Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Gio mag mij altijd bellen, mijn manager heeft al met Van Geel gesproken’

Laatste update:
/

Frank de Boer is goed bevriend met Phillip Cocu, maar onderhoudt ook een uitstekende relatie met Giovanni van Bronckhorst. De voormalig linkerverdediger werd maandag tot de nieuwe coach van Feyenoord, vanaf 1 juli, benoemd. “Ik vind het leuk dat Gio coach wordt van Feyenoord. Hij is naast een goede collega ook een fantastisch mens.”

“Ik hoop dan ook echt dat hij het goed gaat doen”, verzekert De Boer dinsdag in gesprek met het Algemeen Dagblad. Daar is wel een ‘maar’ aan verbonden. “Op de ranglijst dan wel altijd minimaal een plekje lager dan wij.” Wim Rijsbergen staat ook honderd procent achter de keuze van Feyenoord. “Giovanni is ook internationaal een grote naam, wellicht dat hij grote spelers naar De Kuip kan lokken”, vraagt de oud-international zich af.

Feyenoord is nog op zoek naar een ervaren derde man, naast Van Bronckhorst en assistent Jean-Paul van Gastel. Rijsbergen staat open voor een functie als ‘klankbord’. “Giovanni mag mij altijd bellen. Mijn manager heeft al een gesprek met Martin van Geel gehad, maar ik heb geen idee of er een lijstje is”, zo stelt de oud-Feyenoorder. Foeke Booy, die zijn congé bij Go Ahead Eagles kreeg, is ook een optie.

Giovanni van Bronckhorst gaat Feyenoord kampioen maken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wel leuk dat er 100 derden meningen worden geventileerd of ze het wel of niet eens zijn.

Zal dit nog dagen doorgaan?
Ik ben blij met de keuze en van mij hoef er niet zo n ervaren man naast te staan. Een fraser zou ook prima zijn.

24 maart 2015 om 08:12

Fraser had al aangegeven om op dit moment niet naar Feyenoord te gaan. Gio zal het wel goed met een mentor naaat zich, maar de selectie is (nog) niet genoeg voor een kampioenschap.

24 maart 2015 om 08:15

haha wss wel;p

ik denk ook dat feyenoord met gio als hoofdtrainer en jp als assistent komend seizoen goed beleid voert.

verder zou ik er zelf ook graag een ervaren man bij zien, maar het zou me ook niets verbazen als wim jansen, johan boskamp etc gio op de achtergrond enorm ondersteunen en zijn ''klankbord'' zijn, als dat het geval is hoeft er niet per se een ervaren man bij

het allerbelangrijkst is dat er een goede klik is met gio en jp en dat de 3e man wat zn plek is en zich daar goed bij voelt

24 maart 2015 om 08:20

Dat is toch niet gek dat er zoveel meningen zijn en er over geschreven wordt. Het is geen kleine club, hoor. Denk dat de Feyenoorders die meningen best willen weten.

Rijsbergen lijkt me toch een betere optie als Booy..
Mooi voor Gio dat hij hoofdtrainer wordt bij "zijn" club. Ik sta er net zo in als Frank de Boer, gun hem alle succes met Feyenoord, maar wel na Ajax!
Denk overigens dat hij het goed gaat doen. Er is iets in zijn uitstraling waaruit ik dat afleid. Beetje vaag, toegegeven. Maar dat ik hoe ik het zie..

Zal Booy überhaupt een rol als "assistent" ambiëren? Ik neem aan dat die meer op zoek zal gaan naar een functie als hoofdtrainer of technisch directeur.
Dat moet gewoon een ervaren rot die de club van binnen en van buiten kent worden. Ik blijf bij mijn eerdere suggesties van John Metgod of Wim Jansen. Bij de keuze voor Metgod dan meer als assistent en zichtbaar in de technische staf aanwezig, met Wim Jansen zou dan meer aan een rol als technisch klankbord op de achtergrond gedacht moeten worden.

Ik vind Booy allesbehalve een sympathieke man, die bovendien nog nooit ergens wat bereikt heeft ook met zijn 'ervaring'. Dan liever Rijsbergen, ook geen heel bijzondere CV als trainer, maar dat is in elk geval nog een man van de club die weet welke druk er bij werken bij/voor Feyenoord op zit.

Prima keuze van Feijenoord om Gio als hoofdtrainer te benoemen i.c.m. Van Gastel. Het zou mooi zijn als Wim Jansen als een mentor gaat fungeren. Nu maar hopen dat de lat niet meteen te hoog wordt gelegd. Dat is namelijk een flinke valkuil bij Feijenoord. Er komt een nieuwe trainer en.... Coolsingel!!!!
En .... niet te vergeten.... nu niet aankomen met die zuurpruim Van Hanegem. Een man ademt veel voetbal, maar helaas weinig verstand en zal uiteindelijk alleen maar voor onrust zorgen.

Ik denk dat Gio, met de versterkingen die op komst zijn in de voorhoede, een vliegende start kan maken met zijn trainerscarriere. Zie Feyenoord als een grote titelkandidaat voor volgend seizoen.

24 maart 2015 om 09:32

Met de Kuyt en Guidetti geruchten? Lijkt me niet dat die het gat gaan dichten. Kuyt is een harde werker, maar die heeft Feyenoord al genoeg. Guidetti zit in Schotland meer op de bank dan wat anders.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren