Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gevoelige transfer op handen? 'Europese topclub aast op Mason Greenwood’

Laatste update:

Mason Greenwood kan op belangstelling rekenen van Atlético Madrid, zo schrijft The Telegraph dinsdag. De aanvaller wordt dit seizoen door Manchester United verhuurd aan Getafe en maakt een prima indruk in LaLiga. De goede vorm van Greenwood is ook in de Spaanse hoofdstad niet onopgemerkt gebleven en Atlético overweegt om hem naar Madrid te halen.

Volgens The Telegraph is niet alleen de werkgever van Memphis Depay in de markt voor Greenwood. "Hij heeft zichzelf ook op de radar gespeeld bij andere LaLiga-clubs, waardoor er concurrentie voor Atlético wordt verwacht", schrijft het Britse medium.

Greenwood komt momenteel dus op huurbasis uit voor Getafe en het zijn de prestaties van de buitenspeler in Spanje die ervoor hebben gezorgd dat hij mogelijk een transfer terug naar de Europese top kan maken.

Sinds zijn entree in het Zuid-Europese land kwam Greenwood tot 22 wedstrijden namens Getafe. Daarin was hij 7 keer trefzeker. Vier maal stond de enkelvoudig international van Engeland middels een assist aan de basis van een doelpunt.

Mocht Greenwood daadwerkelijk de overstap naar Atleti maken, kon dat wel eens een gevoelige transfer worden. Getafe werd na het aantrekken van Greenwood hevig bekritiseerd en de speler zelf werd tijdens zijn eerste wedstrijd in Spanje veelvuldig uitgefloten.

Manchester United


Een mogelijke transfer van de aanvaller kan een mooie uitkomst bieden voor Manchester United, dat nog altijd de eigenaar is van Greenwood. Op Old Trafford heeft hij nog een contract tot medio 2025.

In Manchester lijkt Greenwood echter niet meer te hoeven rekenen op een nieuwe kans. De beschuldigingen aan zijn adres waren zo hevig dat de clubleiding van the Red Devils geen heil ziet in een terugkeer van Greenwood in de selectie van Erik ten Hag.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat waren toch echt de vorige pipo’s die daar zaten. Zeg niet dat hij een nieuwe kans gaat krijgen, maar het zou zomaar kunnen dat INEOS bij draait. Ik vind dat hij een nieuwe kans verdient. Zeker gezien wat voor impact hij heeft op Getafe! Hij zou voor United sowieso een versterking zijn. Zal het niet slechter doen dan Antony! 😂

6 februari 2024 om 23:30

Een van de meest getalenteerde spelers ter wereld als je het mij vraagt. Hij zou een fantastische aanwinst zijn voor United.

6 februari 2024 om 23:44

Moeders verberg uw dochters

7 februari 2024 om 10:51

Hij is inmiddels verloofd en heeft een kindje gekregen, dus ik weet niet of die dochters nog veel kans maken.

7 februari 2024 om 00:47

Mijn favoriete Man Utd talent. Absoluut een wonderkid die het nu aan het bewijzen is. Tweebenig, actie in huis en zo doelgericht. Maar zijn beste kwaliteit is zijn grillig karakter op het veld. Maakte niet uit hoe vaak Bruno Fernandes schreeuwde of handgebaren gooide, hij trok zich er niks van aan en bleef zijn eigen ding doen op het veld. Ook nu met alle negatieve aandacht gewoon lekker door voetballen. Hij was ook echt geweldig in dat covid seizoen. Dit zou gewoon de opvolger moeten zijn van Kane bij Engeland. Net als jou, hoop ik ook dat Sir Jim en co bijdraaien en we weer van hem kunnen genieten in de PL.

7 februari 2024 om 09:17

Al is het de reïncarnatie van Messi, ik hoef die droeftoeter nooit meer in een United shirt te zien

7 februari 2024 om 10:10

Ja, ik zie het ook niet gebeuren, United heeft zichzelf in de positie gewerkt dat hem terughalen teveel commotie zou geven. Maar dat valt niet meer terug te draaien.

Greenwood speelt top bij Getafe, Past ook niet helemaal in het systeem bij Atletico denk ik, misschien een vrije rol maar die heeft Griezman man nu. Zie hem niet zo snel terugkeren bij United helaas.

7 februari 2024 om 10:08

Griezmann wordt volgende maand alweer 33 jaar, ik neem aan dat Atletico wat verder vooruit kijkt.

"De goede vorm van Greenwood is ook in de Spaanse hoofdstad niet onopgemerkt gebleven en Atlético overweegt om hem naar Madrid te halen."

Ik hoop dat het reisbudget van Atletico er zo niet in één klap doorheen is. Hem naar het Metropolitano halen is toch al snel een reis van 20km..

Greenwood doet het voetballend gewoon uitstekend bij Getafe. Maar ja dat hij talentvol was wist iedereen wel. Het meest indrukwekkende is dat hij na 1,5 jaar niet een wedstrijd gespeeld te hebben dat hij zo kan spelen bij een club als Getafe. Bij Atletico Madrid is hij zeker wel een klasse beter dan Correa en Depay. Ook kan hij het Morata heel moeilijk maken. Voor Atletico zou die een uitstekende speler zijn naast Griezmann.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren