senol heeft een wereldselectie en een nieuw stadion tot zijn beschikking en toch presteerd hij om 3e te staan

6 maart 2018 om 16:31

Toraman liet die nauwelijks spelen en werd zelfs verhuurd. Senol is met diezelfde Ersan en Ismail toch kampioen geworden? En Bilic had ook nog Oguzhan en Cenk in zijn selectie, maar hij koos er zelf voor om met Veli en Pektemek te spelen. Dus dat is geen excuus, dat zijn keuzes. Bilic koos voor die twee en eindigde telkens 3e, Senol koos voor Cenk-Ozzy en het resultaat spreekt voor zich.

6 maart 2018 om 21:13

Haha je gaat toch Cenk en Oguzhan van Bilic niet vergelijken met cenk en ozzie van nu. Kijk nu alleen naar je bank, dat zouden allemaal dikke basisspelers zijn vroeger. Senol die 5 maanden medel en negredo noet heeft gebruikt. Vorig seizoen liet hij ook abou en talisca niet spelen in het begin van het seizoe . Rare trainer vind ik hem.

Wedstrijd half gekeken, maar weer het klassieke Trabzon gezien. Maak er een, en je hebt de wedstrijd gewonnen. Altijd is het na 1 goal afgelopen en lijkt het alsof de spelers het nieteens meer proberen. Ik snap t niet, had tog wel meer verwacht van trabzon dit jaar, helemaal omdat het hun jubileumjaar is. Blijft nog altijd spannend in de top 3!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren