Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Gevestigde naam met 211 goals moet spitsenprobleem oplossen bij Real Madrid’

Laatste update:

Real Madrid heeft zijn pijlen gericht op de komst van Mauro Icardi, zo meldt het Turkse Fanatik. De aanvaller van Galatasaray, die vier jaar geleden ook al werd aanbeden toen Zinédine Zidane de leiding had bij de Koninklijke, moet de vervanger worden van Vinícius Júnior. De Braziliaan is voorlopig niet inzetbaar vanwege een blessure.

Het plan van Carlo Ancelotti was om Vinícius in de spits te posteren na het vertrek van Karim Benzema afgelopen zomer. Joselu werd op huurbasis (met koopoptie) overgenomen van Espanyol, maar voor de Spanjaard werd al snel duidelijk dat er geen rol als eerste spits was weggelegd.

Door het wegvallen van Vinícius is de nood plots hoog geworden in Estadio Santiago Bernabéu, weet ook Fanatik. Het Turkse voetbaltijdschrift schrijft dat Real tijdens de winterwindow dringend op zoek gaat naar een nieuw aanvalsleider en daarbij uitkomt bij Icardi.

Belangrijke voorwaarde voor Real en Ancelotti is dat het een ervaren spits moet zijn. Door de lange afwezigheid van Vinícius - de aanvaller ligt naar verluidt zo'n tweeënhalve maand in de lappenmand - moet de aanwinst er meteen kunnen staan.

Ancelotti deed in het verleden al vaker een poging om Icardi in zijn selectie te krijgen, maar steeds liep het op niets uit. Met een bod van vijftien miljoen euro moet het deze winter alsnog tot een samenwerking komen. Icardi heeft volgens Transfermarkt een geschatte waarde van twintig miljoen.

De aanvaller begon zijn jeugd in Spanje, waar hij speelde voor Vecindario en FC Barcelona, alvorens hij in 2011 naar Sampdoria verhuisde. Na in Genua zijn debuut te hebben gemaakt in het profvoetbal beleefde hij zijn tot dusver meest succesvolle periode bij Internazionale.

Bij de Nerazzurri wist Icardi 124 keer te scoren in 219 officiële wedstrijden. Paris Saint-Germain besloot hem daarop in 2020 over te nemen, nadat de relatie met Inter verstoord was geraakt. Na de toptransfer van Lionel Messi naar PSG werd Icardi persona non grata in Parijs, waarop hij naar Galatasaray vertrok.

In de Turkse hoofdstad lijkt de dertigjarige Icardi bezig aan zijn tweede jeugd. In 46 wedstrijden wist hij 38 keer het net te vinden en 11 assists te verzorgen, hetgeen hem nu dus op interesse van Real Madrid is komen te staan. Hoe serieus de interesse daadwerkelijk is moet de komende weken blijken.

Is Mauro Icardi de oplossing voor Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom dan? Kan me dit niet voorstellen. Je haalt nogal wat in huis naast een voetballer.Real is en blijft een magische club natuurlijk, de historie, dat shirt..... Dus elke topspits zal hier toch willen spelen?! Dan kom je toch niet uit bij Icardi? Met alle respect.

24 november 2023 om 08:37

Ze zijn in het verleden al uitgekomen bij Adebayor en Hernandez als tijdelijke oplossingen dus zo gek lijkt me dit niet

24 november 2023 om 09:02

Heeft Adebayor bij Real Madrid gespeeld?!

24 november 2023 om 09:15

Ja zeker, op huurbasis met rugnummer 6 zelfs. Krijg daar nog steeds de kriebels van...

24 november 2023 om 09:17

ja

24 november 2023 om 09:48

Adebayor deed het prima in zijn korte periode. Zal natuurlijk een enorm dure tijdelijke oplossing zijn geweest maar kan me herinneren dat hij van elke seconde genoot. Was ook ook te zien op zijn gezicht.

24 november 2023 om 13:06

Hahahaha idd Adebayor ja.Ik kan me nog herinneren toen real in de derby tegen de onverslaanbare Barcelona moest sloeg Adebayor steeds wild om zich heen puur uit onmacht.En ging er uiteindelijk af met een rode kaart.

24 november 2023 om 08:46

Welke gevestigde naam of namen had jij in gedachte die voldoet aan het huidige profiel?

24 november 2023 om 08:58

Een scorende spits in beeld bij Real wat ze hard nodig hebben op het moment. En jij kan het je niet voorstellen? Zou een prima spits zijn voor Real op het moment.

24 november 2023 om 09:58

Precies, Icardi is een bewezen spits die als tussen oplossing gewoon prima is

24 november 2023 om 09:02

Wat ik eerder niet kan voorstellen is, waarom zijn ze een seizoen ingegaan zonder spits? Vorige jaar toen Benzema grote gedeelte geblesseerd was, zag je dat het niet goed opgevangen werd.

24 november 2023 om 10:26

Ze hebben tot het einde van de transferdeadline gegokt op Mbappe, maar stonden uiteindelijk met lege handen.

24 november 2023 om 11:01

Ik denk eerder dat het Mbappé of niks was voor Perez.

Lijkt me een prima noodoplossing voor Real en aanzienlijk beter dan Joselu. Zal wel heel zuur zijn voor Gala, wat een cijfers haalt hij daar zeg..

In 2018 of 2019 zou ik me prima voor kunnen stellen hoe een club als Real Madrid bij Icardi uit kan komen, maar nu? Na toch al aardig wat tijd in de Turkse competitie vraag ik me af of je nu nog een speler in huis haalt die je week in, week uit het allerhoogste niveau kunt laten halen. Daar had hij bij Inter en bij PSG al aardig moeite mee!

24 november 2023 om 09:03

Bij Inter lukte dat toch vrij goed. Want we mogen niet vergeten dat die kerel geweldige statistieken haalde in dramatische elftallen.

24 november 2023 om 09:09

Ja zeker, daarom vond ik het ook zeker niet gek dat hij het uiteindelijk een stapje hoger kon proberen bij PSG maar het echte topniveau vond ik bij hem niet vaak genoeg te zien. Uiteindelijk word je afgerekend op je goals, daar maakte hij er heel veel van, maar als spits van Real Madrid verwacht ik wel iets meer dan dat.

24 november 2023 om 10:23

Bij PSG was hij op zich prima, maar enorm veel geblesseerd.

Ik denk dat het een leuke roddel is uit een Turkse krant, niet meer of minder. Ook de wandelgangen moeten gevuld worden.
Icardi als vervanger van Vinicus zien lijkt mij niet echt slim, als je een spits wilde die doelpunten zou maken had je m van de zomer gehaald.

Icardi speelt geblesseerd bij Gala. Dus ze halen hem met een blessure of niet fit zijn binnen? lijkt me totaal niet logisch

24 november 2023 om 10:01

Is op de weg terug, gaat waarschijnlijk zaterdag gewoon starten tegen Alanyaspor.



''de Braziliaan is voorlopig inzetbaar vanwege een blessure''. Ik denk eerder dat hij NIET inzetbaar is @voetbalzone.

ON: Ik denk een goeie vervanger. Tijdelijk of niet, hij is redelijk snel, heeft een neusje voor de goal, best technisch en past denk ik ook goed in het speelsysteem. Als het een match blijkt, zou ik hem gewoon definitief behouden en heb je met Icardi en op de vlanken Rodrygo en Vinicius een gevaarlijke voorhoede met Bellingham erachter.

24 november 2023 om 10:03

Icardi is totaal niet snel, wel staat hij bijna altijd goed, met de juiste aanvoer (die hij zeker kan krijgen bij een club als Madrid) schiet/kopt hij er zo 20 binnen in een seizoen.

Ik snap niet dat Lautaro Martinez niet genoemd wordt. Dat is toch de ideale 9 voor real? Hij heeft bewezen echt een stabiele goalgetter te zijn op topniveau, precies wat ze missen daar

24 november 2023 om 09:34

Lautaro is een uitstekende spits in een twee spitsen systeem waarin hij rond een grote sterke spits kan spelen, vind hem dus niet bij Real passen.

Daarnaast komt Endrick deze zomer, dus ik denk niet dat ze dan Lautaro halen die zijn ontwikkeling alleen maar in de weg zal staan de komende jaren.

24 november 2023 om 10:08

Lautaro gaat niet weg voor een prikkie, alles wijst er ook op dat Madrid vol voor Mbappe gaat, lijkt me niet handig om dan 80-100 mil aan Lautaro uit te geven.

24 november 2023 om 11:47

Te duur denk ik en Real zoekt volgens mij meer een tussenoplossing. Zou wel een geweldige speler zijn inderdaad

Fanatik is redelijk betrouwbaar als het komt op Gala-nieuws, hoofdzakelijk doordat de clubwatcher van Fanatik, Yakup Cinar, goede connecties heeft binnen het bestuur. Dit lijkt echter een fabeltje. Blijkbaar is er nog geen enkel bod binnen gekomen en wordt er alleen bij een bod van minimaal 25 miljoen euro nagedacht over verkoop.

Als Gala-fan wil ik dit absoluut niet zien. Icardi zit momenteel in een dipje doordat hij geblesseerd speelt, maar deze man is na Hakan Sukur de beste spits van Gala ooit. Heeft tot nu toe in elke derby gescoord en is een soort half-god in Istanbul geworden met zijn speciale goaldeuntje. Denk dat hij zelf ook geen zin meer heeft in een avontuur bij Real met al de druk die daar bij komt kijken. Dan kan je liever op 50% de pannen van het dak in Turkije spelen met een megasalaris.

24 november 2023 om 11:50

Kan je de term half-god definiëren?

24 november 2023 om 12:57

Vind jij Yakup echt betrouwbaar? Die man is na Burhan Can Terzi de grootste leugenaar die er rondloopt. We hebben gewoon geen betrouwbare Gala-watchers, behalve Haluk Yurekli heel misschien. Zelfs Fener-fanboy Yagiz is betrouwbaarder dan hun allemaal.

24 november 2023 om 13:03

Mwua, Burhan Can was de eerste die met het Zaha-nieuws kwam, zelfs toen hij wist dat de meeste supporters hem niet zouden geloven. Hij was ook de eerste die met Torreira kwam. Ik vind hem heel betrouwbaar, en Yakup komt de laatste jaren ook met steeds meer betrouwbare berichten. Yagiz blijft #1 maar die man is een Fener-hooligan. Alleen al zijn berichtgeving over Zaniolo en Fred.

Vijftien miljoen? Dat is veel te veel. En de bagage van Icardi weegt te zwaar. Er is harmonie in de tent, dat is heel veel waard naar de toekomst toe. Dus liever aanmodderen voor nu en desnoods tot de zomer met Rodrygo, Joselu, Brahim, Vazquez, Valverde en Bellingham. Wil je iemand halen? Gooi een lijntje uit bij Thomas Muller.

24 november 2023 om 10:06

15 miljoen voor een goalgetter als Icardi te veel? Wie had jij dan in gedachte als vervanger? En hoeveel zou hij moeten kosten? Ben nu wel aardig benieuwd want Rodrygo is ook al geblesseerd, als Galatasaray fan hoop ik natuurlijk niet dat Icardi naar Madrid gaat, buiten Icardi om hebben wij geen goalgetters en hem vervangen gaat ook niet zomaar lukken.

24 november 2023 om 11:41

Dat zei ik in mijn post, wie ik in gedachte had. Icardi is een goalgetter in Turkije. Of hij dat is bij Real Madrid waag ik te betwijfelen. Ik modder liever aan met wat we in huis hebben, nog een seizoen. Dat Real wat gaat doen (ik speculeer niet op welke namen!) van de zomer mag duidelijk zijn. Maar dan kan je die 15 miljoen liever gebruiken om die klapper te maken eind mei, dan nu een vervangende speler te halen met allerlei risico's als blessure, bagage, en geld. Een Thomas Muller zou dan een betere tussenpaus zijn: altijd fit, teamspeler - liever 20 of 25 miljoen voor Muller dan 15 voor Icardi. En zoals je zegt, bij Gala doet hij het uitstekend, laat hem dan daar floreren, en hopelijk veel goals scoren. Dat is ook niet verkeerd toch?

24 november 2023 om 11:55

Excuses ik had je stukje over Muller over het hoofd gezien, denk je dat Muller zijn comfort zone zal verlaten voor een nieuwe avontuur op zijn leeftijd? Ik gok van niet, het is en blijft de man van Bayern, ik vindt persoonlijk dat de selectie van Madrid veel te dun is om het uit te houden tot de zomer, laat Icardi maar bij ons blijven inderdaad, we hebben hem sowieso nog nodig tegen United en Kopenhagen 😊

24 november 2023 om 12:25

Oh ik had Muller later erbij gezet, ik denk dat je toen al gereageerd had. Maar het liefst zie ik dus niemand komen op dit moment want het wordt voor de korte termijn. Als het goed is zijn Vini en Camavinga in januari terug, Rodrygo is day-to-day. Vandaar dat ik zei liever aanrommelen met wat we in huis hebben. De selectie is dun, maar Perez wil denk ik in de zomer grote / grootse dingen doen. En ALS ze dan per se iemand moeten halen voor die korte termijn, dan liever een Thomas Muller - die misschien niet helemaal blij is met Tuchel (weet ik niet?). Het botert niet helemaal daar bij Bayern momenteel. Maar ja, het blijft bij persoonlijke voorkeuren en speculeren van mijn kant hoor. Heel veel speculeren. Ik denk bijvoorbeeld dan ook weer hoe het zal zijn als er plotseling een Argentijn tussen de Brazilianen in de kleedkamer komt te zitten. Die verstandhouding is er immers niet beter op geworden sinds vorige week. Zijn ze zo professioneel dat ze daar overheen stappen?

Dit verbaast me helemaal niet, Icardi is geweldig in vorm en is nog niet heel oud. Voor 15 miljoen is dat een prima gok - raakt hij niet geblesseerd dan heb je 30-plus goals in huis.

Wel ironisch natuurlijk, een speler uit de Barcelona opleiding.

24 november 2023 om 10:31

Heb ook posts via social media gezien dat Icardi ooit heeft aangegeven nooit voor Madrid te willen spelen, nu geloof ik niet gelijk de Turkse media maar het zou toch wat zijn, kun je op je 30ste naar Madrid weiger je het omdat je een Barca verleden heb haha. Edit: zolang hij steun krijgt van de trainer en de fans zal hij er alles aan doen om te spelen, hij werd tegen besiktas geblesseerd geschopt door Ghezzal een aantal weken geleden, sinds toen speelt hij gewoon door met injecties, zegt toch wel wat over de mentaliteit van Icardi, hij zal morgen ook weer starten, of het met of zonder injecties is is nog niet bekend.

Heeft toch niks te zoeken bij Real Madrid met alle respect bij PSG kon hij niet eens meer mee leuk dat hij weer scoort in Turkije

24 november 2023 om 17:12

@mbappe

Hij kon zeker mee bij PSG maar was veelal geblesseerd en daarna werd Messi gehaald.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren