Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Gewilde Dani Alves verlaat Europa na transfervrij vertrek bij Barcelona’

Laatste update:

Dani Alves gaat zijn loopbaan vervolgen bij het Mexicaanse Pumas UNAM. Dat meldt de Spaanse tak van GOAL. De 39-jarige verdediger zat na zijn transfervrije vertrek bij Barcelona zonder club en heeft een aanbod van Pumas geaccepteerd.

Dani Alves had het aanbod van Pumas al ruim een week in beraad. Nu hij het aanbod heeft geaccepteerd, leggen beide partijen de laatste hand aan de details voor de Braziliaan om een contract te tekenen bij los Felinos. De rechtsback had voorstellen van clubs uit de Major League Soccer en Brazilië, maar heeft zijn keuze uiteindelijk op Pumas laten vallen. De Mexicaanse club eindigde afgelopen seizoen elfde in de Liga MX.

Alves haalde eerder deze maand in een interview met The Guardian nog hard uit naar de clubleiding van Barcelona. De Braziliaan keerde in het afgelopen seizoen na vijf jaar terug bij de club, maar was niet te spreken over de manier waarop hij deze zomer is vertrokken. “Barça heeft in de afgelopen jaren gezondigd. De clubleiding geeft niets om de mensen die geschiedenis hebben geschreven voor de club. Als culé zou ik willen dat Barça bepaalde zaken anders had aangepakt. Ik heb het dan niet specifiek over mijn eigen situatie, want ik ben Xavi en Laporta vooral dankbaar dat ik nog mocht terugkeren.”

Alves speelde in het afgelopen half jaar zeventien officiële wedstrijden voor Barcelona, maar kreeg geen nieuw contract aangeboden. De rechtsback zat echter niet in de put na zijn vertrek. “Nee, ik ben niet bedroefd vertrokken. Ik ben vooral heel blij dat ik nog de kans kreeg om terug te keren, een moment waarvan ik vijf jaar had gedroomd. Maar het enige wat ik minder leuk vond, was de wijze waarop ik ben vertrokken.” Er staat Alves waarschijnlijk gelijk een pikant duel te wachten, want 7 augustus neemt Pumas het in de strijd om de Trofeu Joan Gamper op tegen Barcelona in het Camp Nou.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit had wel eens de perfecte tussen optie kunnen zijn voor Ajax.
Een jaartje ballen aan onze rechterkant, nog meer leren aan Rensch + Regeer, combinatie met landgenoot Antony.

21 juli 2022 om 08:59

De ervaring om op groot podium te spelen had hij die jongen jongens kunnen overbrengen.. helaas!

21 juli 2022 om 09:01

Ik krijg het idee dat veel Ajax-supporters hier elke voetballer met een mooi CV interessante opties vinden. Eerst Suarez, nu Dani Alves. Jammer dat Dybala net getekend heeft bij Roma, was ook een goede optie geweest. Misschien is Sneijder of van der Vaart nog te porren voor een terugkeer op de Nederlandse velden. Of Dirk Kuijt in combinatie met het trainerschap bij ADO, hij is altijd al multifunctioneel geweest. En waarom Huntelaar niet gewoon in de spits zetten, desnoods in clubkostuum in plaats van tenue?

21 juli 2022 om 09:14

Dit had gewoon een buitenkansje geweest op een positie waar we niet super sterk staan momenteel.

Dat de naam van Suarez rond gaat is toch volkomen logische als je nog een spits zoekt en Suarez een oud speler is?

Daarnaast leuk dat je over Dybala begint, aangezien die vrijwel nooit genoemd is (althans niet serieus).

Voor de rest zoals gewoonlijk een behoorlijke zure reactie van jou op het woord Ajax.

21 juli 2022 om 09:16

Wauw..... voegt weinig toe vind je niet?

21 juli 2022 om 09:24

Vind je dit een zure reactie burwatti? Jammer, want het was meer cynisch bedoeld. Stiekem ga ik er vanuit dat je dat ook wel beseft. Dat Suarez genoemd werd kan ik nog begrijpen. Dat Cavani ook genoemd werd zegt verder wel genoeg over het punt dat ik maak... om de zuurgraad dan toch wat weg te nemen, ik vind dat Ajax momenteel fantastisch bezig is op de transfermarkt. Spectaculaire opbrengst voor Lisandro Martinez, hoewel ik van mening ben dat Man U veel te veel betaalt (ook zuur?) en direct gehandeld. Bassey lijkt me een zeer goede aankoop. Ajax schroomt niet om de portemonnee te trekken en haalt daarbij ook nog eens veel Nederlandse spelers. Goed voor de binding met de supporters, die naast sportief succes ook een herkenbare selectie willen. Kortom, Ajax sorteert voor op (weer) een succesvol jaar en neemt geheel terecht geen genoegen met een tussenjaar.

21 juli 2022 om 09:38

Is dat niet het hele idee van zon 'forum' als dit? Dat supporters speculeren, discussieren en dromen over eventuele aankopen bij hun eigen club? Ik vind het allemaal niet zo gek. Met de slagvaardigheid die clubs als PSV en Ajax nu laten zien en in mindere mate Feyenoord denk ik dat dit jaar meer dan veel voorgaande jaren dat speculeren niet eens zo gek is. De een is net even wat realistischer dan een ander alleen haha.

On: Leuk voor Alves, maar had eigenlijk gehoopt dat hij in Europa was gebleven. Het zou mij niets verbazen als hij op zijn leeftijd gewoon nog mee gaat naar het WK. Emerson Royal van Spurs als puur verdedigende rechtsback en Dani Alves voor als je (bijv in de groepsfase) tegen teams speelt die een stuk minder zijn of wanneer Tite 2 controlerende middenvelders opstelt.

21 juli 2022 om 10:09

Ik hoor je moet niet teveel ideeën hebben. Haha brainstormen is niet voor iedereen weggelegd. Sneijder is een rat. Vd vaart heeft het druk in Denemarken. Kuyt mag de schoenen poetsen ja of lijnen trekken op de toekomst want trainen kan hij niet. Huntelaar heeft een echte functie nu ken je dat?

21 juli 2022 om 12:15

@diegelbereds, Dani Alves zou ik juist meer begrijpen aangezien er geen talent is opgestaan na het vertrek van Nous. Suarez zou ik vele minder begrijpen omdat je ook 20m+ aan Brobbey uitgeeft (wat ik nog steeds bizar vindt)

Dus deze Ajax supporter linkt niet elke voetballer met een mooie CV aan Ajax maar Dani Alves had van mij wel een jaartje mogen komen om te kijken of hij naast het spelen aan de rechterkant (mogelijk met Antony) ook Rensch en regeer wat bij had kunnen brengen.

Nu loop je toch een beetje te kloten rechtsachter als Ajax zijnde (tot nu toe dan he, geen idee wat er nog gaat gebeuren)

21 juli 2022 om 14:29

Hahaha nog een beetje gefrustreerd door de 4-0 jongen? Een van de grootste vernederingen in de historie van jullie club. Dani alves was echt een prima optie geweest hoor. Zeker als je eerste keus nu rensch is..

21 juli 2022 om 09:17

Denk niet dat dani alves uberhaupt ooit van ajax gehoord heeft maar goed..

21 juli 2022 om 09:25

Heeft anders nog wel eens met Barca verloren van Ajax in de Champions league, zal vast nog wel eens wakker zijn geschrokken door de kwaliteiten van Danny Hoesen

21 juli 2022 om 10:46

Om iemand van bijna 40 binnen te halen met bijbehorende financiele eisen lijkt mij geen optie. Gewoon je jeugd de kans geven

21 juli 2022 om 15:20

Tja al is hij 57, als het een toegevoegde waarde is gewoon doen!

21 juli 2022 om 15:34

Liever een Rensch waar je nog wat aan kan verdienen

Jammer! Had het geweldig gevonden als Vallodid daadwerkelijk Marcelo en Dani Alves hadden gehaald.

Jammer, snap dat mensen het irritant vinden dat Ajax hier bij betrokken wordt, maar ook ik kan niet ontkennen dat ik hem super graag een jaartje in Amsterdam had gezien.
Rensch laat het echt nog niet zien, en Dani Alves vond ik in Barcelona zeker niet slecht spelen.
Hij had inderdaad met Anthony gewoon een dodelijke flank gevormd.
Overigens een heel vet shirt van Pumas, ik speel vaak met dat shirt op FUT. Lijkt me een aardig collectors item, een shirtje van Pumas(nike) met Dani Alves erop

21 juli 2022 om 09:46

Ik google nu even naar dat shirt. Heel dik

21 juli 2022 om 10:21

Ja kon je het niet laten en moest je je fascinatie voor voetbalshirts weer aanwakkeren...😉

Inderdaad een mooi shirt wel jammer van de sponsoring voorop..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren