Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geplaagde Cocu ziet aanvoerder wegvallen na ‘alcoholgerelateerd incident’

Laatste update:

Derby County staat met acht punten uit de eerste acht wedstrijden op een teleurstellende achttiende plaats in de Engelse Championship en ook naast het veld stapelen de zorgen zich op voor manager Phillip Cocu. Spelers Tom Lawrence en Mason Bennett werden eerder deze week namelijk gearresteerd na een nachtelijk verkeersongeval en ook aanvoerder Richard Keogh lijkt betrokken te zijn geweest bij het incident.

The Telegraph meldt donderdagmiddag dat de drie op dinsdagavond na een, door de club goedgekeurd, stapavondje op weg terug waren naar huis toen de Range Rover van Lawrence in botsing kwam met een lantaarnpaal. De politie was al snel ter plaatse en besloot vervolgens om Lawrence en Bennett in hechtenis te nemen wegens rijden onder invloed.

Keogh zat op de achterbank van de auto en is niet helemaal ongeschonden uit het ongeval gekomen. De 33-jarige verdediger heeft zijn pols gebroken, terwijl hij ook zijn knie bezeerd heeft bij de botsing. Derby heeft inmiddels bevestigd dat Keogh de rest van het seizoen uitgeschakeld is met een ernstige knieblessure als gevolg van een 'alcoholgerelateerd incident'.

Derby heeft zelf een intern onderzoek ingesteld naar het ongeval en Lawrence en Bennett worden volgende maand in de rechtbank verwacht om tekst en uitleg te geven. De politie van Derbyshire liet woensdag zelf via een korte verklaring al weten de twee gearresteerd te hebben en voegt toe dat naast de Range Rover van Lawrence ook een Mercedes bij het incident betrokken was.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit krijg je ervan als alles op leenspelers zet want afgelopen seizoen waren mount en tuanzebe belangrijk maar ook wilson in de loop van de seizoen. Nu zitten ze met zwakke spelers en ik zie rooney het niet in januari de boel op de rit kan krijgen want speelde tegen leeds super slecht.

26 september 2019 om 13:31

Nou is Derby natuurlijk ook niet echt een hele rijke club.het klopt dat ze spelers hebben van 1+miljoen per seizoen, maar dat zijn er maar een paar. Als je in Engeland spelers wil kopen, moet je nou eenmaal veel geld bezitten. Zuid-Amerikaanse talenten kunnen ze niet zomaar even binnen halen omdat de kans groot is dat ze geen werkvergunning krijgen en degenen die dit wel krijgen, zullen niet naar Derby gaan..wat betreft je opmerking over Rooney is misschien nog wel vreemder. Dus omdat hij tegen Leeds slecht was, zal hij nooit meer een goede wedstrijd spelen? Hoe lang kijk jij al voetbal?

26 september 2019 om 13:34

Tuanzebe werd vorig jaar verhuurd aan Aston Villa en niet aan Derby

26 september 2019 om 14:45

Denk dat hij Tomori bedoelde

26 september 2019 om 14:11

Inderdaad. Nooit spelers huren, het jaar erop rijden namelijk 3 spelers zich de nesten in midden in de nacht!

Welkom in de Championship ! En zorg maar dat je erin blijft , de League One is nog veel gekker.

'in botsing kwam met een lantaarnpaal' klinkt bijna alsof die lantaarnpaal ineens de weg over stak haha ot: Erg sneu voor Cocu, als je op dit soort spelers moet bouwen ga je natuurlijk nooit dat negatieve spiraal doorbreken

Die kan wel even een bezoekje aan Stegeman brengen

Weet iemand waarom er twee spelers in hechtenis genomen zijn? Ik neem aan dat er maar een van de twee reed, en niet dat de ene gas geeft en remt en dat de andere mag sturen.

26 september 2019 om 15:27

'derby heeft zelf een intern onderzoek ingesteld naar het ongeval en Lawrence en Bennett worden volgende maand in de rechtbank verwacht om tekst en uitleg te geven. De politie van Derbyshire liet woensdag zelf via een korte verklaring al weten de twee gearresteerd te hebben en voegt toe dat naast de Range Rover van Lawrence ook een Mercedes bij het incident betrokken was.' dus ik neem aan dat Bennet de bestuurder is van de Mercedes.

26 september 2019 om 15:42

Glad overheen gelezen. Bedankt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren