Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gewilde Nederlander rekent niet op winters vertrek: 'Vraagprijs is enorm'

Laatste update:
/

Virgil van Dijk aast op een transfer, maar in januari gaat dat er waarschijnlijk niet van komen. Celtic wil de stopper namelijk niet laten gaan en houdt hem in ieder geval tot komende zomer aan zijn doorlopende contract. Clubs die toch deze winter zaken willen doen, zullen met een exorbitant hoog bod moeten komen.

Van Dijk zegt in De Telegraaf dat hij over een gebrek aan interesse niet te klagen heeft. "Maar wat ik ervan hoor, is de vraagprijs van Celtic enorm hoog. De club is er heel duidelijk in: ze willen me niet laten gaan in de winter", legt hij uit. De ex-speler van FC Groningen snapt die houding wel, maar hoopt dat hij binnen afzienbare tijd de kans krijgt om alsnog over te stappen naar een grotere competitie.

Hij zegt zich verder te willen ontwikkelen, nadat hij in anderhalf jaar Schotland al het nodige heeft bijgeleerd ten opzichte van zijn periode in de Eredivisie. Hij volgde daarvoor een onorthodoxe route: in plaats van over te stappen naar een Nederlandse topclub, koos hij voor de Schotse grootmacht. "Er zijn contacten geweest met zowel PSV als Ajax, maar er was twijfel over mij. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om naar Celtic te gaan en dat is heel goed bevallen."

Virgil van Dijk gaat de absolute top halen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zal geen probleem zijn voor de Engelse clubs. Verbaas me altijd hoeveel geld het rechter rijtje in Engeland heeft. Verder past hij goed in Engeland lijkt me, sterk, redelijk snel en voetballend niet geweldig maar dat is ook niet nodig als verdediger in Engeland.

15 januari 2015 om 09:56

Nee maar ik heb celtic niet vaak gekeken en de keren dat ik keek viel hij zwaar tegen. Ik vind dat hij op deze site word opgehemeld en zodra er wat negatiefs over hem gezegd wordt, gaat iedereen uit zijn dak. Als hij echt zo goed is als iedereen vertelt, had hij toch allang die transfer afgedwongen?

15 januari 2015 om 11:06

Ga ff vorige artikel over hem lezen...
Wordt opgehemeld? Hahaha wordt eerder de grond in getrapt hoor...

15 januari 2015 om 12:56

Verbaas je je daarover? Iedere club in de PL krijgt minimaal 75 miljoen aan tvgeld.

Wat was hij dramatisch tegen PSV! Snap echt niet waarom de vraagprijs zo hoog is, een hele beperkte speler.

15 januari 2015 om 09:43

Die conclusie trek je na 1 oefenwedstrijdje?

15 januari 2015 om 15:52

Ja, als je een niveau hoger wilt, moet je ook in oefenwedstrijden laten zien dat je daar thuis hoort. Dit was niveau NAC wat hij liet zien.

15 januari 2015 om 16:42

Ik heb alex ook wel eens een belabberd potje zien spelen im psv shirt. Is toch nog goed gekomen vlgs mij. Ook ramos en pique waren niet best tegen Nederland vlgs mij. Ga m eens langere tijd bekijken ipv 1 potje.

15 januari 2015 om 23:46

in schotland doet hij het wel aardig, maar dat niveau topklasse 2 nederland.

PL niveau zal hij niet aankunnen, en zal door het ijs zakken.
sterker nog, eredivisie niveau is al tricky.

15 januari 2015 om 09:45

En dat zeg je na één wedstrijd? Kijk dan even naar de belangrijke duels van Celtic. Dan zie je dat hij een stap hogerop wel kan maken.

15 januari 2015 om 10:25

Welke belangrijke duels in hemelsnaam?! Dat zou alleen van toepassing zijn als Rangers terug is. Of Celtic moet tegen zichzelf spelen ofzo..

15 januari 2015 om 12:18

Champions League?

Ik denk echt dat Southampton hem gaat halen, zo niet, dan wel Aston Villa.

Slimme keuze om het jaar af te maken, kan je nog even verder ontwikkelen en volgend jaar naar de Premier League. Deze jongen moet het hart van onze verdediging worden voor het Nederlands elftal!

15 januari 2015 om 10:24

Ron Beton en Van Dijk, op kracht verlies je het in ieder geval niet

15 januari 2015 om 12:27

Zou het een domme keuze vinden, al is het niet echt een keuze, om te blijven. Hij ontwikkeld zich al een tijdje niet meer daar en is ook te zien in zijn spel en houding.

Had in de zomer al weg gemoeten en nu helemaal, hij staat stil en verveeld zich in het veld.

Na dit seizoen hoop ik dat hij bij een club uit de middenmoot van de PL komt, en zich erna omhoogwerkt. Bij Aston Villa als vervanger van Vlaar of bij Newcastle waar hij kan leren van Coloccini. En dan na twee a drie jaar, als hij 26 is ofzo, doorstromen naar de top van de PL. Dit scenario moet kunnen lukken, ik hoop dan ook niet dat Virgil te hoog mikt en dan op de bank ergens terechtkomt.

Goede zaak voor Groningen, krijgen 10% van de winst over de transfer. Kunnen ze mooi nog wat talentjes shoppen in Servie of Zweden

15 januari 2015 om 09:57

Bij een bedrag van 10 miljoen zou dat dus neerkomen op ongeveer 7 ton. Zeker een mooi bedrag voor Groningen. Talentjes lijkt me wat overdreven maar ten minste 1 speler moet wel te doen zijn met dat geld.

15 januari 2015 om 10:41

Dat is inderdaad veel geld! Zou het liefst nog een pure spits zien komen maar dat zal wel lastig gaan worden. Laat ze in ieder geval wat verstandigs met het geld gaan doen.

15 januari 2015 om 10:50

Ik ga er even vanuit dat De Leeuw sowieso dit jaar nog vertrekt. Dan zal er echt wel een nieuwe spits komen. We zijn de laatste jaren niet echt gelukkig geweest met het scouten van spitsen (zeefuik, Hoesen, Islamovic, Texeira) dus ik hoop dat het de volgende keer weer een keer raak is. Iemand die ze er gewoon 20+ kan maken in een seizoen hebben we nodig. Deze selectie heeft heus wel potentie maar als er niemand (na De Leeuw) een goal kan maken wordt het natuurlijk lastig.

15 januari 2015 om 11:06

Hmm 20 is wel erg veel, dat maakten Matavz, Nevland of Berg en Suarez ook nog niet in hun begin tijd bij de FC. Als ze langer waren gebleven was die er potentie er wel natuurlijk. Denk dat we al blij moeten zijn met iemand die +/- 15 kan maken en dan maar hopen dat rusnak, mahi en wellicht ook tibbling wat doelpuntjes meepakken. Teken ik voor

15 januari 2015 om 11:08

Kan nog wel een beetje oplopen hoor, meer als 7 ton dan.
Natuurlijk afhankelijk van transfersom maar er komt ook nog opleidingsvergoeding bij. Hoeveel dat zou moeten zijn weet ik niet, maar zal vast oOk nog wel een tonnetje of wat zijn....

Volgens RTV noord is er in de Engelse media verschenen dat Arsenal 13 miljoen zou over hebben voor deze man.

Celtic is een prachtige club, maar heeft totaal geen tegenstand in de Schotse competitie.
Van Dijk moet toch echt naar de Engelse Premier League om zich verder te ontwikkelen en ook echt voor het Nederlands elftal te bewijzen!
Hij heeft zeker potentie, ik vind het jammer dat hij nog geen echte kans bij het Nederlands Elftal heeft gehad, maar goed is misschien wel te begrijpen. Al vind ik de verdediging nou ook weer niet echt sterk op dit moment, dus tja waarom niet.
Gewoon lekker naar Engeland!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren