Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geen paniek in Zwolle: ‘Maar zorgwekkend is het natuurlijk wel’

Laatste update:

PEC Zwolle pakte in zes wedstrijden slechts twee punten: zondag was AZ te sterk voor de equipe van trainer Ron Jans. De oefenmeester vond het in de eerste helft ‘overleven’. Hoewel het in de tweede helft wat beter ging, stond PEC na afloop wel met lege handen.

/

Jans vertelt dat PEC veel moeite had met het tempo en de positiewisselingen van AZ. “In de tweede helft kwamen we goed terug en waren wij op een bepaald moment de betere ploeg. Toen zag ik een ploeg waar ik echt wel mee kan leven”, legt Jans uit aan FOX Sports.

PEC Zwolle presteerde de voorbije jaren uitstekend, maar staat nu laatste. “Paniek is er niet, maar zorgwekkend is het natuurlijk wel.” De eerstvolgende competitiewedstrijd van de club uit Overijssel zal ook niet makkelijk worden, omdat PEC op bezoek gaat bij Ajax.

PEC Zwolle eindigt nog in het linkerrijtje

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

het ron jans effect lijkt uitgewerkt, misschien is het beter dat pec na dit seizoen naar een nieuwe trainer opzoek gaat

We hebben aantal seizoenen boven onze stand geleefd en we zitten nu ff in de hoek waar de klappen vallen, maar het komt wel goed.

Ik blijf achter de club. Het bestuur, staf en spelers staan zoals een supporter hoort te doen.

Zou een Peinke nog een voorbeeld aan kunnen nemen.

18 september 2016 om 18:42

Ik heb vertrouwen dat je met dit spelersmateriaal je je gewoon veilig moet spelen. Als het echter gewoon uitblijft, en het omslagpunt niet komt, dan wordt het met de wedstrijd lastiger.

18 september 2016 om 18:51

Dat is waar maar om alles bagger af te schilderen zoals die pipo doet gaat me te ver. Het moet beter maar dat zien jans en spelers ook wel maar om te zeggen ze er weinig van kunnen....

19 september 2016 om 17:38

HE sukkel uit Dedemsvaart.... wel even respect houden voor @peinke..... Wacht maar af wie er gelijk gaat krijgen.... Sla er nog even wat notities over vorig jaar op na. Blijf vooral met nog wat van die provincieboeren geloven in dat sukkelige beleid van Jans en co. De aankopen bewijzen alleen maar mijn gelijk. Doei stakker!!!!

18 september 2016 om 19:03

Je ziet gewoon dat ze een spits ala Veldwijk/Necid missen. Een kapstok waar spelers onder kunnen komen.

18 september 2016 om 23:15

Die is in principe al gehaald met Brock-Madsen en die werkt zich te pletter om Achahbar te laten renderen. Maar omdat de laatstgenoemde compleet uit vorm is en er te weinig dynamiek in het elftal zit zitten wij nog steeds in de problemen.

18 september 2016 om 23:50

Achahbar kan er helemaal niets van, wat is die jongen een teleurstelling. Brock Madsen vecht er wel voor, hij is wel van toegevoegde waarde.

Gewoon rustig blijven, Jans is een prima trainer. Het zit nu even tegen maar Zwolle zal vanzelf in de flow komen en de degradatiezone ontstijgen. Wel wordt het een grijs jaar, maar ook dat soort jaren hoort erbij.
De trainer nu ontslaan zou in ieder geval heel dom zijn.

18 september 2016 om 23:52

Er is ook geen sprake van dat PEC Jans zou ontslaan lijkt me. Al degraderen we dit seizoen dan mag hij ook nog van mij aanblijven.

Dit is het pijnpunt die iedere promovendi krijgt. Vaak na het 2e seizoen. Bij PEC pas later. Hebben 3 seizoenen redelijk tot soms boven verwachting goed gespeeld maar het blijft natuurlijk lastig om tegen het linkerrijtje te vechten als je de begrotingen vergelijkt.

Komt door de vele blessures en er is 0,0 zelfvertrouwen bij PEC.. Ik zie ze dit jaar wel degradatie ontlopen alleen er moet weleens gewonnen worden, kwaliteiten genoeg in de selectie! Ron Jans is een goede trainer en krijgt het wel weer aan de praat.

Zie ze zowieso wel handhaven. Echter voor Jans misschien goed om na dit seizoen te vertrekken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren