Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geniale assist Icardi hoogtepunt bij monsterzege Galatasaray in stadsderby

Laatste update:

Galatasaray heeft zaterdagavond enorm uitgehaald op bezoek bij Istanbul Basaksehir. De thuisploeg was tot zaterdagavond de minst gepasseerde ploeg in de Süper Lig, maar ging met liefst 0-7 onderuit tegen de stadsgenoot. Hoogtepunt was de assist van Mauro Icardi bij de 0-4, die met een hakbal Kerem Aktürkoglu in staat stelde om te scoren. Door de overwinning stijgt Galatasaray naar de tweede plaats, terwijl Basaksehir vierde staat.

Bij de thuisploeg begon voormalig Ajacied Bertrand Traoré in de basis, terwijl Deniz Türüc (ex-Go Ahead Eagles) op de bank begon. Galatasaray-trainer Okan Buruk koos in de punt van de aanval voor Icardi. De van PSG gehuurde spits werd in de rug gesteund door Dries Mertens, ex-Vitessenaar Milot Rashica begon vanaf de rechterflank. De bezoekers wisten de ban na een klein kwartier te breken via Aktürkoglu, die de bal uit de kluts voor zijn voeten kreeg en vervolgens de 0-1 tegen de touwen schoot.

Galatasaray was heer en meester in het eerste bedrijf. Abdülkerim Bardakci dacht de marge eerst te verdubbelen met een kopbal op de paal, waarna Icardi er niet in slaagde om de rebound van dichtbij binnen te schieten. Vanaf de strafschopstip was het hierna wel raak voor de Argentijn. Galatasaray kreeg een penalty, nadat Youssouf Ndayishimiye Lucas Torreira onderuit maaide na slordig balverlies van Léo Duarte. De strafschop werd door Icardi overtuigend in de linkerbovenhoek geschoten: 0-2. De ploeg van Buruk zat op rozen en kon door enig fortuin zelfs met een 0-3 ruststand de kleedkamers op zoeken. Ndayishimiye toucheerde een voorzet van Rashica en was zo verantwoordelijk voor een knullige eigen goal.

Na rust ging Galatasaray vrolijk door waar het gebleven was en nadat Rashica eerst nog de lat raakte, was het even later wel raak. Icardi leek na een fraaie pass eerst zelf uit te halen, maar had in plaats daarvan een fraaie hakje in huis. Daarmee bereikte hij Aktürkoglu, die de verre hoek vond: 0-4. Even later stond het alweer 0-5, toen Mertens simpel kon afronden op aangeven van Rashica.

Mertens werd even later vervangen door Juan Mata en de Spanjaard zag hoe Victor Nelsson er bijna 0-6 van maakte, maar zijn poging uit een vrije trap ging rakelings naast. Aktürkoglu maakte er in de slotfase alsnog 0-6 van, doordat hij een voorzet van Icardi tegen de touwen wist te lopen. Abdulkerim Bardakci maakte er vlak voor tijd zelfs 0-7 van, door een vrije trap binnen te koppen.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Galatasaray3430315993
2Fenerbahçe3327515786
3Trabzonspor33174121355
4Besiktas3315612651
5Medipol Basaksehir3314712649
6Rizespor3314613-648
7Kasimpasa3313713-446
8Antalyaspor33111210045
9Alanyaspor33111210-345
10Sivasspor33111210-545
11Adana Demirspor3491411241
12Samsunspor3310914-639
13Ankaragücü3381312-337
14Kayserispor33101013-1037
15Konyaspor3381213-1336
16Gaziantep FK339717-1334
17Hatayspor3371214-933
18Fatih Karagumruk338916-533
19Pendikspor337917-3130
20Istanbulspor334722-3516

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit was echt zware 18+ content. echt jammer dat het wk er is, want we hadden echt elke team gesloopt met deze vorm. En trouwens, hoe heeft bjk het ooit voor elkaar gekregen om 8 tegen te krijgen

12 november 2022 om 21:48

Ik zie dit Galatasaray niet zo doorgaan. Deze uitslag is incidenteel. Basaksehir had werkelijk waar alles tegen en Galatasaray alles voor. Maar voorop gesteld, de scheidsrechterskorp in Turkije moet echt drastisch veranderen. Het liefst buitenlandse arbiters, Of zijn ze bij Galatasaray de scheidsrechters inmiddels vergeten?

12 november 2022 om 22:00

Volgens mij heb jij de wedstrijd niet gekeken. Je doet nu echt de spelers van Gala tekort. Ze waren echt wel oppermachtig tegen dit Basaksehir, die trouwens meer balbezit hadden maar er simpelweg niet doorheen kwamen. De scheids floot trouwens heel goed, niks op aan te merken!

13 november 2022 om 03:00

Gala wordt toch juist bijna elke wedstrijd tegen gefloten dit seizoen of ben ik nou gek. Het spel kan zeker beter maar je ziet dat het team steeds meer een collectief aan het worden is. Vooral als Icardi zo doorgaat zie ik wel kans voor kampioenschap.

He he, hier hebben we zo lang op gewacht. 0-7 gewonnen van een directe concurrent, netjes gespeeld en een hattrick van Kerem. Nog even en we worden lider. Hadden we er maar 0-8 van gemaakt!

Eerst zagen we dat Boey constant de sterren van de hemel speelde. En de team speelde niet denderend. Sinds we Yunus en Kerem niet meer op de flanken lieten spelen, zag je wat gebeuren. We begonnen als een team te spelen. Maar de kansen die we creerden kwamen er maar niet in. Tot de dag van vandaag. De spelers spelen zo lekker dat Boey niet eens meer zo uitblinkt, omdat het hele team uitblinkt (op een paar na).

Yunus moet zich opnieuw bewijzen aangezien Baris Alper zelfs de voorkeur krijgt.

Kerem speelt weer hoe hij vorig jaar speelt, als die als een teamspeler speelt en zijn hongerigheid op het veld laat zien. Zie ik zijn marktwaarde binnen no time op 20 miljoen.

Yusuf Demir? Geen idee wat er met hem aan de hand is. Maar Rashica blijft presteren en blijft vol gassen. Blijkt dat Yusuf toch een tandje bij moet zetten om Rashica te verslaan. ( hoe dan ook win-win situatie)  Want Yusuf Demir is ook echt een sterren speler.

Dries Mertens, 35 jaar en oh jeetje... Wat speelt hij geweldig. Icardi doet wat tie moet doen en heeft veel zelf vertrouwen gekregen sinds zijn 1e goal.

Midtsjo? Waarschijnlijk de slechtste transfer samen met Juan Mata. Sergio Oliveira is zeker een betere middenvelder om naast Torreira te zetten.

Zoveel keuze dat de B elftal een betere elftal is dan de jaren ervoor. Ik hou van dit rijkdom en hopen dat we zo door blijven gaan.

Gefeliciteerd mede supporters met een 7-0 uit. Dit hebben we lang niet meegemaakt.

12 november 2022 om 20:59

midstjo speelt gewoon steady, hij heeft pech dat we betere middenvelders hebben, maar een midtsjo als back up is gewoon luxe voor ons

12 november 2022 om 21:06

Dat maakt hem toch de slechtste transfer? Ik heb niet gezegd dat hij super slecht speelt. Ik ben juist blij dat hij de bank warm houd ipv een Taylan.

13 november 2022 om 03:25

Maar als je zegt "slechtste transfer" dan creeer je een beeld dat hij heel slecht speelt, wat niet zo is.

12 november 2022 om 22:04

Juan Mata vind ik net 1 van de beste transfers. Ideale reserve en vooral een enorme persoonlijkheid. Al vaker gehoord dat het een van de meest down-to-earth voetballers is die er zijn. Maakte dinsdag zelfs tijd om een praatje te slaan met spelers van Ofspor na de wedstrijd, was ook de eerste om Emre Tasdemir te feliciteren met zijn rentree. Bruno Fernandes zei ook dat hij heel veel aan Mata heeft gehad en dat hij zonder Mata nooit de speler was geworden die hij nu is.

Gefeliciteerd gala verdiende overwinning

Aslanlarimmmmm dit is Galatasaray!!!

vesselam!!

Huh dit was niet de Galatasaray die ik kende? Heb ik wel de juiste wedstrijd gezien? Geen opmerkingen man over niemand niet. Kazimcan geweldig ingevallen. Abdulkerum eindelijk met een kopbal gescoord haha. En Kerem heeft eindelijk geleerd om niet egoistisch over het veld te wandelen. Wat een drive had die jongen vandaag. Hoe professioneel en gul was het voor icardi om zo een assist te geven terwijl hij meer dan 1 jaar droog stond als spits zijnde. Ik ben blij dat gala Okan echt tijd hebben gegeven. Hopelijk blijven we zo spelen en halen we fener in. Want die beginnen te choken let maar op

Wat een avond! Basaksehir is thuis vernederd, Galatasaray had alles vandaag! Passie, geluk, gunfactor, stabiele verdediging letterlijk alles was te zien vandaag, Icardi in de spits is een verademing, hij maakt het verschil echt! Kerem speelt ook lekkerder onder Icardi, chemistry van Galatasaray is van een ander niveau dit jaar, gefeliciteerd mede fans!

Wauw effe een lesje effectief voetballen gegeven aan een directe kampioenskandidaat. Dit Galatasaray willen we elke wedstrijd zien! Kerem voor mij MOTM maar veel andere spelers waren ook goed: Icardi, Rashica en noem maar op. Gefeliciteerd Gala broeders, we gaan richting het kampioenschap. CimBomBom!

Goeiedag wat heb ik zitten kijken vandaag?!? Leek wel alsof Basaksehir niet eens zin had om te spelen

De wedstrijd niet gezien maar damn… wat is dit voor een score… gefeliciteerd. Je kunnen lekker nagenieten van zo’n wedstrijd.

Geweldig! Amazing! Harika! Ik kon geen woorden verzinnen voor deze dominante voorstelling van de leeuwen!! Basaksehir uit met 0-7 opzij gezet alsof het niets was, Galatasaray heeft besloten om Bayern München te zijn vandaag. Zo zie je maar dat onze niveau ver boven Süper lig is als de spelers helemaal ingespeeld zijn en op dreef zijn. Niet te geloven zeg! Kerem gefeliciteerd met je hattrick, ik ga nu veel meer genieten van het WK hahaa!

Basaksehir had voor de wedstrijd 8 tegendoelpunten in 12 wedstrijden. Dat is binnen 90 minuten bijna verdubbeld. Een wijze les voor Emre, die Konyaspor-voetbal probeert te spelen met een top 4-budget. Prima dat je zo wilt voetballen, maar dan hoef je niet zoveel uit te geven vind ik. In de toppers tegen Fener en Besiktas leek het ook al nergens op. Ze wonnen weliswaar van Besiktas, maar creëerden te weinig en gaven veel kansen weg. Toen hij na de wedstrijd daarmee werd geconfronteerd, reageerde hij heel geïrriteerd omdat 'ze hebben gewonnen'. Nou, dan wil ik hem vandaag horen. Dit is een uitslag waar je 9 van de 10 keer voor wordt ontslagen bij een titelkandidaat.

Jammer dat Emre Tasdemir weer weg valt. Hele talentvolle speler, maar hij raakt zo vaak geblesseerd dat je na een tijdje vergeet dat hij bestaat.

12 november 2022 om 20:34

Emre Tasdemir, man van glas. Volgens mij is hij vaker geblesseerd geweest bij GS dan dat hij wedstrijden voor ons heeft gespeeld.

12 november 2022 om 22:08

2 wedstrijdjes gedepanneerd, Emre zijn opdracht is volbracht. Die kunnen we volgend jaar weer van onder het stof halen als het nodig is, haha. De meest unlucky maar toch ook de meest lucky voetballer ter wereld. Want hij zal altijd wel zijn plekje hebben in de selectie.

Tja kan de beste overkomen. Galatasaray gefeliciteerd met deze monsterscore! Klopp verloor ook een keer met 7-2 en Barca kreeg dr ook 8 om de oren. Wel apart om te zien, Basak staat al jaaaaaaren en dan spreek ik over de tijd met Alex nog. Ze zijn altijd stug. Maar goed eens moet dat worden gebroken.

Gala vs Fener na het WK let’s go!

Niemand kan mij overtuigen dat dit Basaksehir was man. Wat een wanvertoning. Zullen we maar zeggen dat Gala zo effectief was want die kregen echt totaal geen weerstand.

Hahah eerst Fener die verliest met een dubieuze rode kaart, daarna Basaksehir die amper goals tegen krijgt en nu opeens open huis speelt tegen Gs..

Gs fans hebben een heerlijk weekendje..

Morgen met popcorn kijken naar Besiktas

12 november 2022 om 20:30

Sorry hoor maar hiermee doe je Galatasaray echt te kort want tegen Besiktas had ook een monsterscore op het scorebord kunnen staan. 1 dode spelmoment waaruit BJK heeft gescoord. Of was de wedstrijd tegen Besiktas ook dubieus?

12 november 2022 om 20:42

Zwakke reactie ben niks anders gewend van jou, wel leuk dat je er nu als de kippen bij bent, ik had je even gemist na GS - BJK, je kan ook toegeven dat het “bejaardenelftal” ja zo noem jij het, weergaloos speelde, maar die lef heb jij weer is niet.

12 november 2022 om 21:07

Vorig jaar was die er ook niet hahahah toen was die op vakantie ofzo

12 november 2022 om 21:12

Vreemd dat Galatasaray bejaardenelftal wordt genoemd, terwijl Besiktas zijn selectie gemiddeld ouder is.

12 november 2022 om 21:17

Alican, dat is jaarlijks zo met hem haha.

Oh No, dit waren de woorden van Sergen weken lang heeft hij Galatasaray een bejaardenelftal genoemd, vandaar dat ik dat aan kaartte in mijn post.

12 november 2022 om 22:02

Ik weet het man. Je moet genieten van dit soort mensen op forums. Ze praten zo veel dat ze vergeten wat ze gezegd hebben

13 november 2022 om 15:07

Het is nog steeds een bejaardenelftal..

Ik hoef dat niet elke week te zeggen toch?

13 november 2022 om 15:54

Hoeveel bejaarden stonden basis gister dan? Je bent echt uit op onzin altijd hahaha, je bent zelfs een meme geworden.

12 november 2022 om 21:02

Huilie huilie

12 november 2022 om 22:03

Sergen10, praat wat je wilt zielige kleuter maar onze avond maak je niet meer kapot. Galatasaray heeft vandaag laten zien waar ze toe in staat zijn, ook jouw vogelverzameling heeft dit ondervonden. Ik heb nog een mega verpakking zakdoekjes voor je op de kop getikt, die stuur ik wel toe.

Het is wel echt een klote moment om nu je ‘winterstop’ in te gaan…. We beginnen net warm te draaien, heel jammer. Maar laat heel je elftal maar blond gaan! Wat een spits is Icardi, wat een klasse en hij is nog niet eens op 100%. Torreira is een topspeler voor ons, perfecte 6 die alles onderschept en met heel zn leven speelt. Rashica zsm kopen. En tja kerem… hopen dat die deze lijn kan doortrekken. Vorige week ook goed ingevallen.

13 november 2022 om 02:38

Rashica en Icardi gaan we als t goed is kopen. We zijn al begonnen met het onderhandelen voor beide spelers..

Elke wedstrijd zoveel moeite met scoren, we creëerden zoveel maar afronding was belabberd, tot vandaag.. de kansen die we kregen werden eindelijk ook eens afgemaakt. Heerlijk! Denk eerlijk gezegd dat het ook kwam doordat Başakşehir vermoeid is wegens Europa League. We hadden misschien alsnog gewonnen maar zo'n score absoluut niet. Wil ons niet te kort doen, maar een ploeg die tot nu toe maar 8 goals tegen heeft gekregen, krijgt niet opeens 7 goals in één wedstrijd. Dus er speelt maar. Al met al, waanzinnige wedstrijd en topavond natuurlijk. Vooral doordat fener eerder heeft verloren en we dus echt drie punten zijn ingelopen!

Zo zo eindelijk een gala voorstelling 👀.
Mooi te zien dat ze terug zijn in top

Dit is dus de reden waarom we Okan bekritiseerden. Dit is tot wat het elftal allemaal in staat is, eindelijk zien we het. Dit smaakt naar meer. Jammer van het WK, maar gelukkig kunnen we Driesje blijven bewonderen!

Wat een verschrikkelijke avond is dit zeg, Fener verliest onnodig en Galatasaray geeft een showtje tegen Emre die volgens mij nog steeds in een tweestrijd zit welke club z’n jeugdliefde is. Icardi laat weer zien wat voor geweldenaar hij is en mooi voor Kerem dat hij met een hattrick revanche kan nemen tegen Başakşehir en de shitload aan kritiek die hij al maanden krijgt. Het WK komt op een perfecte moment want Galatasaray komt nu los en Fener zit dicht tegen een burn-out aan. Dit gaat een zenuwslopende titelstrijd worden en ik sluit nog steeds de andere kandidaten niet uit. Je kan veel zeggen over de Süper Lig maar niet dat het niet spannend is. Gefeliciteerd Galatasaraylilar!

13 november 2022 om 02:40

Bro, na het wk gaat het nog erger worden door de speelschema's. In een week tijd ga je 3 a 4 wedstrijden voetballen, daar zit europees en bekerwedstrijden ook in. Teams die in europa spelen die gaan heel snel vermoeid raken, maar het gaat wel denk ik tot aan het einde van het seizoen spannend blijven..

13 november 2022 om 05:27

Ach, ik ben allang blij dat die gasten tenminste eventjes hun rust kunnen pakken, ze spelen al sinds hartje zomer wedstrijden en dat begint sinds de wedstrijd tegen Renners duidelijk te worden. De blessures beginnen ook op te stapelen en ondanks de koppositie in zowel de competitie als Europa zijn versterkingen zeker welkom. Met een weer fitte en sterkere selectie kan Fener weer gassen. Nog een trainingskamp van Jesus kan dit team nog een extra boost geven.

13 november 2022 om 22:44

Klopt bro alleen het drukke schema gaat weer voor een zelfde scenario zorgen dat spelers weer vermoeid gaan raken en geblesseerd gaan raken..
Hopelijk raakt niemand geblesseerd en kunnen we elke week de sterkste elftallen op het veld zien..

Gefeliciteerd Aslanlar!!

Besef moet nog even komen denk ik.

0-7 het is echt waar hahahaha

Wel zware verdiende overwinning, nauwelijks zijn we in de problemen gekomen. Hopelijk zetten we deze lijn door na het WK.

Gefeliciteerd Cimbom bom fans, geniet van deze overwinning en het verlies van je concurrent Fenerbahce

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren