Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geduld Ajax is op: ‘Gabriel Misehouy hoort twee keiharde maatregelen’

Laatste update:

Gabriel Misehouy is niet langer welkom op de trainingen van de hoofdmacht van Ajax, zo meldt het doorgaans betrouwbare fanmedium Ajax Showtime. Daarnaast zou ook zijn afwezigheid bij Jong Ajax tegen FC Dordrecht (2-2) afgelopen maandag te maken hebben gehad met de contractperikelen rondom het toptalent. Misehouy mag nog wel meetrainen met het beloftenelftal, maar dus geen wedstrijden meer spelen.

De achttienjarige Misehouy beschikt bij Ajax over een aflopend contract, dat de Amsterdammers graag willen verlengen. Vorige week werd echter duidelijk dat de rechtspoot lijkt te vertrekken.

Misehouy wisselde van zaakwaarnemer en sloot zich aan bij Pint Zahavi, die forse contracteisen bij Ajax op tafel heeft gelegd. “Misehouy eiste niet alleen speelminuten bij Ajax, maar ook in de grote wedstrijden”, onthulde journalist Mike Verweij van De Telegraaf.

“Wat Ajax in het verleden ook verkeerd heeft gedaan, is contracten van zeven à acht ton uitdelen aan talenten. Misehouy heeft een goede vriend bij Ajax die zo'n contract heeft ondertekend. Dat doet Ajax nu niet meer. Hij verwacht meer geld en dat gaat Ajax hem niet betalen. Maar Ajax heeft hem een uitstekende aanbieding gedaan, heb ik gehoord”, aldus Verweij.

Nu lijkt het geduld van de Nederlandse recordkampioen op te zijn. “Ajax lijkt de middenvelder op niet mis te verstane wijze duidelijk te maken tot hoe ver het bereid is te gaan voor een verlenging van zijn contract”, schrijft Ajax Showtime, dat zich baseert op bronnen rondom de situatie.

“Misehouy lijkt zijn hand nu te hebben overspeeld. Het aanbod dat Ajax de speler eind januari deed voldeed niet aan zijn eisen. Die eisen zijn de club echter te gortig. Ajax’ standpunt is nu dan ook helder: take it or leave it.”

De geboren Amsterdammer lijkt bezig aan zijn laatste maanden als Ajacied. Diverse buitenlandse clubs zouden de situatie van Misehouy, die volgens Transfermarkt 1 miljoen euro waard is, in de gaten houden.

De Nederlandse jeugdinternational speelde tot dusver geen minuut in de hoofdmacht van Ajax. Namens Jong Ajax was Misehouy in 44 wedstrijden goed voor 11 doelpunten en 4 assists.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De tekst klopt niet.

" Gabriel Misehouy is niet langer welkom op de trainingen van Ajax"

" Misehouy mag nog wel meetrainen met het beloftenelftal"

Dat is in tegenspraak met elkaar. Misehouy is dus gewoon welkom op de training van de beloftes en kan daar de rest van het seizoen trainen totdat hij transfervrij Ajax verlaat.

31 januari 2024 om 12:48

Jep. On: ik snap gewoon nooit zo goed dat je niet gewoon zegt dat je niet wil. Scheelt als club en als speler gewoon ontzettend veel gezeik.

31 januari 2024 om 12:52

Ik begrijp het wel, ze zijn bang dat ze niet meer mogen spelen dus traineren ze de gesprekken over contract verlening zo lang mogelijk. Tot het punt dat het wel duidelijk is dat ze niet meer bijtekenen en anderen vanaf dat moment in de opleiding de voorkeur krijgen.

31 januari 2024 om 12:55

Ik begrijp het juist niet. Als je open kaart speelt, dan is dat imo veel beter te accepteren als club. Maar misschien denk ik wel te naief en juist niet aan de financiën van de voetbalclub 😉.

31 januari 2024 om 12:59

Het is eigenlijk altijd een soort spelletje. Ik ben het helemaal met je eens, maar helaas gebeurt het te weinig dat er open kaart gespeeld wordt.

31 januari 2024 om 13:06

De club zal open kaart spelen en willen verlengen tegen een salaris dat past binnen het salarishuis. De speler wil spelen en zo veel mogelijk geld verdienen. Als een speler niet zo veel speelt als hij wil en ergens anders meer kan verdienen wil hij weg.

Maar als je bij jong Ajax zit dan wordt je klaar gestoomd voor Ajax 1 en haal je het niet, wordt je verkocht. Als je als speler je contract dan niet verlengd, heb je geen toegevoegde waarde meer voor Ajax. Jong Ajax zal dan iemand anders opstellen die wel voor waarde kan zijn voor de club. Dus zal de betreffende speler zolang mogelijk willen onderhandelen om zo lang mogelijk opgesteld te worden.

Ajax gaat natuurlijk niet alles betalen wat de spelers willen. Dus ik snap Ajax. Ik snap de speler niet. Als je goed bent, krijg je kansen, ben je niet goed genoeg dan kun je altijd ergens anders terecht. Maar als 18 jarige speeltijd te eisen, dan heb je het wat mij betreft wat te hoog in de bol.

31 januari 2024 om 14:50

Of hij is toch simpelweg niet goed genoeg 😉

31 januari 2024 om 15:21

Ajax heeft groot gelijk. Graag of helemaal niet.

31 januari 2024 om 16:19

Je kon dit 3 jaar geleden al zien aankomen en ik heb toen al voorspeld dat dit zou kunnen gebeuren. Misehouy heeft ook een Engels paspoort en is daarom razend interessant voor Engelse clubs. De Engelse topclubs stonden 3 jaar geleden ook al voor hem in de rij en toen heeft Ajax een vertrek in extremis weten te voorkomen door speciaal voor hem het salarisplafond voor de jeugd los te laten.

Dat had waarschijnlijk te maken met het feit dat het jaar daarvoor ook al Julian Rijkhoff gratis de deur uit was gelopen omdat die op zijn 16e een half miljoen kon verdienen bij BvB en Ajax dat niet kon en wilde betalen. Daar was toen veel kritiek op en kennelijk wilde men met Misehouy, die toen al als veruit het grootste talent uit de opleiding werd beschouwd, herhaling voorkomen.

En je kan natuurlijk op je vingers natellen dat een talent dat je al op zijn 16e tonnen gaat betalen in ruil voor zijn handtekening, al helemaal torenhoge eisen gaat stellen als hij zijn eerste langjarige A contract mag tekenen. En daar wil de directie kennelijk niet (meer) in mee gaan en gelijk hebben ze want hij wil kennelijk maar voor 3 en een half jaar tekenen en dan moet je hem feitelijk over anderhalf jaar al weer verkopen om een situatie als destijds met Gravenberch te voorkomen.

Dan levert zo'n contractverlenging sportief nauwelijks iets op terwijl er torenhoge financiã«le risico's aan kleven. Ajax heeft derhalve gewikt en gewogen en in mijn ogen het enige juiste besluit genomen hoewel het natuurlijk eeuwig zonde is als het grootste talent uit je opleiding gratis de deur uit loopt. Dat is heel moeilijk te verteren vooral als het niet de eerste keer is dat dit gebeurt.

31 januari 2024 om 13:00

Als Misehouy niet door heeft dat hij bij Ajax perfect zit dan heeft hij of een slechte zaakwaarnemer of hij besef dat hij niet zo goed is. De kans om op 10 door te breken is perfect omdat Hlynsson helemaal niet zo goed is. Daarbij had hij al kansen gehad als hij fit was gebleven. Teken desnoods voor 2 jaar.

31 januari 2024 om 13:20

@littlelebowski,

Zo perfect is dat niet, vooral omdat Taylor, Berghuis sowieso nog boven hem staan als nummer 10.
Daarbij "hlynsson helemaal niet zo goed is" ; Ga er maar aan staan, met je 20ste, in een debuutseizoen na 1000 minuten op 6 goals en een assist als nummer 10.

31 januari 2024 om 13:28

Hlynsson helemaal niet zo goed? Zijn loopacties zijn magistraal man. Zijn cijfers zijn ook goed.

31 januari 2024 om 13:38

Klopt Soccer, die vind ik zelf juist een van de lichtpuntjes dit seizoen

31 januari 2024 om 14:10

Zijn cijfers zijn niet slecht maar dat waren Klaassen zijn cijfers ook. Hlynsson kan niet koppen, is niet snel, is niet supertechnisch en hij is niet zo sterk Mijn punt is dat hij nergens echt in uitblinkt. Bij Ajax op 10 hoort je beste speler te spelen.

31 januari 2024 om 14:26

@#littlelebowski

Nee bij Ajax op 10 hoort de meest simpele voetballer te spelen. HIj hoeft niet te koppen, hij hoeft niet snel te lopen, hij hoeft niet super technisch te zijn. De nummer 10 bij Ajax moet tussen de linies spelen, aanspeelbaar zijn, en de ruimte voor zich zien en daarnaar handelen. En laat dat nou de grote kracht van Hlynson zijn.

Zoals Cruijf wel eens heeft gezegd: Simpel voetballen is het moeilijkste dat er is.

31 januari 2024 om 14:58

Hlynnson is helemaal niet zo goed. Die jongen rent gewoon naar voren en is onzichtbaar waardoor de meeste spelers die tegen Ajax spelen niet eens door hebben dat hij op het veld staat. Hij is geen geweldenaar.

31 januari 2024 om 15:40

@D-Bergkamp. Iemand met jouw naam en foto die het met mij oneens is over de 10 positie bij ajax vind ik grappig.

31 januari 2024 om 16:47

Dat is natuurlijk niet zo. Je naamgenoot heeft bij Ajax jaren met succes op 10 gespeeld en je kan toch moeilijk beweren dat die simpel voetbal speelde. Het is natuurlijk niet zo dat er maar 1 type nummer 10 bestaat, de opvolger van Bergkamp op 10 was net als zijn voorganger een fenomenale speler op die positie maar vulde die wel op een heel andere manier in dan zijn voorganger.

Je kan met een technisch begaafde 10 als Bergkamp of Luc Nilis bij PSV spelen, maar natuurlijk ook met een loopwonder als Jari Litmanen die vaak een 10 en 6 tegelijk was. Dat heeft beide zijn voor- en nadelen maar het is niet zo dat een 10 onder alle omstandigheden zo zou moeten spelen zoals jij het kennelijk graag ziet. Wat het beste is, hangt ook vaak af van de andere spelers, zo was de aanwezigheid van Donny van de Beek op 10 de voornaamste reden dat Dolberg op een gegeven moment niet (meer) uit de verf kwam. Een speler als Dolberg heeft veel meer rendement als hij een schaduwspits als Dennis Bergkamp achter zich heeft dan een 10 als Litmanen of Van de Beek die zich voortdurend in zijn werkterrein begeeft.

Toen Bergkamp op 10 speelde bij Ajax had hij meestal Stefan Petterson voor zich in de spits en dat is een type spits die veel beter tot zijn recht komt als hij een speler als Bergkamp achter zich heeft. De beste nummer 10 voor Ajax is de speler die het beste bij Brobbey past en omdat Brobbey een spits is die voortdurend op zoek is naar de vrije ruimte, ben ik geneigd om te zeggen dat dat Hlynsson is.

31 januari 2024 om 13:03

Neem aan dat ze het woord eerste elftal zijn vergeten in de eerste qoute. Hij trainde daar mee en speelde bij Jong

Dan heeft Babadi even geluk dat hij geen eigen jeugd is! 😅

Zou wat zijn als hij weer teruggekocht wordt net als Brobbey en Rijkhoff. Dit is ook een directe gevolg van het terughalen van spelers die weggingen voor het geld.

31 januari 2024 om 12:50

Twijfel ook of je dat moet doen de volgende keer, zoals nu bij Rijkhoff. Maar ja, straks loopt hij bij wijze van spreken in een shirt van Feyenoord of PSV die ballen erin te trappen. Is echt lastig.

31 januari 2024 om 12:58

Welnee, alsof ze dat wat boeit. Er is geen een speler die om die reden niet zou vertrekken.

31 januari 2024 om 13:00

Aan de andere kant. Ajax biedt die 8 ton dus niet meer, dan loop je dus de kans dat talenten weglopen naar andere clubs die dat gemakkelijk bieden.

31 januari 2024 om 13:29

Het is zaak om het aan de juiste talenten wel te bieden. De Ligt, Hato, De Jong. Die buitencategorie.

Dat er wat spelers van het kaliber Taylor, Regeer, Martha eerder vertrekken omdat ze elders een mooi eerste contact kunnen tekenen moet je dan maar op de koop toe nemen.

Of hij werkelijk zijn hand overspeelt is nog maar de vraag. Het is afwachten waar hij volgend seizoen gaat spelen. De kans dat het een grotere club is dan Ajax is natuurlijk aanwezig.

31 januari 2024 om 12:50

De kans dat die daadwerkelijk gaat spelen bij een grotere club dan Ajax lijkt me erg klein, hij speelt ook niet in het eerste van Ajax. Dat hij elders in de opleiding belandt lijkt me eerder aan de orde.

31 januari 2024 om 12:52

Kan is idd aanwezig. Maar zoals Speedy zegt: heel klein. Gaat zijn zakken vullen bij een andere club, om daar uiteindelijk verhuurd te worden en als handelswaar te fungeren. Want Ajax-opleiding op CV is echt prima voor de verkoop. En transfervrij hè, daar gaan de buitenlandse clubs geen buil aan vallen.

31 januari 2024 om 13:13

Het is de vraag waar hij voor gaat. Gaat hij voor het grote geld of kiest hij voor het plan. Waarbij je je af kunt vragen in hoeverre hij tevreden was met het plan van Ajax.

31 januari 2024 om 13:20

Tja dat plan argument kennen we nu wel. Zowel bij Brobbey als bij Rijkhoff kwam er niks terecht van de plannen die voorgeschoteld werden toen ze vertrokken. Brobbey wilde maar wat graag terug en nu lijkt Rijkhoff ook terug te willen.

De onderhandelingen met Ajax liepen spaak op twee zaken, er werd meer dan acht ton aan salaris geeist plus garanties op speeltijd inclusief de grote wedstrijden.

De kans dat een andere, grotere club dan Ajax in zijn contract opneemt dat hij speeltijd krijgt inclusief grote wedstrijden is nul komma nul.

31 januari 2024 om 12:58

Hij gaat niet spelen bij een andere club, alleen meer verdienen. Weinig buitenlandse clubs hebben goede jeugdfaciliteiten en jeugdcompetities. wel trainen ze meer fysiek. Uiteindelijk wordt de techniek niet beter en komen ze in het verhuurbedrijf, waarin ze ook al minder gaan verdienen. Tenslotte duiken ze op bij PEC Zwolle of Fortuna Sittard.... met bijbehorend salaris...

31 januari 2024 om 13:06

Helaas is blijven bij Ajax ook geen garantie tot enige kansen.

31 januari 2024 om 13:21

Dat klopt. Garanties op papier krijg je bij geen enkele club.

Hij mocht wel meetrainen met de eerste selectie van Ajax en in jong Ajax spelen.

Je zal het moeten laten zien bij jong Ajax om door te breken in het eerste elftal.

31 januari 2024 om 13:31

klopt, maar er wordt vaak gedaan alsof vertrekken bij Ajax een doodsteek is voor je carrière en dat je zonder Ajax niet kan slagen in het voetbal. Dat is natuurlijk bullshit. Er zijn gigantisch veel spelers die de top hebben gehaald zonder Ajax.
Als hij toch niet goed genoeg is om te slagen, kan hij beter nu oogsten en dikkere contracten tekenen in het buitenland

31 januari 2024 om 13:40

Uiteraard zijn er heel veel wegen die naar Rome leiden.

Enige wat je wel kan stellen, door omstandigheden wellicht, spelen er heel veel jonge spelers in het eerste van Ajax. De kans om nu bij dit Ajax door te breken is echt behoorlijk groot, als je wat in je mars hebt.

31 januari 2024 om 13:49

Als een speler doorbreekt bij Ajax volgen vaak mooie carrière kansen.. Als een speler niet doorbreekt bij Ajax 1 krijgt hij doorgaans ook nog genoeg kansen bij andere clubs. En ook dan zijn er die een behoorlijke carrière hebben gehad. Maar van de spelers die vroeg weg gegaan zijn bij Ajax is het slagingspercentage toch schrikbarend laag. Dan kom je vaak in vergelijkbare situaties als de bij Ajax niet geslaagde…

31 januari 2024 om 14:58

29er,

Natuurlijk is het bullshit, er zijn zat talenten die het uiteindelijk halen. Kan ze alleen niet opnoemen. Ben benieuwd of jij dat wel kan? Verder dan Botman en Matusiwa kom ik op het moment niet.

Ik kan wel genoeg opnoemen die te vroeg zijn weggegaan, die te boek stonden als groot talent, en uiteindelijk bij de Chelsea's City's etc. terecht komen en nu ergens in de kelderklasse voetballen.

Dat geldt overigens niet alleen voor Ajax, maar ook voor PSV en Feyenoord.

31 januari 2024 om 15:54

Ik vind Botman en Matusiwa slechte voorbeelden. Zij waren al ouder en Ajax zag het zelf niet in hen zitten. Botman is gewoon verkocht en Matusiwa is via Groningen gegaan. Maar ik ken er geen een die daarna echt een topcarriere heeft gehad. Alleen Malen kwam terug, wel naar psv, maar dat is toch geen wereldtopper meer geworden. In Duitsland is het voldoende, maar hoger zal hij niet komen....
Ik kan me ook Redan herinneren, speelt nu in de kelder. Dankzij ten Hag kon Brobbey terug, maar als dat niet gebeurd was had niemand meer iets van hem vernomen....

31 januari 2024 om 16:53

In het buitenland breken er toch ook talenten door?
Het is nou niet direct zo alsof de 4 of 5 top competities overlopen van de Nederlandse spelers.

Daarnaast is het zo simpel om te zeggen dat ze vervolgens opduiken bij PEC of Fortuna. Dan kijk je alleen naar de spelers die het bij in Nerderland wel redden en de spelers die het in het buitenland niet redden.
Naar verhouding denk ik dat er meer spelers zijn die op een hoog niveau komen die jong weg gaan dan spelers die blijven. Als je het kleine aantal spelers pakt dat weg gaat en je zet dat af tegen het huidige Nederlands elftal en de spelers die in de voorselecties zitten kun je zelfs maar het best wel weg gaan. Het aantal spelers dat daar op jonge leeftijd naar het buitenland vertrok een deel van zijn opleiding buiten Nederland heeft genoten, is in tegenstelling tot het onderbuik gevoel, buitenproportioneel hoog als je het afzet tegen het aantal spelers in de Nederlandse jeugd opleidingen die wel blijven.

Dit is ook de houding die Ajax moet aannemen wat mij betreft. Als spelers gaan bepalen is het einde zoek. Hierbij moet ik wel zeggen dat Ajax natuurlijk gigantische risico's heeft genomen afgelopen jaren, iets wat dus snel afgelopen kan zijn als het even tegen zit. High risk, high reward, iets wat de spelers/zaakwaarnemers snel vergeten als het hen niet uitkomt. Voor exceptionele talenten moeten uitzonderingen gemaakt worden, maar is hij dat? Bizarre mentaliteit om niet op te dagen bij wedstrijden als je je zin niet krijgt.

31 januari 2024 om 13:04

Onzin dit. Hij MAG van Ajax niet meer meedoen met wedstrijden. Daar wordt hij buitengelaten. Hij heeft hier niet voor gekozen en blijft niet op eigen houtje weg. Het enige wat hij heeft gedaan of ja niet gedaan is een contract tekenen en dat is zijn goed recht.

31 januari 2024 om 13:10

Er staat dat het niet spelen tegen Dordrecht waarschijnlijk te maken had met deze situatie. Er staat niet geheel duidelijk of dat zo is omdat Ajax hem geen wedstrijd laat spelen of dat hij zelf niet kwam omdat hij niet meer met het eerste mag trainen.

Hij zal wel vertrekken. Dit patroon komt te vaak voor. Gebeurde ook al bij Brobbey en Rijkhoff. Niet willen verlengen omdat ze meer willen. Zal Misehouy later ook weer terug gekocht gaan worden…

Misschien iets voor psv. Ajax wil ook altijd iedereen hebben 😉

31 januari 2024 om 13:22

Als PSV hem acht ton per jaar wil betalen en in het contract wil zetten dat hij speeltijd in het eerste elftal krijgt inclusief speeltijd in de grote wedstrijden, wil hij vast wel komen.

Benieuwd welke speler voor hem dan bij PSV gaat banken

31 januari 2024 om 15:15

Betaald psv hem een miljoen en ajax aan Babadi. Dan is de cirkel rond. Niemand krijgt garanties op speeltijd ik topwedstrijden dus dan is een non-issue.

31 januari 2024 om 15:18

Dan zou hij ongeveer het dubbele verdienen van Jorrel Hato, het 3 voudige van Mats Wieffer, meer dan een Hartman, Joey Veerman en een Saibari..

Die vent heeft net 40 wedstrijden in Jong Ajax gespeeld, het allergekste is dat van Axel Dongen al wel op zo'n contract zit.

31 januari 2024 om 15:57

Dat zal zijn vriend wel zijn....overigens zijn ook de omstandigheden bij Ajax veranderd. Axel van Dongen heeft gewoon geluk gehad....

Dit had PSV allang moeten doen met Babadi.

31 januari 2024 om 17:01

Ik begrijp dat niet. Het zijn beide spelers die goed genoeg zijn om bij de A-selectie te zitten en in het geval van Babadi om minuten te maken.

Je moet die jongens niet laten spelen of minuten gunnen om ze een plezier te doen. Maar als ze nodig zijn, of beter dan een andere speler hebben ze toch gewoon een contract en kun je ze toch gewoon opstellen.

Eigenlijk zeg je hiermee dat je liever verliest dan dat je je beste spelers op stelt. Iedereen heeft zijn mond vol over hoe bij clubs het sportieve op de eerste plaats moet staan. Dat doet het hier duidelijk niet. Dit is een financiele keuze, geen sportieve.

Veel clubs hebben dit geprobeerd en het heeft nog nooit ergens gewerkt. Het werkt zelfs alleen maar averechts. Niet voor niets dat Overmars er bijvoorbeeld op een gegeven moment bewust van afgestapt is.

Zaakwaarnemers zijn echt het vergif van de sport.
Exorbitante eisen neerleggen bij de huidige club (als de berichtgeving klopt) om vervolgens ergens anders een goede tekenbonus op te strijken, wanneer de eisen niet inwilligbaar blijken.

De carriere van de zaakwaarnemer gaat hier weer voor die van de voetballer.

Ajax shirt niet waard, wegwezen met zulke jongens die zichzelf zo goed vinden!! Met een omweg over paar jaar waarschijnlijk lekker voetballen bij RKC👍🏻



Die goede vriend van Misehouy is waarschijnlijk van Axel Dongen. 7 á 8 ton. dat is meer dan een kokcu destijds bij Feyenoord verdiende. als aanvoerder. wat een clown die Misehouy en zaakwaarnemer. Zoek voor de grap ook eens op wat een Mats Wieffer, kersvers international van het nederlandselftal verdient.

Axel dongen verdient trouwens ook meer dan Kudus deed voor zijn vertrek. wat een gekte daaro.

Zaakwaarnemer zal Misehouy hebben laten horen dat hij 3 ton meer kan verdienen bij Manchester. Dat is een heleboel voor een jongen van 18, maar toch betuigt het van slecht carriere planning. Als Misehouy z'n contract had verlengt had hij al lang z'n debuut gemaakt. Jayden Banel krijgt kansen, dan had je die ook gekregen. Maarja zo zit je wel nu wat dikker in je zakken, maar of je echte kansen krijgt. Daar ben je een van de 70 spelers, hier zit je gewoon dicht tegen het eerste aan. Zonde.

Ook niet meer meetrainen met Jong Ajax, is gewoon slecht voor het moraal van de jonge jongens daar. Onder 18 wint met 10-0 van Liverpool dus laat daar maar iemand doorstromen naar Jong. Weg met deze kerel.

Weer zo'n "talent " die denkt ergens anders meer geld te kunnen verdienen! Verkopen die gast.. die komt om in een andere competitie, wordt bankzitter en denkt na een paar maanden "misschien was die zaakwaarnemer toch niet de beste keus".. zak geld verdiend maar geen uitzicht..
Niks van al die andere gasten die te vroeg weggingen geleerd?

Hij is 18 jaar. Kunnen ze hem niet nog verder benadelen door hem bij de -19 mee te laten trainen? Of wellicht nog beter alle tijd te geven rustig om zich heen te kijken voor een nieuwe club zonder mee te trainen. Ik begrijp Ajax heel goed en Misehouy moet ook begrijpen dat het voor hem nu wel ophoud. Wellicht had hij een prestatiecontract kunnen voorstellen waarbij hij het gewenste salaris (in de vorm van een bonus krijgt) na een vastgesteld aantal wedstrijden en prestaties.

Perfecte houding van Ajax om een duidelijk statement te maken naar de toekomstige talenten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren