Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Gerrard is al klaar, hij gaat nu eigenlijk een seizoen te lang door’

Laatste update:

Steven Gerrard bevindt zich in zijn laatste contractjaar bij Liverpool en de kans is aanwezig, dat hij over een aantal maanden zijn pensioen bekend zal maken. Het WK 2014 was al zijn laatste toernooi als Engels international en als het seizoen 2014/15 ten einde is, is Stevie G alweer 35 jaar. Rodney Marsh denkt dat de middenvelder eigenlijk al afgelopen zomer zijn schoenen had moeten opbergen.

/

Vorig seizoen was Liverpool heel erg dicht bij de eerste landstitel sinds het seizoen 1989/90. Een paar wedstrijden voor het einde ging het echter mis tegen Chelsea en gaven the Reds het uit handen. Daarmee ging een nieuwe kans op het kampioenschap verloren voor Gerrard en het ziet er niet naar uit, dat het dit seizoen wél gaat lukken. Oud-voetballer Marsh van Fulham, Queens Park Rangers en Manchester City denkt dat de Engelsman zijn conclusies had moeten trekken.

“Steven ziet er nu uit alsof hij wel klaar is, het is zo’n beetje voorbij. Ik ben zijn allergrootste fan en hij is jarenlang wereldklasse geweest, echt. Maar aan het begin van het seizoen riep ik al dat Gerrard waarschijnlijk een seizoen te lang door zou blijven spelen. En dat is precies wat er nu gebeurt”, sipt de zeventigjarige Marsh. Gerrard debuteerde in het seizoen 1998/99 in het eerste van Liverpool en speelde inmiddels 674 wedstrijden in het eerste. Daarmee is hij derde op de eeuwige ranglijst achter Ian Callaghan (857) en Jamie Carragher (737).

Heeft Rodney Marsh gelijk?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zulke iconen moeten toch de ruimte krijgen om zelf hun afscheid te bepalen? Als hij er nog plezier in heeft en de trainer stelt hem op, helemaal prima.
Vind het juist van weinig respect getuigen om nu dit soort dingen te gaan roepen.

22 oktober 2014 om 09:59

Je leven lang voor Liverpool spelen en dan nog (lang) niet de meeste wedstrijden voor de club. Hij heeft toch ook voldoende Europese wedstrijden gespeeld.
Blijft jammer dat hij nooit de titel heeft kunnen pakken!
(Excuus, ik kan geen losse reactie sturen)

22 oktober 2014 om 10:28

Maar ik heb het idee dat Gerrard er naast zetten niet kan. Gerrard heeft zoveel betekend voor Liverpool dat het lastig is voor hem en de supporters te begrijpen en de trainer komt daarmee onder druk te staan als het niet goed loopt zonder hem.

22 oktober 2014 om 13:47

Oneens, met Lampard kon dat toch ook bij Chelsea? Gerrard zal heus wel weten wanneer hij niet meer op basisniveau zit. Hij is wel realistisch genoeg om dan te accepteren dat hij een rol als bankzitter zal moeten vervullen. Carra was ook een tijd geen basisspeler meer.

Zolang hij door kan en wil gaan moet hij gewoon lekker doorgaan. Wat een held is het ook.

alleen al de gedachte dat Stevie G binnen een X aantal jaar stopt vind ik al enorm betreurenswaardig. Hij is het levende bewijs dat clubliefde nog bestaat.

Gerrard stond zondag niet op de juiste plek opgesteld. In de eerste helft speelde hij dieper dan normaal en dat kan hij tegenwoordig niet meer belopen. Hij moet gewoon net als Pirlo voor de verdediging spelen en daar met crosspassjes strooien, dat kan hij nog als de beste.

Gerrard lag anders wel aan de basis van de 2-1 van Coutinho.

22 oktober 2014 om 10:23

Sterling lag aan de basis van elk doelpunt, Gerrard legde hem alleen breed. Neemt niet weg dat het een assistkoning blijft.

22 oktober 2014 om 11:22

Youre right. Dacht ff dat Gerrard van verder kwam. Neemt niet weg dat hij er nog wel bij betrokken was inderdaad

Ik vind dat Gerrad nog wel even door kan als hij op de juiste plek staat.
Dus wat @vsd1605 zeg dan houd hij het nog wel een seizoen vol ,
mits zonder blessures natuurlijk dat kan je niet hebben op die leeftijd.

Toch ben ik van mening dat een voetballer in hart en nier niet per se hoeft te stoppen op zijn hoogtepunt, maar wanneer hij echt niet verder kan

Heel Liverpool presteert wat minder, maar voor critici is het makkelijk scoren door naar de captain te wijzen, wat absoluut nergens voor nodig is. Hij kan nog prima een seizoen door, maar Rodgers moet hem wel zijn wedstrijden rust gunnen.

Hij zal alleen wat minder spelen , kijk naar een Xavi , die voetbalt misschien nog de helft vd wedstrijden !! Gerrard zo net voor de verdediging als spelbepaler denk ik dat die het nog kan , al vind ik de vergelijking met Pirlo wel misplaats , hele andere competitie waarin ze spelen , mag je niet met elkaar vergelijken !

22 oktober 2014 om 11:55

Xavi is een heel andere speler. Xavi is net als Pirlo iemand die vrij weinig meters maakt. De kracht Gerrard was mede zijn loopvermogen. De man was echt een alleskunner. Verdedigend zijn mannetje staan en aanvallend zijn bijdrage leveren. Een van de beste box-to-box spelers en aanjagers ooit. Onwijs fan van de man maar ik vind de vergelijking met mannen als Pirlo en Xavi niet helemaal kloppen.

22 oktober 2014 om 13:12

Haha,Xavi weinig meters? Loopt meeste van elftal. Gerrard is nog wel van waarde hoor! Anders stelt Rodgers hem echt niet op.

22 oktober 2014 om 13:31

10 jaar geleden kon je ze niet met elkaar vergelijken , maar dat WAS zijn kracht , ik denk dat Gerrard die rol deels kan opvullen , met Henderson en Coutinho heeft hij natuurlijk wel 2 dynamische middenvelders om zich heen die meer loopvermogen hebben !
Vorig seizoen heeft hij fantastisch gespeeld , dus ik denk dat hij dat dit seizoen nog 1 x kan opbrengen !

Hij heeft ons vaak genoeg pijn gedaan maar het blijft een legende. Al vind ik 'm dit seizoen nog niet heel goed spelen, maar dat geldt voor de hele ploeg.

Ik vind het jammer dat hij niet met Liverpool de titel had gewonnen, maarja ik had ook verwacht dat ze het niet haalden, voor Steven moeten ze gewoon een standbeeld maken zo'n goede voetballer en Liverpool moet blij zijn dat hij toen niet naar Real Madrid ging

Niet de Gerrard van vroeger zegt iedereen, maar voetbalt nu in een controlerende rol dus dat is ook veel minder actie dan toen hij achter de spitsen stond en ze lekker op de slof nam. Misschien bouwt hij wel af in de verdediging

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren